hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
χυνω που τους εχω κανει & παραμιλανε..
χυνω που τους εχω κανει & παραμιλανε..
ρε μαστορα τραβα να κανεις κυρηγμα παρακατω..δυστυχως για εσενα ανηκεις στην θλιβερη κατηγορια ανδρων που η μονη επαφη που ειχες και εχεις με τις γυναικες ειναι μεσω χρηματων, αυτες τις γιορτινες μερες που εσυ θα περασεις στα μπορδελα, σου ευχομαι καποτε στη ζωη σου να γυρισει να σε κοιταξει καποια γυναικα ατελως
περι ορεξεος κΩλοκυθοπιτα μεγαλε..αλλου οι συμβουλες.δυστυχως για εσενα ανηκεις στην θλιβερη κατηγορια ανδρων που η μονη επαφη που ειχες και εχεις με τις γυναικες ειναι μεσω χρηματων, αυτες τις γιορτινες μερες που εσυ θα περασεις στα μπορδελα, σου ευχομαι καποτε στη ζωη σου να γυρισει να σε κοιταξει καποια γυναικα ατελως
Mmmm !!!
Στησε τον κωλαρακο σου να τον περασουν 3 Ταγματα και μετα τα λεμε !!!
Πετυχημένη η σύγκριση, μπράβο.Γιατί ρε φίλε οι γυναίκες σήμερα δε γαμιούνται ασύστολα και με το κάθε μαλάκα(και τζάπα)?Η μήπως γεμίσαμε παρθένες?
Και στο κάτω κάτω της γραφής πολλοί απο μας (που χουμε σπουδάσει) το τρώμε κάθε μέρα απ τ αφεντικά μας και το άγχος....για πενταροδεκάρες...
δε λεω για εσενα συγκεκριμενα ρε φιλε, εσυ μπορει να εισαι ο Κοκκαλης ..
αναφερομαι στο μεσο μπουρδελιαρη που ειναι φοιτητης, χαμηλομισθος εργαζομενος ή ακομα και ανεργος
οπα ρεπερτοριο που εχω...και η μαχη αναβει!
Σε γνωριζω απο την οψη του σπαθιου την τρομερη!!!!!!
Κι εμείς τι φταίμε που όλες οι αδικίες της ζωής έπεσαν πάνω σου;απλά συζητάμε και προβληματιζόμαστε με κάποια πράγματα....όπως αντίστοιχα και για άλλες αδικιές της ζωής...
Οι γυναίκες γαμιούνται με τον κάθε μαλάκα τζάμπα; Δηλαδή από φιλανθρωπία το κάνουν;
Ειλικρινά δε μου έχεις δώσει την εντύπωση του (τόσο) αφελή.
Κι εμείς τι φταίμε που όλες οι αδικίες της ζωής έπεσαν πάνω σου;
Desktop έχω, ατύχησες
& εσυ μασησες..Τη τελευταία φράση μου την έχει πεί αυτούσια κοπέλα σε στούντιο που οι γονείς της νομίζουν πως ήρθε στην Ελλάδα για σπουδές...
δεν παιρνεις προγραμμα με περισσοτερο χρονο....& εσυ μασησες..
για πες μας & το υπολοιπο της δακρυβρεχτης ιστοριας..
εμενα παλι οι καριολες μου λενε,"σκισε μου την πατουρα"..
τι κανω λαθος ο μαλακας???
φτωχια και συ ε;α ρε ξανθοπουλε γενιες και γενιες αναθρεψες....Desktop έχω, ατύχησες
& εσυ μασησες..
για πες μας & το υπολοιπο της δακρυβρεχτης ιστοριας..
εμενα παλι οι καριολες μου λενε,"σκισε μου την πατουρα"..
τι κανω λαθος ο μαλακας???
εγώ έχω καιρό να πάω στη πουτάνα γιατί έχω γκόμενα που γαμάω καθημερινα.. και δε θυμάμαι τις ψεύτικες ατάκες ....σορρυ
& παλι αλλιως μου τα λενε εμενα..εγώ έχω καιρό να πάω στη πουτάνα γιατί έχω γκόμενα που γαμάω καθημερινα.. και δε θυμάμαι τις ψεύτικες ατάκες ....σορρυ