Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.538
- Πόντοι
- 3.246
Ε αντε εχεις αργησει θα φυγει παλι και θα την ψαχνειςεχω μπει ηδη σε αυτο το μονοπατι και περιμενω συντεταγμενες.
Ε αντε εχεις αργησει θα φυγει παλι και θα την ψαχνειςεχω μπει ηδη σε αυτο το μονοπατι και περιμενω συντεταγμενες.
τον τιτλο, τον εχω ετοιμο παντωςΕ αντε εχεις αργησει θα φυγει παλι και θα την ψαχνεις
Μήπως μπορούμε να ψάξουμε λίγο τα κιτάπια μας μπας και βρούμε μια φωτογραφία με πρόσωπο επιτέλους της λεγαμενης να δούμε τι χάνουμε;Ε αντε εχεις αργησει θα φυγει παλι και θα την ψαχνεις
Μήπως μπορούμε να ψάξουμε λίγο τα κιτάπια μας μπας και βρούμε μια φωτογραφία με πρόσωπο επιτέλους της λεγαμενης να δούμε τι χάνουμε;
Υπάρχουν αρκετές, την έδειχνε την ξινισμένη φατσούλα της, δεν ξέρω γιατί την έπιασαν ντροπές μετά.Μήπως μπορούμε να ψάξουμε λίγο τα κιτάπια μας μπας και βρούμε μια φωτογραφία με πρόσωπο επιτέλους της λεγαμενης να δούμε τι χάνουμε;
Εγινε famousΥπάρχουν αρκετές, την έδειχνε την ξινισμένη φατσούλα της, δεν ξέρω γιατί την έπιασαν ντροπές μετά.
σε ποιο στουντιο ειναι ?Υπάρχουν αρκετές, την έδειχνε την ξινισμένη φατσούλα της, δεν ξέρω γιατί την έπιασαν ντροπές μετά.
Απαντηση για ζανα στ.12, το κοριτσι πολυ καλο, ακρως περιποιημενο και ετοιμο για δυνατη μαχη. Παιζει επιθετικο παιχνιδι με τα παντα ολα μεσα. Επισης της αρεσει να τις τρωει, παντα σε λογικα πλαισια. Τρελλα ειναι και τα μΙκρα της βυζακια με τις τεραστιες ρογες!δεν χορταινεις να Ρουφας. Προτεινετε σιγουραΑυτό θα ήθελα και εγώ να το μάθω. Όπως επίσης και για τη Ζανα από Στ.12, αν κάποιος ξέρει ας γράψει κάτι, αφού δεν υπάρχουν φωτογραφίες και όλες οι κριτικές για το εν λόγω στούντιο, είτε αφορούν την Έλλις, είτε την Αλσού, είτε κάποια άλλη, είναι διθυραμβικές, πράγμα που σε εμένα, όσον αφορά την Αλσου, δε πολύ ισχύει. Μη τρέχω στου διαόλου το πατέρα τσάμπα.. Τέλος, μιας και είπα για φωτογραφίες, αυτές που έβαλε το Κας3 και Βρ.60 πάνω, είναι τουλάχιστον αστείες.. μέσα στο σκοτάδι, δε φαίνεται τίποτα.
Ωραίος Ντεμίνιο, ευχαριστώ. Να υποθέσω όλα αυτά στο απλό, γιατί για παραπάνω δεν είμαστε. Από εμφάνιση αξίζει;Απαντηση για ζανα στ.12, το κοριτσι πολυ καλο, ακρως περιποιημενο και ετοιμο για δυνατη μαχη. Παιζει επιθετικο παιχνιδι με τα παντα ολα μεσα. Επισης της αρεσει να τις τρωει, παντα σε λογικα πλαισια. Τρελλα ειναι και τα μΙκρα της βυζακια με τις τεραστιες ρογες!δεν χορταινεις να Ρουφας. Προτεινετε σιγουρα
Πηρα το 60 αρι εγω. Αλλα γενικα ειναι πολυ καλη η κοπελα μεσα. Ναι αξιζει. Ειναι προσεγμενη γυναικα. Περιπου στα 40 ειναι.Ωραίος Ντεμίνιο, ευχαριστώ. Να υποθέσω όλα αυτά στο απλό, γιατί για παραπάνω δεν είμαστε. Από εμφάνιση αξίζει;
Katy...ορματεεΑστην καιτη , με την Παρις τι γινεται θα την παρεις τελικα τωρα που εμφανιστηκε?
Εμφανιστηκε κι η Paris??? OhhKaty...ορματεε
Καινουργιες ομως..τζιφοςKaty...ορματεε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμφανιστηκε κι η Paris??? Ohh
Ο,τι πηρες σε στουντιο θα το παρεις εκτος? Try others...Ναι αλλά όχι σε στούντιο.
Sss...τη γυναικα του αλλου..καλοο..εγω ψηθηκα παντως......καλα δε ντρεπεσαι λιγακι, το αισθημα κ την γυναικα αλλουνου θα "παρεις"
Εχουν περασει και πολλα χρονια απο τοτε που δουλευε σε στουντιο οποτε η επιλογη δικη σαςΟ,τι πηρες σε στουντιο θα το παρεις εκτος? Try others...
Εκτος απ το studio 12..δουλευει και σε κανα αλλο μαγαζι...ποιος τρεχει εκει πανω...Απαντηση για ζανα στ.12, το κοριτσι πολυ καλο, ακρως περιποιημενο και ετοιμο για δυνατη μαχη. Παιζει επιθετικο παιχνιδι με τα παντα ολα μεσα. Επισης της αρεσει να τις τρωει, παντα σε λογικα πλαισια. Τρελλα ειναι και τα μΙκρα της βυζακια με τις τεραστιες ρογες!δεν χορταινεις να Ρουφας. Προτεινετε σιγουρα
Το Στούντιο 12 είναι ανεξάρτητο, δεν είναι αλυσίδα με κάποιο άλλο, μόνο εκεί τις βρίσκεις τις κοπέλες.Εκτος απ το studio 12..δουλευει και σε κανα αλλο μαγαζι...ποιος τρεχει εκει πανω...
Ισχύει. Και εγώ έτσι λέω και τελικά δε πάω ποτέ..Εκτος απ το studio 12..δουλευει και σε κανα αλλο μαγαζι...ποιος τρεχει εκει πανω...