Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (9 μέλη και 43 επισκέπτες)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 06/10

Κασσανδρας 3 (κατω): Ειρηνη- Μιχαελα- Ευα
Κασσανδρας 3 (πανω): Ιρενα- Μαρια- Μελινα
Κασσανδρας 4: Λαουρα- Αννα-Μαρια –Λιλυ
Κασσανδρας 6: Αννα η Σερβα- Αννα η Σερβα- Αννετα

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 07/10

Κασσανδρας 3 (κατω): Βικυ- Αννα-Μαρια –Μιχαελα
Κασσανδρας 3 (πανω): Μαρια- Ιρενα- Μελινα
Κασσανδρας 4: Ειρηνη- Ευα- Λιλυ
Κασσανδρας 6: Αννα η Σερβα- Αννα η Σερβα- Συλβια

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πριν απο λιγο στο Βυζοβουνο..
Βριλλησου 55
Σαμπρινα!Τι γυναικαρα ειναι αυτη ωρε?!!Για τα γουστα μου η ομορφοτερη ξανθια που κυκλοφορει!Μαλακια μου που δεν την εχω παρει ακομα :headbang:
Βριλλησου 57
Η αδυναμια μου το Ρομινακι με κοκκινες τακουναρες και φοβερα εσωρουχα!Αλλη καυλετα κι αυτη
Φωτογραφίες Σαμπρίνας? :think:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φωτογραφίες Σαμπρίνας? :think:
Eξαιρετικη επιβεβαιωνω.

Πιστευω μαζι με την Μελινα απο Κασσανδρας ισως τα ομορφοτερα κοριτσια που κυκλοφορουν.

Ψηλη, ξανθια, γαλανοματα, βυζαρες κορμαρα.

Στο δωματιο αρκετα καλη, κεφατη με μονο μειον οτι δεν γλειφιε @@κια.....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Φίλοι, παλιοί και νέοι,
κάτι λείπει απο το θρεντ και δεν ξέρω τι ειναι αυτο, ...κατι έχει χαθεί στη διαδρομή,...ίσως ο αυθορμητισμός, το χιούμορ, η πλακίτσα, οι εκπλήξεις, ο πιτσιρίκος με τα σχόλιά του για τα προγράμματα,Ο PIATSAS που έγινε λιγομίλητος...δεν ξέρω, ...κάτι λείπει.
Μακάρι να ειναι προσωρινό και να πάει καλύτερα στο μέλλον.
Δεν θέλω να φανταστώ καν τη στιγμή, που θα ανοίγω το θρεντ και θα διαβάζω τις ανανεώσεις του αντισθένη και τίποτε άλλο,...
Εχω περάσει αξέχαστες στιγμές εδώ μέσα και συνεχίζω να περνάω, αλλά ρε γμτ γίνονται όλο και πιο λίγες. Ισως κανένας αισιόδοξος να βρεί τι φταίει και ίσως και τη λύση !

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ο PIATSAS που έγινε λιγομίλητος...
:rolleyes:
Νεα κοριτσια στα προγραμματα του βουνου οποτε περασα να τσεκαρω!Το λοιπον...
Βριλλησου 57
Μαρια..δηλαδη Μαρια η ψηλη!Πολυ καλο κορμι,πουτανε φατσουλα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας!Την σκυταλη εχει αναλαβει απο τις 5 η Ρομιναρα η οποια θα ειναι μεχρι τις 5 τα ξημερωματα
Βριλλησου 55
Τωρα ειναι η Κατερινα...μια σχετικα ψηλη μελαχρινη με ωραιο κορμι και συμπαθητικη φατσα!Ολα τα λεφτα ομως ηταν το σαλοναρισμα της...Μεγαλο ΤΣΟΛΙ η μικρη!!Στα υποψιν..
Μετα τις 11 η Κλεοπατρα παυλα Το Απολυτο Κορμι οποτε θα χρειαστει να σπασω τον κουμπαρα μου και να ξαναεπισκεφτω τα ορη και τα βουνα!!

vadin

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
:rolleyes:
Νεα κοριτσια στα προγραμματα του βουνου οποτε περασα να τσεκαρω!Το λοιπον...

Βριλλησου 55
Τωρα ειναι η Κατερινα...μια σχετικα ψηλη μελαχρινη με ωραιο κορμι και συμπαθητικη φατσα!Ολα τα λεφτα ομως ηταν το σαλοναρισμα της...Μεγαλο ΤΣΟΛΙ η μικρη!!Στα υποψιν..
Μετα τις 11 η Κλεοπατρα παυλα Το Απολυτο Κορμι οποτε θα χρειαστει να σπασω τον κουμπαρα μου και να ξαναεπισκεφτω τα ορη και τα βουνα!!

Αυτα τα αμαρτωλά λοφάκια δε θα βαρεθώ ποτέ να τα πληρώνω !
Να σαι καλά PIATSAS !
Εγώ βέβαια θα χρειαστεί να σπάσω κουμπαρά για να βάλω βενζίνη στο παπί, να φτάσω μέχρι το βουνό και μετά να πάρω δουλειά για το σπίτι! :2funny:

sexotak

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
29
Like
3
Πόντοι
10
Σύντομη βολτίτσα γύρω στις 21:30 στη Βριλησσού:
Βριλησσού 60: Μια Μαργαρίτα, μελαχρινή, πολύ ωραίο σώμα, ωραίο στήθος. Ίσως άξιζε δοκιμής αλλά κάπου με ξενερώνει ότι το κάθε έξτρα το χρεώνουν 20€ και όχι 10€ όπως τα ποιο κάτω γνωστά μας σπιτάκια. (50€ το απλό και 70€ με 69 ή ισπανικό κλπ ή 100€ όλα μαζί)
Βριλησσού 46: Μια ξανθιά τούμπανο
Βριλησσού 36: Μια μελαχρινή μιλφ, καλή θα έλεγα, αλλά η συμπεριφορά της τσατσας απαράδεκτη. Δεν ήθελε να μου πεί όυτεν καν την τιμή αν δε περνούσα στο δωμάτιο.
Βριλησσού 57: Η γνωστή Ρομίνα
Βριλησσού 55: Η Κατερίνα, μελαχρινή, πολύ γλυκιά, με ωραίο σωματάκι, την οποία τίμησα και έχω  γράψει κριτική.

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Σύντομη βολτίτσα γύρω στις 21:30 στη Βριλησσού:
Βριλησσού 60: Μια Μαργαρίτα, μελαχρινή, πολύ ωραίο σώμα, ωραίο στήθος. Ίσως άξιζε δοκιμής αλλά κάπου με ξενερώνει ότι το κάθε έξτρα το χρεώνουν 20€ και όχι 10€ όπως τα ποιο κάτω γνωστά μας σπιτάκια. (50€ το απλό και 70€ με 69 ή ισπανικό κλπ ή 100€ όλα μαζί)
Βριλησσού 46: Μια ξανθιά τούμπανο
Βριλησσού 36: Μια μελαχρινή μιλφ, καλή θα έλεγα, αλλά η συμπεριφορά της τσατσας απαράδεκτη. Δεν ήθελε να μου πεί όυτεν καν την τιμή αν δε περνούσα στο δωμάτιο.
Βριλησσού 57: Η γνωστή Ρομίνα
Βριλησσού 55: Η Κατερίνα, μελαχρινή, πολύ γλυκιά, με ωραίο σωματάκι, την οποία τίμησα και έχω  γράψει κριτική.
παλι η γκρινιαρα του 36??

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ωραια η τσατσα θα πω και στις δικες μου να κανουν ετσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αυτα τα αμαρτωλά λοφάκια δε θα βαρεθώ ποτέ να τα πληρώνω !
Να σαι καλά PIATSAS !
Εγώ βέβαια θα χρειαστεί να σπάσω κουμπαρά για να βάλω βενζίνη στο παπί, να φτάσω μέχρι το βουνό και μετά να πάρω δουλειά για το σπίτι! :2funny:

δεν υπαρχουν φωτο τις κατερινας η της κλεοπατρας στο site του studio. ;)

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
θελουμε πισω την ΠΑΟΛΑ στη βριλησου λεμεεεεεεεεεεεε

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
στο 46 σημερα το απογευνα ποια ειναι?

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 08/10

Κασσανδρας 3 (κατω): Βικυ- Μιχαελα- Ευα
Κασσανδρας 3 (πανω): Ιρενα- Αννετα- Μαρια
Κασσανδρας 4: Ειρηνη-Βικυ- Λιλυ
Κασσανδρας 6: Λαουρα- Συλβια- Μελινα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom