Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.709
Πόντοι
3.715
Φόλα κατά πάσα πιθανότητα...
Απλά με φτιάχνει πολύ αυτό το τσοντε στυλ,δύσκολο να το βρεις με καλές υπηρεσίες βέβαια φαντάζομαι..
κι εμένα, όπως κι άλλους, αλλά το μη μου άπτου της και το πριγκιπέσσα σε τέτοιους χώρους με απωθεί από χλμετρα ρε συ. Τώρα, αν έχεις να δώσεις 100 ή κ παραπάνω δίχως να δυσανασχετήσεις για το αν θα πάει ή δε θα πάει σωστά είναι δικό σου θέμα. Προσωπικά όταν πληρώνω για μια υπηρεσία θέλω να πιάνουν τόπο τα χρήματα είτε είναι 5 ή 505.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
21
Πόντοι
0
κι εμένα, όπως κι άλλους, αλλά το μη μου άπτου της και το πριγκιπέσσα σε τέτοιους χώρους με απωθεί από χλμετρα ρε συ. Τώρα, αν έχεις να δώσεις 100 ή κ παραπάνω δίχως να δυσανασχετήσεις για το αν θα πάει ή δε θα πάει σωστά είναι δικό σου θέμα. Προσωπικά όταν πληρώνω για μια υπηρεσία θέλω να πιάνουν τόπο τα χρήματα είτε είναι 5 ή 505.
Όλα στο πρόγραμμα είναι. Shit happens.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
21
Πόντοι
0
Αξίζει συναγωνιστή;
Στο insta όλο με μπαφους και trap τη βλέπω :ρ

Σε μενα αν μπορεις, μην το δίνεις καθόλου το ινστα. Μου είναι εντελώς άχρηστο το να βλέπω σε ποιό κλαμπ πήγε η κάθε πουτάνα,πόσους μπάφους κάπνισε,με ποιον καινούργιο γκόμενο είναι ,πόσους θαυμαστές έχει και λοιπά. Στα παπάρια μου. Θα έκανα μια εκτενή ανάλυση του τί αντιπροσωπεύουν αυτές οι αρχιδιές με τα ίνστα στην εποχή μας αλλά καραδοκεί ο αντιδήμαρχος.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.709
Πόντοι
3.715
Όλα στο πρόγραμμα είναι. Shit happens.
ναι αλλά είναι διαφορετικό να είσαι διαβασμένος, να πηγαίνεις με προσδοκίες και μετά να παραπονιέσαι...κι άλλο να είσαι συνειδητά μαζόχας να περάσεις ένα ψυχομπούρδελο ξοδεύοντας. Τώρα ο καθένας όπως έχουμε ξαναματαγράψει, αρχηγός στα γούστα του.

Model88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Συνήθως Ειρήνη η Ιρινα , με αυτό το όνομα δουλευε πάντα στα περισσότερα , την είχα πάρει κάνα 2 φορές στο Βεργας όταν ξεκίνησε , καλουλα ήταν στο δωμάτιο αλλά όχι κάτι το συγκλονίστικο να πεις ότι θα την ξαναψαξεις , τελείωμα στόμα δεν εκανε ούτε της αρέσει
Σε ποιον οίκο ανοχής στο Βεργας δούλευε, θυμάστε;

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
9
Like
413
Πόντοι
291
Καλα γαμηθηκε δεν εχω παραπονο για στειλε ινστα σε πμ να ριξω μια ματια :tooth:
Θα στο στείλω όταν το βρω ,μάλλον άλλαξε όνομα( margxxx),
Αν θυμάμαι καλά ήταν η κάπως έτσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για Συλβια από Τατοΐου έχει κάποιος άποψη ;
Καλημέρα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.709
Πόντοι
3.715

Καλημέρα
πέραν του ότι εμφανίσθηκε τώρα στο ρόστερ, είναι και τροφαντή όπως φαίνεται (τα τρώει τα μακαρόνια)...εδώ δεν υπάρχει ενημέρωση για άλλες κι άλλες.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81

Καλημέρα
Μάγκες σε ποια κοπέλα αναφερόμαστε; Εγώ έλεγα για την Έλενα από Τατοΐου, από την οποία έφαγα πόρτα χτες, αφού ήταν σε μισάωρο πρόγραμμα και μετά έκλεινε..Οπότε βολεύτηκα με την Άριελ στο Νιρβάνα. Παρεπιπτόντως το instagram το ήθελα για να έχω μια καλύτερη άποψη για το πως είναι εμφανισιακά και να μη τρέχω άδικα μέχρι τη Συγγρού. Ούτε και μένα με απασχολεί τι κάνει στον ελεύθερο της χρόνο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.709
Πόντοι
3.715
Μάγκες σε ποια κοπέλα αναφερόμαστε; Εγώ έλεγα για την Έλενα από Τατοΐου, από την οποία έφαγα πόρτα χτες, αφού ήταν σε μισάωρο πρόγραμμα και μετά έκλεινε..Οπότε βολεύτηκα με την Άριελ στο Νιρβάνα. Παρεπιπτόντως το instagram το ήθελα για να έχω μια καλύτερη άποψη για το πως είναι εμφανισιακά και να μη τρέχω άδικα μέχρι τη Συγγρού. Ούτε και μένα με απασχολεί τι κάνει στον ελεύθερο της χρόνο.
Σύλβια, ένα νέο φαλαινάκι (όπως μοιάζει στις φώτοζ) στην αλυσίδα Τατόϊ-Συγγρού

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.709
Πόντοι
3.715
Οκ συγγνώμη, λάθος μου.
νο πρόμπλεμ Blade, τα χιλιοχυμένα βυζιά της Έλενας δε θα τα γλείψω...εκτός κι αν κάνει μπάνιο μπροστά μου, να βλέπω τα νερά να τα κατακλύζουν.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.506
Πόντοι
3.246
νο πρόμπλεμ Blade, τα χιλιοχυμένα βυζιά της Έλενας δε θα τα γλείψω...εκτός κι αν κάνει μπάνιο μπροστά μου, να βλέπω τα νερά να τα κατακλύζουν.
Ε χυστα και συ μη τα γλυφεις καθολου :wanker::wanker:
:tooth:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
Σάββατο βράδυ 02.11.2024 Κηφισού 60

Κριστίνα από Μπελαρούς

πολύ κάβλα ! Μουνάρα και κάβλα !
Ένα απ τα πιο δυνατά μουνια που έχω περάσει τελευταία , φαντάσου στον μήνα Οκτώβριο την έχω πάρει 2 φορές και παμε για 3η , απίστευτη καυλα η Λευκορωσίδα Χριστίνα , απίστευτη φατσαρα εκφυλη και σωμα λαμπάδα σαν μοντελάκι της Victoria Secret , και στα 2 ραντεβού έπαιξαν τρελα γλωσσοφιλα και χαμουρεμα δίχως αύριο , πραγματικά ότι καλύτερο έχω πάρει τελευταία σε studιο !!!

Donald Trump

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
0
Λέω μέσα στην βδομάδα να περάσω από Ασία Κροκεών 6 δοκίμασε κάνεις ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom