Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

japam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
ελενα οκ παω για καταθεση.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Eυχαριστω καποιους συναγωνιστες για τις χρησιμες και αντικειμενικες κριτικες που γραφουν.Οπως π.χ μια κριτικη με τιτλο...βρωμουσε ο κωλος της...με βοηθουν να προβληματιστω αν αξιζει ο κοπος που επιλεγω σαν στιγμες ηδονης τα στουντιο???? Μημπως πρεπει να τα σταματησω και να ψαχτω αλλου????

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Eυχαριστω καποιους συναγωνιστες για τις χρησιμες και αντικειμενικες κριτικες που γραφουν.Οπως π.χ μια κριτικη με τιτλο...βρωμουσε ο κωλος της...με βοηθουν να προβληματιστω αν αξιζει ο κοπος που επιλεγω σαν στιγμες ηδονης τα στουντιο???? Μημπως πρεπει να τα σταματησω και να ψαχτω αλλου????
Η τσεπη σου το ξερει φιλτατε........
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εκτος εαν επιλεξεις τον.........γαμο

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για την ακριβεια η συγκεκριμενη κριτικη του σεβαστου συναγωνιστη εχει τιτλο..''Ευα,πεταμενα λεφτα..μυριζε και ο κωλος της''...Και παμε εμεις οι μαλακες στην καθε Ευα και τα σκαμε τα λεφτουδακια μας και εχουμε κανει και προσεχτικη καθαριοτητα του σωματος μας....τι να πω με προβληματισε αφανταστα η συγκεκριμενη κριτικη!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η τσεπη σου το ξερει φιλτατε........
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εκτος εαν επιλεξεις τον.........γαμο

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
 Καλημερα, τον γαμο οχι...εχω αρχισει και ξανακαλω σπιτι μου.Στουντιο πλεον θα πηγαινω επιλεχτικα με καποιες κριτικες συναδελφων-μελων που διαβαζω.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
 Καλημερα, τον γαμο οχι...εχω αρχισει και ξανακαλω σπιτι μου.Στουντιο πλεον θα πηγαινω επιλεχτικα με καποιες κριτικες συναδελφων-μελων που διαβαζω.

Ειναι κατι που δεν το εχω κανει ποτε.

Το βέπω σαν να παιρνω "γουρουνι στο σακι"

Αν δεν σου αρεσει η κοπελα τι γινεται?

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Δίνεις τα λεφτά για το ταξί και φεύγει η κοπέλα. (χωρίς κανένα πρόβλημα)
Πάντως είναι τζόγος.

japam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
παντα πρεπει να δοκιμαζουμε αλλοτε χανουμε αλλοτε κερδιζουμε ολα στη ζωη ειναι.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δίνεις τα λεφτά για το ταξί και φεύγει η κοπέλα. (χωρίς κανένα πρόβλημα)
Πάντως είναι τζόγος.

Λεφτα για ταξι για τι κοστος διαδρομης ?

Φαληρο-Κηφησια για παραδειγμα?

Ασε που μενεις και με το πουλι στο χερι.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Αν δεν το εχεις ξανακανει θα προσπαθησω συντομα να σου το εξηγησω...πας στο περιπτερο αγοραζεις δυο-τρεις εφημεριδες μεγαλης κυκλοφοριας και επιλεγεις καποιες αγγελιες που σου χτυπουν στο ματι...αρχινας και καλεις, λες στο τηλεφωνο τι ακριβως κοπελα θελεις και σου την στελνουν...τους καθοριζεις απο την αρχη οτι αν δεν ειναι οπως την ζητεις θα την διωξεις ευγενικα διχως καμια υποχρεωση εκ μερους σου...στην αρχη θα ταλαιπωρηθεις ισως λιγο.. μεχρι να βρεις την σωστη αγγελια..αλλα μολις βρεις την σωστη αγγελια με ωραιες μουναρες και καλες υπηρεσιες θα γινεις μονιμος πελατης.Το μειον ειναι οτι ειναι πολυεξοδο αλλα μπορεις να μειωσεις τις συχνοτητες απο το να πηγαινες σε στουντιο και το βασικοτερο εισαι σπιτι σου και το παιχνιδι το καθοριζεις εσυ.. αν με αντιλαμβανεσαι.Προσωπικα εγω.. καλω χρονια στο σπιτι μου και σε ξενοδοχεια οταν ημουν παντρεμενος και μαλιστα ειχα ενα καλο γραφειο απο το 1994 μεχρι το 2006 που τωρα ομως εξαφανιστηκαν απο την κυκλοφορια και αυτος ηταν ο λογος που ανακαλυψα τα στουντιο.. αλλα μου φιανεται θα ψαξω για αγγελια παλι.

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Δεν θυμάμαι και πολύ καλά γιατι πάει καιρός αν δεν κάνω λάθος μου είχαν πει 10 ευρω (αλλα τελικά δε τα έδωσα την κράτησα).

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές μου, να σας πω και εγω το πόνο μου... Θέλω να γαμ* τη Μαργαρίτα που ειναι στο Αθανασίας 3 και στο Αντιόχειας 64, όμως πάει καιρός που είχε βάρδια (στο site τουλάχιστον). Ξέρει κανένας που μπορω να τη βρω?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Ασε που μενεις και με το πουλι στο χερι.......

Άμα σου στειλουν κοπελα με τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα, απο αυτα που σου περιεγραψαν, παιρνεις τηλεφωνο και τους ξεχεζεις και δεν της δινεις και φραγκο φυσικα...

Τωρα αν η κοπελα δεν ειναι ασχημη και απλως δεν ειναι στα γουστα σου, αντε με την καλη σου θεληση να της δωσεις ενα 10κακι και καλα για το ταξι(με το αμαξι του νταβα φευγει).

Φυσικα υπαρχουν και στο σαιτ κριτικες για ορισμενα κολ γκερλ, οπότε παλι δεν πας αδιαβαστος αν θες ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες.

Θα παραμεινω στουντιακιας........

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.695
Πόντοι
506
Vrilissou 55. 30.01. Mariza-Frida-Nansi :tits2:. 31.01. Anna-Maria :tits:-Frida  :kissass:-Polina  :rockon:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
εχει αλλη χαρη το στουντιο. πας την βολτιτσα σου, βλεπεις τι κυκλοφορει και διαλεγεις. ασε που αν γινει η στραβη χανεις και λιγοτερα χρηματα!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εχει αλλη χαρη το στουντιο. πας την βολτιτσα σου, βλεπεις τι κυκλοφορει και διαλεγεις. ασε που αν γινει η στραβη χανεις και λιγοτερα χρηματα!!!
  Σε αυτο εχεις δικιο....σπιτι σου ομως μην ξεχνας οτι εισαι γηπεδουχος εσυ...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
  Σε αυτο εχεις δικιο....σπιτι σου ομως μην ξεχνας οτι εισαι γηπεδουχος εσυ...
σιγουρα. δεν εχεις και χρονομετρο η την κοπελα να βιαζετε.
τελος παντων πιστευω οτι αυτη η κουβεντα ειναι ατοπη διοτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Συναγωνιστές μου, να σας πω και εγω το πόνο μου... Θέλω να γαμ* τη Μαργαρίτα που ειναι στο Αθανασίας 3 και στο Αντιόχειας 64, όμως πάει καιρός που είχε βάρδια (στο site τουλάχιστον). Ξέρει κανένας που μπορω να τη βρω?
Αν θες να κλαψεις τα λεφτα σου με δαυτην δοκιμασε να την βρεις και στα Βριλλησου 46 κ Αριστοτελους 6

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom