Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
χθές βράδυ ήτανε η Μαρία και η Τζίνα και σήμερα βράδυ απ οτι μου είπανε θα είναι η Σάρα με τη Τζίνα.Η Ατζέλινα μάλλον δεν δουλεύει άλλο εκεί γιατί έχω να την πετύχω απο το καλοκαιρι.

ευχαριστω πολυ

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
σημερα ομψς εχει ρεπο η καρολαιν  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

θα κανεις υπομονη.

θελει ομως φραγκα για να λειτουργησει.

οι καρμοιρηδες να μην πανε καλυτερα.

στην ελλαδα οπως και σε ολο τον κοσμο ισχυει το γνωστο.

εχεις χρημα.γαμας οποια θελεις,οπως τη θελεις.

παντως μπορω να πω οτι ανταγωνιζεται επαξια τη sheila grant τη γνωστη πορνοσταρ απο zuzana.

ειχε ορεξη.

ετσι μου ειπε ο φιλος μου .

επαναλαμβανω οτι εγω δεν συμμετεχω ενεργα στα κατορθωματα του.

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε φιλε δικιο εχει εγω παο σε αυτην μονο με παρογραμα του 100 ευρο  :woldman:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ναι ρε φιλε δικιο εχει εγω παο σε αυτην μονο με παρογραμα του 100 ευρο  :woldman:

το προγραμμα των 100 δεν περιλαμβανει πρωκτικο φιλε..

θα το μαθεις συντομα..

αν και μου το ειπε ξεκαθαρα μου τον εδινε τον λοκο της και με λιγοτερα.

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
τι λε ρε χτες με 100αρικο πιρα τιν πισο πορτα στο ισμηνης 2

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
τι λε ρε χτες με 100αρικο πιρα τιν πισο πορτα στο ισμηνης 2

ετυχες στην αλλη τσατσα.

υπαρχουν 2.

η πρωτη λεει οτι οι υπρεσιες σταματουν στο ελευθερο στοματικο με 69 και μασαζ στα 100.

προτιμω να δινω το πενηνταρι στην τσατσα. και τα υπολοιπα στην καρολαιν..

αποδιδει καλυτερα...

και σε προσεχει πολυ... ;)

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
φιλε θα το δοκιμασο και ετσι, δηλ. 50ε στι τσατσα και 100 ε στι καρολαιν η 50ε και 50ε ?

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλετσιμπουκιε σου εγραψα προχειρα δυο ονοματα αν διαβασες π.χ παολα αν γνωριζεις προσωπα και στουντιο και εν τελει να συμφωνησω με αλλον συναδελφο αν βαριεσε κοπελα μου σπιτι σου οχι επειδη σου γραψανε πεντε καλες κριτικες να νομιζεις οτι σου χρωσταμε..λιγος επαγγελματισμος δε βλαπτει.εκει παμε για να περασουμε καλα

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
φιλετσιμπουκιε σου εγραψα προχειρα δυο ονοματα αν διαβασες π.χ παολα αν γνωριζεις προσωπα και στουντιο και εν τελει να συμφωνησω με αλλον συναδελφο αν βαριεσε κοπελα μου σπιτι σου οχι επειδη σου γραψανε πεντε καλες κριτικες να νομιζεις οτι σου χρωσταμε..λιγος επαγγελματισμος δε βλαπτει.εκει παμε για να περασουμε καλα

...ο πιτσιρίκος σημειώνει ότι έχεις μόνο αρνητικά σχόλια και τίποτε άλλο. Δεν κάνω τον δικηγόρο, αλλά ο πιτσιρί- έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει σε όλους.
Τώρα για Πάολες και στουντια, μη μου λες,...Εχω ζήσει απίστευτες έως και συγκλονιστικές στιγμές στα μαγαζιά αυτά, αλλά όπως λέει κι ο πιτσιρίκος, έχω φάει και φόλες ουκ ολίγες.
Θα μου πείς ενταξει, έτσι είναι το άθλημα !
ΝΑί έτσι είναι, αλλά σε καθε περίπτωση, ενημέρωσα και για τα καλά και για τα άσχημα,...και κάποιοι κέρδισαν έτσι, εκεί που έχασα εγώ.
Δε σε μαλώνει κανένας, απλά προσπάθησε να είσαι πιο δημιουργικός, ...όλοι κερδίζουμε μ αυτό τον τρόπο.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
κριτικη για καρολαιν..

χθες 10 το βραδυ,ισμηνης 2..

τα παρακατω γεγονοτα δεν αφορουν εμενα αλλα τον κολλητο μου φιλο.

μπαινει μεσα ο φιλος μου.παιρνει το προγραμμα των 60.

στην πορεια αλλαζει γνωμη.

μολις μπαινει μεσα η καρολαιν ντυμενη με λευκα εσωρουχα και καλτσοδετες..νυφουλα δηλαδη.. της κανει μια προταση

μια ανηθικη προταση.

βγαζει ενα χαρτονομισμα των 100 ευρω και της προτεινει να κανουν πρωκτικο σεξ.

αυτη δεχεται και με λιγοτερα.

ομως αυτος τα σκαει μπροστα της και της λεει ..θελω να με περιποιηθεις.its for you.

πιπα χωρις προφυλακτικο...αγριο τσιμπουκι...μεσα εξω..

γλωσσα να γλυφει τα παντα..

φιλια ...παντου..

και το αποκορυφωμα..

την γυρναει στα 4 και αρχιζει ... :fuck1: :fuck1:

ο πουτσος να εχει γινει να και να του λεει η καρολινα

που στην αρχη του ελεγε οτι ειναι soft.

τωρα του λεει..

it's so big.please be gentle at the beginning..

μπαινει κραυγουλες στην αρχη..

βγαινει για λιγο..

ξαναμπαινει και αρχιζει και δεχεται ολο τον πουτσο στο κωλαρακι της..

αγριο πηδημα απο τον κωλο μεχρι τελικης πτωσης.. τα βυζια της κοντεβαν να ξεριζωθουν..

τελειωνει στον κωλο της..κι αυτη τον κραταει μεσα της και κωλοτριβεται χωρις να τον αφηνει να βγει..

τον κραταει μεσα της χαμογελωντας προστυχα..

μετα κουβεντουλα για ενα τεταρτο στο κρεβατι..για τη δουλεια ,για τα ονειρα και τις επιθυμιες τους..

του λεει οτι η χθεσινη μερα ηταν δυσκολη..του λεει οτι η περισσοτεροι ανδρες εδω ερχονται μεθυσμενοι και βρωμοκοπανε ποτο

του λεει οτι δεν θελει με τιποτα αγορι στην ζωη της..τον ευχαριστει που ηταν ενταξει απεναντι της..

με το που ντυνεται τον φιλα και του λεει οτι θα χαρει να τον ξαναδει.. ;)

το καλυτερο γαμησι εδω και καιρο.. ;) ;)
:huh:Και συ γιατί δε δοκίμασες ρε παλιοτόμαρο, και έστειλες το κολλητό σου για κασκαντέρ???
Ωωωωχ και με καύλωσες βραδιάτικα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Ποιά είναι τώρα στο βριλλησού 57?γνωρίζει κανείς?

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Χθές βράδυ πέρασα με Κατερίνα απο βριλησου 55.Ψιλή μελαχρινή τσέχα όμορφη με πολύ καλό σώμα.Στο δώμάτιο πολύ καλή καταλαβαίνεις οτι το κάνει με ευχαρίστηση !!!!!!!Το μόνο μείον οτι κάνει μόνο 69 και σεξ σόου που για μένα είναι σαν να μην υπάρχουν.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα παιδια, εχουμε μια αλλαγη για σημερα, απογευματινη βαρδια.. θα ειναι η Νατασα :tits: :tits: :tits: :tits: φιλια σε ολους και καλη σας μερα :-* :-* :-*

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 13/10

Κασσανδρας 3 (κατω): Βικυ- Μιχαελα- Ευα
Κασσανδρας 3 (πανω): Αλισια- Ιρενα- Λιλυ
Κασσανδρας 4: Νινα- Αννα-Μαρια –Αθηνα
Κασσανδρας 6: Ιρενα- Αννα η Σερβα- Ντανιελα

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ενα, Κριστιάνα
που παίζει αύριο πρωί ΚαμαΣούτρα , το ξέρει κανείς ?
Τι μέρος του λόγου είναι ? Επίθετο, επίρρημα, ουσιαστικό, επιφώνημα,...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Καλά ! Κριστιάνα κανένας δε ξέρει ?!
Δεν πειράζει θα πάω εγώ να δώ απο κοντά και θα με ενημερώσω !

Χτες βραδάκι κατά τις 9,...σε επιδρομή στα Cash-andras , είδα
-στο 4 Ειρήνη (too much για μένα,... τα κιλά της)
-στο 6 Μαρία (too much για μένα,... η πουτανιά της)
-στο 3 κάτω Νίνα (ωραίο, μελαχρινούλι Ουκρανάϊιζερ, με βυζάκι 1,5 αλλά φυσικό και κολαράκι 9/10, εύχάριστο, ευγενικό μωρό, με καλούτσικη συμμετοχη, που αξίζει μια 2η δοκιμή. Κάποιος συνάδελφος έχει γράψει οτι θυμίζει τη κοντή του παρα 5 - όντως ειδικά τα χείλη της, ίδια ! Γλυκιά κοπέλα, μου άρεσε )

Κριτική δεν γράφω, και πιθανώς δεν ξαναγράφω για καμμία, εκτός αν πράγματι θα έχω να πώ κατι εξαιρετικό.
Δεν ξαναγράφω κριτική γιατί :

-Γράφω κριτικές εδώ κι ένα χρόνο περίπου και βλέπω οτι γενικά 3/4 σημειώνουν πως τους βοήθησε η όποια κριτική μου. Μετά διαβάζω κριτικές τους πως πήγαν, ενώ είχαν ενημερωθεί και φάγανε τα μούτρα τους ! Δηλαδή αφού τους ενημέρωσα κι εγώ κι αλλοι, οτι εκεί πετάς λεφτά, χρόνο και σπέρμα, αυτοί τελικά δεν ακούνε και πάνε πάλι εκεί.
-Απ την αλλη, νομίζω ότι οι κριτικές που γράφονται, δίνουν το δικαίωμα στον καθένα να βγεί και να διαφημίζει την όποια θέλει και μάλιστα πολλές φορές με βλακώδη τρόπο.
-Τέλος, όσες πραγματικά αξίζουν και τιμάνε τα λεφτά που παίρνουν, είναι λίγο πολύ γνωστές κι αν δεν είναι, γίνονται και χωρίς να έχουν κριτικές. Δυστυχώς αυτές όμως είναι λίγες και γίνονται όλο και λιγότερες.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Καλά ! Κριστιάνα κανένας δε ξέρει ?!
Δεν πειράζει θα πάω εγώ να δώ απο κοντά και θα με ενημερώσω !

Χτες βραδάκι κατά τις 9,...σε επιδρομή στα Cash-andras , είδα
-στο 4 Ειρήνη (too much για μένα,... τα κιλά της)
-στο 6 Μαρία (too much για μένα,... η πουτανιά της)
-στο 3 κάτω Νίνα (ωραίο, μελαχρινούλι Ουκρανάϊιζερ, με βυζάκι 1,5 αλλά φυσικό και κολαράκι 9/10, εύχάριστο, ευγενικό μωρό, με καλούτσικη συμμετοχη, που αξίζει μια 2η δοκιμή. Κάποιος συνάδελφος έχει γράψει οτι θυμίζει τη κοντή του παρα 5 - όντως ειδικά τα χείλη της, ίδια ! Γλυκιά κοπέλα, μου άρεσε )

Κριτική δεν γράφω, και πιθανώς δεν ξαναγράφω για καμμία, εκτός αν πράγματι θα έχω να πώ κατι εξαιρετικό.
Δεν ξαναγράφω κριτική γιατί :

-Γράφω κριτικές εδώ κι ένα χρόνο περίπου και βλέπω οτι γενικά 3/4 σημειώνουν πως τους βοήθησε η όποια κριτική μου. Μετά διαβάζω κριτικές τους πως πήγαν, ενώ είχαν ενημερωθεί και φάγανε τα μούτρα τους ! Δηλαδή αφού τους ενημέρωσα κι εγώ κι αλλοι, οτι εκεί πετάς λεφτά, χρόνο και σπέρμα, αυτοί τελικά δεν ακούνε και πάνε πάλι εκεί.
-Απ την αλλη, νομίζω ότι οι κριτικές που γράφονται, δίνουν το δικαίωμα στον καθένα να βγεί και να διαφημίζει την όποια θέλει και μάλιστα πολλές φορές με βλακώδη τρόπο.
-Τέλος, όσες πραγματικά αξίζουν και τιμάνε τα λεφτά που παίρνουν, είναι λίγο πολύ γνωστές κι αν δεν είναι, γίνονται και χωρίς να έχουν κριτικές. Δυστυχώς αυτές όμως είναι λίγες και γίνονται όλο και λιγότερες.
Keep walking... :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom