Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εισαι σιγουρος;
Είσαι απ αυτούς που πιστέυουν τα.."Πω πω τι μεγάλο πουλί έχεις γαμιά μου....??" και ότι χύνουν με τη πάρτυ σου?χαχαα
εισαι σιγουρος;
& παλι αλλιως μου τα λενε εμενα..
οι πουτανες μου ξηγιουνται σπαθενια & οι γκομενες προσπαθουν να με παραμυθιασουν..
& εδω λαθος???
πηγαινω ομονοια να ξαναπεσω στην πρεζα..
οχι ειμαι απο αυτους που μου λενε αφου τον εχεις μικρο δωσε ενα κατοσταρικο για να παρεις και κουλουρακι.....Είσαι απ αυτούς που πιστέυουν τα.."Πω πω τι μεγάλο πουλί έχεις γαμιά μου....??" και ότι χύνουν με τη πάρτυ σου?χαχαα
Τυχερε ε βρε τυχερε !!!οχι ειμαι απο αυτους που μου λενε αφου τον εχεις μικρο δωσε ενα κατοσταρικο για να παρεις και κουλουρακι.....
Εσυ εισαι παππους και κουφος και αυτο ειναι το μονο που ακους !!!& εσυ μασησες..
για πες μας & το υπολοιπο της δακρυβρεχτης ιστοριας..
εμενα παλι οι καριολες μου λενε,[size=30pt]"σκισε μου την πατουρα"[/size]..
τι κανω λαθος ο μαλακας???
ξεχασες το φτωχος & ασχημος..Εσυ εισαι παππους και κουφος και αυτο ειναι το μονο που ακους !!!
Και φτωχος και ασχημος μονος Cow Boy !!!Εσυ εισαι παππους και κουφος και αυτο ειναι το μονο που ακους !!!
τι θα γινει τρεζουρερτ με τοσες κριτικες.... ποτε θα γινουμε τιμημενοι εμεις;Τυχερε ε βρε τυχερε !!!
χυνω που σε εχω κανει & παραμιλας..ρε μαστορα τραβα να κανεις κυρηγμα παρακατω..
εχουμε καταλαβει ποσο μαλακας εισαι..
δεν χρειαζεται να μας το επαναλαμβανεις..
ακου ατελως..
ουτε η μαννα σου ρε ζωο δεν σε εχει κοιταξει ατελως..
τραβα να κανεις παρεα στον παπαριωνα να κλαφτειτε παρεουλα..
Σε λαθος site εισαι φιλε !!!χυνω που σε εχω κανει & παραμιλας..
δε κλεγομαι φιλε, δοξα τω θεω εχω γκομενα και γαμαω μια χαρα αβερτα κουβερτα,
το διασκεδαζω με μερικα τυπακια εδω μεσα που γαμανε πουτανες και νομιζουνε
οτι ειναι μαγκες αντρες .. αλλα η μαγκια ειναι πολυ μακρια απο τον αγοραιο ερωτα ..
οχι ρε φιλε με παρεξηγησες, καλο το μωρακι μου
χυνω που σε εχω κανει & παραμιλας..
δε κλεγομαι φιλε, δοξα τω θεω εχω γκομενα και γαμαω μια χαρα αβερτα κουβερτα,
το διασκεδαζω με μερικα τυπακια εδω μεσα που γαμανε πουτανες και νομιζουνε
οτι ειναι μαγκες αντρες .. αλλα η μαγκια ειναι πολυ μακρια απο τον αγοραιο ερωτα ..
αυτο ακριβως ειπα πριν, "το διασκεδαζω με μερικα τυπακια".. για να μην πω οτι τουςάστους ρε φίλε....ντάξει η μαγκιά και η τσατσιά σε μερικούς ξεχυλίζει...μη παρεξηγείς σε μπουρδελοσαιτ ήμαστε παίξτο κι εσύ χαζός δε παρεξηγείται κανείς εδώ..
εσυ πρεπει να εχεις γκομενα σιγουρα, καθε 3 μερες γραφεις κριτικη για πουτανα ..Θα αναλαβει ο Παιχτουρας να του απαντησει του τυπου.....Δεν το παιζουμε μαγκες που γαμαμε στον αγοραιο ερωτα,γιατι και εμεις εχουμε γκομενες.Το παιζουμε μαγκες που εχουμε χρημα να ικανοποιουμε στα πουτανιδια,οτι δεν μας ικανοποιουν οι γκομενες μας και στρεφομαστε στα πουτανιδια.Αντε γεια τωρα και πηγαινε να δοκιμασεις και κατι αλλο μην τυχον και συνελθεις και μας ευχαριστησεις, κοροιδο.
Θα αναλαβει ο Παιχτουρας να του απαντησει του τυπου.....Δεν το παιζουμε μαγκες που γαμαμε στον αγοραιο ερωτα,γιατι και εμεις εχουμε γκομενες.Το παιζουμε μαγκες που εχουμε χρημα να ικανοποιουμε στα πουτανιδια,οτι δεν μας ικανοποιουν οι γκομενες μας και στρεφομαστε στα πουτανιδια.Αντε γεια τωρα και πηγαινε να δοκιμασεις και κατι αλλο μην τυχον και συνελθεις και μας ευχαριστησεις, κοροιδο.
εσυ πρεπει να εχεις γκομενα σιγουρα, καθε 3 μερες γραφεις κριτικη για πουτανα ..
ποια απο τις "γκομενες" σου θα πας να γαμησεις σημερα?
ουστ ρε κακομοιρογλου!!!
Καλο,εγραψε.χαχαχαχα....ο Παιχτούρας είναι απ αυτούς που έξω απο τα στούντιο θα του στήσουν άγαλμα ευεργεσίας στα στούντιο(όπως του Ζίκο στο Μαρακανά), και απο κάτω θα γράφει...
"Μετα τιμής και κατάθεσης ο Παιχτούρας" χαχαχαχαχ
Πως το ειπες αυτο !!!εγώ γαμάω γκόμενες που μου τα προσφέρουν όλα απλόχερα και δεν έχω ανάγκη να πηγαίνω καθημερινά στις πουτάνες και να τα σκάω...μόνο όταν έχει περίοδο το μωρό μου ρίχνω κανά πουτσάκο...Μετα τιμής ο Μπουρδελιάρης