Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η Κάρμεν, η βουλγάρα, η μελαχρινή, απο Φυλής ;
Τηλεφωνικως το εμαθα!!!Δεν ξερω!!!
Αν θυμαμαι καλα την ειχα δει μια φορα πιο παλια και ηταν μια μικρουλα ξανθια αφρατη!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σημερα το πρωι..
Η Θεα Παολα η οποια απο οτι καταλαβα σταματαει πολυ συντομα αυτη την δουλεια!!....

...Απο το κακό στο χειρότερο δηλαδή,...
Θα μείνει η Α2 τελικά ,...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μετα απο σημερινη επισκεψη στην Βαλεντινα στο Βουρβαχη 19, δεν ηταν δυνατον να μην ρωτησω για την Αλινα....

Θα επιστρεψει μετα τις διακοπες των Χριστουγεννων , συμφωνα με τη υπηρεσια....

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Φιλοι μου να σας ενημερωσω για κατι που σιγουρα θα σας ενδιαφερει,στη περιοχη της συγγρου υπαρχουν μερικες συμμοριες (3-4 ατομα) που σπανε αυτοκινητα.Γνωριζουν που ειναι τα στουντιο στη περιοχη και τη στηνουν σχεδον εξω απο αυτα,μολις δουν καποιον να μπαινει μεσα ανοιγουν το αυτοκινητο.Εννοειται αυτο μολις εχει πεσει το φως της μερας,οποτε ή να παρκαρετε μερικα στενα πιο πανω και σε καμια περιπτωση στο παραδρομο της συγγρου ή απλα να μην πηγαινετε μετα το απογευμα.Ο συναγερμος και αν χτυπησει κανεις δεν θα ασχοληθει ειδικα αν το εχετε στο παραδρομο γιατι εκει υπαρχουν μονο γραφεια και οχι κατοικιες.Το ιδιο συμβαινει και πιο κατω στα καταστηματα electroworld και saturn.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Σημερα Βριλησσου 57  :-* Φριδα-Ερικα-Κατερινα :-* :-* :-*

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 4/12

Κασσανδρας 3(κατω): Βικυ- Μιχαελα-Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Νινα- Μελινα- Αθηνα
Κασσανδρας 4: Λιζα-Σιλβη/Ιρενα-Μονικα
Κασσανδρας 6: Αννα η Σερβα- Κατια- Σιλβη/Ιρενα

Θησεως 40(κατω): ? - Αλεξια
Θησεως 40(πανω): Τζουλι-Βικυ/Νινα

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Χθές βράδυ πέρασα απο βριλησσου 55 για την Κατερίνα.Η κοπέλα ντυμένη νοσοκόμα με μπειμπιντόλ,έρχεται στον καναπέ που καθόμουνα και μου λέει"γεια σου είμαι η κατερίνα η νέα νοσοκόμα του μαγαζιού.Θέλεις να περάσεις να σου κάνω το εμβόλιο" :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: Φυσικά και πέρασα.Η κοπέλα είναι τρελοκομείο και στο δωμάτιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
-Βριλησού 46 η Κορίνα
-Βριλησού 57 η Φρίντα
-Δροσοπούλου 97 μέχρι τις 4 η Αλίκη
_κατάθεσις σε ταπεινό μπουρδελάκι με 20 ευρώ. ακολουθεί κριτική

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Φιλοι μου να σας ενημερωσω για κατι που σιγουρα θα σας ενδιαφερει,στη περιοχη της συγγρου υπαρχουν μερικες συμμοριες (3-4 ατομα) που σπανε αυτοκινητα.Γνωριζουν που ειναι τα στουντιο στη περιοχη και τη στηνουν σχεδον εξω απο αυτα,μολις δουν καποιον να μπαινει μεσα ανοιγουν το αυτοκινητο.Εννοειται αυτο μολις εχει πεσει το φως της μερας,οποτε ή να παρκαρετε μερικα στενα πιο πανω και σε καμια περιπτωση στο παραδρομο της συγγρου ή απλα να μην πηγαινετε μετα το απογευμα.Ο συναγερμος και αν χτυπησει κανεις δεν θα ασχοληθει ειδικα αν το εχετε στο παραδρομο γιατι εκει υπαρχουν μονο γραφεια και οχι κατοικιες.Το ιδιο συμβαινει και πιο κατω στα καταστηματα electroworld και saturn.

εμενα αυτο μου ειχαν κανει στο μεταξουργειο,ανεβηκα σε ενα σπιτι ουτε 2 λεπτα μπηκα βγηκα και το ειχαν σπασει τα μουνια

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
κοκολόνγκε τα φώτα σου......ποιά είναι η λούνα? :huh:μήπως η λούσυ με άλλο όνομα?

δεν την ξερω ρε φιλε

μια φορα εχω παει πρωι στο καρεα και ειχα πετυχει μια καστανη 30αρα με καλο κορμι και προσωπο.
δεν ξερω ομως αν ειναι αυτη

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
χιστες η αλισα που παιζει βριλησσου 55 τι λεει στο δωματιο ; εχει κανεις εμπειρια, ειδα φωτο και μ'αρεσει αλλα μη φαω καμια φολα μεσα

επισης η ευα απο κασσανδρας 3 κατω τι λεει και αυτη ; αυτες τις 2 εχω βαλει στο ματι για σημερα

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
το Δροσοπουλου 97 εχει τηλεφωνο?
αν το εχει καποιος ας στειλει ενα πμ .. θενκς!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom