:-* :-* :-* :-* :-*
Γιατι δεν απαντας βαβυ
:-* :-* :-* :-* :-*
Αυτα μου κανεις και με αναστατωνεις!!!:-* :-* :-* :-* :-*
Kαταλαβαινω τι θες να πεις και συμφωνω απολυτα μαζι σου!!Η αληθεια ειναι..μιας και αναφερθηκες στο nick μου..οτι εχω χαλαστει με τα ατελειωτα σπαμαρισματα που γινονται στο θρεντ απο χαζομελη καθως και στο οτι καποια μαγαζια που συμμετεχουν στο site δυστυχως εχουν παρασυρει αξιολογα μελη σε διαφημιστικες κριτικες και ενημερωσεις!Φίλοι, παλιοί και νέοι,
κάτι λείπει απο το θρεντ και δεν ξέρω τι ειναι αυτο, ...κατι έχει χαθεί στη διαδρομή,...ίσως ο αυθορμητισμός, το χιούμορ, η πλακίτσα, οι εκπλήξεις, ο πιτσιρίκος με τα σχόλιά του για τα προγράμματα,Ο PIATSAS που έγινε λιγομίλητος...δεν ξέρω, ...κάτι λείπει.
Μακάρι να ειναι προσωρινό και να πάει καλύτερα στο μέλλον.
Δεν θέλω να φανταστώ καν τη στιγμή, που θα ανοίγω το θρεντ και θα διαβάζω τις ανανεώσεις του αντισθένη και τίποτε άλλο,...
Εχω περάσει αξέχαστες στιγμές εδώ μέσα και συνεχίζω να περνάω, αλλά ρε γμτ γίνονται όλο και πιο λίγες. Ισως κανένας αισιόδοξος να βρεί τι φταίει και ίσως και τη λύση !
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά πρέπει να είναι η ξανθιά, Ρωσίδα Λάουρα που έχει κάνει θητεία στο Αθανασίας 3, Βριλησσού 36 κτλ...Εύγε στον ακάματο πιτσιρίκο για τις ενημερώσεις.
Μήπως γνωρίζει αυτή η Λάουρα στο Πιπίνου 118 ποιά λάουρα είναι;
ευχαριστώΧωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά πρέπει να είναι η ξανθιά, Ρωσίδα Λάουρα που έχει κάνει θητεία στο Αθανασίας 3, Βριλησσού 36 κτλ...
Τίποτες...ευχαριστώ
Σημερα 09/10
Κασσανδρας 3 (κατω): Βικυ- Ευα – Μιχαελα
Κασσανδρας 3 (πανω): Καρινα- Μελινα- Μελινα
Κασσανδρας 4: Ρωξανη- Βικυ- Συλβια
Κασσανδρας 6: Ιρενα- Αννα η Σερβα- Αννα η Σερβα
Η Άννα trans? Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις?Η Άννα η Σερβα καλη? Πάίζει να είναι trans?
Η Άννα trans? Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις?
οχι αγορινα μου. η αννουλα μας ειναι κοριτσακι κανονικο κανονικοτατο ποιος λεει τετοια?Η Άννα η Σερβα καλη? Πάίζει να είναι trans?
οχι αγορινα μου. η αννουλα μας ειναι κοριτσακι κανονικο κανονικοτατο ποιος λεει τετοια?
Διάβασε λίγο τις κριτικές και βγάλε τα συμπεράσματά σου οκ?Δε παίζει ε?Για πες καλή είναι γενικά?Γιατί δεν έχω δοκιμάσει..και το ψήνω...ηλικία το μωράκι?
οκ sorry απλά ρώτησα επειδή λέτε δεν έχει περίοδο και ότι δουλεύει ασταμάτητα και θυμήθηκα κάτι παλιό thats why ;)
Μπράβο ρε Πιάτσα. Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά σε αυτό που υπογράμμισα. Το σπαμάρισμα πλέον είναι ανυπόφορο, κατά τη γνώμη μου.Kαταλαβαινω τι θες να πεις και συμφωνω απολυτα μαζι σου!!Η αληθεια ειναι..μιας και αναφερθηκες στο nick μου..οτι εχω χαλαστει με τα ατελειωτα σπαμαρισματα που γινονται στο θρεντ απο χαζομελη καθως και στο οτι καποια μαγαζια που συμμετεχουν στο site δυστυχως εχουν παρασυρει αξιολογα μελη σε διαφημιστικες κριτικες και ενημερωσεις!
Υ.Γ Ειλικρινα προτιμω να βλεπω μονο post του Αντισθενη στην Ημερησια Ενημερωση παρα παπατζιλικια
Υ.Γ2 Σορρυ για το σπαμαρισμα
Η Άννα η Σερβα καλη? Πάίζει να είναι trans?