Tsoupakampras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 481
Χθεσινό πέρασμα από Αριστοτέλους 5. Η Αλίνα είναι η Ελίν από gde ή ιδέα μου;
ΣωστάΧθεσινό πέρασμα από Αριστοτέλους 5. Η Αλίνα είναι η Ελίν από gde ή ιδέα μου;
Kristina Greek-girls με ΝαντιαΚαλησπέρα
Δουλεύει ακόμα σε κάποιο στούντιο ;
Έχεις κάποιο link?Kristina Greek-girls με Ναντια
Έχεις κάποιο link?
Όντως τώρα?Γνωστη τρανς εδω και χρονια ...
Πέφτεις απ τα σύννεφα αγορινα; Για αυτο φωνάζουμε και λέμε να γράφουν τα πρώην αγοράκια οτι ειναι τρανς! Δεν ειναι όλα για όλουςΌντως τώρα?
Δυστυχώς, πολλές κοπέλες, που μπορεί να περιμένουν ώρα και να είναι ιδρωμενες, μέχρι να μπουν με πελάτη, ΔΕΝ έχουν καν στοιχειώδη υγιεινή, να πλυθούν λιγάκι πριν έρθουν στο δωμάτιο.Την είχα πάρει πριν κάνα χρόνο συγγρου 108 αγγαρεία φόλα κ βρωμαγε μουνι -κωλος όταν γύρισε στα 4 μου έπεσε ξενέρωσα κ έφυγα
Την εβλεπα στο άλλο, μουναρος έλεγα, μόλις εφτανα στη φωτο #9 που δείχνει πρόσωπο ξενέρωνα. Ωραία, επιστημονικώς επιβεβαιωμενο ότι δεν είμαι πούστης..Πέφτεις απ τα σύννεφα αγορινα; Για αυτο φωνάζουμε και λέμε να γράφουν τα πρώην αγοράκια οτι ειναι τρανς! Δεν ειναι όλα για όλους
Νταξει, με το να δοκιμάσει κανείς μια φορά χειρουργημενη τρανς δεν γίνεται πουστης.Την εβλεπα στο άλλο, μουναρος έλεγα, μόλις εφτανα στη φωτο #9 που δείχνει πρόσωπο ξενέρωνα. Ωραία, επιστημονικώς επιβεβαιωμενο ότι δεν είμαι πούστης..
Ωράια παρουσία είναι η Μπέλα. Ίσως περισσότερα ταττού από ότι προτειμώ, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια τίμια επιλογή.Μελαντίας γύρω στις 11 σήμερα, Σίσσυ και Μπέλα, κάποιος συναγωνιστής είχε πάρει την Μπέλα φούλ πρόγραμμα. Είπα να περιμένω στην αρχή και διαπίστωσα ότι είχε αρκετή κίνηση. Πήρανε 2 τη Σίσσυ στο καπάκι, βαρέθηκα να περιμένω κι έφυγα..
Έγινε δοκιμή. Στενή μου φάνηκε, το μόνο πρόβλημα είναι το κλασσικό ότι δεν ξέρει ούτε αγγλικά και άντε να συνεννοηθούμε.Τζούλια από Αθήνων πάνω από τον Γρηγόρη λέει τπτ;
Μεγάλο πρόβλημα αυτό... Γλυψιμο δέχεται;Έγινε δοκιμή. Στενή μου φάνηκε, το μόνο πρόβλημα είναι το κλασσικό ότι δεν ξέρει ούτε αγγλικά και άντε να συνεννοηθούμε.
Υποθετω πως δεν γινεται, ψιλοαστειεύτηκα άλλωστε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.Νταξει, με το να δοκιμάσει κανείς μια φορά χειρουργημενη τρανς δεν γίνεται πουστης.
Εγώ το σκέφτομαι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το πουλάκι ανταποκριθεί.
πολύ μουτζούρα ρε τύπε...Ρε παίδες αυτήν την πατούρα την έχει πάρει κανείς?
Και εγώ τόσα πολλά τατουάζ δεν τα μπορώ καθόλου αλλά έχει πατούρα η άτιμη!πολύ μουτζούρα ρε τύπε...
προσωπικά δεν μπορώ να νοικιάσω 15λεπτο με τόσο ζωγραφισμένο κορμί
ζαλίζομαι να διακρίνω τι είναι τι πάνω της.