You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (9 μέλη και 43 επισκέπτες)
Φωτογραφίες Σαμπρίνας?Πριν απο λιγο στο Βυζοβουνο..
Βριλλησου 55
Σαμπρινα!Τι γυναικαρα ειναι αυτη ωρε?!!Για τα γουστα μου η ομορφοτερη ξανθια που κυκλοφορει!Μαλακια μου που δεν την εχω παρει ακομα
Βριλλησου 57
Η αδυναμια μου το Ρομινακι με κοκκινες τακουναρες και φοβερα εσωρουχα!Αλλη καυλετα κι αυτη
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Δεν υπάρχουν... ;) Αλλά νομίζω αξίζει να πας μια βόλτα να δεις περί τίνος πρόκειται... ;)Φωτογραφίες Σαμπρίνας?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Eξαιρετικη επιβεβαιωνω.Φωτογραφίες Σαμπρίνας?
Πιστευω μαζι με την Μελινα απο Κασσανδρας ισως τα ομορφοτερα κοριτσια που κυκλοφορουν.
Ψηλη, ξανθια, γαλανοματα, βυζαρες κορμαρα.
Στο δωματιο αρκετα καλη, κεφατη με μονο μειον οτι δεν γλειφιε @@κια.....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγές/ανανεώσεις βαρδιών σε www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url], www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url] και www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url].
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Φίλοι, παλιοί και νέοι,
κάτι λείπει απο το θρεντ και δεν ξέρω τι ειναι αυτο, ...κατι έχει χαθεί στη διαδρομή,...ίσως ο αυθορμητισμός, το χιούμορ, η πλακίτσα, οι εκπλήξεις, ο πιτσιρίκος με τα σχόλιά του για τα προγράμματα,Ο PIATSAS που έγινε λιγομίλητος...δεν ξέρω, ...κάτι λείπει.
Μακάρι να ειναι προσωρινό και να πάει καλύτερα στο μέλλον.
Δεν θέλω να φανταστώ καν τη στιγμή, που θα ανοίγω το θρεντ και θα διαβάζω τις ανανεώσεις του αντισθένη και τίποτε άλλο,...
Εχω περάσει αξέχαστες στιγμές εδώ μέσα και συνεχίζω να περνάω, αλλά ρε γμτ γίνονται όλο και πιο λίγες. Ισως κανένας αισιόδοξος να βρεί τι φταίει και ίσως και τη λύση !
κάτι λείπει απο το θρεντ και δεν ξέρω τι ειναι αυτο, ...κατι έχει χαθεί στη διαδρομή,...ίσως ο αυθορμητισμός, το χιούμορ, η πλακίτσα, οι εκπλήξεις, ο πιτσιρίκος με τα σχόλιά του για τα προγράμματα,Ο PIATSAS που έγινε λιγομίλητος...δεν ξέρω, ...κάτι λείπει.
Μακάρι να ειναι προσωρινό και να πάει καλύτερα στο μέλλον.
Δεν θέλω να φανταστώ καν τη στιγμή, που θα ανοίγω το θρεντ και θα διαβάζω τις ανανεώσεις του αντισθένη και τίποτε άλλο,...
Εχω περάσει αξέχαστες στιγμές εδώ μέσα και συνεχίζω να περνάω, αλλά ρε γμτ γίνονται όλο και πιο λίγες. Ισως κανένας αισιόδοξος να βρεί τι φταίει και ίσως και τη λύση !
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ο PIATSAS που έγινε λιγομίλητος...
Νεα κοριτσια στα προγραμματα του βουνου οποτε περασα να τσεκαρω!Το λοιπον...
Βριλλησου 57
Μαρια..δηλαδη Μαρια η ψηλη!Πολυ καλο κορμι,πουτανε φατσουλα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας!Την σκυταλη εχει αναλαβει απο τις 5 η Ρομιναρα η οποια θα ειναι μεχρι τις 5 τα ξημερωματα
Βριλλησου 55
Τωρα ειναι η Κατερινα...μια σχετικα ψηλη μελαχρινη με ωραιο κορμι και συμπαθητικη φατσα!Ολα τα λεφτα ομως ηταν το σαλοναρισμα της...Μεγαλο ΤΣΟΛΙ η μικρη!!Στα υποψιν..
Μετα τις 11 η Κλεοπατρα παυλα Το Απολυτο Κορμι οποτε θα χρειαστει να σπασω τον κουμπαρα μου και να ξαναεπισκεφτω τα ορη και τα βουνα!!
Νεα κοριτσια στα προγραμματα του βουνου οποτε περασα να τσεκαρω!Το λοιπον...
Βριλλησου 55
Τωρα ειναι η Κατερινα...μια σχετικα ψηλη μελαχρινη με ωραιο κορμι και συμπαθητικη φατσα!Ολα τα λεφτα ομως ηταν το σαλοναρισμα της...Μεγαλο ΤΣΟΛΙ η μικρη!!Στα υποψιν..
Μετα τις 11 η Κλεοπατρα παυλα Το Απολυτο Κορμι οποτε θα χρειαστει να σπασω τον κουμπαρα μου και να ξαναεπισκεφτω τα ορη και τα βουνα!!
Αυτα τα αμαρτωλά λοφάκια δε θα βαρεθώ ποτέ να τα πληρώνω !
Να σαι καλά PIATSAS !
Εγώ βέβαια θα χρειαστεί να σπάσω κουμπαρά για να βάλω βενζίνη στο παπί, να φτάσω μέχρι το βουνό και μετά να πάρω δουλειά για το σπίτι!
Σύντομη βολτίτσα γύρω στις 21:30 στη Βριλησσού:
Βριλησσού 60: Μια Μαργαρίτα, μελαχρινή, πολύ ωραίο σώμα, ωραίο στήθος. Ίσως άξιζε δοκιμής αλλά κάπου με ξενερώνει ότι το κάθε έξτρα το χρεώνουν 20€ και όχι 10€ όπως τα ποιο κάτω γνωστά μας σπιτάκια. (50€ το απλό και 70€ με 69 ή ισπανικό κλπ ή 100€ όλα μαζί)
Βριλησσού 46: Μια ξανθιά τούμπανο
Βριλησσού 36: Μια μελαχρινή μιλφ, καλή θα έλεγα, αλλά η συμπεριφορά της τσατσας απαράδεκτη. Δεν ήθελε να μου πεί όυτεν καν την τιμή αν δε περνούσα στο δωμάτιο.
Βριλησσού 57: Η γνωστή Ρομίνα
Βριλησσού 55: Η Κατερίνα, μελαχρινή, πολύ γλυκιά, με ωραίο σωματάκι, την οποία τίμησα και έχω γράψει κριτική.
Βριλησσού 60: Μια Μαργαρίτα, μελαχρινή, πολύ ωραίο σώμα, ωραίο στήθος. Ίσως άξιζε δοκιμής αλλά κάπου με ξενερώνει ότι το κάθε έξτρα το χρεώνουν 20€ και όχι 10€ όπως τα ποιο κάτω γνωστά μας σπιτάκια. (50€ το απλό και 70€ με 69 ή ισπανικό κλπ ή 100€ όλα μαζί)
Βριλησσού 36: Μια μελαχρινή μιλφ, καλή θα έλεγα, αλλά η συμπεριφορά της τσατσας απαράδεκτη. Δεν ήθελε να μου πεί όυτεν καν την τιμή αν δε περνούσα στο δωμάτιο.
Βριλησσού 55: Η Κατερίνα, μελαχρινή, πολύ γλυκιά, με ωραίο σωματάκι, την οποία τίμησα και έχω γράψει κριτική.
παλι η γκρινιαρα του 36??Σύντομη βολτίτσα γύρω στις 21:30 στη Βριλησσού:
ωραια η τσατσα θα πω και στις δικες μου να κανουν ετσιΒριλησσού 36: Μια μελαχρινή μιλφ, καλή θα έλεγα, αλλά η συμπεριφορά της τσατσας απαράδεκτη. Δεν ήθελε να μου πεί όυτεν καν την τιμή αν δε περνούσα στο δωμάτιο.
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τι προτείνεται γι απόψε?
Αυτα τα αμαρτωλά λοφάκια δε θα βαρεθώ ποτέ να τα πληρώνω !
Να σαι καλά PIATSAS !
Εγώ βέβαια θα χρειαστεί να σπάσω κουμπαρά για να βάλω βενζίνη στο παπί, να φτάσω μέχρι το βουνό και μετά να πάρω δουλειά για το σπίτι!
δεν υπαρχουν φωτο τις κατερινας η της κλεοπατρας στο site του studio. ;)
Απω δευτερα :-*θελουμε πισω την ΠΑΟΛΑ στη βριλησου λεμεεεεεεεεεεεε
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Εσυ που χαθηκες?Απω δευτερα :-*