Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

delapicano

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Τι εννοείς θα μάζευε ρε τύπε, τώρα δηλαδή δεν το μαζεύει; 11 το πρωϊ 3 δωμάτια γεμάτα και αλλοί τέσσερις τύποι στους καναπέδες; Καλά ρε μαλάκες επισκέπτες, ξυπνάτε πρωϊ-πρωϊ και τρέχετε να πάρετε σειρά στα μπουρδέλα;:confused: Τι κατάντια πια σε αυτή τη χώρα!
Εγώ πάντως τελευταία φορά που πήρα την Καταλέγια μετά από πολύ καιρό την περασμένη άνοιξη κατά τις 15.00-16.00 δεν είχε κανένα δωμάτιο, όσο γαμούσα δεν άκουσα κανένα κουδούνι και όταν βγήκα δεν είδα κανέναν να περιμένει. Η Καταλέγια έχει πειράξει λίγο τα χείλη με κολλαγόνο η δεν ξέρω τι άλλη μαλακία και έχει βάλει πλαστικά βυζιά. Παρόλα αυτά παραμένει μουνάρα. Ούτε που με θυμόταν:confused: αν και ήταν η 7η η 8η επίσκεψή μου σε αυτήν
και φαντασου επειδη ειχα κανει πολλες συναντησεις μαζι της και ειχαμε πει πολλα εκανε 40 δωματια τη μερα ετσι μου ελεγε και ετσι ηταν και καλα περναγαμε τωρα μας πεφτει λιγο μακρυα τοκαλυτερο μουνι εβερ

Niikoss

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
0
Καμια σχεση η Ντιαννα απο Τριγγετα και Κασσανδας σε σχεση με τις φωτογραφιες... Πηγα την ειδα σημερα Κασσανδρας, διπλη... Ειδικα προσωπο, κοιλια και κωλο... Ειχα ομως καυλωσει τοσο πολυ απο αυτο που ειχα δει στις φωτογραφιες που λεω -Ποσο ειναι με 69;
-Μονο απλο λεει η τσατσα...

Μαζι της ηταν και μια Εμιλυ... Εδω οι φωτογραφιες ηταν σχετικα κοντα με την πραγματικοτητα... Μαλιστα ηταν και πολυ ευδιαθετη στο σαλονι... Εκανε και στροφη στο στυλο και γελαγε... Κουστουμι εδω 70 για 69 80 νομιζω για ελευθερο...

Σε αυτες τις τιμες ειναι πολλα... Και γενικα αν δεν ειναι καποιος παντρεμενος να θελει κατι safe και να φυγει μετα, απορω ποιοι τα δινουν αυτα τα λεφτα...

(Αν η ντιαννα ηταν οπως στις φωτογραφιες, καθε μερα καταθεση, οκ, αλλα για την πραγματικη ντιαννα, ειναι πολλα)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.703
Πόντοι
2.846
-Ποσο ειναι με 69;
όπου όταν σε στούντιο η τσα σου ανακοινώνει ότι η κοπέλα κάνει ΜΟΝΟ απλό, το πιθανότερο είναι ότι θα δώσεις 50αρικο και θα πάρεις σέρβις 20αρικου.
Το ξέρω, το έχω πάθει.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.703
Πόντοι
2.846
Έχει πάει κανείς πρόσφατα στην Τριγγέτα 3; Φαίνεται να έχουν αρκετά κορίτσια αλλά κανείς δεν έχει δοκιμάσει;
συνάδελφε, από τη μικρή μου πείρα, αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος - με κίνδυνο πάντα και να πετάξεις χρήματα και να απογοητευτείς - δεν βγάζεις συμπέρασμα.
Εγώ την έχω πατήσει κάμποσες φορές διαβάζοντας θετικά σχόλια από άλλους.
Α, επίσης πλέον δίνω μεγαλύτερη σημασία στις αρνητικές κριτικές - όταν βέβαια δικαιολογούν τι δεν πήγε καλά με την κοπέλα - παρά στις θετικές.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Καμια σχεση η Ντιαννα απο Τριγγετα και Κασσανδας σε σχεση με τις φωτογραφιες... Πηγα την ειδα σημερα Κασσανδρας, διπλη... Ειδικα προσωπο, κοιλια και κωλο... Ειχα ομως καυλωσει τοσο πολυ απο αυτο που ειχα δει στις φωτογραφιες που λεω -Ποσο ειναι με 69;

Μαζι της ηταν και μια Εμιλυ... Εδω οι φωτογραφιες ηταν σχετικα κοντα με την πραγματικοτητα... Μαλιστα ηταν και πολυ ευδιαθετη στο σαλονι... Εκανε και στροφη στο στυλο και γελαγε... Κουστουμι εδω 70 για 69 80 νομιζω για ελευθερο...

Σε αυτες τις τιμες ειναι πολλα... Και γενικα αν δεν ειναι καποιος παντρεμενος να θελει κατι safe και να φυγει μετα, απορω ποιοι τα δινουν αυτα τα λεφτα...

(Αν η ντιαννα ηταν οπως στις φωτογραφιες, καθε μερα καταθεση, οκ, αλλα για την πραγματικη ντιαννα, ειναι πολλα)
για την Εμιλυ να γράψω πως οι φωτό που έχει στο πορταλ είναι γνωστού λάιτ πορνο μοντέλου, επονόματι Sonya Rose
αν είναι όντως αυτή και ευδιάθετη... τότε κανονικά πρέπει να έχει ουρά στο σαλόνι...

sonya-in-just-gorgeous-14.jpg

Voyiatz1

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2024
Like
20
Πόντοι
0

Τι Ντιάνα το καινούργιο από Λετονία λες;

Voyiatz1

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Η kataleya εάν δεν ήταν κομοδίνο στις υπηρεσίες θα μάζευε όλο το χαρτί η Καυλα.Σημερα από τις 11 το πρωί δωμάτια γεμάτα και στο σαλόνι 4 άτομα..Κρίμα γιατί αν δεν ήταν αστερίας θα γινόταν στανταρακι
Εγώ προσωπικά πέρασα πάρα πολύ ωραία , είχα πάει ευδιάθετος και πραγματικά όταν της είπα κατσε μη ντρέπεσαι,γελάσαμε αρκετά, πολύ καλή επικοινωνία στα Αγγλικά όμως, δεν ήξερα ότι ήταν σιλικόνη το βυζί, θεώρησα με τόσο ψαχουλεμα ότι είναι φυσικό και ότι καλύτερο έχω δει στη ζωή μου, ο δε πάτος της αναλογικά του σώματος ύμνος , οκ στο πρόσωπο αρκετά μοντελέ ,πίπα άνω του μετρίου, θεωρώ 9/10 το πακέτο, δεν κάθεται πάνω από μισή ώρα στα 100€ , δεν κάνει πρωκτικό. Και βρίσκεται πάντα σε ένα από τα δύο μαγαζιά στη Βουλιαγμένης . Δεν είναι πολύ του γούστου μου δεν βγάζει ερωτισμό της γκόμενας σου είναι πιο κοντά στο πουτανας της Μυκόνου.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Εγώ προσωπικά πέρασα πάρα πολύ ωραία , είχα πάει ευδιάθετος και πραγματικά όταν της είπα κατσε μη ντρέπεσαι,γελάσαμε αρκετά, πολύ καλή επικοινωνία στα Αγγλικά όμως, δεν ήξερα ότι ήταν σιλικόνη το βυζί, θεώρησα με τόσο ψαχουλεμα ότι είναι φυσικό και ότι καλύτερο έχω δει στη ζωή μου, ο δε πάτος της αναλογικά του σώματος ύμνος , οκ στο πρόσωπο αρκετά μοντελέ ,πίπα άνω του μετρίου, θεωρώ 9/10 το πακέτο, δεν κάθεται πάνω από μισή ώρα στα 100€ , δεν κάνει πρωκτικό. Και βρίσκεται πάντα σε ένα από τα δύο μαγαζιά στη Βουλιαγμένης . Δεν είναι πολύ του γούστου μου δεν βγάζει ερωτισμό της γκόμενας σου είναι πιο κοντά στο πουτανας της Μυκόνου.
Ποια δυο μαγαζιά, ένα είναι και αυτό ετοιμόρροπο.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.732
Πόντοι
27.636
Είδατε φωτό η Μόλλυ του Τριγγέτας; Άραγε είναι έτσι ή απλά κράχτης;

:tooth:

Model88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Για τους ανθρώπους που επισκέπτονται τόσο τους οίκους ανοχής όσο και τα στούντιο, είναι τα κορίτσια στα στούντιο πιο όμορφα σε γενικές γραμμές αξίζουν τα επιπλέον χρήματα;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.703
Πόντοι
2.846
Για τους ανθρώπους που επισκέπτονται τόσο τους οίκους ανοχής όσο και τα στούντιο, είναι τα κορίτσια στα στούντιο πιο όμορφα σε γενικές γραμμές αξίζουν τα επιπλέον χρήματα;
κάποιες φορές ναι, κάποιες όχι.
Ο μ.ο. ηλικίας των στούντιο είναι λίγο μικρότερος, χωρίς να είναι όλες πιτσιρίκες βέβαια.
Και στις δυο κατηγορίες, η ηλικία είναι αντιστρόφως ανάλογη του σέρβις, με εξαιρέσεις.
Στο απλό πρόγραμμα των 50, συχνά παρέχονται υπηρεσίες μπουρδέλου με μόνη διαφορά τη ντουζιέρα (που διαθέτουν και κάποια μπουρδέλα) άντε και 5' παραπάνω χρόνο.
Στο στούντιο προφανώς έχεις λιγότερη αναμονή (συνήθως) καθώς είναι πιο ακριβό.
Τώρα, πώς θα μάθεις ποιες αξίζουν; By trial and error ή, εις την ελληνικήν, πετώντας χρήματα.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Κυριακή έχει κανένα ανοικτό στούντιο πρωί - μεσημέρι; Γιατί κάποια που είδα ανοίγουν 20:00.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.703
Πόντοι
2.846
Κυριακή έχει κανένα ανοικτό στούντιο πρωί - μεσημέρι; Γιατί κάποια που είδα ανοίγουν 20:00.
τα περισσότερα έχουν πρωινή βάρδια και τις Κυριακές. Ίσως με λιγότερες κοπέλες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom