You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 47
- Πόντοι
- 5.760
καλα να μην εχει ιντερνετ να το καταλαβω, αλλα ουτε τηλεφωνο για τηλε-ενημερωση?Δεν εχει!!!
ρευμα εχει ή γαμας με κερια?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Τί έγινε ? Σαν πολλές φορές σε αφήνουν να μπαίνεις τώρα ...
Έγινε άρση του εμπάργκο ?
Φαίνεται οι διμερείς σχέσεις των 2 κρατών ήλθαν επιτέλους και έκατσαν που λέμε ναούμ...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Φιλοι μου να σας ενημερωσω για κατι που σιγουρα θα σας ενδιαφερει,στη περιοχη της συγγρου υπαρχουν μερικες συμμοριες (3-4 ατομα) που σπανε αυτοκινητα.Γνωριζουν που ειναι τα στουντιο στη περιοχη και τη στηνουν σχεδον εξω απο αυτα,μολις δουν καποιον να μπαινει μεσα ανοιγουν το αυτοκινητο.Εννοειται αυτο μολις εχει πεσει το φως της μερας,οποτε ή να παρκαρετε μερικα στενα πιο πανω και σε καμια περιπτωση στο παραδρομο της συγγρου ή απλα να μην πηγαινετε μετα το απογευμα.Ο συναγερμος και αν χτυπησει κανεις δεν θα ασχοληθει ειδικα αν το εχετε στο παραδρομο γιατι εκει υπαρχουν μονο γραφεια και οχι κατοικιες.Το ιδιο συμβαινει και πιο κατω στα καταστηματα electroworld και saturn.
σε ευχαριστούμε.
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
εμενα αυτο μου ειχαν κανει στο μεταξουργειο,ανεβηκα σε ενα σπιτι ουτε 2 λεπτα μπηκα βγηκα και το ειχαν σπασει τα μουνια
ειναι λογικο να τη στηνουν σε μερη που ξερουν οτι αυτος που θα αφησει το αυτοκινητο ειναι βιαστικος,αρα δεν ψαχνει για μια ασφαλη θεση (κοντα σε φως και σε κοσμο) και οτι θα κανει καποια ωρα μεχρι να επιστρεψει.Τα "σπιτια" ειναι μια τετοια περιπτωση,οπως και τα καταστηματα που ειναι κοντα σε δρομο και σε απομερα καπως σημεια (κυριως μεγαλα καταστηματα ηλεκτρονικων). Μαλλον πρεπει να πηγαινουμε με μεσα μαζικης μεταφορας,οχι τιποτα αλλο αλλα μην μας βγει και ξινο το πηδημα.
Παρακληση αν συμβει σε καποιο φιλο αναλογο περιστατικο να αναφερει τη περιοχη που εγινε,θα βοηθησει αρκετα πιστευω.
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
εχει πολλους φαν.ακουγα πολυ καλα σχολια και κριτικες και περιμενα να ειναι πολυ καλη μεσα.την πηρα αρχες καλοκαιριου σε απλο προγραμμα κλασσικα.κοντουλα,ομορφουλα.μεσα τυπικοτατες διαδικασιες,δε ξαναμπαινω φυσικα.χιστες κανεις δεν εχει πιτσιλισει την αλισα απο βριλησσου 55 ????????
Παιδια γραφω εδω κριτικη για Βουλιαγμενης 83- Γοργονες. Δεν αποτελει ακριβως κριτικη, και θα δειτε γιατι :
"Συντομη περιγραφη, γιατι ειμαι μεσα στα νευρα : περασα γυρω στις 12 , βλεπω την Αλισσα, μια κουκλιτσα, πλατινε μπαρμπι.Σχεδον τελειο σωμα. Παιρνω το απλο προγραμμα και μπαινω. Η τσατσα στην πορτα να παρει το 50αρικο και μου λεει "σε λιγο ερχεται".
Πρωτο σοκ : το δωματιο ηταν μια τρυπα, με ενα χτιστο κρεβατι που θυμιζε μπουρδελο στη Λιοσιων. Η τηλεοραση επαιζε τσοντες. Ενας νιπτηρας κι αυτο ηταν ολο. Ουτε ντους ουτε τιποτα. Το ολο σκηνικο με εξοργισε.
Δευτερο σοκ : περιμενω περιμενω, ακουγα την αλλη με τις μποτες να κοβει βολτες περα δωθε. Περιμενα γυρω στο 10λεπτο, σηκωθηκα, ντυθηκα κι εφυγα.
Για μενα παιδια, ειναι απλα τα πραγματα : απο στουντιο λιγα αξιζουν, να κανεις το ντους σου, να σου πει η τσατσα "ξερεις, θα εχει κι αλλο πελατη" να ξερεις ποσο να περιμενεις. Δηλαδη ρε μαγκες , εσεις που εχετε τα στουντιο τι περιμενετε? Βαζετε μια γομενα μεσα και με ταριφα 50 ευρω περιμενετε να τσιμπησουμε? Με τι παροχες? Μια ξυνισμενη τσατσα, μια βαριεστημενη - ξυνισμενη γκομενα και ενα δωματιο επιπεδου μπουρδελου? Δηλαδη τι πληρωνουμε με 50 ευρω? Να βλεπουμε τσοντες στην αναμονη ? Αν δεν αλλαξετε μυαλα, θα πεινασετε. Εχω δει χιλιες φορες πιο γελασστες, πιο ευγενικες και πιο value for money κοπελες στο Μεταξουργειο του 15ευρου με φουλ προγραμμα.
Και πρεπει οι συναγωνιστες να ξυπνησουν : απο τα 50 που δινουν, σιγουρα δεν τα δινουν για την καθαριοτητα. Λιγα στουντιο το σεβονται αυτο, και φυσικα δεν θα τα αναφερω για να μην θεωρηθει οτι τα προμοταρω κιολας.
Οι υπολοιποι λουκετο."
"Συντομη περιγραφη, γιατι ειμαι μεσα στα νευρα : περασα γυρω στις 12 , βλεπω την Αλισσα, μια κουκλιτσα, πλατινε μπαρμπι.Σχεδον τελειο σωμα. Παιρνω το απλο προγραμμα και μπαινω. Η τσατσα στην πορτα να παρει το 50αρικο και μου λεει "σε λιγο ερχεται".
Πρωτο σοκ : το δωματιο ηταν μια τρυπα, με ενα χτιστο κρεβατι που θυμιζε μπουρδελο στη Λιοσιων. Η τηλεοραση επαιζε τσοντες. Ενας νιπτηρας κι αυτο ηταν ολο. Ουτε ντους ουτε τιποτα. Το ολο σκηνικο με εξοργισε.
Δευτερο σοκ : περιμενω περιμενω, ακουγα την αλλη με τις μποτες να κοβει βολτες περα δωθε. Περιμενα γυρω στο 10λεπτο, σηκωθηκα, ντυθηκα κι εφυγα.
Για μενα παιδια, ειναι απλα τα πραγματα : απο στουντιο λιγα αξιζουν, να κανεις το ντους σου, να σου πει η τσατσα "ξερεις, θα εχει κι αλλο πελατη" να ξερεις ποσο να περιμενεις. Δηλαδη ρε μαγκες , εσεις που εχετε τα στουντιο τι περιμενετε? Βαζετε μια γομενα μεσα και με ταριφα 50 ευρω περιμενετε να τσιμπησουμε? Με τι παροχες? Μια ξυνισμενη τσατσα, μια βαριεστημενη - ξυνισμενη γκομενα και ενα δωματιο επιπεδου μπουρδελου? Δηλαδη τι πληρωνουμε με 50 ευρω? Να βλεπουμε τσοντες στην αναμονη ? Αν δεν αλλαξετε μυαλα, θα πεινασετε. Εχω δει χιλιες φορες πιο γελασστες, πιο ευγενικες και πιο value for money κοπελες στο Μεταξουργειο του 15ευρου με φουλ προγραμμα.
Και πρεπει οι συναγωνιστες να ξυπνησουν : απο τα 50 που δινουν, σιγουρα δεν τα δινουν για την καθαριοτητα. Λιγα στουντιο το σεβονται αυτο, και φυσικα δεν θα τα αναφερω για να μην θεωρηθει οτι τα προμοταρω κιολας.
Οι υπολοιποι λουκετο."
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Να συμπληρωσω τον φιλτατο NikosPireas...χιστες η αλισα που παιζει βριλησσου 55 τι λεει στο δωματιο ; εχει κανεις εμπειρια, ειδα φωτο και μ'αρεσει αλλα μη φαω καμια φολα μεσα
επισης η ευα απο κασσανδρας 3 κατω τι λεει και αυτη ; αυτες τις 2 εχω βαλει στο ματι για σημερα
Η Ευα εχει γαμηθει στις πλαστικες που σημαινει..τραβελοποιημενη ασχημη φατσα αλλα κορμι απο τα λιγα!Για το σερβις της δεν εχω ακουσει τα καλυτερα
φιλε xisti η eva ειναι ΠΟΛΥ ομορφη με ωραιες καμπυλες την ειχα παρει τ καλοκαιρι τωρα στο κρεβατι δν ξερω αν εχει αλλαξει .. κατευθειαν στη πιπα κ στα @@ χωρις προκαταρτικα κ δν ειχε ορεξη να κατσει απο επανω κατα ταλλα στα υπολοιπα ειναι ΠΟΛΥ καλη παρουσια δες κριτικες
Επισκέπτης
Αυτή είναι η Αλίσσα του Βριλλησού 55 που πριν δούλευε στην Ιάσωνος;Παιδια γραφω εδω κριτικη για Βουλιαγμενης 83- Γοργονες. Δεν αποτελει ακριβως κριτικη, και θα δειτε γιατι :
"Συντομη περιγραφη, γιατι ειμαι μεσα στα νευρα : περασα γυρω στις 12 , βλεπω την Αλισσα, μια κουκλιτσα, πλατινε μπαρμπι.Σχεδον τελειο σωμα. Παιρνω το απλο προγραμμα και μπαινω.
Solidarity, σηκώθηκες, ντύθηκες κι έφυγες....
Έκανες και καμμιά άλλη ενέργεια;
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Απο μενα ΜΑΥΡΟ μεχρι την Ν.Αφρικη!!η eva κατευθειαν στη πιπα κ στα @@ χωρις προκαταρτικα κ δν ειχε ορεξη να κατσει απο επανω κατα ταλλα στα υπολοιπα ειναι ΠΟΛΥ καλη παρουσια δες κριτικες
Κατα τα αλλα χεσε μεσα Πολυχρονη που δεν γιναμε Ευζωνοι
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αυτή είναι η Αλίσσα του Βριλλησού 55 που πριν δούλευε στην Ιάσωνος;
Solidarity, σηκώθηκες, ντύθηκες κι έφυγες....
Έκανες και καμμιά άλλη ενέργεια;
ναί,άναψε τον θερμοσίφωνα και πήρε τηλέφωνο την κοπελιά του να του φτιάξει περγαμόντο
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σαν Καρινα!Αυτη ειναιΑυτή είναι η Αλίσσα του Βριλλησού 55 που πριν δούλευε στην Ιάσωνος;
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
ναί,άναψε τον θερμοσίφωνα και πήρε τηλέφωνο την κοπελιά του να του φτιάξει περγαμόντο
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
...Mουνί-deliverάς, να σου φέρνει το μουνί όπως το παραγγέλνεις (με τα σέα του και τα μέα του) και σε 5 λεπτά !
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
...Mουνί-deliverάς, να σου φέρνει το μουνί όπως το παραγγέλνεις (με τα σέα του και τα μέα του) και σε 5 λεπτά !
solonos_poutaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπραβο η Αλλισα και την ειχα στα υποψιν.Βρε ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ απο δω.
Επισκέπτης
O χρόνος είναι χρήμα!
Δεν μπορούμε να καθόμαστε 10 ώρες στις πουτάνες!
Δεν μπορούμε να καθόμαστε 10 ώρες στις πουτάνες!
solonos_poutaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σωστος
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Είμαι στο σαλόνι το γαλάζιο με το ντεκόρ "Ψαροταβέρνα-Το Παραγάδι", και βλέπω διαγώνια απο τη πόρτα του μικρού-μικρού δωματίου, να σκάει ένα κεφάλι και να κοιτάει αριστερά-δεξιά και μέσα.
Ακούω τα τακούνια να πηγαινοέρχονται και η μικρή να μην εμφανίζεται ακόμη. Μετά απο 3 λεπτά ξανά το κεφάλι έξω απο τη πόρτα και κοιτάει αριστερά-δεξιά και μέσα. Λέει η τσα2 , τώρα έρχεται η κοπέλα. Μετά απο 3 λεπτά πουθενά η κοπέλα. Ξανά έξω το κεφάλι να μουρμουρίζει και μέσα.
Εχω σκάσει στα γέλια και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι για να γίνει καμιά φάση να βγεί μαζί με το κεφάλι και το υπόλοιπο και να γίνει κανας τζερτζελές, αλλά και μόνο που το σκέφτομαι λύνομαι στα γέλια.
Τελικά εμφανίζεται η κοπέλα (Αλίσα), που είναι στα ΔΕΝ για μένα, αλλά η αναμονή για το τίποτα με αποζημίωσε και με το παραπάνω !
Η πιο διασκεδαστική αναμονή - μου θύμιζε διαφημιστικό σποτάκι του στύλ : Για να μην περιμένετε πότε θα γαμήσετε, πάρτε μια πλαστική μούνα να τη γαμάτε όποτε θέλετε, με μόνο 99,99 ευρά !
Οποτε ξαναπάω στη ψαροταβέρνα, κοιτάω τη πόρτα και γελάω ,...τώρα θα σκάσει μύτη το κεφάλι λέω,...
Ακούω τα τακούνια να πηγαινοέρχονται και η μικρή να μην εμφανίζεται ακόμη. Μετά απο 3 λεπτά ξανά το κεφάλι έξω απο τη πόρτα και κοιτάει αριστερά-δεξιά και μέσα. Λέει η τσα2 , τώρα έρχεται η κοπέλα. Μετά απο 3 λεπτά πουθενά η κοπέλα. Ξανά έξω το κεφάλι να μουρμουρίζει και μέσα.
Εχω σκάσει στα γέλια και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι για να γίνει καμιά φάση να βγεί μαζί με το κεφάλι και το υπόλοιπο και να γίνει κανας τζερτζελές, αλλά και μόνο που το σκέφτομαι λύνομαι στα γέλια.
Τελικά εμφανίζεται η κοπέλα (Αλίσα), που είναι στα ΔΕΝ για μένα, αλλά η αναμονή για το τίποτα με αποζημίωσε και με το παραπάνω !
Η πιο διασκεδαστική αναμονή - μου θύμιζε διαφημιστικό σποτάκι του στύλ : Για να μην περιμένετε πότε θα γαμήσετε, πάρτε μια πλαστική μούνα να τη γαμάτε όποτε θέλετε, με μόνο 99,99 ευρά !
Οποτε ξαναπάω στη ψαροταβέρνα, κοιτάω τη πόρτα και γελάω ,...τώρα θα σκάσει μύτη το κεφάλι λέω,...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K