Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Δεν είπα ότι φεύγει για περισσότερο !
Για 2-3-4 εβδομάδες ! Ετσι μου είπε και μένα !
Μόνο που όταν (ΟΤΑΝ) γυρίσει, ΔΕΝ θα γυρίσει στην Αθήνα !

Ετσι είπε,....
ναι θα παει επαρχια που ειχε ξαναμεινει παλι :thumbsup:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τι μου θύμησες....πριν χρόνια περίπου 2001 ήταν,δούλευε στο βουλ.83 ένα από τα καλύτερα τρανς που έχουν περάσει...η Δανάη!μελαχροινή,φωτιά απίστευτη καύλα στο κρεββάτι!τη θυμάται κανείς?
Aυτη δουλευε και μεχρι το 2005 ετσι δεν ειναι?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Aνανεώσεις βαρδιών σε www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url], www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url], www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url], www.studioeros-gr.com/schedule]Studio Έρως (Δροσοπούλου 95)[/url], www.studioorhidea-gr.com/schedule]Studio Orhidea (Βούρβαχη 19)[/url], www.studioartemis.com/schedule]Στούντιο Άρτεμις (Κωνσταντινουπόλεως 61)[/url], Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37), www.studio40-gr.com/schedule]Studio 40 (Σπύρου Πάτση 40)[/url], www.athanasias3.com/schedule]Studio Geisha (Αθανασίας 3)[/url], www.iakhou7a.com/schedule]Στούντιο Ιάκχου 7Α[/url], www.katehaki8.com/program.php]Studio Κατεχάκη 8[/url] και www.studio82-gr.com/program.php]Studio 82 (Ηλία Ηλιού 82)[/url].

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μολις γυρισαμε απο ισμηνης 2..

απιστευτη εμπειρια..

ακολουθει κριτικη αυριο για καρολαιν.. ;) ;) ;) ;)

:fuck1: :fuck1: :fuck1:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
εγώ πάντα ήθελα να ταξιδέψω στο Καζακστάν, στην Μογγολία και στην Σιβιρία.

πάντως μιας και θίξατε ένα θέμα, έχω να παρατηρήσω οτι πολλές στουντιο κοπέλες, είναι καλύτερες στο απλό πρόγραμμα παρά στα σπέσιαλ. Και όταν εννοώ καλύτερες μιλάω για την σχέση απόδοσης/χρόνου. Δεν μπορώ να περιμένω μια κοπέλα πχ να ξέρει καλό μασάζ, ή αυταρχικό (χωρίς δονητές και τέτοια) αλλα περιμένω οτι αφού σκάω κάποια έξτρα λευτά, να προσπαθήσει να με περιποιηθεί καλύτερα και όχι να έχει την απόδοση του κανονικού προγράμματος (ακόμα και αν αυτή είναι πολύ καλή). Στην τελική εκείνη χάνει, αφού την επόμενη φορά που θα ξαναπάω θα πάρω το κανονικό πρόγραμμα και όχι κάποιο σπέσιαλ.  

Όσες φορές έχω πάρει το πρόγραμμα των 100 δεν έχω παράπονο από την σχέση απόδοσης/χρόνου,
τελειώνω όποτε θέλω εγώ, ακόμα και πιτσιρίκες μου μένουν αξέχαστες.
Μόνο για ένα 100άρι  έχω μετανοιώσει μέχρι στιγμής, και μάλιστα ήταν με “διάσημη”, αν και είχε προηγηθεί κατάθεση αλλού και χωρίς να υπάρχει επόμενος με ξεπέταξε σε 12 λεπτά, χωρίς να μπορώ να αντιδράσω.     

50άρια και 60άρια έχω κλάψει πολλά, κάποιες φορές έχω έντονη την αίσθηση της ξεπέτας.
Και μόνο στη σκέψη πως  με 20 ευρώ σε ντέλο θα περνούσα καλύτερα τρελαίνομαι.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 12/10

Κασσανδρας 3 (κατω): Βικυ- Ευα- Μιχαελα
Κασσανδρας 3 (πανω): Αντινα- Αθηνα- Λιλυ
Κασσανδρας 4: Ειρηνη- Νινα- Αθηνα
Κασσανδρας 6: Αννα-Μαρια –Συλβη- Ντανιελα

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
παλικαρι με αφορμη αυτο που εγραψες να επισημανω και εγω τη φολα του σαββατου με την αυτου εξοχοτης αννα σερβα 50 πεταμενα ευρω και υπηρεσιες ουτε στη φυλης... εφυγα απραγος και μαλιστα μου συνεστησε την επομενη φορα να φερω και βιαγκρα η δε τσατσα ξυνισε τα μουτρα της οταν ακουσε για απλο προγραμμα.το εν λογω κοριτσι πιθανως λειτουργει με 100καιανω σημειωτεον οτι μου υπενθυμισε απο το πρωτο 3λεπτο οτι ηπαραμονη μου ειναι 10 λεπτα  ακομα τρεχω....

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
παλικαρι με αφορμη αυτο που εγραψες να επισημανω και εγω τη φολα του σαββατου με την αυτου εξοχοτης αννα σερβα 50 πεταμενα ευρω και υπηρεσιες ουτε στη φυλης... εφυγα απραγος και μαλιστα μου συνεστησε την επομενη φορα να φερω και βιαγκρα η δε τσατσα ξυνισε τα μουτρα της οταν ακουσε για απλο προγραμμα.το εν λογω κοριτσι πιθανως λειτουργει με 100καιανω σημειωτεον οτι μου υπενθυμισε απο το πρωτο 3λεπτο οτι ηπαραμονη μου ειναι 10 λεπτα  ακομα τρεχω....

Άλλα post αυτού του μέλους:

1)στις: 07/03/09, 20:08
στουντιο χαλκιδικης83 η εν λογω τσατσα νομιζει οτι το πουλι μας λειτουργει με τηλεκοντρολ .απεριγραπτο το στυλακι της  και γενικη εικονα μετριοτατη τιμη/αποδοση στην πυρα οπως το κωνσ/πολεως 130 αλλοι πεοπαιχτες... ουτε στο λιμανι του παναμα δεν συναντας τετοια μεταχειρηση...να ειστε αμειληκτοι πληρωνουμε.....

2) στις: 06/03/09, 21:09
μαγκες ανεβαστε τον πηχυ τιμη/αποδοση δεν ειναι δυνατον να μας περνανε για μαλακες προφασιζομενοι τον ορο στουντιο..σε χθεσινη μου ενημερωση στα περιξ των αθηνων διαπιστωσα με μεγαλη μου θλιψη οτι τα εν λογω μαγαζια με παροχες μπουρδελου και συμπεριφορες κοριτσιων που δεν δικαιολογουν ουτε 20ευρω προσπαθουσαν να προσφερουν τις υπηρεσιες τους σε συναγωνιστες.για του λογου  το αληθες εξαιρω την κυρια της υποδοχης στο δοξατου2α.και της κοπελας στα ενδοτερα αν και δεν την τιμησα διοτι ωσαν στουντιο οφειλει να βρισκει ωραιοτερες και προπαντων νεαροτερες κυριες.θα παρακαλουσα τους συναγωνιστες να ειναι αμεροληπτοι και να βοηθουν τους υπολοιπους απο κακοτοπιες.θα επανελθω δριμυτερος και ονοματιζοντας μαγαζια σε περιπτωσει που οι εν λογω οικοι δεν λαβουν σοβαρα υποψιν τους οτι την αναγκη για λιγη ευχαριστηση την πληρωνουμε αδρα.τα δε κοριτσια αν αισθανοντε κορεσμενα κουρασμενα ας αποσυρθουν γιατι αλλοιως θα τις αποσυρουμε εμεις με την αποχη μας απο τους χωρους τους.με αγανακτιση καλα βολια!!!!

3)Κριτικές μηδέν!

Τώρα atego καθώς διάβαζα τα παλιότερά σου post όλο αρνητικά σχολιάζεις τα studio καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχουν τα κορίτσια...Γιατί συνεχίζεις να πηγαίνεις?  :think: Α και γράφε καμιά κριτική αν θες πραγματικά να βοηθήσεις "συναγωνιστές" από κακοτοπιές... ;)

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.037
Καλήμερα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Διάβασε μια κριτική Κων/πόλεως 80 γράφτηκε από τον ...Dawn... για να μην γίνει παρεξηγήσει....η κριτική που γράφτηκε για άλλη "Μαρία κοντή"που είχαμε αλαλάξει εχθές μαζί τις που δεν αναφορά σε μένα!

Για αυτό άλλαξα και το όνομα μου σαν Αννα-Μαρία με τόσες Μαρίες????????? γίνου δε  
παρεξηγήσεις.......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.342
Πόντοι
22.785
Άλλα post αυτού του μέλους:

1)στις: 07/03/09, 20:08
στουντιο χαλκιδικης83 η εν λογω τσατσα νομιζει οτι το πουλι μας λειτουργει με τηλεκοντρολ .απεριγραπτο το στυλακι της  και γενικη εικονα μετριοτατη τιμη/αποδοση στην πυρα οπως το κωνσ/πολεως 130 αλλοι πεοπαιχτες... ουτε στο λιμανι του παναμα δεν συναντας τετοια μεταχειρηση...να ειστε αμειληκτοι πληρωνουμε.....

2) στις: 06/03/09, 21:09
μαγκες ανεβαστε τον πηχυ τιμη/αποδοση δεν ειναι δυνατον να μας περνανε για μαλακες προφασιζομενοι τον ορο στουντιο..σε χθεσινη μου ενημερωση στα περιξ των αθηνων διαπιστωσα με μεγαλη μου θλιψη οτι τα εν λογω μαγαζια με παροχες μπουρδελου και συμπεριφορες κοριτσιων που δεν δικαιολογουν ουτε 20ευρω προσπαθουσαν να προσφερουν τις υπηρεσιες τους σε συναγωνιστες.για του λογου  το αληθες εξαιρω την κυρια της υποδοχης στο δοξατου2α.και της κοπελας στα ενδοτερα αν και δεν την τιμησα διοτι ωσαν στουντιο οφειλει να βρισκει ωραιοτερες και προπαντων νεαροτερες κυριες.θα παρακαλουσα τους συναγωνιστες να ειναι αμεροληπτοι και να βοηθουν τους υπολοιπους απο κακοτοπιες.θα επανελθω δριμυτερος και ονοματιζοντας μαγαζια σε περιπτωσει που οι εν λογω οικοι δεν λαβουν σοβαρα υποψιν τους οτι την αναγκη για λιγη ευχαριστηση την πληρωνουμε αδρα.τα δε κοριτσια αν αισθανοντε κορεσμενα κουρασμενα ας αποσυρθουν γιατι αλλοιως θα τις αποσυρουμε εμεις με την αποχη μας απο τους χωρους τους.με αγανακτιση καλα βολια!!!!

3)Κριτικές μηδέν!

Τώρα atego καθώς διάβαζα τα παλιότερά σου post όλο αρνητικά σχολιάζεις τα studio καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχουν τα κορίτσια...Γιατί συνεχίζεις να πηγαίνεις?  :think: Α και γράφε καμιά κριτική αν θες πραγματικά να βοηθήσεις "συναγωνιστές" από κακοτοπιές... ;)

εύγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Παιδιά μια Κάρλα στο τρίγωνο(Τριγγ - Ισμήν - Συγγρού)...ξέρουμε τι λέει?

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Για τις περισσότερες φορές που λες δεν θα διαφωνίσω,ωστόσο υπάρχουν και φορές που ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος,αλλά πράγματι από τις τόσες ,μόνο 2-3 κοπέλες.Απλά επειδή τον τελευταίο καιρό έχω κάνει αποχή λόγω επαγγελματικών και αρπαχτών...υποχρεώσεων,έλεγα μήπως κάποιος έχει εμπειρία απ την εν λόγω κορασίδα ,μια και η περιοχή με βολεύει και μήπως και γλυτώσουμε καμιά πατάτα.....αλλιώς με βλέπω για Καρέα,για τα γνωστά στάνταρ..χαχα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom