You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Studio Paradise
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
έχει σταματήσει ;)χρονια πολλα! η σαμανθα απο βριλησσου 57 και 55 μηπως γνωριζει κανεις που ειναι?
ευχαριστω!
Studio Paradise
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι και η Ντάρια σταμάτησε ;)Η Ντάρια τελικά σταμάτησε ε;;;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κρίμα.....
θα ήθελα όμως να ξέρω με ποια μιλάω... ;)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Mε την Στουντιάννα Παραδεισάκηκρίμα.....
θα ήθελα όμως να ξέρω με ποια μιλάω... ;)
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 47
- Πόντοι
- 5.760
τελος η νταρια μεγαλε, της αγορασαμε σπιτια, της χτισαμε εξοχικο, της πηραμε αυτοκινητοΗ Ντάρια τελικά σταμάτησε ε;;;
Να ρωτήσω και κάτι άλλο...... ποια κοπέλα είσαι??
της ανοιξαμε μαγαζι,
..και τωρα που εγινε αφεντικινα μας παρατησε ...
..η αχαριστια μιας πουτανας... θα γραψω βιβλιο, εμπνευστηκα απο την ιστοριας αυτης της πουτανας
Επισκέπτης
σιγα μην της πηρατε & κοτερο ρε μεγαλε..τελος η νταρια μεγαλε, της αγορασαμε σπιτια, της χτισαμε εξοχικο, της πηραμε αυτοκινητο
της ανοιξαμε μαγαζι,
..και τωρα που εγινε αφεντικινα μας παρατησε ...
..η αχαριστια μιας πουτανας... θα γραψω βιβλιο, εμπνευστηκα απο την ιστοριας αυτης της πουτανας
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 47
- Πόντοι
- 5.760
φιλε κοπελες σαν τη νταρια που εχουνε full τα δωματια σε ολη τη βαδριασιγα μην της πηρατε & κοτερο ρε μεγαλε..
κονομανε σε 10 μερες οσα βγαζεις εσυ ολο το χρονο!
τι νομιζεις οτι ειναι G700?
μαλλον ειναι G700, αλλα οχι 700ευρω το μηνα, 700 ραντεβου το μηνα
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φιλε κοπελες σαν τη νταρια που εχουνε full τα δωματια σε ολη τη βαδρια
τι νομιζεις οτι ειναι G700?
μαλλον ειναι G700, αλλα οχι 700ευρω το μηνα, 700 ραντεβου το μηνα
και θα τρώει και θα πίνει στην υγειά των κοροϊδων...αυτή το έλυσε το πρόβλημα της ζωής της...
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Γιατί ρε παιδιά είναι κορόιδα;
Η Ντάρια τους παρείχε τις υπηρεσίες της και αυτοί πλήρωσαν το ανάλογο αντίτιμο. Καθαρά πράγματα.
Τώρα αν η κοπέλα ήταν πολύ καλή στη δουλειά της και στη διαχείριση των χρημάτων που έβγαλε, αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί χαρακτηρίζει αρνητικά τους πελάτες της.
γιατί προσωπικά θεωρώ πως δεν είναι δυνατόν να πληρώνεται μια "δουλειά" με 50 και με 100 ευρώ τα 15 και τα 20 λεπτά απλά για σεξ. 1000 ευρώ τη μέρα δε βγάζει ούτε ο καλύτερος γιατρός ποθυ παίζει και με ζωές...πλάκα κάνουμε???..γνώμη μου όλο αυτά γι αυτά δε ζητώ να την υϊοθετήσετε...
α και είναι κι αφορολόγητα όσα βγάζουν μη ξεχνίομαστε.. ;)
Ετσι ειναι η εποχή, η διασκέδαση πληρώνετε αδρα (βλέπε και νυχτερινή διασκέδαση)
Αλλα ειναι μαλακία εμείς που τις κάναμε πλούσιες να ζητάμε και τα ρέστα.
Τι να σας κάνει ρε παιδιά σας τα πήρε και εφυγε δεν σας ξέρει πλέον, γίνετε παντού.
Αλλα ειναι μαλακία εμείς που τις κάναμε πλούσιες να ζητάμε και τα ρέστα.
Τι να σας κάνει ρε παιδιά σας τα πήρε και εφυγε δεν σας ξέρει πλέον, γίνετε παντού.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
====Γιατί ρε παιδιά είναι κορόιδα;
Η Ντάρια τους παρείχε τις υπηρεσίες της και αυτοί πλήρωσαν το ανάλογο αντίτιμο. Καθαρά πράγματα.
Τώρα αν η κοπέλα ήταν πολύ καλή στη δουλειά της και στη διαχείριση των χρημάτων που έβγαλε, αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί χαρακτηρίζει αρνητικά τους πελάτες της.
Δεν ζητάμε τα ρέστα . Mπορεί να βγάζει όσα θέλει, αφου τα φέρνει κλπ
Αλλά να μην μας λέει κοροϊδευτικά "αρκουδάκηδες" (δεν είμαι και τόσο), και όταν βλέπει ότι δεν την παίρνει, να τα γυρίζει , και να λέει ότι τό' πε χαϊδευτικά,,, ;)
και διαφορα τέτοια πονηρά και δήθεν - παλιότερα τουλάχιστον :o. Προσωπικα , καλα ναναι η κοπελα , εμένα μια φορά προ διετίας ήταν αρκετή ...
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Mmmm !!!γιατί προσωπικά θεωρώ πως δεν είναι δυνατόν να πληρώνεται μια "δουλειά" με 50 και με 100 ευρώ τα 15 και τα 20 λεπτά απλά για σεξ. 1000 ευρώ τη μέρα δε βγάζει ούτε ο καλύτερος γιατρός ποθυ παίζει και με ζωές...πλάκα κάνουμε???..γνώμη μου όλο αυτά γι αυτά δε ζητώ να την υϊοθετήσετε...
α και είναι κι αφορολόγητα όσα βγάζουν μη ξεχνίομαστε.. ;)
Στησε τον κωλαρακο σου να τον περασουν 3 Ταγματα και μετα τα λεμε !!!
Επισκέπτης
παλι μαλακιες γραφετε..φιλε κοπελες σαν τη νταρια που εχουνε full τα δωματια σε ολη τη βαδρια
ουτε τα μπουρδελα δεν εχουν φουλ τα δωματια ανα βαρδια..
ποσοι πληρωνονται απο το 50αρικο-100αρικο που ακουμπαμε???
ποιος σας υποχρεωσε να πατε & μαλιστα καποιοι απο εδω να την γλυφετε νυχθημερον μεχρι αηδιας???
γιατι κλαψομουνιαζετε ακαταπαυστα,φουστανακια φορατε???
σου περασε απο το μυαλο οτι οσα κονομησε η νταρια σε ολη της την καριερα σαν πουτανα,εγω μπορει να τα βγαζω σε ενα μηνα χωρις μαλιστα να μου ξεχειλωνει ο καθε λιγδης-πουστρακος(τερας)τις τρυπες,οπως γραφει & ο τρεζουρας???
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 47
- Πόντοι
- 5.760
δε λεω για εσενα συγκεκριμενα ρε φιλε, εσυ μπορει να εισαι ο Κοκκαλης ..παλι μαλακιες γραφετε..
ουτε τα μπουρδελα δεν εχουν φουλ τα δωματια ανα βαρδια..
ποσοι πληρωνονται απο το 50αρικο-100αρικο που ακουμπαμε???
ποιος σας υποχρεωσε να πατε & μαλιστα καποιοι απο εδω να την γλυφετε νυχθημερον μεχρι αηδιας???
γιατι κλαψομουνιαζετε ακαταπαυστα,φουστανακια φορατε???
σου περασε απο το μυαλο οτι οσα κονομησε η νταρια σε ολη της την καριερα σαν πουτανα,εγω μπορει να τα βγαζω σε ενα μηνα χωρις μαλιστα να μου ξεχειλωνει ο καθε λιγδης-πουστρακος(τερας)τις τρυπες,οπως γραφει & ο τρεζουρας???
αναφερομαι στο μεσο μπουρδελιαρη που ειναι φοιτητης, χαμηλομισθος εργαζομενος ή ακομα και ανεργος
Επισκέπτης
ουτε εγω λεω για εμενα(ασχετα που επεσες μεσα)..δε λεω για εσενα συγκεκριμενα ρε φιλε, εσυ μπορει να εισαι ο Κοκκαλης ..
αναφερομαι στο μεσο μπουρδελιαρη που ειναι φοιτητης, χαμηλομισθος εργαζομενος ή ακομα και ανεργος
κανεις δεν δικαιουται να κλαψομουνιαζει..
τι θελατε δηλαδη???
να πεθανει μαζι σας???
να την γαματε για αλλα 10 χρονια???
αμα εισαστε εσεις μαλακες αγαπουληδες,οι νταριες σας φταινε???
κανονικα επρεπε να σας ριξει & καμια 1.000αρια χριστοπαναγιες πριν να την κανει μηπως & ξυπνησετε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K