Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μπορω να επιβεβαιωσω οτι ειναι τελειως ξενερα η Ρουμανα! Ομορφο πιπινακι αλλα χρειαζεται ψυχιατρο και σερβις σχεδον μηδεν  :headbang:

επαυξανω.Ψεύτικες κραυγές και τα συναφή.

Jacobs

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Άντε μωρή Λουκριτία πήγαινε και κοιμίσου  :P

Studio Paradise

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα! σήμερα δουλεύουν Γιούλη - Έφη- Νίκη :-* :-* :-* :-*

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
 [move]:grin: :grin: :grin: Σημερα 04/02  :grin: :grin: :grin:[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μαρια Ψηλη - Νινα- Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Λινα- ? - Μιχαελα
Κασσανδρας 4: Ιρινα- Βικυ - Μονικα
Κασσανδρας 6: Νινα- Κατια- Νικολ

Θησεως 40(κατω): Μαργαριτα - Σαντρα
Θησεως 40(πανω): Ελενα - Ελενα

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Κυρία Λίτσα, τη Μελίνα πότε θα την ξαναδούμε;

[move]:grin: :grin: :grin: Σημερα 04/02  :grin: :grin: :grin:[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μαρια Ψηλη - Νινα- Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Λινα- ? - Μιχαελα
Κασσανδρας 4: Ιρινα- Βικυ - Μονικα
Κασσανδρας 6: Νινα- Κατια- Νικολ

Θησεως 40(κατω): Μαργαριτα - Σαντρα
Θησεως 40(πανω): Ελενα - Ελενα

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.563
Πόντοι
7.135
κα Λίτσα.... μα τι ευγένεια εείναι αυτή.... :rockon: :rockon: :rockon:

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
πήγα μια βόλτα χθές στο Βριλλησου 42, να το δω και βρήκα τον Τακούλη, που δούλευε απέναντι.
Είναι δικό του το στέκι και έχει φάει πολύ τρέξιμο ο κακομοίρης φιατί θέλει να είναι καθαρός.
Από χώρους μέσα είναι απίστευτο.
Και απο πελατεία υποσχέθηκε να φέρνει τα καλύτερα.
Χθές ήταν η Ρομίνα. Παλία και διαχρονική αξία στο χώρο.
Του ζ΄τησα να φέρει νέα κορίστια.
Καλές αυτές αλλά να ανανεωνόμαστε κιολάς.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
παιδιά καλησπέρα,
μια Αντζελίνα στο Συγγρου 144,ξέρουμε τι μέρος του λόγου είναι?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
κάπου ειχα διαβασει οτι το Ιπποκρατους 144 ειχε κλεισει,

προχθες που περασα απεξω όμως η πορτα ηταν ανοιχτή όπως και τα φώτα εισόδου...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Πωλειται το καταστημα!!!Ισως να πηγε κανενας μεσιτης να το δειξει σε υποψηφιο αγοραστη!!! :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

Εδώ και μερικές μέρες έχει ξανανοίξει... τουλάχιστον η πόρτα είναι ανοιχτή...δεν έχω κάνει ακόμα τον κόπο να δω τι παίζει...  :crazy: :crazy: :crazy:

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
για την αντζελινα απο συγγρου 144 τι ξερουμε? μαλλον ειναι πολυ δυναυο μουνι. δουλευει σημερα το βραδυ

silverviper

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για την Τζεσικα απο σπυρου πατση ξερεισ κανεισ τπτ? :lheel: :lheel:

OP
OP
T

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Παιδια πηγα χθες απογευμα Θησεως 35 κατα τις 9 , και οπως και την προηγουμενη βδομαδα που ειχα παει μια μερα . ηταν κλειστο!μηπως αυτος ειναι κ ο λογος που δεν σηκωνουν τα τηλ οπως ειπε και αλλος συναγωνιστης?Για να μην λεω ανακριβειες,το μαγαζι ειναι αυτο αναμεσα απο δυι συνεργεια διπλα σε ενα σουπερ μαρκετ ετσι..?ειχα παει πιο παλια..αν ξερεις κανεις τι παιζει ας μας πει

egelados

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
13
Like
60
Πόντοι
10
Μικρή τσάρκα στα κασσάνδρας.
Δεν είχα πάει για τσάρκα αλλά για να χτυπήσω νικόλ που από τις φωτογραφίες φαινόταν ωραίο μουνί και πραγματικά είναι για μένα στο τοπ 10 – μόνο φάτσα δεν έχει πολύ καλή.
Παρότι είχα διαβάσει και από κριτικές ότι δεν το έχει το άθλημα θεώρησα πως τέτοιο μουνί χαλαρά θα με φτιάξει και ας μην κάνει το τέλειο σέρβις. Δυστηχώς όμως τέτοιο ξενέρωμα δεν το έχω ξαναφέι στη ζωή μου. Σπαστικές και νευρικές κινήσεις, όλα ψεύτικα, μασάζ της πούτσας, και φυσικά δεν με άφηνε σχεδόν ούτε να την ακουμπήσω!!!  Η πίπα της χάλια μαύρα, δεν  άγγιζε  αρχίδια δεν άφηνε να ακουμπήσω τίποτα,  δεν τα πάντα. Τέλος πάντων τον έπαιξα μόνος μου για να μου σηκωθεί (σχετικά), την γάμησα λίγο από πάνω λίγο πισοκολητό και φυσικά μου ξαναέπεσε από την πολύ ξενερουά που είχα. Μου την έπαιξε λίγο (στα θετικά της αυτό) θα έχυνα κιόλας αλλά σκεφτόμενος με το κάτω κεφάλι λέω ας πάω να χτυπήσω τίποτα άλλο. Οκ baby never mind και άντε γεια.
Αυτή ήταν στο 6. Πάω στο 3 κάτω είχε έφη και μαρία η έφη μου φάνηκε καλή αλλά λέω ας πάω και στα άλλα να δω. Στο 4 ήταν η βίκυ  όπου και μπήκα μια και είχα διαβάσει καλές κριτικές. Πιο φιτ και πιο όμορφη από φωτογραφίες αλλά με φωνή καραμπινάτου τρανς.
Πιο καλή και πιο αισθησιακή από την νικόλ, καλούτσικη πίπα, αλλά και αυτή χωρίς να αφήνει αγγίγματα. Μου έδινε την αίσθηση ότι αφού έδωσες μόνο 50 μαλάκα πάρε συμπεριφορά φυλής. Τέλος πάντων χωρίς καμμία απόλαυση έχυσα με την βίκυ να μου τον παίζει άτεχνα και έφυγα κλαίγοντας τα 60 + 50 € μου.
Συμπερασματικά για κασσάνδρας: Μάλλον υπάρχει γραμμή για να λάβεις καλές υπηρεσίες πρέπει να ξεκινάς από 80αρι και πάνω. Θλιβερά πράγματα  και μάλλον από τις κριτικές που ήδη βλέπω θα το πληρώσουν γιατί ο πελάτης  έχει πάντα δίκιο. (Και εγώ ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και το ξέρω καλά). Κρίμα γιατί και καλά μουνιά έχει και καλούς χώρους.

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
+1000000000000 :thumbsup:
μονα τους χαντακωνονται καποια μαγαζια

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μικρή τσάρκα στα κασσάνδρας.
Δεν είχα πάει για τσάρκα αλλά για να χτυπήσω νικόλ που από τις φωτογραφίες φαινόταν ωραίο μουνί και πραγματικά είναι για μένα στο τοπ 10 – μόνο φάτσα δεν έχει πολύ καλή.
Παρότι είχα διαβάσει και από κριτικές ότι δεν το έχει το άθλημα θεώρησα πως τέτοιο μουνί χαλαρά θα με φτιάξει και ας μην κάνει το τέλειο σέρβις. Δυστηχώς όμως τέτοιο ξενέρωμα δεν το έχω ξαναφέι στη ζωή μου. Σπαστικές και νευρικές κινήσεις, όλα ψεύτικα, μασάζ της πούτσας, και φυσικά δεν με άφηνε σχεδόν ούτε να την ακουμπήσω!!!  Η πίπα της χάλια μαύρα, δεν  άγγιζε  αρχίδια δεν άφηνε να ακουμπήσω τίποτα,  δεν τα πάντα. Τέλος πάντων τον έπαιξα μόνος μου για να μου σηκωθεί (σχετικά), την γάμησα λίγο από πάνω λίγο πισοκολητό και φυσικά μου ξαναέπεσε από την πολύ ξενερουά που είχα. Μου την έπαιξε λίγο (στα θετικά της αυτό) θα έχυνα κιόλας αλλά σκεφτόμενος με το κάτω κεφάλι λέω ας πάω να χτυπήσω τίποτα άλλο. Οκ baby never mind και άντε γεια.
Αυτή ήταν στο 6. Πάω στο 3 κάτω είχε έφη και μαρία η έφη μου φάνηκε καλή αλλά λέω ας πάω και στα άλλα να δω. Στο 4 ήταν η βίκυ  όπου και μπήκα μια και είχα διαβάσει καλές κριτικές. Πιο φιτ και πιο όμορφη από φωτογραφίες αλλά με φωνή καραμπινάτου τρανς.
Πιο καλή και πιο αισθησιακή από την νικόλ, καλούτσικη πίπα, αλλά και αυτή χωρίς να αφήνει αγγίγματα. Μου έδινε την αίσθηση ότι αφού έδωσες μόνο 50 μαλάκα πάρε συμπεριφορά φυλής. Τέλος πάντων χωρίς καμμία απόλαυση έχυσα με την βίκυ να μου τον παίζει άτεχνα και έφυγα κλαίγοντας τα 60 + 50 € μου.
Συμπερασματικά για κασσάνδρας: Μάλλον υπάρχει γραμμή για να λάβεις καλές υπηρεσίες πρέπει να ξεκινάς από 80αρι και πάνω. Θλιβερά πράγματα  και μάλλον από τις κριτικές που ήδη βλέπω θα το πληρώσουν γιατί ο πελάτης  έχει πάντα δίκιο. (Και εγώ ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και το ξέρω καλά). Κρίμα γιατί και καλά μουνιά έχει και καλούς χώρους.

συμφωνω απολυτα  :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom