- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση προγράμματος βαρδιών στο www.studio40-gr.com/schedule]Studio 40 (Σπύρου Πάτση 40)[/url].
Γι΄αυτο δεν περιμενουμε τις εκλογες μεγιστε ιπποτη..........Ρίξατε χύστες μου την κρεάτινη ψήφο σας στην υγρή κάλπη???
Τί ? Σκέψου πως εγώ ούτε καν την ξέρω...Κρινοντας απο τις τελευταιες μου επισκεψεις στην Κιμ στο Βριλ.46 μπορω να πω οτι κατεχει την 1η θεση στο PSE και με διαφορα πλεον απο οποιαδηποτε αλλη!!!Εχει ξεπερασει ακομα και την Λιντα!!!!
Χτες παλι κοσμος στο μαγαζι αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση απο κανεναν!!!
Ντροπη σου!!!Τί ? Σκέψου πως εγώ ούτε καν την ξέρω...
Αυτο να μου πεις!!!!Πώς να τις ξέρω. Αφού δεν γράφει κανείς τίποτα..΄.
μια απο τα ιδια.παμε παρεα να τη γνωρισουμε?Τί ? Σκέψου πως εγώ ούτε καν την ξέρω...
Σειρά έχουν Λόλα, Αλίνα για μένα. Σήμερα πρωί πήγα στη Μαρλέν. Με 70 ευρώ έχει προσθέσει στο πρόγραμμά της και ελεύθερο για τους τολμηρούς. Α, επιτέλους έβγαλε το διχτάκι και είδα τα βυζιά τηςμια απο τα ιδια.παμε παρεα να τη γνωρισουμε?
εχει παλιες κριτικες στο 55,πριν τον απριλιο.Ρε ειδήμονες, αυτή η Μπρέντα που είναι σήμερα στο Βριλ. 55 τι λέει εμφανισιακά και προγραμματικά;
εχει παλιες κριτικες στο 55,πριν τον απριλιο.
θυμαμαι ομορφη κοπελα ρουμανα,τυπικες διαδικασιες μεσα.στο προγραμμα με μασαζακι,αλοιφει με λαδι κανονικα πλατες κλπ και κανει ενα αξιοπροσεχτο περασμα με τη γλωσσιτσα της...καυλωτικο και λιγο ανατριχιαστικο,ωραιο!
πολυ ωραιο κοριτσι η Μπρεντα, εχει κατι κριτικες και σε μας... το καλοκαιρι ;)
Εγώ δεν έχω ακούσει τόσο καλές κριτικές. Εμφανισιακά πάντως είναι μια μελαχρινή , μετρίου αναστήματος . Πολύ μουνάρα...
Ανοιγει αμα πας μονος σου!!!!
Εσυ βεβαια εισαι και γνωστος εκει....σε κοβουνε απο τα σκαλια!!!
θα βάλω αποκριάτικο μουστάκι και καούκα μπας και μπορέσω να κάνω ενημέρωση