Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Για το χρημα υπαρχει το εξης αξιωμα.Easy come easy go.Aκομα και η Νταρια το πιο πιθανο ειναι να πεθανη στην ψαθα.

Επισκέπτης
Για το χρημα υπαρχει το εξης αξιωμα.Easy come easy go.Aκομα και η Νταρια το πιο πιθανο ειναι να πεθανη στην ψαθα.
οπως-οπου & να πεθανει,μεχρι τοτε θα πινει στην υγεια μας & ειδικα στην υγεια των κοκκινιστων αγαπουληδων..
μαγκια της..
κανεις δεν σας εβαλε με το ζορι να την γαμησετε..
μονο εγω γαμησα μια φορα με το ζορι την ζλατα(ο ζερο με εβαλε) & αν δεν ηταν στο κεντρο,ευχαριστως να την ξαναγαμαγα..
ααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
οπως-οπου & να πεθανει,μεχρι τοτε θα πινει στην υγεια μας & ειδικα στην υγεια των κοκκινιστων αγαπουληδων..
μαγκια της..
μονο εγω γαμησα μια φορα με το ζορι την ζλατα(ο ζερο με εβαλε) & αν δεν ηταν στο κεντρο,ευχαριστως να την ξαναγαμαγα..
Αυτα φιλε μου ειναι αυτονοητα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.952
Πόντοι
12.056
μαγκια της..

:tits: :tits: :pipa1:Σου αρεσουν οι μιλφαρες με βυζαρες μωρη τρελλιαρα  :tits2: :tits2: :tits2:

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
μαγκια της..
ουκ εν τω πολλω το ευ ..
οι χιλιαδες ψωλες που εχει φαει μια βετερανα πουτανα αλλοτρίωνουν το ψυχισμο της ανεπανορθωτα και δε γιατρευεται με ολα τα πλουτη του κοσμου .. βλεπω πανεμορφα κοριτσακια πολωνεζακια κλπ που δουλευουνε καθαριστριες και δεν υποτασονται στο ευκολο χρημα, μηπως αυτες τελικα ειναι πιο ευτυχισμενες?

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Τι έγινε κύριε Μυλωνάκη;
Ξεμπερδέψαμε με τον σχιζοφρενή ταξιτζή και πιάσαμε τις ιερόδουλες;
μπορεις να δεις και την αλλη οψη του νομισματος..
οι χιλιαδες τανες που εχει παρει ενας μπουρδελιαρης τον καθιστουν ανικανο να δημιουργησει
μια υγειη σχεση με μια κανονικη κοπελα ..

Επισκέπτης
ουκ εν τω πολλω το ευ ..
οι χιλιαδες ψωλες που εχει φαει μια βετερανα πουτανα αλλοτρίωνουν το ψυχισμο της ανεπανορθωτα και δε γιατρευεται με ολα τα πλουτη του κοσμου .. βλεπω πανεμορφα κοριτσακια πολωνεζακια κλπ που δουλευουνε καθαριστριες και δεν υποτασονται στο ευκολο χρημα, μηπως αυτες τελικα ειναι πιο ευτυχισμενες?
δεν ξερω ρε παιχτη & ουτε εχω σκοπο να μαθω,ασε που δεν εχω κανει ψυχιατρος..
μην βγαζεις ομως τοση κακια για την "βετερανα πουτανα" που μεχρι εχτες παρακαλαγες να γαμησεις..

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
:tits: :tits: :pipa1:Σου αρεσουν οι μιλφαρες με βυζαρες μωρη τρελλιαρα  :tits2: :tits2: :tits2:
αν και ειναι τελειως  :offtopic: ολα αυτα. διαβαζω τι λετε και απορω και εγω με την σειρα μου!
οντως ειναι πολλα τα 50 ευρω σε 15-20 η ακομα και 30 λεπτα. δεν σας αναγκαζει κανεις ομως. υπαρχει και το μεταξουργειο με 15 ευρω αλλα για λιγοτερο χρονο. τωρα για την συγκεκριμενη δεν θα πω κατι αν και γνωριζω ενα δυο πραγματακια αλλα δεν την γνωριζα προσωπικα και δεν μου πεφτει λογος. δηλαδη αν ειναι ετσι να γκρινιαζουμε και για τα 4 ευρω που παει ο φραπες, για τα 8 ευρω για την μπυρα κτλ κτλ. αν δεν σας αρεσει μην πατε. ειναι απλο.
και κατι αλλο. γιατι να μας θεωρει κοροιδα η καθε γυναικα που εξασκει το επαγγελμα αυτο?
εγω προσωπικα νοιωθω μαλακς οταν ακουω οτι ο καθε παπαδημητριου στην ερτ πληρωνετε με 120.000 ευρω τον χρονο για μια εκπομπη 3 ωρων την εβδομαδα για να σχολιαζει τι... φασεις απο ποδοσφαιρο, πραγμα που το κανουμε και μεταξυ μας στο σπιτι οταν βλεπουμε το ματς. αλλα ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα αυτη!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

Και εγώ έπαιρνα μάτι...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
μπορεις να δεις και την αλλη οψη του νομισματος..
οι χιλιαδες τανες που εχει παρει ενας μπουρδελιαρης τον καθιστουν ανικανο να δημιουργησει
μια υγειη σχεση με μια κανονικη κοπελα ..

Θα μας επιτρέψετε να αμφισβητήσουμε την άποψή σας κύριε γκειμικουλεν.
Πιθανόν οι τάνες να είναι επίφαση ή δικαιολογία.
Δείτε την άποψή μας εδώ

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ουτε εγω λεω για εμενα(ασχετα που επεσες μεσα)..
κανεις δεν δικαιουται να κλαψομουνιαζει..
τι θελατε δηλαδη???
να πεθανει μαζι σας???
να την γαματε για αλλα 10 χρονια???
αμα εισαστε εσεις μαλακες αγαπουληδες,οι νταριες σας φταινε???
κανονικα επρεπε να σας ριξει & καμια 1.000αρια χριστοπαναγιες πριν να την κανει μηπως & ξυπνησετε..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ΧΑ χα χα χα χα χα χα καβλωστον!!

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Θα μας επιτρέψετε να αμφισβητήσουμε την άποψή σας κύριε γκειμικουλεν.
Πιθανόν οι τάνες να είναι επίφαση ή δικαιολογία.
Δείτε την άποψή μας εδώ
δυστυχως για εσενα ανηκεις στην θλιβερη κατηγορια ανδρων που η μονη επαφη που ειχες και εχεις με τις γυναικες ειναι μεσω χρηματων, αυτες τις γιορτινες μερες που εσυ θα περασεις στα μπορδελα, σου ευχομαι καποτε στη ζωη σου να γυρισει να σε κοιταξει καποια γυναικα ατελως

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom