Λοιπον μαγκιτες πριν λιγες μερες ειπα να κατηφορησω προς τα στουντιο οπου γυρισα πολλα με τις σύνηθες συνεπειες περι μπαζολίας. Ενεκα που ειχα να γαμησω κανα μηνα σε στουντιο ειπα για τη συγκεκριμενη μερα , νυχτα μαλλον να κανω μια εξερεση, δυστηχως αλλα την εκανα εστω σαν δοκιμη. Αριστοτελους καλιθεα περιοχη κοντα στην συγγρου. Τρεις ειχε μεσα το μαγαζι που ηταν το νουμερο 6.
Η μια ηταν αυτη η γνωστη παολα πολα αυτο το κοντοπουτανο με το καυλε σωματακι μπιμπελο.
Μπαινει μεσα με την τσιχλα χλαπα χλουπα ουτε και την εβγαλε ετσι μου πηρε τσιμπουκι με την τσιχλα το οργιο,και τι τσιμπουκι αστο καλυτερα, το πολυ 30 δευτερα.Την ανεβαζω απο επανω εκανε κατι κουνηματα αλοπροσαλα ατσουμπαλα, την βαζω σε πισοκολλητο και εκει που τη γαμαω, ας πουμε το γαμαω γιατι αυτο μονο γαμησι δεν ηταν, της λεω αλλαγη στασης και απανταει οχι μονο ετσι και εχουμε δυο λεπτα ακομα.Δεν ειχα ορεξη για μανουριασματα παροτι ειμαι τυπος που δεν το βαζω κατω και γινομαι και πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ αμα χρειαστει αλλα προτιμησα αντε λιγο ακομα να τελειωσω μπας και φυγω απο αυτη τη τρυπα που μονο ο δρακουλας των καρπαθιων ελειπε.
Μιλαμε για φολα οσο δε παει, κριμα μετα απο ενα μηνα τουλαχιστον αποχη απο στουντιο να πεσω σε τετοια φολα και δεν με νοιαζει το 50ρικο αλλα το οτι χαλιεσαι μεσα σου ρε παιδι μου, ξυνο γαμησι η χειροτερη μου.Βενεζουελα ειναι