Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.040
Πόντοι
2.836
εδω στα γραφεια ειναι οτι να'ναι, στα στουδιοζ δε θα ηταν ?
οι παλιες ιδιως πρεπει να εχουν φωτος απο τοτε που ξεκινησαν :tooth:
αν δεν πας απο κοντα να δεις, δε βγαζεις ακρη... σε ολα.
Πλέον έχουν μάθει και κάνουν σάλοναρισμα flash :badair: να μην προλάβεις να δεις πολλά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.446
Πόντοι
27.261
Πλέον έχουν μάθει και κάνουν σάλοναρισμα flash :badair: να μην προλάβεις να δεις πολλά.
εξαρταται που θα πας.
σε οτι εχω παει μεχρι στιγμης, μια χαρα σαλονι κανανε ολες, εκτος απο την καταλεγια.
αλλα αυτη δε χρειαζεται ετσι κι αλλιως.
10 σεκοντς την ειδα και προσωπικα, μου ηταν αρκετα για να περασω.
οπως και με την ελις προσφατα.
καποιες κοπελες εχουν τετοια αυρα, που δε χρειαζεται να το ψειρισεις και πολυ.
εχω επισης αλλη μια προσφατη τετοια περιπτωση (μελος του ιστοτοπου), της οποιας οφειλω κριτικη.
αν παρω το πρασινο φως βεβαια.

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.040
Πόντοι
2.836
εξαρταται που θα πας.
σε οτι εχω παει μεχρι στιγμης, μια χαρα σαλονι κανανε ολες, εκτος απο την καταλεγια.
αλλα αυτη δε χρειαζεται ετσι κι αλλιως.
10 σεκοντς την ειδα και προσωπικα, μου ηταν αρκετα για να περασω.
οπως και με την ελις προσφατα.
καποιες κοπελες εχουν τετοια αυρα, που δε χρειαζεται να το ψειρισεις και πολυ.
εχω επισης αλλη μια προσφατη τετοια περιπτωση (μελος του ιστοτοπου), της οποιας οφειλω κριτικη.
αν παρω το πρασινο φως βεβαια.
Ναι εννοείται δεν τα βάζω όλα στο ιδιο τσουκαλι.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Καλησπέρα, πρόσφατα είχα περάσει με τη Σουζάνα από τη Λατινοαλυσίδα με θετικές εντυπώσεις. Υπάρχει μια κοπέλα Μαρία Ru, γνωρίζετε αν είναι Ρωσίδα και αν είναι καλή; Επίσης, βλέπω θετικές κριτικές και για τη Αναις του φίλου Κουλουράκια. Ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται επίσης και η Φερνάντα. Έχει περάσει κανείς; Αν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ απαντήστε γιατί θέλω να πάω καπάκι μετά τη δουλειά και δε θέλω να πάω στα τυφλά.

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
Καλησπέρα, πρόσφατα είχα περάσει με τη Σουζάνα από τη Λατινοαλυσίδα με θετικές εντυπώσεις. Υπάρχει μια κοπέλα Μαρία Ru, γνωρίζετε αν είναι Ρωσίδα και αν είναι καλή; Επίσης, βλέπω θετικές κριτικές και για τη Αναις του φίλου Κουλουράκια. Ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται επίσης και η Φερνάντα. Έχει περάσει κανείς; Αν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ απαντήστε γιατί θέλω να πάω καπάκι μετά τη δουλειά και δε θέλω να πάω στα τυφλά.
Έχω περάσει και με τις 2 τελευταίες αρκετές φορές.. πιο όμορφη κατ' εμέ η αναις αλλά πιο καυλιάρα είναι η Φερνάντα στο κρεβάτι..

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Έχω περάσει και με τις 2 τελευταίες αρκετές φορές.. πιο όμορφη κατ' εμέ η αναις αλλά πιο καυλιάρα είναι η Φερνάντα στο κρεβάτι..

Ωραίος, ευχαριστώ. Εγώ προς το παρόν μόνο τη Σουζάνα έχω πάρει και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλή. Αλλά η Φερνάντα φαίνεται πιο όμορφη, από υπηρεσίες να δούμε..

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
211
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες!
Εχει δοκιμασει καποιος Λια απο Αθηνων 373 η τη Νατασσα απο l amour ;

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Ξέχασα να σε ρωτήσω. Η Φερνάντα χρησιμοποιεί τζελ;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Ξέχασα να σε ρωτήσω. Η Φερνάντα χρησιμοποιεί τζελ;
Συνάδελφε, θεωρείς ότι κάποιες κοπέλες ΔΕΝ χρησιμοποιούν τζελ;
Έχεις προσπαθήσει ποτέ να κάνεις σεξ με γυναίκα που δεν έχει λιπανθει ο κόλπος της;
Πιστεύεις ότι η σεξ εργάτρια καυλώνει με τον πελάτη και λιπαίνεται με φυσικό τρόπο;

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Έχεις προσπαθήσει ποτέ να κάνεις σεξ με γυναίκα που δεν έχει λιπανθει ο κόλπος της;
Πιστεύεις ότι η σεξ εργάτρια καυλώνει με τον πελάτη και λιπαίνεται με φυσικό τρόπο;
Είναι μερικές κοπέλες που χρησιμοποιούν σάλιο. Μια ερώτηση έκανα στο παιδί, αν θέλει μπορεί να μου απαντήσει. Δε θέλω να ανοίξω κουβέντα μαζί σου "συνάδελφε". Ευχαριστώ.

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
Είναι μερικές κοπέλες που χρησιμοποιούν σάλιο. Μια ερώτηση έκανα στο παιδί, αν θέλει μπορεί να μου απαντήσει. Δε θέλω να ανοίξω κουβέντα μαζί σου "συνάδελφε". Ευχαριστώ.
Η Φερνάντα βάζει πολυ σάλιο στην πίπα που δεν χρειάζεται τζελ και αν βάλει θα είναι λίγο

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.375
Πόντοι
2.666
Βαζουν τζελ..ολες σχεδον..τωρα δουλεια σου να τη λιπανεις και επιπλεον...χε χε

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Αμα πάρεις πρόγραμμα με γλυφομούνι δεν βαζουν τζελ.

Φαντάζεσαι;

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.375
Πόντοι
2.666
Ειχα περασει πριν πολυ καιρο με Αναις, ωραια γκομενα, τυπικη καπως μεσα, συμμετειχε βεβαια, δεν εφυγα με παραπονο, "επαγγελματια" θα τη χαρακτηριζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αμα πάρεις πρόγραμμα με γλυφομούνι δεν βαζουν τζελ.

Φαντάζεσαι;
Βαζουν και παλι..λιγοτερο..

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
Ειχα περασει πριν πολυ καιρο με Αναις, ωραια γκομενα, τυπικη καπως μεσα, συμμετειχε βεβαια, δεν εφυγα με παραπονο, "επαγγελματια" θα τη χαραρακτηριζα

Είναι καλό παιδί, σε σχέση ειδικά με κάτι άλλες λατινες φόλες μεγατόνων.. απλά σε σύγκριση με την πρώτη της κατάβαση, πλέον (3η αν δεν κάνω λάθος), θεωρω ότι έχει πέσει και σε όρεξη και σε εμφάνιση..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.375
Πόντοι
2.666
Είναι καλό παιδί, σε σχέση ειδικά με κάτι άλλες λατινες φόλες μεγατόνων.. απλά σε σύγκριση με την πρώτη της κατάβαση, πλέον (3η αν δεν κάνω λάθος), θεωρω ότι έχει πέσει και σε όρεξη και σε εμφάνιση..
Πεφτουν οι πιο πολλες με το καιρο..χωρις να ειναι αυτο και απολυτο ομως...με αλλες συμβαινει τ αντιθετο...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom