Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Όπως εξηγώ είναι τύπε και κάνει εναλλαγές, αν είναι ετοιμόρροπο δεν το πρόσεξα για άλλο λόγο πήγα και ήταν κομπλέ.
Το 2 μαγαζιά δε κατάλαβα, εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι.

Lonewolff(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
665
Πόντοι
20
Είδατε φωτό η Μόλλυ του Τριγγέτας; Άραγε είναι έτσι ή απλά κράχτης;

:tooth:
Πήγα εχθές εγώ δύο φορές μήπως την πετύχω. Στην αρχή δεν είχε έρθει καμιά κοπέλα μόνο η καθαρίστρια ήταν. Μετα από μια ώρα που ξαναπήγα ήταν μια μόνο κοπέλα, η Μολυ θα ερχόταν μετά από κάνα διωρο! Ασταδιαλα, εφυγα και δεν ξαναπέρασα... Αυτη τη δουλειά θα κάνουμε...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Πήγα εχθές εγώ δύο φορές μήπως την πετύχω. Στην αρχή δεν είχε έρθει καμιά κοπέλα μόνο η καθαρίστρια ήταν. Μετα από μια ώρα που ξαναπήγα ήταν μια μόνο κοπέλα, η Μολυ θα ερχόταν μετά από κάνα διωρο! Ασταδιαλα, εφυγα και δεν ξαναπέρασα... Αυτη τη δουλειά θα κάνουμε...
ε λοιπόν στα μαγαζιά του ομίλου μού έχει συμβεί τρεις φορές κάτι παρόμοιο. Πάντα στην πρωινή βάρδια.
Τη μια το βρήκα κλειστό ενώ είχε κοπέλα στο πρόγραμμα, την άλλη πέτυχα κι εγώ την καθαρίστρια, την τρίτη είχαν βάλει στο πρωινό πρόγραμμα κοπέλα που την είχαν και την προηγούμενη νύχτα (και φυσικά τους είχε γράψει στ' αρχίδια της και κοιμόταν).
Μιλάμε για αξιοπιστία :cheesy:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
ε λοιπόν στα μαγαζιά του ομίλου μού έχει συμβεί τρεις φορές κάτι παρόμοιο. Πάντα στην πρωινή βάρδια.
Τη μια το βρήκα κλειστό ενώ είχε κοπέλα στο πρόγραμμα, την άλλη πέτυχα κι εγώ την καθαρίστρια, την τρίτη είχαν βάλει στο πρωινό πρόγραμμα κοπέλα που την είχαν και την προηγούμενη νύχτα (και φυσικά τους είχε γράψει στ' αρχίδια της και κοιμόταν).
Μιλάμε για αξιοπιστία :cheesy:
Δε τρωγεται το συγκεκρινενο μαγαζι..και μακρια μου πεφτει και μ εχει αφησει νηστικο...

Model88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Έχει γνωρίσει κανείς τη Λία από τη Συγγρού 232; Την δείχνουν στην ιστοσελίδα αλλά δεν είναι ποτέ εκεί κάθε φορά που πήγα.

Bakunin91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
5
Like
271
Πόντοι
280
Αρτεμις από Μελαντιας 50 είναι η κλασική Μαλβινα με την σωματαρα που όμως είναι μεγάλη φόλα. Μόνο κοφτές, ζητάει να τελειώσεις γρήγορα, και μιλάει ακατάπαυστα. Είναι μόνο για την οπτασία και αν είναι κάποιος πρόωρος.

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Συναγωνιστές καλησπέρα!!
Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει κάτι σχετικά με την Ελένη του Dreamplace, Θεσσαλίας 136, δηλαδή συμπεριφορά, διάθεση κλπ.
Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά κριτικές για αυτήν και ομολογώ ότι η εμφάνιση της με διεγείρει...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
ι ομολογώ ότι η εμφάνιση της με διεγείρει...
όταν λες η εμφάνιση, την έχεις δει στο σαλόνι ή από φωτογραφίες;
Διότι δεν είναι καθόλου σπάνιο να βλέπεις άλλα στις φωτό κι άλλα από κοντά.

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
όταν λες η εμφάνιση, την έχεις δει στο σαλόνι ή από φωτογραφίες;
Διότι δεν είναι καθόλου σπάνιο να βλέπεις άλλα στις φωτό κι άλλα από κοντά.
Όχι, δεν την έχω δει από κοντά μόνον από φωτογραφίες στο διπλανό σάιτ...συμφωνώ μαζί σου ότι πολλές φορές οι φωτογραφίες είναι από λίγο έως πολύ παραπλανητικες, γι'αυτό άλλωστε και ζητάω οποιαδήποτε διαθέσιμη πληροφορία υπάρχει, σχετικά με διάθεση, εμφάνιση, συμπεριφορά κλπ .. πουθενά δεν έχω δει αναφορές/κριτικές για αυτήν όσο και αν έψαξα, αν και εμφανίζεται αρκετό καιρό στο στούντιο αυτό.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Όχι, δεν την έχω δει από κοντά μόνον από φωτογραφίες στο διπλανό σάιτ...συμφωνώ μαζί σου ότι πολλές φορές οι φωτογραφίες είναι από λίγο έως πολύ παραπλανητικες, γι'αυτό άλλωστε και ζητάω οποιαδήποτε διαθέσιμη πληροφορία υπάρχει, σχετικά με διάθεση, εμφάνιση, συμπεριφορά κλπ .. πουθενά δεν έχω δει αναφορές/κριτικές για αυτήν όσο και αν έψαξα, αν και εμφανίζεται αρκετό καιρό στο στούντιο αυτό.
Η συγκεκριμένη είναι η ξανθιά νταρντανα απτά Κηφισόυ 30 και 60 που έπαιζε μαζί με την Νανσυ! Κάνει ξ εμφανίσεις στο φυλής στουντιο! Όταν είχα περάσει πριν 2 χρόνια μαζί της ήταν πολύ ευδιάθετη! Προφανώς στις φωτο παίζει φουλ ρετουσάρισμα!

• Like
Αντιδράσεις: hoftun

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.234
Πόντοι
206
Η Ζενια του κασσανδρας 4β δουλευει αλλου με αλλο ονομα ξερει κανεις;;

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Πρωτα βλεπεις απο κοντα..αν σου κανει περνας και κρινεις εσυ..τωρα οι κριτικες ειναι παντα υποκειμενικες..ηταν ενα φεγγαρι μια ελενη κοκκινομαλα με μοντελε κορμι..οχι ομως νταρντανα στα κηφισου 30-60 την ειχα παρει με θετικοτατες εντυπωσεις...δε ξετω ομως αν μιλαμε για την ιδια...

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Πρωτα βλεπεις απο κοντα..αν σου κανει περνας και κρινεις εσυ..τωρα οι κριτικες ειναι παντα υποκειμενικες..ηταν ενα φεγγαρι μια ελενη κοκκινομαλα με μοντελε κορμι..οχι ομως νταρντανα στα κηφισου 30-60 την ειχα παρει με θετικοτατες εντυπωσεις...δε ξετω ομως αν μιλαμε για την ιδια...
Εννοείται ότι μόνον βλέποντας την κάθε κοπέλα, καθένας από εμάς κρίνει, τουλάχιστον αν τον τραβαη η εξωτερική/πραγματική της εμφάνιση..
Εκτός όμως από την εμφάνιση της κάθε κοπέλας μεγάλη σημασία έχει και η συμπεριφορά της, η διάθεση της κλπ...αυτά ψάχνω, και μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχω δει καμμιά αναφορά σε αυτήν, αν και τουλάχιστον από τις φωτογραφίες και εμφανισημη είναι και σέξυ, και κάθε φορά που προσθέτει φωτογραφίες βγάζει μια kinky διάθεση...
Δεν νομίζω ότι πρόκειται για αυτήν που λες, γιατί οκ προκειμένου για τα μαλλιά μπορούν να τα αλλάξουν, αλλά το σώμα της αν και δεν είναι ακριβώς Νταρντανα σίγουρα δεν είναι και μοντελε, πάντα κρίνοντας από τις φωτογραφίες...
Μάλλον προβλέπω να είμαι ο πρώτος που και θα την δοκιμάση, αν η εμφάνιση της ανταποκρίνεται στις φωτογραφίες της , και θα γράψω και κριτική..

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.000
Πόντοι
371
Όποιος ξέρει πού εξαφανίστηκε και αν δουλεύει κάπου η ξανθιά Λατίνα Αμαζόνα η Άνα-Λίδα παρακαλείται να βάλει ένα χαρτί σε ένα μπουκάλι και να το ρίξει στη θάλασσα,να φτάσει σε pm στον Οδυσσέα.

1000000988.jpg

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Με τη παρις τι εγινε τελικα την πηρε κανεις?? η τζαμπα μας σκοτισατε τα παπαρια με αυτην? :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Model88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς το Μπέτυ από το L'Amour;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.441
Πόντοι
27.261
για την ιστορία.

από Αριστοτέλους 5.
η Σόνια μέτρια φάτσα, αδύνατο κορμί αλλά τέζα αδιάφορη σαν γενική εικόνα για μένα. οι φωτός παίζει και να ισχύουν ως προς το σώμα, ενώ η Βαλέρια είναι καμία σχέση με τις ανάλογες του πόρταλ, που είναι υπερφωτοσοπαρισμένες. έχει αρκετά κιλά και γενικώς αδιάφορη παρουσία και αυτή για μένα επίσης. είναι αυστηρά για φαν του ανάλογου σωματότυπου.

απέναντι στο 6 η κέητυ ήταν κλεισμένη για μισή και μια ώρα στα καπάκια. δεν την είδα πασαρέλα, αλλά ούτε μπορούσα να περιμένω τόση ώρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom