Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Κι εγω ψαχτηκα για την Καρλα φιλε. Απο καποιες λιγες κριτικες μαλλον δε λεει πολλα απο υπηρεσιες, διθεση κλπ.
Ασχετο, μηπως ξερεις αν δουλευει ακομαη Αντζελινα στο Καρεα ή ποια ειναι τωρα? 

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Φίλε μου την Αντζελίνα δεν την ξέρω,δεν μου λέει και κάτι το όνομα.Χάνω κάτι? αν αξίζει να καλύψω το χαμένο έδαφος..χαχα. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει γιατί είμαι στο γραφείο.Αν δεν είναι  βραδινή σήμερα,πιθανά να είναι η Μαρία η ξανθούλα και πάλι βέβαια υπόθεση κάνω.Αν έχει περάσει κανένα παλικάρι απ εκεί ,ας μας ενημερώσει..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Ανανεώσεις βαρδιών σε www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url], www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url], www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url], www.kassandras3-kato.com/schedule]Στούντιο Κασσάνδρας 3 (κάτω)[/url], www.kassandras3-pano.com/schedule]Στούντιο Κασσάνδρας 3 (πάνω)[/url] , www.kassandras4.com/schedule]Στούντιο Κασσάνδρας 4[/url], www.kassandras6.com/schedule]Στούντιο Κασσάνδρας 6[/url], www.solomou32-1os.com/schedule]Σολωμού 32 (1ος όροφος)[/url], www.solomou32-isogeio.com/schedule]Σολωμού 32 (ισόγειο)[/url] και www.studiokarolain.com/schedule]Στούντιο Καρολάιν (Παπαδοπούλου 2)[/url].

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου την Αντζελίνα δεν την ξέρω,δεν μου λέει και κάτι το όνομα.Χάνω κάτι? αν αξίζει να καλύψω το χαμένο έδαφος..χαχα. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει γιατί είμαι στο γραφείο.Αν δεν είναι  βραδινή σήμερα,πιθανά να είναι η Μαρία η ξανθούλα και πάλι βέβαια υπόθεση κάνω.Αν έχει περάσει κανένα παλικάρι απ εκεί ,ας μας ενημερώσει..

Η Ατζελινα ειναι μια αρκετα ομορφη μελαχρινη, μικρουλα η οποια εχει κακες κριτικες γενικα. Και πραγματι δεν ειναι κατι αξιοσημειωτο απλα εγω προσωπικα εχω παθει πλακα μαζι της. Μου εχει κανει το κλικ, απλα και μονο να την κοιταω θελω. Αστο, μην το ψαχνεις, ειναι αυτο που σε βαραει χωρις να ξερεις γιατι. Δουλευε παλιοτερα στο Σ248 και στο Β83. Την ειχα πετυχει  το καλοκαιρι Καρεα και μου χε πει οτι θα ειναι εκει πρωινες βαρδιες.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Το τι 'βαράει' στον καθένα μας....χωράει πολύ συζήτηση αγαπητέ...εγώ λόγω υποχρεώσεων,άντε κανένα Σαβ/κο να περάσω πρωί από ΄κει,συνήθως βραδινές ώρες που ευτυχώς έχει και το πλεονέκτημα της επιλογής ανάμεσα στις δύο 'κυρίες' της βάρδιας.

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Γνωρίζει κάποιος φίλος εάν δουλεύει σήμερα κάπου η Βαλεντίνα?

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Στο στουντιο αρτεμις φιλε μου.

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε/η πιτσιρικο επειδη μπηκες στον κοπο να ψαξεις προηγουμενες κριτικες μου να ειναι πολυ απλο οτι οταν καπου περασες καλα τι να πεις ειναι δωρο αδωρον.. ο λογος που εγραψα για τις υπολοιπες περιπτωσεις ηταν γιατι εβλεπα να γραφοντε υμνοι για τις εν λογω κοπελες ,στουντιο και θεωρησα σωστο να γραφτει και η αλλη αποψη.τελος εσενα δεν σου εχει τυχει εκει που οι αλλοι γραφουν διθυραμβους εσυ να εφαγες φολα? κλεινοντας για να μην νομιζεις οτι ειμαι εμπαθης υπαρχουν κοριτσια και αν καιγεσε θα τα ...ονομασω που πραγματικα σεβοντε τα χρηματα μας που με πολυ κοπο τα βγαζουμε και ετσι δεν τις εκθετουμε... πχ η ελενη απο ρεντη..πχ η σονια και αν ακομα δεν με καταλαβες μαλλον εσυ καποιο σκοπο εξυπηρετεις..

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
φιλε/η πιτσιρικο επειδη μπηκες στον κοπο να ψαξεις προηγουμενες κριτικες μου να ειναι πολυ απλο οτι οταν καπου περασες καλα τι να πεις ειναι δωρο αδωρον.. ο λογος που εγραψα για τις υπολοιπες περιπτωσεις ηταν γιατι εβλεπα να γραφοντε υμνοι για τις εν λογω κοπελες ,στουντιο και θεωρησα σωστο να γραφτει και η αλλη αποψη.τελος εσενα δεν σου εχει τυχει εκει που οι αλλοι γραφουν διθυραμβους εσυ να εφαγες φολα? κλεινοντας για να μην νομιζεις οτι ειμαι εμπαθης υπαρχουν κοριτσια και αν καιγεσε θα τα ...ονομασω που πραγματικα σεβοντε τα χρηματα μας που με πολυ κοπο τα βγαζουμε και ετσι δεν τις εκθετουμε... πχ η ελενη απο ρεντη..πχ η σονια και αν ακομα δεν με καταλαβες μαλλον εσυ καποιο σκοπο εξυπηρετεις..

+100000 recpect !!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Πως δεν σε καταλαβαίνω... αλλά γιατί μόνο τα αρνητικά πρέπει να ακούγονται? Αυτό δεν το καταλαβαίνω...τεςπα δικό σου θέμα... και ναι έχω φάει φόλες εκεί που άλλοι περάσανε καλά ή περνάω καλά εκεί που τρώνε άλλοι φόλες... αλλά σε μια κοπέλα πάω συνήθως από 2 φορές και πάνω για να σχηματίσω άποψη...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Για ονόμασε τα κορίτσια, ... γιατί μιά καούρα την έχω δε λέω,...!

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
χθές βράδυ ήτανε η Μαρία και η Τζίνα και σήμερα βράδυ απ οτι μου είπανε θα είναι η Σάρα με τη Τζίνα.Η Ατζέλινα μάλλον δεν δουλεύει άλλο εκεί γιατί έχω να την πετύχω απο το καλοκαιρι.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Οχι ρε συ !
Στον atego που λέει, ν καιγόμαστγε να μας ονομάσει τα κορίτσια ! Ε καιγομστε 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
κριτικη για καρολαιν..

χθες 10 το βραδυ,ισμηνης 2..

τα παρακατω γεγονοτα δεν αφορουν εμενα αλλα τον κολλητο μου φιλο.

μπαινει μεσα ο φιλος μου.παιρνει το προγραμμα των 60.

στην πορεια αλλαζει γνωμη.

μολις μπαινει μεσα η καρολαιν ντυμενη με λευκα εσωρουχα και καλτσοδετες..νυφουλα δηλαδη.. της κανει μια προταση

μια ανηθικη προταση.

βγαζει ενα χαρτονομισμα των 100 ευρω και της προτεινει να κανουν πρωκτικο σεξ.

αυτη δεχεται και με λιγοτερα.

ομως αυτος τα σκαει μπροστα της και της λεει ..θελω να με περιποιηθεις.its for you.

πιπα χωρις προφυλακτικο...αγριο τσιμπουκι...μεσα εξω..

γλωσσα να γλυφει τα παντα..

φιλια ...παντου..

και το αποκορυφωμα..

την γυρναει στα 4 και αρχιζει ... :fuck1: :fuck1:

ο πουτσος να εχει γινει να και να του λεει η καρολινα

που στην αρχη του ελεγε οτι ειναι soft.

τωρα του λεει..

it's so big.please be gentle at the beginning..

μπαινει κραυγουλες στην αρχη..

βγαινει για λιγο..

ξαναμπαινει και αρχιζει και δεχεται ολο τον πουτσο στο κωλαρακι της..

αγριο πηδημα απο τον κωλο μεχρι τελικης πτωσης.. τα βυζια της κοντεβαν να ξεριζωθουν..

τελειωνει στον κωλο της..κι αυτη τον κραταει μεσα της και κωλοτριβεται χωρις να τον αφηνει να βγει..

τον κραταει μεσα της χαμογελωντας προστυχα..

μετα κουβεντουλα για ενα τεταρτο στο κρεβατι..για τη δουλεια ,για τα ονειρα και τις επιθυμιες τους..

του λεει οτι η χθεσινη μερα ηταν δυσκολη..του λεει οτι η περισσοτεροι ανδρες εδω ερχονται μεθυσμενοι και βρωμοκοπανε ποτο

του λεει οτι δεν θελει με τιποτα αγορι στην ζωη της..τον ευχαριστει που ηταν ενταξει απεναντι της..

με το που ντυνεται τον φιλα και του λεει οτι θα χαρει να τον ξαναδει.. ;)

το καλυτερο γαμησι εδω και καιρο.. ;) ;)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αφού στο είπα ρε αντονιό-, οτι αυτή καίει , σούπερ αμόλυβδη , 100άρα !

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
Πως δεν σε καταλαβαίνω... αλλά γιατί μόνο τα αρνητικά πρέπει να ακούγονται? Αυτό δεν το καταλαβαίνω...τεςπα δικό σου θέμα... και ναι έχω φάει φόλες εκεί που άλλοι περάσανε καλά ή περνάω καλά εκεί που τρώνε άλλοι φόλες... αλλά σε μια κοπέλα πάω συνήθως από 2 φορές και πάνω για να σχηματίσω άποψη...

εγώ πάλι φίλοι μου μπουρδελιάρηδες αρκούμαι στη μία επίσκεψη. Ο λόγος είναι ότι πληρώνω για μία υπηρεσία από επαγγελματία κι όχι γιατί με γουστάρει και πήγαμε σπίτι το βράδυ μετά τα ποτάκια μας. Δεν αναμένω ερωτα (αυτός κοστίζει πολλά κι αν υπάρχουν επαγγελματίες που το κάνουν να μοιάζει αληθινό με 50 ευρώ, μπράβο τους και ξανα μπράβο τους, είναι λίγες-ελάχιστες σήμερα), δεν αναμένω αδιαφορία. Αναμένω να στήνεται και να μου κάνει το κέφι μέσα σε ότι συμφωνούμε εξαρχής (με το χαρτονόμισμα συμβόλαιο 15λεπτης διάρκειας, like Siemens-Deutschland).

ξέρω πετάγομαι εμβόλιμα στην κουβέντα, αλλά έχω και τις ενστάσεις μου για την κατάσταση.

Αν δεν μπορεί η κοπέλα συγκεκριμένη μέρα να αποδώσει, ας μη μπει στον κόπο να πάει στη δουλειά της,,,με ανθρώπους έχει να κάνει κι εκείνη, θα το μεταφέρει σε εμάς που πάμε για διασκέδαση/ ξαλάφρωμα/ πάσης φύσεως αναζητήσεις.

Μετά αν ο πελάτης είναι βρωμιάρης, κακότροπος, δεν ξέρει τι παίρνει με ότι πληρώνει κλπ. & τούτα είναι μέσα στο παιχνίδι και ο πελάτης δεν είναι πάντα ''επαγγελματίας'' πελάτης, συμφωνω ότι, πρέπει ή να μην περάσει ή να μην Περάσει (ή ένα από τα 3). Αλλά άπαξ και Περάσει, τότε θα πρέπει να υπάρχει ήδη μια κάποια πλήρωση στις προδιαγραφές δε γίνεται να του αρνηθείς μανδάμ...δώστου χρήματα πίσω και πες του άλλη μέρα, όχι παντελονιάζω γειά σου ξαναέλα, είναι λίγο σκληρό.

(εντάξει...για να μη βρωμάει θα έπρεπε να έχουν όλα ένα δωμάτιο πρόπλυσης, να σου δίνουν μπουρνούζι, πούρο και να έχουν και μπιλιάρδο, υπερβάλλω; Πελάτης μόνιμος θα ήμουν)

Τέλος πάντων...μερικά αιτήματα τα έχω.
Λόγω οικονομικής κρίσης να ενταχθεί στο πρόγραμμα των στούντιοζ:
-Happy Fuckin Hour (με προσφορά πακέτο όπως τα τεκιλάκια την Κυριακή απόγεμα)
-Τιμές στούντιοζ 15% φθηνότερα κάθε αρχή σεζόν (χειμερινή κολλεξιόν/ ανοιξιάτικη κολλεξιόν)
-Με την ακρίβεια κι αμεσότητα της νεας τεχνολογίας να αναδείξουν ποιότητα στους ανθρώπους που τους στηρίζουν.φουλστοπ.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γυρω στις 6..
Ιακχου 7α
Περασα να δω την Ρανια που απο τις φωτος των Κυριων φαινοταν καλο κομματι αλλα μου εμφανιστηκε η Ευα..χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να ειναι η ιδια απο το Φυλης 104
Κασσανδρας 3 ανω
Αθηνα..μαυρομαλλα με πολυ ωραιο πατουρι και μικρο βυζακι!Γνωστη φυσιογνωμια απο το Φυλης 71 ανω οπου και αγωνιζοταν τον τελευταιο μηνα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Γυρω στις 6..
Ιακχου 7α
Περασα να δω την Ρανια που απο τις φωτος των Κυριων φαινοταν καλο κομματι αλλα μου εμφανιστηκε η Ευα..χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να ειναι η ιδια απο το Φυλης 104
Κασσανδρας 3 ανω
Αθηνα..μαυρομαλλα με πολυ ωραιο πατουρι και μικρο βυζακι!Γνωστη φυσιογνωμια απο το Φυλης 71 ανω οπου και αγωνιζοταν τον τελευταιο μηνα

γι αυτο αφηστε την κασσανδρας και

πιαστε την ισμηνης..

καρολαιν..

δεν παιρνω ποσοστα.πληρωνομαι σε ειδος. ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom