Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.702
Πόντοι
46.423
K88.jpg

Katy is back !!!

:erection:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Η καταλεγια ειναι ακομη πιο ωραια, ομως η ηλεκτρα τη βαζει κατω σε υπηρεσιες χαλαρα, και εινσι στο κατω κστω κι αυτη ομορφη
Ποια είναι αυτή η Καταλέγια; Εγώ δεν την ξερω. Μόνο έχω ακούσει ότι έχει κανει πλαστική ακόμα και στο ματοτσίνορο.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.341
Πόντοι
2.666
Ποια είναι αυτή η Καταλέγια; Εγώ δεν την ξερω. Μόνο έχω ακούσει ότι έχει κανει πλαστική ακόμα και στο ματοτσίνορο.
Γνωστη στα στουντιο εδω και πολυ καιρο, εχει φουλ κοινο, εγω την ειχα πετυχει χωρις πλαστικες, αν εκανε και πλαστικες θεωρω οτι ηταν περιττο...

Raul11

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
142
Πόντοι
0
Η καταλεγια ειναι ακομη πιο ωραια, ομως η ηλεκτρα τη βαζει κατω σε υπηρεσιες χαλαρα, και εινσι στο κατω κστω κι αυτη ομορφη
Μαζί σου αλλά ένας που έρχεται από επαρχία που λέει θέλει να γαμησει την ομορφότερη (που οκ δεν είναξ τέλεια αλλά δεν είναι και φόλα στο πρόγραμμα) αν θέλει καλές υπηρεσίες πάει και με την γυναίκα του

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Απίστευτα καυλιάρα γυναικάρα ( ψηλή - σωματάρα ) με αυτοπεποίθηση από την πρώτη ματιά. Ξεκινάει από χαμηλές στροφές ( χάδια και να πασπατεύει λες κ είναι η κοπέλα μου ή μάλλον κ καλύτερα, σε σημείο να σκέπτομαι - oscar ερμηνείας σχεδόν με έπεισε ότι γουστάρει ) και φτάνει άνετα σε υψηλές (αναμενόμενο τώρα που που μάθαμε ποια είναι). Σοκαριστικό - τώρα που το ξαναθυμάμαι- πόσο άνετη ( ούτε καν είπε ποια είναι ) και μη ψώνιο . Να πω ότι το τίμησε το 100ρικο ( για επιπλέον χρόνο ) ακούγεται αστείο. Εμπειρία... Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, μάλλον.. σίγουρα, ήμουν τυχερός, παρά τα καλά χαρακτηριστικά μου... Ωχ αμάν πραγματικά, και εκτός από την αρχική σημασία του Post...

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.341
Πόντοι
2.666
Μαζί σου αλλά ένας που έρχεται από επαρχία που λέει θέλει να γαμησει την ομορφότερη (που οκ δεν είναξ τέλεια αλλά δεν είναι και φόλα στο πρόγραμμα) αν θέλει καλές υπηρεσίες πάει και με την γυναίκα του
Λεω να συνδυαζονται και τα δυο

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.610
Πόντοι
3.246
'κούνια Μπέλλα'

Δημοσίευση στο thread ''Μπουρδελιάδα'' Μπουρδελιάδα - Page 9 - bourdela.com forum

Πασαδες μας εχουν μας φερνουν μοντελα του instagram και γαμαμε στα στουντιο :2funny:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Α-Ω

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
60
Πόντοι
0

Model88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
26
Πόντοι
0

xanthiforever

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
62
Πόντοι
10
το βάζω εδώ για να σας ξεστραβώσω...
η Κιττυ του 413 είναι η γνωστή πορνοστάρ Kitana Lure...
όποιος προλάβει...

preview.jpg
Με έχεις διαλύσει, να ξέρεις :D::D:. Κάνω πλάνα αλλά δεν προλαβαίνω την καταδρομική.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.616
Πόντοι
5.946
Με έχεις διαλύσει, να ξέρεις :D::D:. Κάνω πλάνα αλλά δεν προλαβαίνω την καταδρομική.
βλέπω σου αρέσουν οι πορνοστάρ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πώς ξέρεις ότι είναι το ίδιο άτομο;
πλάκα κάνει... σίγουρα δεν είναι

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.610
Πόντοι
3.246
Πώς ξέρεις ότι είναι το ίδιο άτομο;
Kαλα εννοειται πως δεν ειναι η ιδια ,
σιγα μην ερχονται μουναρα με 1 μυριο followers να την γαμανε με ενα 50αρικακι στο βριλησου απλα εχουν κλεψει της φωτογραφιες

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
'κούνια Μπέλλα'

Δημοσίευση στο thread ''Μπουρδελιάδα'' Μπουρδελιάδα - Page 9 - bourdela.com forum
Αυτή ήταν και κορίτσι του pilofori κάποτε , επέστρεψε για Χριστούγεννα λογικα με αλλο ονομα Μπελλα , ίσως για να μην την αναγνωρίσει , που να ξερε ότι είναι λαγωνικό όμως ο πουστης , ελπίζω να την εντοπίσει σύντομα και να την καταγαμισει !!!

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.963
Πόντοι
27.636
Kαλα εννοειται πως δεν ειναι η ιδια ,
σιγα μην ερχονται μουναρα με 1 μυριο followers να την γαμανε με ενα 50αρικακι στο βριλησου απλα εχουν κλεψει της φωτογραφιες

Σαν την Adele?

:tooth:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom