Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Τώρα και μέχρι τις 6, στο Βουλιαγμένης 68 η Σοφία-Λιν.
Η κοπέλα δεν είναι από την Ιαπωνία, όπως έχουν πει κάποιοι, αλλά από το Καζακστάν.
Πολύ μέτρια εμφάνιση (ή μάλλον, ωραίο σώμα και πολύ άσχημο πρόσωπο), αλλά σε αποζημιώνει αρκετά μέσα στο δωμάτιο.
Όντως είναι από το Καζασκτάν. Εγώ θα έλεγα το αντίθετο. Ωραίο πρόσωπο , μέτριο σώμα . Γούστα είναι αυτά βέβαια  :cheesy:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Εγώ είχα φορέσει και γιαπωνέζικη μπλούζα με τη σημαία της χώρας (μου την είχε στείλει ιάπωνας φίλος) για να της κάνω εντύπωση και να με περιποιηθεί περισσότερο  :2funny:
Καταλαβαίνετε πόσο ξενέρωσα όταν έβγαλε την μπλούζα, χωρίς να της δώσει σημασία, και μου απαντάει "από βόρεια Ρωσία είμαι".  :rockon:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πάντως είναι όντως αρκετά σχιστομάτα. Την μπερδεύεις. Ενώ άλλες καζακστανές (πχ Χριστινάκι) , τις καταλαβαίνεις ότι είναι από Ρωσία

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σήμερα Βριλ. 55 μέχρι τις 5μ.μ η Σαμπρίνα.
Δεν είναι σε μεγάλα κέφια πάντως, μια και σήμερα τη κοπανάει για Τσεχία και το μυαλό είναι ήδη αλλού. Σε προγραμματάκι των 70 ευρών δηλαδή, δεν ήταν τόσο καλή όσο σε πρόγραμμα των 50 που την είχα πάρει πριν μερικές μέρες.
Ετσι κι αλλιώς όμως δεν θα ξαναδοκιμάσω ουτε έγω, ουτε και κανένας άλλος, μια και φεύγει οριστικά απο Αθήνα (ετσι μου είπε)
Οσοι πιστοί τρέξτε να προλάβετε, γιατί δεν ξαναέχει,...μας τελείωσε κι αυτή.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Δεν είναι σε μεγάλα κέφια πάντως, μια και σήμερα τη κοπανάει για Τσεχία και το μυαλό είναι ήδη αλλού. Σε προγραμματάκι των 70 ευρών δηλαδή, δεν ήταν τόσο καλή όσο σε πρόγραμμα των 50 που την είχα πάρει πριν μερικές μέρες.
Ετσι κι αλλιώς όμως δεν θα ξαναδοκιμάσω ουτε έγω, ουτε και κανένας άλλος, μια και φεύγει οριστικά απο Αθήνα (ετσι μου είπε)
Εμένα μου είπε θα έρθει σε δυο εβδομάδες  :think:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εμένα μου είπε θα έρθει σε δυο εβδομάδες  :think:

Δεν είπα ότι φεύγει για περισσότερο !
Για 2-3-4 εβδομάδες ! Ετσι μου είπε και μένα !
Μόνο που όταν (ΟΤΑΝ) γυρίσει, ΔΕΝ θα γυρίσει στην Αθήνα !

Ετσι είπε,....

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Δεν ειναι σιγουρα ακομα αν θα σταματησει οριστικα ή οχι!!!!
Παντως εχει τα προσωπικα της....γι'αυτο και τα κεφια ειναι down!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Παντως εχει τα προσωπικα της....γι'αυτο και τα κεφια ειναι down!!!

,...εμένα όμως τα 70 δεν έχουν προσωπικά, ...είναι το ίδιο κολαριστά και χρήσιμα,...

Τώρα περι προσωπικών ,...έχει,...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
,...εμένα όμως τα 70 δεν έχουν προσωπικά, ...είναι το ίδιο κολαριστά και χρήσιμα,...

Τώρα περι προσωπικών ,...έχει,...
Eννοειτε φιλε,εχεις δικιο!!!!
Δεν το εγραψα για να την δικαιολογησω!!!Τα 70 ειναι 70!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ πάντα ήθελα να ταξιδέψω στο Καζακστάν, στην Μογγολία και στην Σιβιρία.

πάντως μιας και θίξατε ένα θέμα, έχω να παρατηρήσω οτι πολλές στουντιο κοπέλες, είναι καλύτερες στο απλό πρόγραμμα παρά στα σπέσιαλ. Και όταν εννοώ καλύτερες μιλάω για την σχέση απόδοσης/χρόνου. Δεν μπορώ να περιμένω μια κοπέλα πχ να ξέρει καλό μασάζ, ή αυταρχικό (χωρίς δονητές και τέτοια) αλλα περιμένω οτι αφού σκάω κάποια έξτρα λευτά, να προσπαθήσει να με περιποιηθεί καλύτερα και όχι να έχει την απόδοση του κανονικού προγράμματος (ακόμα και αν αυτή είναι πολύ καλή). Στην τελική εκείνη χάνει, αφού την επόμενη φορά που θα ξαναπάω θα πάρω το κανονικό πρόγραμμα και όχι κάποιο σπέσιαλ.  

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Δεν είπα ότι φεύγει για περισσότερο !
Για 2-3-4 εβδομάδες ! Ετσι μου είπε και μένα !
Μόνο που όταν (ΟΤΑΝ) γυρίσει, ΔΕΝ θα γυρίσει στην Αθήνα !

Ετσι είπε,....
Ωχ ...θα τρέχουμε στην μπουγατσούπολη δηλαδή... Ως γνωστόν η κοπέλα αυτή δούλευε σαν cg εκεί πάνω πριν έρθει στην ΑΘήνα
Όπου και να πάει , εμείς έχουμε τον Πιάτσα οπότε no problem ! :grin:

asslover12

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους ξερει κανεις  η Samantha που δουλευε Βριλησου 55 και Φρατζη 47 τι απεγινε εχει εξαφανηστει?? :helpplea:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
πρωινη κεφαλληνιας75 το κουκλι ελενα

θησεως35 η ρωσσιδα νατασα(και ναταλι)

χθες βραδυ ετιμηθει η βικη στην τριγγετα(θα ακολουθησει κριτικη),ξανθια γερμανιδα μετριοφατσα,τουμπανο λεμε!!! λιγο κρυα και τυπικη μεσα ως γνησια γερμανιδα,αλλα μιλαμε για γυναικα μουναρο :bigdick: με ενα κωλο...ωχ αμαν :bounce-glasses:

ανοιξε μπαρακι κατω στη γωνια με συγγρου και παρκιν δεν ειχε με τιποτα :jerking:

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παλιοτερα ειχαν πει εδω φιλε οτι θα σταματουσε το .......................πηδημα.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Tρελο παρεακι :2funny:
Σαλοναρει τωρα..
Βουλιαγμενης 83
H Δαναη...μελαχρινη ανθυπομετριοτητα!Ο πατος της κατι ελεγε αλλα ολα τα αλλα δεν πιαναν την βαση
Τι μου θύμησες....πριν χρόνια περίπου 2001 ήταν,δούλευε στο βουλ.83 ένα από τα καλύτερα τρανς που έχουν περάσει...η Δανάη!μελαχροινή,φωτιά απίστευτη καύλα στο κρεββάτι!τη θυμάται κανείς?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τι μου θύμησες....πριν χρόνια περίπου 2001 ήταν,δούλευε στο βουλ.83 ένα από τα καλύτερα τρανς που έχουν περάσει...η Δανάη!μελαχροινή,φωτιά απίστευτη καύλα στο κρεββάτι!τη θυμάται κανείς?

η οποία δούλευε τα έτη 1998-99 ίσως και 2000 στο θησεως 365.Μετά πήγε βουλιαγμένης 83.Κορυφάιο τράνς!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom