Σ'ευχαριστώ! Πάντως επειδή δεν εχω βρει καμία κριτική μπορείς να μου δώσεις 1 tip γιατι λες "Θα κλάψω τα λεφτά μου"?Αν θες να κλαψεις τα λεφτα σου με δαυτην δοκιμασε να την βρεις και στα Βριλλησου 46 κ Αριστοτελους 6
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σημερα στην πρωινη βαρδια..
Βουλιαγμενης 83
Ηλιανα δηλαδη Σουζανα απο την Τριγγετοαλυσιδα!Με διαφορα οτι πιο κοντο κυκλοφορει σε στουντιο version!Αυτη κι η Κατερινα απο το Φυλης 66 πρεπει να ειναι οι πιο κοντες πουτανες της Αθηνας
Φραντζη 47
Νατασσα με την πεταλουδα
Μ.Αλεξανδρου 133
Βιβυ..gothic μαυρομαλλα με ατσουμπαλο κορμι!Φερνει πολυ στις αλβανιδες τανεσπου που συχναζουν στην Βερανζερου και στην Σατωβριανδου
Κων/λεως 80
Αννα.. η μετρια μαυρομαλλα με το πολυ καλο σερβις
Σπυρου Πατση 40
Τζεσσικα
Βριλλησου 36
Χριστινα..μελαχρινη με ωραιο κορμι και γλυκυτατο προσωπο!Ωραια περιπτωσουλα μου φανηκε!Μετα τις 5 θα ειναι η Γιαννα aka η αντιπαθητικη ξεπετα με τον στραβοχυμενο κωλο!
Βουλιαγμενης 83
Ηλιανα δηλαδη Σουζανα απο την Τριγγετοαλυσιδα!Με διαφορα οτι πιο κοντο κυκλοφορει σε στουντιο version!Αυτη κι η Κατερινα απο το Φυλης 66 πρεπει να ειναι οι πιο κοντες πουτανες της Αθηνας
Φραντζη 47
Νατασσα με την πεταλουδα
Μ.Αλεξανδρου 133
Βιβυ..gothic μαυρομαλλα με ατσουμπαλο κορμι!Φερνει πολυ στις αλβανιδες τανεσπου που συχναζουν στην Βερανζερου και στην Σατωβριανδου
Κων/λεως 80
Αννα.. η μετρια μαυρομαλλα με το πολυ καλο σερβις
Σπυρου Πατση 40
Τζεσσικα
Βριλλησου 36
Χριστινα..μελαχρινη με ωραιο κορμι και γλυκυτατο προσωπο!Ωραια περιπτωσουλα μου φανηκε!Μετα τις 5 θα ειναι η Γιαννα aka η αντιπαθητικη ξεπετα με τον στραβοχυμενο κωλο!
Eυχαριστω καποιους συναγωνιστες για τις χρησιμες και αντικειμενικες κριτικες που γραφουν.Οπως π.χ μια κριτικη με τιτλο...βρωμουσε ο κωλος της...με βοηθουν να προβληματιστω αν αξιζει ο κοπος που επιλεγω σαν στιγμες ηδονης τα στουντιο???? Μημπως πρεπει να τα σταματησω και να ψαχτω αλλου????
Μια άλλη λύση είναι τα city tours όπου μπορείς να δεις από πριν φωτό των κοριτσιών. Βέβαια είναι γενικά ακριβότερη επιλογή από τα στούντιο ακόμα και από τα (local) call girls αλλά τουλάχιστον μειώνεις την πιθανότητα δυσάρεστων εκπλήξεων (μειώνεις, όχι εξαφανίζεις γιατί ενα σωρό παραπονα έχω δει για fake photos σιτυ-τουριστριών κλπ).
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ειχε ξαναγινει κουβεντα προ ημερων για το λελεκι..οπως και παλιοτερα οταν ηταν στην Φυλης και στην Ιασωνος..κι ειχε αναφερθει απο συναγωνιστες που συμμετεχουν στο θρεντ οτι η κοπελα ειναι χασιμο χρονου και χρηματων!Σ'ευχαριστώ! Πάντως επειδή δεν εχω βρει καμία κριτική μπορείς να μου δώσεις 1 tip γιατι λες "Θα κλάψω τα λεφτά μου"?
Τωρα για το αν εχει κριτικες και που θα σε γελασω
Καλα αμα τη πετύχω, θα τη γαμ@ και θα γράψω και κριτική και για τους υπόλοιπους. Μέχρι τότε καλά γαμ@!Ειχε ξαναγινει κουβεντα προ ημερων για το λελεκι..οπως και παλιοτερα οταν ηταν στην Φυλης και στην Ιασωνος..κι ειχε αναφερθει απο συναγωνιστες που συμμετεχουν στο θρεντ οτι η κοπελα ειναι χασιμο χρονου και χρηματων!
Τωρα για το αν εχει κριτικες και που θα σε γελασω
Aλλη ειναι αυτη η Βαλερια.......
Η Βαλερια που αναφερει ο φιλος (απο Βουρβαχη 19) ειναι το πολυ μεχρι 27 χρονων, Λευκορωσιδα. Εχει πολυ ωραιο στητο 3αρι στηθος και δουλυει επισης και Σερβιων 26, Κωνσταντινουπολεως 61 και Ελ. βενιζελου 365.
Φωτογραφιες της εδω :
Κουταλε αυτη που λεω εγω ΔΕΝ δινει κωλο...........
δεν ειναι κατι το φοβερο , απλα καθαρη & τυπικη
Ημετακομιση τελιοσε Η Κατερινα αυριο απωγευμα στο Βριλησσου 55 :-* :-* :-*Ποσο θα κρατήσει ακόμα η μετακόμιση.
