You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)
Ποια είναι αυτή η Καταλέγια; Εγώ δεν την ξερω. Μόνο έχω ακούσει ότι έχει κανει πλαστική ακόμα και στο ματοτσίνορο.Η καταλεγια ειναι ακομη πιο ωραια, ομως η ηλεκτρα τη βαζει κατω σε υπηρεσιες χαλαρα, και εινσι στο κατω κστω κι αυτη ομορφη
Γνωστη στα στουντιο εδω και πολυ καιρο, εχει φουλ κοινο, εγω την ειχα πετυχει χωρις πλαστικες, αν εκανε και πλαστικες θεωρω οτι ηταν περιττο...Ποια είναι αυτή η Καταλέγια; Εγώ δεν την ξερω. Μόνο έχω ακούσει ότι έχει κανει πλαστική ακόμα και στο ματοτσίνορο.
Raul11
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 149
- Πόντοι
- 0
Μαζί σου αλλά ένας που έρχεται από επαρχία που λέει θέλει να γαμησει την ομορφότερη (που οκ δεν είναξ τέλεια αλλά δεν είναι και φόλα στο πρόγραμμα) αν θέλει καλές υπηρεσίες πάει και με την γυναίκα τουΗ καταλεγια ειναι ακομη πιο ωραια, ομως η ηλεκτρα τη βαζει κατω σε υπηρεσιες χαλαρα, και εινσι στο κατω κστω κι αυτη ομορφη
anacondablyat
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2024
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Απίστευτα καυλιάρα γυναικάρα ( ψηλή - σωματάρα ) με αυτοπεποίθηση από την πρώτη ματιά. Ξεκινάει από χαμηλές στροφές ( χάδια και να πασπατεύει λες κ είναι η κοπέλα μου ή μάλλον κ καλύτερα, σε σημείο να σκέπτομαι - oscar ερμηνείας σχεδόν με έπεισε ότι γουστάρει ) και φτάνει άνετα σε υψηλές (αναμενόμενο τώρα που που μάθαμε ποια είναι). Σοκαριστικό - τώρα που το ξαναθυμάμαι- πόσο άνετη ( ούτε καν είπε ποια είναι ) και μη ψώνιο . Να πω ότι το τίμησε το 100ρικο ( για επιπλέον χρόνο ) ακούγεται αστείο. Εμπειρία... Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, μάλλον.. σίγουρα, ήμουν τυχερός, παρά τα καλά χαρακτηριστικά μου... Ωχ αμάν πραγματικά, και εκτός από την αρχική σημασία του Post...Ωχ αμαν...
Λεω να συνδυαζονται και τα δυοΜαζί σου αλλά ένας που έρχεται από επαρχία που λέει θέλει να γαμησει την ομορφότερη (που οκ δεν είναξ τέλεια αλλά δεν είναι και φόλα στο πρόγραμμα) αν θέλει καλές υπηρεσίες πάει και με την γυναίκα του
Συνημμένα
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.610
- Πόντοι
- 3.246
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Πασαδες μας εχουν μας φερνουν μοντελα του instagram και γαμαμε στα στουντιο
Φέρνει κάπως όμως. Με φαντασία.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Πώς ξέρεις ότι είναι το ίδιο άτομο;Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Raul11
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 149
- Πόντοι
- 0
Πολύ δύσκολο αν θέλεις και τα δύο και θέλεις να είσαι σίγουρος πας σε εσκορτΛεω να συνδυαζονται και τα δυο
xanthiforever
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 64
- Πόντοι
- 10
Με έχεις διαλύσει, να ξέρεις . Κάνω πλάνα αλλά δεν προλαβαίνω την καταδρομική.το βάζω εδώ για να σας ξεστραβώσω...
η Κιττυ του 413 είναι η γνωστή πορνοστάρ Kitana Lure...
όποιος προλάβει...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.616
- Πόντοι
- 5.946
βλέπω σου αρέσουν οι πορνοστάρ...Με έχεις διαλύσει, να ξέρεις . Κάνω πλάνα αλλά δεν προλαβαίνω την καταδρομική.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πλάκα κάνει... σίγουρα δεν είναιΠώς ξέρεις ότι είναι το ίδιο άτομο;
xanthiforever
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 64
- Πόντοι
- 10
Μπα καθόλουβλέπω σου αρέσουν οι πορνοστάρ...
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.610
- Πόντοι
- 3.246
Kαλα εννοειται πως δεν ειναι η ιδια ,Πώς ξέρεις ότι είναι το ίδιο άτομο;
σιγα μην ερχονται μουναρα με 1 μυριο followers να την γαμανε με ενα 50αρικακι στο βριλησου απλα εχουν κλεψει της φωτογραφιες
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.939
- Πόντοι
- 2.846
Αυτή ήταν και κορίτσι του pilofori κάποτε , επέστρεψε για Χριστούγεννα λογικα με αλλο ονομα Μπελλα , ίσως για να μην την αναγνωρίσει , που να ξερε ότι είναι λαγωνικό όμως ο πουστης , ελπίζω να την εντοπίσει σύντομα και να την καταγαμισει !!!
Αυτή πως ξεφύτρωσε εδώ πέρα;;το βάζω εδώ για να σας ξεστραβώσω...
η Κιττυ του 413 είναι η γνωστή πορνοστάρ Kitana Lure...
όποιος προλάβει...
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.963
- Πόντοι
- 27.636
Kαλα εννοειται πως δεν ειναι η ιδια ,
σιγα μην ερχονται μουναρα με 1 μυριο followers να την γαμανε με ενα 50αρικακι στο βριλησου απλα εχουν κλεψει της φωτογραφιες
Σαν την Adele?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K