Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πορνο-ΠΠΣΚ  :dancing:
Πέμπτη ---> Ντενίζα
Παρασκευή ---> Λίντα
Σάββατο----> Σαμπρίνα
Κυριακή----> Μαρία
Ξεκίνησα από πορνό-ΣΚ, κατέληξα σε πορνο-ΠΠΣΚ
Σε λίγο κάτι μου λέει, ότι θα είναι πορνο-ΔΤΤΠΠΣΚ :cheesy:

Alisa

Ιερόδουλη
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
Παιδια γραφω εδω κριτικη για Βουλιαγμενης 83- Γοργονες. Δεν αποτελει ακριβως κριτικη, και θα δειτε γιατι :
"Συντομη περιγραφη, γιατι ειμαι μεσα στα νευρα : περασα γυρω στις 12 , βλεπω την Αλισσα, μια κουκλιτσα, πλατινε μπαρμπι.Σχεδον τελειο σωμα. Παιρνω το απλο προγραμμα και μπαινω. Η τσατσα στην πορτα να παρει το 50αρικο και μου λεει "σε λιγο ερχεται".
Πρωτο σοκ : το δωματιο ηταν μια τρυπα, με ενα χτιστο κρεβατι που θυμιζε μπουρδελο στη Λιοσιων. Η τηλεοραση επαιζε τσοντες. Ενας νιπτηρας κι αυτο ηταν ολο. Ουτε ντους ουτε τιποτα. Το ολο σκηνικο με εξοργισε.
Δευτερο σοκ : περιμενω περιμενω, ακουγα την αλλη με τις μποτες να κοβει βολτες περα δωθε. Περιμενα γυρω στο 10λεπτο, σηκωθηκα, ντυθηκα κι εφυγα.
Για μενα παιδια, ειναι απλα τα πραγματα : απο στουντιο λιγα αξιζουν, να κανεις το ντους σου, να σου πει η τσατσα "ξερεις, θα εχει κι αλλο πελατη" να ξερεις ποσο να περιμενεις. Δηλαδη ρε μαγκες , εσεις που εχετε τα στουντιο τι περιμενετε? Βαζετε μια γομενα μεσα και με ταριφα 50 ευρω περιμενετε να τσιμπησουμε? Με τι παροχες? Μια ξυνισμενη τσατσα, μια βαριεστημενη - ξυνισμενη γκομενα και ενα δωματιο επιπεδου μπουρδελου? Δηλαδη τι πληρωνουμε με 50 ευρω? Να βλεπουμε τσοντες στην αναμονη ? Αν δεν αλλαξετε μυαλα, θα πεινασετε. Εχω δει χιλιες φορες πιο γελασστες, πιο ευγενικες και πιο value for money κοπελες στο Μεταξουργειο του 15ευρου με φουλ προγραμμα.
Και πρεπει οι συναγωνιστες να ξυπνησουν : απο τα 50 που δινουν, σιγουρα δεν τα δινουν για την καθαριοτητα. Λιγα στουντιο το σεβονται αυτο, και φυσικα δεν θα τα αναφερω για να μην θεωρηθει οτι τα προμοταρω κιολας.
Οι υπολοιποι λουκετο."
καλισπερα :-*
προτο φελο να πο μεγαλο σιγνομιαπο μενα.φτεο δεν φτεο αμε φελετε να σασ πο τι εγινε. ιηα 2 πελατισ πιε βροστα απο σενα υα αβτο κε σε εωαλε σε μικρο δοματιο. κε φα αργθσα τθλαικστον 40 (20+20) λεπτα. τορα πθ δεν συιπε επιρεσια αβτο δεν φτεο. εμενα δεν με ροτισεσ. απο μενα πανδοσ ι επιρισια ναφαι κσιλο :bottom: :bottom: :bottom:
πανδοσ στο βυλιαγμενισ 83 επαρηι δοματιο με δυσερα. συπροτινο ναχαναβρεφθμε ναπερασθμε τελια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αλίσα να σε βλέπουμε πιο συχνά απογεύματα ... Όχι μόνο σήμερα
Φιλιά

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλισπερα :-*
προτο φελο να πο μεγαλο σιγνομιαπο μενα.φτεο δεν φτεο αμε φελετε να σασ πο τι εγινε. ιηα 2 πελατισ πιε βροστα απο σενα υα αβτο κε σε εωαλε σε μικρο δοματιο. κε φα αργθσα τθλαικστον 40 (20+20) λεπτα. τορα πθ δεν συιπε επιρεσια αβτο δεν φτεο. εμενα δεν με ροτισεσ. απο μενα πανδοσ ι επιρισια ναφαι κσιλο :bottom: :bottom: :bottom:
πανδοσ στο βυλιαγμενισ 83 επαρηι δοματιο με δυσερα. συπροτινο ναχαναβρεφθμε ναπερασθμε τελια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ή αλλιώς συνεννόηση κολυμπηθρόξυλο.... :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
ή αλλιώς συνεννόηση κολυμπηθρόξυλο.... :2funny:
χαλάρωσε βρε φίλε. εγώ μια χαρά κατάλαβα τι έγραψε η αλισα. όλοι θα είχαμε την ίδια δυσκολία αν ήμασταν σε ξένη χώρα και ιδίως με τα Ελληνικά που είναι δύσκολα! ας μην είμαστε τόσο απαιτητικοί! ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
χαλάρωσε βρε φίλε. εγώ μια χαρά κατάλαβα τι έγραψε η αλισα. όλοι θα είχαμε την ίδια δυσκολία αν ήμασταν σε ξένη χώρα και ιδίως με τα Ελληνικά που είναι δύσκολα! ας μην είμαστε τόσο απαιτητικοί! ;)

πώς τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς ρε παιδί μου?χαβαλέ κάνουμε λέμεεεεεεεε....δεν είμαστε στη δουλειά με τις γραβάτες!!!!!!!!! :dancing:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
χιχιχι
ενα ψάρι που το έλεγαν γουάντα,....ερωτική σκηνή που ο τυπος τρελλένεται να ακούει ρώσικα,...!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
πώς τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς ρε παιδί μου?χαβαλέ κάνουμε λέμεεεεεεεε....δεν είμαστε στη δουλειά με τις γραβάτες!!!!!!!!! :dancing:
τοτε οκ! :grin:
απλα με τον γραπτο λογο γινονται τετοιου ειδους παρεξηγησεις! :)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πορνο-ΠΠΣΚ  :dancing:
Πέμπτη ---> Ντενίζα
Παρασκευή ---> Λίντα
Σάββατο----> Σαμπρίνα
Κυριακή----> Μαρία
Ξεκίνησα από πορνό-ΣΚ, κατέληξα σε πορνο-ΠΠΣΚ
Σε λίγο κάτι μου λέει, ότι θα είναι πορνο-ΔΤΤΠΠΣΚ :cheesy:
Και γιατι οχι αρχοντα?

Κατι αναλογο θα εκανα και εγω αλλα την Παρασκευη προεκυψε εξοδος με φιλους μετα την δουλεια....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Αρκεστηκα" σε : Πε - Σα- Κυ.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μόλις γύρισα από Βουλιαγμένης 83 και Ρομίνα.

Ξέρω ότι πολλοί συνάδελφοι την έχουν στη μαύρη λίστα, αλλά εμένα ρε παιδιά κάθε φορά που πάω είναι όλο και καλύτερη. Σήμερα έκανε κάτι καινούργια κόλπα που μ'έστειλαν.
Χώρια φυσικά το γεγονός ότι μιλάμε ίσως για το καλύτερο κορμί στην πιάτσα αυτή τη στιγμή. :tits2:

Πειραζει να συμφωνησω? :think:
Και απο κορμι και απο φατσα το κοριτσι τα σπαει!!
Για το σερβις δεν ξερω εχω να φαω απο τον Απριλη

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Μόλις γύρισα από Βουλιαγμένης 83 και Ρομίνα.

Ξέρω ότι πολλοί συνάδελφοι την έχουν στη μαύρη λίστα, αλλά εμένα ρε παιδιά κάθε φορά που πάω είναι όλο και καλύτερη. Σήμερα έκανε κάτι καινούργια κόλπα που μ'έστειλαν.
Χώρια φυσικά το γεγονός ότι μιλάμε ίσως για το καλύτερο κορμί στην πιάτσα αυτή τη στιγμή. :tits2:

Όσοι ενδιαφέρονται ας σπεύσουν τώρα που έχει ησυχία και άνεση χρόνου (μέχρι τις 11). 

αυτή δε παίζει και στο Φρατζή 47?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Οι οδομαχίες στο κέντρο της Αθήνας μας απομάκρυναν από αυτο και μας ώθησαν στα σκαλιά του πορνείου της οδού Τριγέτα.
Το θήλυ, Lilly, Γερμανίς κατά δήλωσή της, νεαρά, με ανεπτυγμένο ισχύο, γλουτούς και ποδοκνημική χώρα, με ανοιτόχρωμο δέρμα και μαύρο μαλί, με περιορισμένο ιστό στους μαστούς (αναλογικά προς του κάτω της μέσης σώματός της), με τατουαζ στη μέση, με ευγενική αλλά απόμακρη έκφραση.
Αντιστέκεται (τραβιέται) όταν είναι στα 4.
Ψυχρή παρουσία, (σε εμάς τουλάχιστον).
Δεν σκοπεύουμε να ξαναπάρουμε.
Χαίρετε.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
και μας ώθησαν στα σκαλιά του πορνείου της οδού Τριγέτα.
Το θήλυ, Lilly, Γερμανίς κατά δήλωσή της, νεαρά, με
Χαίρετε.
Οι Γερμανιδες με τους Ελληνες δεν τα βρισκουν ποσες φορες πρεπει να αναφερθει?!Διαφορετικοι λαοι  :pipa2: αλλες κουλτουρες  :fuck1: αλλη ιδιοσυγκρασια!ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΕΣ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πειραζει να συμφωνησω? :think:
Και απο κορμι και απο φατσα το κοριτσι τα σπαει!!
Για το σερβις δεν ξερω εχω να φαω απο τον Απριλη

για τη φάτσα διαφωνώ καθέτως πιάτσα μου....το κορμί της είναι καταπληκτικό,αλλά η φάτσα αναλογικά με το κορμί δεν συγκρίνεται

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οι οδομαχίες στο κέντρο της Αθήνας μας απομάκρυναν από αυτο και μας ώθησαν στα σκαλιά του πορνείου της οδού Τριγέτα.
Το θήλυ, Lilly, Γερμανίς κατά δήλωσή της, νεαρά, με ανεπτυγμένο ισχύο, γλουτούς και ποδοκνημική χώρα, με ανοιτόχρωμο δέρμα και μαύρο μαλί, με περιορισμένο ιστό στους μαστούς (αναλογικά προς του κάτω της μέσης σώματός της), με τατουαζ στη μέση, με ευγενική αλλά απόμακρη έκφραση.
Αντιστέκεται (τραβιέται) όταν είναι στα 4.
Χαίρετε.

Για αυτό οι Γερμανοί ..."το ρίχνουν στις μπύρες"  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τρομερή βελτίωση. Τότε είχα γράψει πως αισθανόσουν σα να πήδαγες τον Σχορτσιανίτη από την αγαρμποσύνη της. :2funny:
Τώρα πλέον έχει φτάσει σε επίπεδο Πάολας/Ντάριας.

Ναι. Αύριο το απόγευμα εκεί θα είναι. :rockon:
Τον Απριλιο που την συνατησα (Ρομινα) ηταν χρηση μετριοτητα,οσον αφορα την συνευρεση μας τουλαχιστον.

Μακαρι να εχει βελτιωθει τοσο πολυ, γιατι οντως απο εμφανιση ειναι πολυ ομορφη κοπελα.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]Σημερινο προγραμμα 7/12[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βικυ- Ευα- Μιχαελα
Κασσανδρας 3(πανω): Αντινα- Ιρενα- Τζουλι
Κασσανδρας 4: Λιζα-Μονικα- Αλεξια
Κασσανδρας 6: Ρενατα- Αννα η Σερβα- Αθηνα

Θησεως 40(κατω): Αλεξια- Κατια
Θησεως 40(πανω): Παολα-Βικυ

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
...όλο για "βελτιώσεις" και "αυξήσεις ιπποδύναμης", διαβάζω τελευταία,...
αλλά απο κριτικές σιγή ιχθύος,....

είναι αυτο που λένε τελικά : "...το στραβό κορμί δε σαζ..."...ή μήπως κάνω λάθος?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom