Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν γράφω κριτικές για δύο λόγους:

1)Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι πρέπει να εγκριθούν πρώτα από τους μοντς προτού δημοσιευθούν, κι'αφού περάσει μιά μέρα σχεδόν.

2)Δεν έχω όρεξη να κατηγορηθώ για τσατσιλίκια όπως συνέβη πολλές φορές με άλλα μέλη.

Για τους ίδιους σχεδόν και κάποιους άλλους λόγους, δεν γράφω κι εγώ πλέον κριτικές.
Απλά λέω ότι αμα ένα παιδί σκίζει, τότε διαβάζουμε αρκετές καλές κριτικές για τη περίπτωσή της, ανώ αμα είναι έτσι κι έτσι ή πότε έτσι και πότε γιουβέτσι, οι κριτικές, καλές ή κακές, λείπουν.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
καλησπερα παιδια.μηπωσ ξερει κανεισ ποια κοπελα ειναι σημερα στο μιχ βοδα 192;

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Βριλησσου 57-Σημερα νυχτα-Χριστινα.Αυριο 8.12 Κατερινα-Κατερινα-Μαργο :-* :-* :-*

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]Σημερα 08/12 το προγραμμα  :) :) :) :) :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βικυ- Ευα- Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Λιζα- Αλεξια - ?
Κασσανδρας 4: Μονικα- Μιχαελα- Ρενατα
Κασσανδρας 6: Ιρενα- Κατια- Αννα η Σερβα

Θησεως 40(κατω): ? - Αθηνα
Θησεως 40 (πανω): Παολα- Αννα-Μαρια

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Για τους ίδιους σχεδόν και κάποιους άλλους λόγους, δεν γράφω κι εγώ πλέον κριτικές.
Απλά λέω ότι αμα ένα παιδί σκίζει, τότε διαβάζουμε αρκετές καλές κριτικές για τη περίπτωσή της, ανώ αμα είναι έτσι κι έτσι ή πότε έτσι και πότε γιουβέτσι, οι κριτικές, καλές ή κακές, λείπουν.

Θα ήθελα να πω ότι η κριτική είναι το εργαλείο που έχουμε όλοι για να κρίνουμε με τη σειρά μας τα σπίτια και τις υπηρεσίες.
Σαφώς και κάθε μέλος έχει το δικό του τρόπο και τα δικά του κριτήρια.
Σαφώς και υπάρχουν και οι τσάτσοι.
Ο μόνος τρόπος για να ενσωματώσεις την αξιοπιστία της κριτικής στη βαθμολογία, νομίζω ότι είναι μέσω της κριτικής των μελών. Προσωπικά θεωρώ πλήρως αξιόπιστο τον μπακάλη, το κοκολογκο, το κουτάλι και κάποιους άλλους.
Για αυτό και διαβάζω πάντα τις κριτικές τους.

Επειδή όμως πρακτικά δε μπορούμε να βαθμολογήσουμε τα μέλη, η ουσία παραμένει να δίνουμε και να παίρνουμε πληροφορία και ο καθένας να αποφασίζει για πάρτυ του.

Για αυτό και λέω: δώσε τη πληροφορία σου όπως μπορείς, και άσε το καθένα να κρίνει.

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές...
γνωρίζει κάποιος, αν η Σαμπρίνα από alien girls εργάζεται και σε άλλο studio;

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ πολύ
κρίμα γιατί πέφτει μακριά... από Ν. Σμύρνη

καμιά άλλη νταρντάνα στυλ Ήρας ή Σαμπρίνας ή αν θυμάστε την Μαργαρίτα (Πολωνία) που ήταν πέρισυ Ιπποκράτους 144 & Τριγγέτα;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Βραδυνη στουντιοτσαρκα γυρω στις 10 με τον Τιτανοτεραστιο Spoon :rockon:
Αντιοχειας 64-Αλιενοσπιτο
Σουζανα...δεν βαζω το χερι μου στην φωτια αλλα πρεπει να ηταν η γνωστη Τσεχα μιλφ απο το Βουλιαγμενης 83!Ειχα να την δω απο το καλοκαιρι οποτε δεν την πολυθυμαμαι!Μετρια εμφανισιακα για τα γουστα μου
Βριλλησου 60
Σαμπρινα 20χρονο πιπινι συμφωνα με την υπηρεσια...δηλαδη Πενυ απο Πιπινου 118!Ρε πως ασχημυνε ετσι στην φατσα?!Ωραιο κωλι αλλα ως εκει
Βριλλησου 42
Αλισα...ο ξανθος πουτσομεζες
Βριλλησου 36
Τηλεφωνικα μαθαμε οτι ειναι η Σασα-Παολα οποτε δεν καναμε τον κοπο να περασουμε το κατωφλι του ιδρυματος
Βριλλησου 57
Κατερινα πιο καυλα απο ποτε!Με τα γυαλακια της οπως συνηθιζει τελευταια και με κατι σαν γραβατα να συμπληρωνει την φανσυ της εμφανιση!Εμενα με καυλωνει πολυ αυτη η γκομενα τον φιλτατο Spoon παλι καθολου!!Γουστα ειναι αυτα :dunno:
Βριλλησου 55
Μαριζα..Πολυ σεξυ προσωπο αλλα απο κορμι μου τα χαλαει
Καταβαση και τηλεφωνικα μαθαμε οτι στο Αριστομενους 72 παιζει μια καινουργια Μονικα αλλα βαριομασταν να την δουμε οποτε κατευθυνθηκαμε προς Πειραιως 193 αφου πρωτα καναμε μια σταση στο τσαρδι του Λιοσιων 73(ισογειο)οπου επαιζε ευτραφεστατο ξανθο τρανσεξουαλ ντυμενο Αη-Βασιλης με πρωκτικο στο 20αρικο!Ουτε καν οποτε βουρ για Πειραιως 193 οπου ηταν η Σοφια-Γιοκο Τσοκο-Λιν γνωστη στους περισσοτερους απο διαφορα ιδρυματα κι ετσι αυτη η ομορφη στουντιοβραδια ελαβε τελος :rockon:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]Σημερα 09/12 το προγραμμα  :grin: :grin: :grin: :grin:[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μονικα- Αννα-Μαρια -Μιχαελα
Κασσανδρας 3(πανω): Λιζα- Μονικα- Αθηνα
Κασσανδρας 4: Ροξανη- Βικυ- Ρενατα
Κασσανδρας 6: Κατια- Κατια- Αλεξια

Θησεως 40(κατω):Αλεξια- Αννα Σερβα
Θησεως 40 (πανω): Παολα- Ευα

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα!

Αγ. Μελετιου 37: Κατερινα- Ηρα- Λιδια

:-* :-* :-* :-*

Alisa

Ιερόδουλη
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
καλιμερα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σιμερα ιμε στο βριλισου 42
σασ περεμενο  ;)

Συνημμένα

• 4.JPG
    4.JPG
    177 KB · Εμφανίσεις: 20
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom