You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
κανονικα επρεπε να σας ριξει & καμια 1.000αρια χριστοπαναγιες πριν να την κανει μηπως & ξυπνησετε..
Όντως αυτο επρεπε να κανει
Επισκέπτης
οπως-οπου & να πεθανει,μεχρι τοτε θα πινει στην υγεια μας & ειδικα στην υγεια των κοκκινιστων αγαπουληδων..Για το χρημα υπαρχει το εξης αξιωμα.Easy come easy go.Aκομα και η Νταρια το πιο πιθανο ειναι να πεθανη στην ψαθα.
μαγκια της..
κανεις δεν σας εβαλε με το ζορι να την γαμησετε..
μονο εγω γαμησα μια φορα με το ζορι την ζλατα(ο ζερο με εβαλε) & αν δεν ηταν στο κεντρο,ευχαριστως να την ξαναγαμαγα..
ααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Αυτα φιλε μου ειναι αυτονοητα.οπως-οπου & να πεθανει,μεχρι τοτε θα πινει στην υγεια μας & ειδικα στην υγεια των κοκκινιστων αγαπουληδων..
μαγκια της..
μονο εγω γαμησα μια φορα με το ζορι την ζλατα(ο ζερο με εβαλε) & αν δεν ηταν στο κεντρο,ευχαριστως να την ξαναγαμαγα..
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.952
- Πόντοι
- 12.056
οπως-οπου & να πεθανει,μεχρι τοτε θα πινει στην υγεια μας & ειδικα στην υγεια των κοκκινιστων αγαπουληδων..
μαγκια της..
Σου αρεσουν οι μιλφαρες με βυζαρες μωρη τρελλιαρα
Επισκέπτης
οπως βλεπεις,οχι για ολους..Αυτα φιλε μου ειναι αυτονοητα.
Επισκέπτης
επειδη εισαι αβυζη μου εχεις ξεφυγει..Σου αρεσουν οι μιλφαρες με βυζαρες μωρη τρελλιαρα
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 5.760
ουκ εν τω πολλω το ευ ..οπως-οπου & να πεθανει,μεχρι τοτε θα πινει στην υγεια μας & ειδικα στην υγεια των κοκκινιστων αγαπουληδων..
μαγκια της..
οι χιλιαδες ψωλες που εχει φαει μια βετερανα πουτανα αλλοτρίωνουν το ψυχισμο της ανεπανορθωτα και δε γιατρευεται με ολα τα πλουτη του κοσμου .. βλεπω πανεμορφα κοριτσακια πολωνεζακια κλπ που δουλευουνε καθαριστριες και δεν υποτασονται στο ευκολο χρημα, μηπως αυτες τελικα ειναι πιο ευτυχισμενες?
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.952
- Πόντοι
- 12.056
επειδη εισαι αβυζη μου εχεις ξεφυγει..
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Κατεχάκη 8, πριν λίγο εναποθέσαμε γεννητικό υλικό στην αλλοδαπή milf Αλεξάνδρα. βλ. κριτική
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 5.760
μπορεις να δεις και την αλλη οψη του νομισματος..Τι έγινε κύριε Μυλωνάκη;
Ξεμπερδέψαμε με τον σχιζοφρενή ταξιτζή και πιάσαμε τις ιερόδουλες;
οι χιλιαδες τανες που εχει παρει ενας μπουρδελιαρης τον καθιστουν ανικανο να δημιουργησει
μια υγειη σχεση με μια κανονικη κοπελα ..
Επισκέπτης
δεν ξερω ρε παιχτη & ουτε εχω σκοπο να μαθω,ασε που δεν εχω κανει ψυχιατρος..ουκ εν τω πολλω το ευ ..
οι χιλιαδες ψωλες που εχει φαει μια βετερανα πουτανα αλλοτρίωνουν το ψυχισμο της ανεπανορθωτα και δε γιατρευεται με ολα τα πλουτη του κοσμου .. βλεπω πανεμορφα κοριτσακια πολωνεζακια κλπ που δουλευουνε καθαριστριες και δεν υποτασονται στο ευκολο χρημα, μηπως αυτες τελικα ειναι πιο ευτυχισμενες?
μην βγαζεις ομως τοση κακια για την "βετερανα πουτανα" που μεχρι εχτες παρακαλαγες να γαμησεις..
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
αν και ειναι τελειως ολα αυτα. διαβαζω τι λετε και απορω και εγω με την σειρα μου!Σου αρεσουν οι μιλφαρες με βυζαρες μωρη τρελλιαρα
οντως ειναι πολλα τα 50 ευρω σε 15-20 η ακομα και 30 λεπτα. δεν σας αναγκαζει κανεις ομως. υπαρχει και το μεταξουργειο με 15 ευρω αλλα για λιγοτερο χρονο. τωρα για την συγκεκριμενη δεν θα πω κατι αν και γνωριζω ενα δυο πραγματακια αλλα δεν την γνωριζα προσωπικα και δεν μου πεφτει λογος. δηλαδη αν ειναι ετσι να γκρινιαζουμε και για τα 4 ευρω που παει ο φραπες, για τα 8 ευρω για την μπυρα κτλ κτλ. αν δεν σας αρεσει μην πατε. ειναι απλο.
και κατι αλλο. γιατι να μας θεωρει κοροιδα η καθε γυναικα που εξασκει το επαγγελμα αυτο?
εγω προσωπικα νοιωθω μαλακς οταν ακουω οτι ο καθε παπαδημητριου στην ερτ πληρωνετε με 120.000 ευρω τον χρονο για μια εκπομπη 3 ωρων την εβδομαδα για να σχολιαζει τι... φασεις απο ποδοσφαιρο, πραγμα που το κανουμε και μεταξυ μας στο σπιτι οταν βλεπουμε το ματς. αλλα ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα αυτη!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Και εγώ έπαιρνα μάτι...
Επισκέπτης
το βιντεο βαλε..Και εγώ έπαιρνα μάτι...
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
μπορεις να δεις και την αλλη οψη του νομισματος..
οι χιλιαδες τανες που εχει παρει ενας μπουρδελιαρης τον καθιστουν ανικανο να δημιουργησει
μια υγειη σχεση με μια κανονικη κοπελα ..
Θα μας επιτρέψετε να αμφισβητήσουμε την άποψή σας κύριε γκειμικουλεν.
Πιθανόν οι τάνες να είναι επίφαση ή δικαιολογία.
Δείτε την άποψή μας εδώ
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
ουτε εγω λεω για εμενα(ασχετα που επεσες μεσα)..
κανεις δεν δικαιουται να κλαψομουνιαζει..
τι θελατε δηλαδη???
να πεθανει μαζι σας???
να την γαματε για αλλα 10 χρονια???
αμα εισαστε εσεις μαλακες αγαπουληδες,οι νταριες σας φταινε???
κανονικα επρεπε να σας ριξει & καμια 1.000αρια χριστοπαναγιες πριν να την κανει μηπως & ξυπνησετε..
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ΧΑ χα χα χα χα χα χα καβλωστον!!
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 5.760
δυστυχως για εσενα ανηκεις στην θλιβερη κατηγορια ανδρων που η μονη επαφη που ειχες και εχεις με τις γυναικες ειναι μεσω χρηματων, αυτες τις γιορτινες μερες που εσυ θα περασεις στα μπορδελα, σου ευχομαι καποτε στη ζωη σου να γυρισει να σε κοιταξει καποια γυναικα ατελωςΘα μας επιτρέψετε να αμφισβητήσουμε την άποψή σας κύριε γκειμικουλεν.
Πιθανόν οι τάνες να είναι επίφαση ή δικαιολογία.
Δείτε την άποψή μας εδώ
Επισκέπτης
τι ασχολεισαι ρε???Ρε συ, από τις τέσσερεις η ώρα είσαι σουρωμένος;
αστον να βγαζει αφρους οποιο πουστρακι & αν ειναι..
χυνω που τους εχω κανει & παραμιλανε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K