Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.699
Πόντοι
3.715
Φόλα κατά πάσα πιθανότητα...
Απλά με φτιάχνει πολύ αυτό το τσοντε στυλ,δύσκολο να το βρεις με καλές υπηρεσίες βέβαια φαντάζομαι..
κι εμένα, όπως κι άλλους, αλλά το μη μου άπτου της και το πριγκιπέσσα σε τέτοιους χώρους με απωθεί από χλμετρα ρε συ. Τώρα, αν έχεις να δώσεις 100 ή κ παραπάνω δίχως να δυσανασχετήσεις για το αν θα πάει ή δε θα πάει σωστά είναι δικό σου θέμα. Προσωπικά όταν πληρώνω για μια υπηρεσία θέλω να πιάνουν τόπο τα χρήματα είτε είναι 5 ή 505.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
19
Πόντοι
0
κι εμένα, όπως κι άλλους, αλλά το μη μου άπτου της και το πριγκιπέσσα σε τέτοιους χώρους με απωθεί από χλμετρα ρε συ. Τώρα, αν έχεις να δώσεις 100 ή κ παραπάνω δίχως να δυσανασχετήσεις για το αν θα πάει ή δε θα πάει σωστά είναι δικό σου θέμα. Προσωπικά όταν πληρώνω για μια υπηρεσία θέλω να πιάνουν τόπο τα χρήματα είτε είναι 5 ή 505.
Όλα στο πρόγραμμα είναι. Shit happens.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
19
Πόντοι
0
Αξίζει συναγωνιστή;
Στο insta όλο με μπαφους και trap τη βλέπω :ρ

Σε μενα αν μπορεις, μην το δίνεις καθόλου το ινστα. Μου είναι εντελώς άχρηστο το να βλέπω σε ποιό κλαμπ πήγε η κάθε πουτάνα,πόσους μπάφους κάπνισε,με ποιον καινούργιο γκόμενο είναι ,πόσους θαυμαστές έχει και λοιπά. Στα παπάρια μου. Θα έκανα μια εκτενή ανάλυση του τί αντιπροσωπεύουν αυτές οι αρχιδιές με τα ίνστα στην εποχή μας αλλά καραδοκεί ο αντιδήμαρχος.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.699
Πόντοι
3.715
Όλα στο πρόγραμμα είναι. Shit happens.
ναι αλλά είναι διαφορετικό να είσαι διαβασμένος, να πηγαίνεις με προσδοκίες και μετά να παραπονιέσαι...κι άλλο να είσαι συνειδητά μαζόχας να περάσεις ένα ψυχομπούρδελο ξοδεύοντας. Τώρα ο καθένας όπως έχουμε ξαναματαγράψει, αρχηγός στα γούστα του.

Model88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Συνήθως Ειρήνη η Ιρινα , με αυτό το όνομα δουλευε πάντα στα περισσότερα , την είχα πάρει κάνα 2 φορές στο Βεργας όταν ξεκίνησε , καλουλα ήταν στο δωμάτιο αλλά όχι κάτι το συγκλονίστικο να πεις ότι θα την ξαναψαξεις , τελείωμα στόμα δεν εκανε ούτε της αρέσει
Σε ποιον οίκο ανοχής στο Βεργας δούλευε, θυμάστε;

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
9
Like
413
Πόντοι
291
Καλα γαμηθηκε δεν εχω παραπονο για στειλε ινστα σε πμ να ριξω μια ματια :tooth:
Θα στο στείλω όταν το βρω ,μάλλον άλλαξε όνομα( margxxx),
Αν θυμάμαι καλά ήταν η κάπως έτσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για Συλβια από Τατοΐου έχει κάποιος άποψη ;
Καλημέρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom