Ειναι καλη σε υπηρεσιες? Απο εμφανιση την ειχα απλως δει καποτε στο 5 καλη ειναιΜία ανάσα δρόμος δλδ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
Ακολουθούν κριτκές απο την μεγάλη σημερινή εκστρατεία μου στα στουντιο , 'θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου ' , πέρασα με τζοβάνα στο κατεχάκη 8 και μετα καπάκι πήγα στην αξεπέραστη στην ανεπανάληπτη ιέρεια του βουνού Σαμπρίνα στο βριλησσου 60 κάτω .
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Έχει ακουστεί ότι είναι κομπλέ, με οτι αυτό συνεπάγεται.Ειναι καλη σε υπηρεσιες? Απο εμφανιση την ειχα απλως δει καποτε στο 5 καλη ειναι
Μετρια εμπειρια για μενα εχει καλυτερες το στουντιο αυτο για μα επιλεξεις κ σε εμφανιση κ σε υπηρεσιες.Καλησπέρα παιδιά,άποψη για sunny από συγγρου 232;;;
εγω ειχα περασει καλα...οχι κατι το ουαου αλλα ουτε και για κλαματα!Ειναι καλη σε υπηρεσιες? Απο εμφανιση την ειχα απλως δει καποτε στο 5 καλη ειναι
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 2.836
Να προσθέσω και Σουζάνα από τον ίδιο όμιλο.Καλησπέρα συνάδελφοι έχεις κανείς γνώμη για Γαβριέλα από το στούντιο στην Καλλιθέα Ελευθερίου Βενιζέλου 40 και Πειραιώς 193?
την έχω σταμπάρει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.
Καλη ειναι! Καλο σωμα μετριο προσωπο υπηρεσιες οκ, οχι κατι ανεπαναληπτο..αλλα σε περιποιειται δε βιαζεται καθολου συμμετεχει..μια χαραΚαλησπέρα συνάδελφοι έχεις κανείς γνώμη για Γαβριέλα από το στούντιο στην Καλλιθέα Ελευθερίου Βενιζέλου 40 και Πειραιώς 193?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρκετα καλη, την ειχα παρει πριν 2 χρονια βεβαιαΝα προσθέσω και Σουζάνα από τον ίδιο όμιλο.
την έχω σταμπάρει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.
Θα τη δοκιμασω κανα Σκ αυτη τη Σαμπρινα..λενε ειναι καλη..και κωλο επισης..κατι που πολλες δε προσφερουν..Ακολουθούν κριτκές απο την μεγάλη σημερινή εκστρατεία μου στα στουντιο , 'θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου ' , πέρασα με τζοβάνα στο κατεχάκη 8 και μετα καπάκι πήγα στην αξεπέραστη στην ανεπανάληπτη ιέρεια του βουνού Σαμπρίνα στο βριλησσου 60 κάτω .
Για τη Γαβριελα εννοω!Καλη ειναι! Καλο σωμα μετριο προσωπο υπηρεσιες οκ, οχι κατι ανεπαναληπτο..αλλα σε περιποιειται δε βιαζεται καθολου συμμετεχει..μια χαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρκετα καλη, την ειχα παρει πριν 2 χρονια βεβαια
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
δεν έχω δοκιμάσει, φίλος μου είπε τα χειρότερα.Καλησπέρα συνάδελφοι έχεις κανείς γνώμη για Γαβριέλα από το στούντιο στην Καλλιθέα Ελευθερίου Βενιζέλου 40 και Πειραιώς 193?
Εγω την ειχα παρει πριν καμια 2ετια 2 φορες..καλα ειχα περασει παντως.δεν έχω δοκιμάσει, φίλος μου είπε τα χειρότερα.
Αν κι απ τη συγκεκριμενη αλυσιδα..μη περιμενεις και πολλα πραγματα...Εγω την ειχα παρει πριν καμια 2ετια 2 φορες..καλα ειχα περασει παντως.
Χτες το βράδυ, ήμουν σε δίλλημα μεταξύ της Σουζάνας από Κασ.8 και τη γνωστής Καταλέγιας. Τελείως διαφορετικό στυλ και τελικά, αποφάσισα να πάρω το ρίσκο μου με τη πρώτη, αφού η Κ και αρκετά χρήματα από εμένα είχε πάρει παλαιότερα, αλλά κυρίως επειδή είχε εφαρμόσει το σύστημα "σε κάνω πελάτη στην αρχή, σε φολιάζω αργότερα", παρόλο που εμφανησιακά, μου αρεσε σαφώς περισσότερο. Αρκετά καλή περίπτωση η Σουζάνα λοιπόν προσυπογράφω τις θετικές κριτικές, αν και από προκαταρκτικά δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, τουλάχιστον δε βιάστηκε και έκατσε αρκετή ώρα μαζί μου στο δωμάτιο. Σε καμία περίπτωση φόλα, για μένα είναι + . Στα πολύ θετικά και η μη χρήση τζελ (σε αντίθεση με Κ ).. Τελείως διαφορερικά εμπειρία από την Κίρα που είχα πάρει πριν λίγο καιρό στο ίδιο μαγαζί και ήταν πολύ μέτρια.
Ειπα να πεταχτω σημερα κασσανδρας για την ζενια (ζένια-2 στο εροτικπορταλ δεν γινεται λινκ) μιας και εβλεπα καλες κριτικες κτλ...
Μπαινω μεσα: -Εχει παει σε μια δουλεια, θα αργησει να ερθει λεει η τσατσα...
Λεω δεν γαμιεται παω να δω τι αλλο εχει... Βλεπω απο photos μια γλυκουλα Παολα (πάολα-9) στο κασσανδρας 3... Μπαινω μεσα... Και βγαινει ενα κητος... Μιλαμε για Μεταξι και αποκλειστικα για μερακληδες... Στο προσωπο εμοιαζε καπως (ολοστρόγγυλο βεβαια +10 κιλα μαγουλα και προγουλι)... Αν υπαρχει παντως πελατης που δινει πενηνταρικο να παει με αυτη, θα επρεπε μετα να του εβγαζαν τσαμπα διαρκειας απο το studio φουλ προγραμμα για ενα χρονο!
Μπαινω μεσα: -Εχει παει σε μια δουλεια, θα αργησει να ερθει λεει η τσατσα...
Λεω δεν γαμιεται παω να δω τι αλλο εχει... Βλεπω απο photos μια γλυκουλα Παολα (πάολα-9) στο κασσανδρας 3... Μπαινω μεσα... Και βγαινει ενα κητος... Μιλαμε για Μεταξι και αποκλειστικα για μερακληδες... Στο προσωπο εμοιαζε καπως (ολοστρόγγυλο βεβαια +10 κιλα μαγουλα και προγουλι)... Αν υπαρχει παντως πελατης που δινει πενηνταρικο να παει με αυτη, θα επρεπε μετα να του εβγαζαν τσαμπα διαρκειας απο το studio φουλ προγραμμα για ενα χρονο!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.436
- Πόντοι
- 27.261
- Μόνικα από Μελαντίας κλπ = καμία σχέση με τις προμοφωτός.
ένα ακαμπύλωτο (αβυζο&ακωλο) μετριοψηλό καλαμάκι με λίγο άγρια φάτσα.
- Εύα και Τζούλια από στουδιο12 = μελαχρινά ντολμαδογιουβαρλακια.
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 2.836
νομιζω τελικά ότι σε όλα τα studio οι φωτογραφίες είναι ότι να ναι μπας και πας.- Μόνικα από Μελαντίας κλπ = καμία σχέση με τις προμοφωτός.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.436
- Πόντοι
- 27.261
εδω στα γραφεια ειναι οτι να'ναι, στα στουδιοζ δε θα ηταν ?νομιζω τελικά ότι σε όλα τα studio οι φωτογραφίες είναι ότι να ναι μπας και πας.
οι παλιες ιδιως πρεπει να εχουν φωτος απο τοτε που ξεκινησαν
αν δεν πας απο κοντα να δεις, δε βγαζεις ακρη... σε ολα.
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 2.836
Στα γραφεια νομίζω ότι βλεπω όχι μια αλλά 3 κοπέλες σε καθε καρτέλα.Εχει παραγίνει το κακό.εδω στα γραφεια ειναι οτι να'ναι, στα στουδιοζ δε θα ηταν ?
οι παλιες ιδιως πρεπει να εχουν φωτος απο τοτε που ξεκινησαν
αν δεν πας απο κοντα να δεις, δε βγαζεις ακρη... σε ολα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K