Παιδια γραφω εδω κριτικη για Βουλιαγμενης 83- Γοργονες. Δεν αποτελει ακριβως κριτικη, και θα δειτε γιατι :
"Συντομη περιγραφη, γιατι ειμαι μεσα στα νευρα : περασα γυρω στις 12 , βλεπω την Αλισσα, μια κουκλιτσα, πλατινε μπαρμπι.Σχεδον τελειο σωμα. Παιρνω το απλο προγραμμα και μπαινω. Η τσατσα στην πορτα να παρει το 50αρικο και μου λεει "σε λιγο ερχεται".
Πρωτο σοκ : το δωματιο ηταν μια τρυπα, με ενα χτιστο κρεβατι που θυμιζε μπουρδελο στη Λιοσιων. Η τηλεοραση επαιζε τσοντες. Ενας νιπτηρας κι αυτο ηταν ολο. Ουτε ντους ουτε τιποτα. Το ολο σκηνικο με εξοργισε.
Δευτερο σοκ : περιμενω περιμενω, ακουγα την αλλη με τις μποτες να κοβει βολτες περα δωθε. Περιμενα γυρω στο 10λεπτο, σηκωθηκα, ντυθηκα κι εφυγα.
Για μενα παιδια, ειναι απλα τα πραγματα : απο στουντιο λιγα αξιζουν, να κανεις το ντους σου, να σου πει η τσατσα "ξερεις, θα εχει κι αλλο πελατη" να ξερεις ποσο να περιμενεις. Δηλαδη ρε μαγκες , εσεις που εχετε τα στουντιο τι περιμενετε? Βαζετε μια γομενα μεσα και με ταριφα 50 ευρω περιμενετε να τσιμπησουμε? Με τι παροχες? Μια ξυνισμενη τσατσα, μια βαριεστημενη - ξυνισμενη γκομενα και ενα δωματιο επιπεδου μπουρδελου? Δηλαδη τι πληρωνουμε με 50 ευρω? Να βλεπουμε τσοντες στην αναμονη ? Αν δεν αλλαξετε μυαλα, θα πεινασετε. Εχω δει χιλιες φορες πιο γελασστες, πιο ευγενικες και πιο value for money κοπελες στο
Μεταξουργειο του 15ευρου με φουλ προγραμμα.
Και πρεπει οι συναγωνιστες να ξυπνησουν : απο τα 50 που δινουν, σιγουρα δεν τα δινουν για την καθαριοτητα. Λιγα στουντιο το σεβονται αυτο, και φυσικα δεν θα τα αναφερω για να μην θεωρηθει οτι τα προμοταρω κιολας.
Οι υπολοιποι λουκετο."