Το 2 μαγαζιά δε κατάλαβα, εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι.Όπως εξηγώ είναι τύπε και κάνει εναλλαγές, αν είναι ετοιμόρροπο δεν το πρόσεξα για άλλο λόγο πήγα και ήταν κομπλέ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)
Lonewolff(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 665
- Πόντοι
- 20
Πήγα εχθές εγώ δύο φορές μήπως την πετύχω. Στην αρχή δεν είχε έρθει καμιά κοπέλα μόνο η καθαρίστρια ήταν. Μετα από μια ώρα που ξαναπήγα ήταν μια μόνο κοπέλα, η Μολυ θα ερχόταν μετά από κάνα διωρο! Ασταδιαλα, εφυγα και δεν ξαναπέρασα... Αυτη τη δουλειά θα κάνουμε...Είδατε φωτό η Μόλλυ του Τριγγέτας; Άραγε είναι έτσι ή απλά κράχτης;
Voyiatz1
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Λα Μουρ κ Μελαντίας 50, 200 μέτρα διαφοράΤο 2 μαγαζιά δε κατάλαβα, εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι.
ε λοιπόν στα μαγαζιά του ομίλου μού έχει συμβεί τρεις φορές κάτι παρόμοιο. Πάντα στην πρωινή βάρδια.Πήγα εχθές εγώ δύο φορές μήπως την πετύχω. Στην αρχή δεν είχε έρθει καμιά κοπέλα μόνο η καθαρίστρια ήταν. Μετα από μια ώρα που ξαναπήγα ήταν μια μόνο κοπέλα, η Μολυ θα ερχόταν μετά από κάνα διωρο! Ασταδιαλα, εφυγα και δεν ξαναπέρασα... Αυτη τη δουλειά θα κάνουμε...
Τη μια το βρήκα κλειστό ενώ είχε κοπέλα στο πρόγραμμα, την άλλη πέτυχα κι εγώ την καθαρίστρια, την τρίτη είχαν βάλει στο πρωινό πρόγραμμα κοπέλα που την είχαν και την προηγούμενη νύχτα (και φυσικά τους είχε γράψει στ' αρχίδια της και κοιμόταν).
Μιλάμε για αξιοπιστία
Δε τρωγεται το συγκεκρινενο μαγαζι..και μακρια μου πεφτει και μ εχει αφησει νηστικο...ε λοιπόν στα μαγαζιά του ομίλου μού έχει συμβεί τρεις φορές κάτι παρόμοιο. Πάντα στην πρωινή βάρδια.
Τη μια το βρήκα κλειστό ενώ είχε κοπέλα στο πρόγραμμα, την άλλη πέτυχα κι εγώ την καθαρίστρια, την τρίτη είχαν βάλει στο πρωινό πρόγραμμα κοπέλα που την είχαν και την προηγούμενη νύχτα (και φυσικά τους είχε γράψει στ' αρχίδια της και κοιμόταν).
Μιλάμε για αξιοπιστία
Αρτεμις από Μελαντιας 50 είναι η κλασική Μαλβινα με την σωματαρα που όμως είναι μεγάλη φόλα. Μόνο κοφτές, ζητάει να τελειώσεις γρήγορα, και μιλάει ακατάπαυστα. Είναι μόνο για την οπτασία και αν είναι κάποιος πρόωρος.
Συναγωνιστές καλησπέρα!!
Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει κάτι σχετικά με την Ελένη του Dreamplace, Θεσσαλίας 136, δηλαδή συμπεριφορά, διάθεση κλπ.
Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά κριτικές για αυτήν και ομολογώ ότι η εμφάνιση της με διεγείρει...
Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει κάτι σχετικά με την Ελένη του Dreamplace, Θεσσαλίας 136, δηλαδή συμπεριφορά, διάθεση κλπ.
Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά κριτικές για αυτήν και ομολογώ ότι η εμφάνιση της με διεγείρει...
όταν λες η εμφάνιση, την έχεις δει στο σαλόνι ή από φωτογραφίες;ι ομολογώ ότι η εμφάνιση της με διεγείρει...
Διότι δεν είναι καθόλου σπάνιο να βλέπεις άλλα στις φωτό κι άλλα από κοντά.
Όχι, δεν την έχω δει από κοντά μόνον από φωτογραφίες στο διπλανό σάιτ...συμφωνώ μαζί σου ότι πολλές φορές οι φωτογραφίες είναι από λίγο έως πολύ παραπλανητικες, γι'αυτό άλλωστε και ζητάω οποιαδήποτε διαθέσιμη πληροφορία υπάρχει, σχετικά με διάθεση, εμφάνιση, συμπεριφορά κλπ .. πουθενά δεν έχω δει αναφορές/κριτικές για αυτήν όσο και αν έψαξα, αν και εμφανίζεται αρκετό καιρό στο στούντιο αυτό.όταν λες η εμφάνιση, την έχεις δει στο σαλόνι ή από φωτογραφίες;
Διότι δεν είναι καθόλου σπάνιο να βλέπεις άλλα στις φωτό κι άλλα από κοντά.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Η συγκεκριμένη είναι η ξανθιά νταρντανα απτά Κηφισόυ 30 και 60 που έπαιζε μαζί με την Νανσυ! Κάνει ξ εμφανίσεις στο φυλής στουντιο! Όταν είχα περάσει πριν 2 χρόνια μαζί της ήταν πολύ ευδιάθετη! Προφανώς στις φωτο παίζει φουλ ρετουσάρισμα!Όχι, δεν την έχω δει από κοντά μόνον από φωτογραφίες στο διπλανό σάιτ...συμφωνώ μαζί σου ότι πολλές φορές οι φωτογραφίες είναι από λίγο έως πολύ παραπλανητικες, γι'αυτό άλλωστε και ζητάω οποιαδήποτε διαθέσιμη πληροφορία υπάρχει, σχετικά με διάθεση, εμφάνιση, συμπεριφορά κλπ .. πουθενά δεν έχω δει αναφορές/κριτικές για αυτήν όσο και αν έψαξα, αν και εμφανίζεται αρκετό καιρό στο στούντιο αυτό.
iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
Η Ζενια του κασσανδρας 4β δουλευει αλλου με αλλο ονομα ξερει κανεις;;
δεν θυμάμαι να έχει ακουστεί κάτι τέτοιο.Η Ζενια του κασσανδρας 4β δουλευει αλλου με αλλο ονομα ξερει κανεις;;
Πρωτα βλεπεις απο κοντα..αν σου κανει περνας και κρινεις εσυ..τωρα οι κριτικες ειναι παντα υποκειμενικες..ηταν ενα φεγγαρι μια ελενη κοκκινομαλα με μοντελε κορμι..οχι ομως νταρντανα στα κηφισου 30-60 την ειχα παρει με θετικοτατες εντυπωσεις...δε ξετω ομως αν μιλαμε για την ιδια...Όχι, δεν την έχω δει από κοντά μόνον από φωτογραφίες στο διπλανό σάιτ...συμφωνώ μαζί σου ότι πολλές φορές οι φωτογραφίες είναι από λίγο έως πολύ παραπλανητικες, γι'αυτό άλλωστε και ζητάω οποιαδήποτε διαθέσιμη πληροφορία υπάρχει, σχετικά με διάθεση, εμφάνιση, συμπεριφορά κλπ .. πουθενά δεν έχω δει αναφορές/κριτικές για αυτήν όσο και αν έψαξα, αν και εμφανίζεται αρκετό καιρό στο στούντιο αυτό.
Εννοείται ότι μόνον βλέποντας την κάθε κοπέλα, καθένας από εμάς κρίνει, τουλάχιστον αν τον τραβαη η εξωτερική/πραγματική της εμφάνιση..Πρωτα βλεπεις απο κοντα..αν σου κανει περνας και κρινεις εσυ..τωρα οι κριτικες ειναι παντα υποκειμενικες..ηταν ενα φεγγαρι μια ελενη κοκκινομαλα με μοντελε κορμι..οχι ομως νταρντανα στα κηφισου 30-60 την ειχα παρει με θετικοτατες εντυπωσεις...δε ξετω ομως αν μιλαμε για την ιδια...
Εκτός όμως από την εμφάνιση της κάθε κοπέλας μεγάλη σημασία έχει και η συμπεριφορά της, η διάθεση της κλπ...αυτά ψάχνω, και μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχω δει καμμιά αναφορά σε αυτήν, αν και τουλάχιστον από τις φωτογραφίες και εμφανισημη είναι και σέξυ, και κάθε φορά που προσθέτει φωτογραφίες βγάζει μια kinky διάθεση...
Δεν νομίζω ότι πρόκειται για αυτήν που λες, γιατί οκ προκειμένου για τα μαλλιά μπορούν να τα αλλάξουν, αλλά το σώμα της αν και δεν είναι ακριβώς Νταρντανα σίγουρα δεν είναι και μοντελε, πάντα κρίνοντας από τις φωτογραφίες...
Μάλλον προβλέπω να είμαι ο πρώτος που και θα την δοκιμάση, αν η εμφάνιση της ανταποκρίνεται στις φωτογραφίες της , και θα γράψω και κριτική..
Την έχει δοκιμάσει ένας.Έχει δοκιμάσει κανείς το Μπέτυ από το L'Amour;
Ενημερώνω τώρα.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.424
- Πόντοι
- 27.261
για την ιστορία.
από Αριστοτέλους 5.
η Σόνια μέτρια φάτσα, αδύνατο κορμί αλλά τέζα αδιάφορη σαν γενική εικόνα για μένα. οι φωτός παίζει και να ισχύουν ως προς το σώμα, ενώ η Βαλέρια είναι καμία σχέση με τις ανάλογες του πόρταλ, που είναι υπερφωτοσοπαρισμένες. έχει αρκετά κιλά και γενικώς αδιάφορη παρουσία και αυτή για μένα επίσης. είναι αυστηρά για φαν του ανάλογου σωματότυπου.
απέναντι στο 6 η κέητυ ήταν κλεισμένη για μισή και μια ώρα στα καπάκια. δεν την είδα πασαρέλα, αλλά ούτε μπορούσα να περιμένω τόση ώρα.
από Αριστοτέλους 5.
η Σόνια μέτρια φάτσα, αδύνατο κορμί αλλά τέζα αδιάφορη σαν γενική εικόνα για μένα. οι φωτός παίζει και να ισχύουν ως προς το σώμα, ενώ η Βαλέρια είναι καμία σχέση με τις ανάλογες του πόρταλ, που είναι υπερφωτοσοπαρισμένες. έχει αρκετά κιλά και γενικώς αδιάφορη παρουσία και αυτή για μένα επίσης. είναι αυστηρά για φαν του ανάλογου σωματότυπου.
απέναντι στο 6 η κέητυ ήταν κλεισμένη για μισή και μια ώρα στα καπάκια. δεν την είδα πασαρέλα, αλλά ούτε μπορούσα να περιμένω τόση ώρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K