l want sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...με την κάυλα που έχω τώρα...θα τα πούμε...καλά πάρε σάρα ή τζίνα και μετά μιλάμε again..
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...με την κάυλα που έχω τώρα...θα τα πούμε...καλά πάρε σάρα ή τζίνα και μετά μιλάμε again..
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...με την κάυλα που έχω τώρα...θα τα πούμε...
Αυτή είναι η Αλίσσα του Βριλλησού 55 που πριν δούλευε στην Ιάσωνος;
Solidarity, σηκώθηκες, ντύθηκες κι έφυγες....
Έκανες και καμμιά άλλη ενέργεια;
pathos gia ta temachia, παρεμποδίζεις την ακροαματική διαδικασία!ναί,άναψε τον θερμοσίφωνα και πήρε τηλέφωνο την κοπελιά του να του φτιάξει περγαμόντο
Που στο καλο ειναι το καρεα 30?Δεν το βρισκω εδω να δούμε τι έχει.Θα παω να του κανω και εγω παρεα
Στο 27 είναι πολυκατοικίασημερα Αγ. Μελετιου 27 Κατερινα- Βαλεντινα- Νικι
ε λαθος εκανα δεν θα'πρεπε να πιω τοσες σαμπανιες εχθες το βραδυΣτο 27 είναι πολυκατοικία
Έκανες το τολμημα τελικα?? .Kαρεα 30...μεγαλη νικη...σαρααααααααααααα...ακολουθει κριτικη!
Ξέρουμε που αλλού παιζει η Βαλεντίνα του Βριλλισού 46?
τόσο καλή είναι μεσα?εξωτερικώς μιά χαρά είναι το κορίτσι,αλλά εμένα μου έκανε κλίκ ξενέρας...
Μια χαρά ειναι, μερικές φορές το παρακάνει με τα ψέυτικα αχ-βαχ αλλα ποτέ δεν με εχει "ξεπετάξει"
Στα σύν οι φυσικές βυζάρες της
Τελικα ξερει κανείς αν δουλεύει και κάπου αλλού?
Kαρεα 30...μεγαλη νικη...σαρααααααααααααα...ακολουθει κριτικη!
pathos gia ta temachia, παρεμποδίζεις την ακροαματική διαδικασία!
Σε θέλω ξύπνιο...να σου κόβει...να βλέπεις μακριά...μην τυφλώνεσαι από το pathos σου!
Η ενέργεια καθενός αποενοχοποιημένου ανθρώπου είναι να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και φυσικά να τα λάβει.Είναι αυτονόητο.
Υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που νοιώθουν ένοχοι για κάποια αιτία που δεν κατάλαβαν ποτέ...και νοιώθουν φόβο για διεκδικήσεις σε τέτοια περιβάλλοντα.
Ο δε συναγωνιστής Solidarity δεν ανέφερε τίποτα για επιστροφή χρημάτων:"...σηκωθηκα, ντυθηκα κι εφυγα."