Studio Paradise
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημέρα! σήμερα δουλεύουν Νατάσσα (χωρίς πεταλούδα)- Μίλβα- Κατερίνα!!!
Μάκια! :-* :-* :-* :-*
Μάκια! :-* :-* :-* :-*
[move] Καλο μηνα! Για σημερα 01/02 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λινα- Μαρια Ψηλη - Εφη
Κασσανδρας 3(πανω): Ιρενα- Μιχαελα- Ναταλι
Κασσανδρας 4: Νινα- Σιλβη- Μονικα
Κασσανδρας 6: Βικυ - Κατια- Νικολ
Θησεως 40 (κατω): Μαργαριτα - Βικυ
Θησεως 40 (πανω): ? - Μονικα
Κασσανδρας 3(κατω): Λινα- Μαρια Ψηλη - Εφη
Κασσανδρας 3(πανω): Ιρενα- Μιχαελα- Ναταλι
Κασσανδρας 4: Νινα- Σιλβη- Μονικα
Κασσανδρας 6: Βικυ - Κατια- Νικολ
Θησεως 40 (κατω): Μαργαριτα - Βικυ
Θησεως 40 (πανω): ? - Μονικα
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σημερα το απογευμα
Ιωαννινων 3
Μελαχρινη ανθυπομετριοτητα με φουλ προγραμματα!Φοβερο respect στον δροσερο τσατσο με τα κοκκινα παντοφλινια!Μορφη απο τις λιγες
Κροκεων 6
Κιμ..ξανθια αλβανικη μιλφομετριοτητα
Κων/λεως 130
Νανσυ..μελαμψο μιλφομπαζο
Βριλλησου 55
Κατερινα το Πουτανακι
Βριλλησου 46
Βαλερια..η συμπαθητικη ξανθια μετριοτητα
Ιωαννινων 3
Μελαχρινη ανθυπομετριοτητα με φουλ προγραμματα!Φοβερο respect στον δροσερο τσατσο με τα κοκκινα παντοφλινια!Μορφη απο τις λιγες
Κροκεων 6
Κιμ..ξανθια αλβανικη μιλφομετριοτητα
Κων/λεως 130
Νανσυ..μελαμψο μιλφομπαζο
Βριλλησου 55
Κατερινα το Πουτανακι
Βριλλησου 46
Βαλερια..η συμπαθητικη ξανθια μετριοτητα
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χθές πέρασα απο Ισμήνης 2.Ητανε η Καρολαιν την οποία έχω πάρει 3-4 φορές.Την πήρα και χθές και για αλλή μια φορά είχε αξύριστα πόδια που είναι οτι πιο αηδιαστικό σε μια γυναίκα.Κατά τ΄άλλα μέτρια προς το καλή.Οποιος θυμάται πως ήτανε το εν λόγω στούντιο παλιά, θα πάθει πλάκα απο την χλιδάτη ανακαίνηση που έχουνε κάνει.Πλέον το στούντιο είναι σε όλο τον όροφο,έχει μεγάλο σαλόνι και τρία δωμάτια απίστευτα.
[move] Σημερα 02/02 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα- Βικυ - Μαρια Ψηλη
Κασσανδρας 3(πανω): Λινα- Ναταλι- Ιρενα
Κασσανδρας 4: Νινα- Μονικα - Σαντρα
Κασσανδρας 6: Κατια- Νικολ- Μιχαελα
Θησεως 40(κατω): Μονικα (καινουρια)- Νινα
Θησεως 40(πανω): Μαργαριτα- Λαουρα
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα- Βικυ - Μαρια Ψηλη
Κασσανδρας 3(πανω): Λινα- Ναταλι- Ιρενα
Κασσανδρας 4: Νινα- Μονικα - Σαντρα
Κασσανδρας 6: Κατια- Νικολ- Μιχαελα
Θησεως 40(κατω): Μονικα (καινουρια)- Νινα
Θησεως 40(πανω): Μαργαριτα- Λαουρα
ερωτηςη συνγαμιστες.βαρης κορωπι 34 ανοιγει στουντιο γιατι επιτελους οι μετακινησεις μας τρωνε ολο το χρονο.ευχαριστω
Ευτυχώς που ο συνάδελφος πήγε για 69 και το ανακάλυψε!!!Για την ακριβεια η συγκεκριμενη κριτικη του σεβαστου συναγωνιστη εχει τιτλο..''Ευα,πεταμενα λεφτα..μυριζε και ο κωλος της''...Και παμε εμεις οι μαλακες στην καθε Ευα και τα σκαμε τα λεφτουδακια μας και εχουμε κανει και προσεχτικη καθαριοτητα του σωματος μας....τι να πω με προβληματισε αφανταστα η συγκεκριμενη κριτικη!!!
Ποιος ξέρει ποσοι απο εμας θα την έχουν πατήσει απο βρωμόκωλες!!!
τυχεροί όσοι έχουν πούτσο που να μυρίζει!!!
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Χθές πέρασα απο Ισμήνης 2.Ητανε η Καρολαιν την οποία έχω πάρει 3-4 φορές.Την πήρα και χθές και για αλλή μια φορά είχε αξύριστα πόδια που είναι οτι πιο αηδιαστικό σε μια γυναίκα.Κατά τ΄άλλα μέτρια προς το καλή.Οποιος θυμάται πως ήτανε το εν λόγω στούντιο παλιά, θα πάθει πλάκα απο την χλιδάτη ανακαίνηση που έχουνε κάνει.Πλέον το στούντιο είναι σε όλο τον όροφο,έχει μεγάλο σαλόνι και τρία δωμάτια απίστευτα.
Κανα μουνί της προκοπής έχει ?
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Απο χώρο πάνε καλά,αλλά απο γυναίκες άστο καλύτερα.Κανα μουνί της προκοπής έχει ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K