Παλιοτερα ειχε το ονομα ζιζελ( εκτος κι αν κανω λαθος)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.424
- Πόντοι
- 27.261
δεν κανεις, εχει περασει και απο καποια κεντρικα σπιτακια... παλια καραβανα.Παλιοτερα ειχε το ονομα ζιζελ( εκτος κι αν κανω λαθος)
αχαρνων π.χ.
ηθελε εξτραδακια, αλλα αμα σε γουσταρε καπως... κατι κερδιζες στο τσαμπε.
απο φατσα μπουγατσα παντελως - σακουλα (αμα τη δεις και αβαφτη θα τρομαξεις), φουλ πλαστικ με ασχημες σιλικονες, αλλα απο μεση και κατω κατι ελεγε απ'οσο θυμαμαι.
ωραιο δερμα επισης.
Αρα σιγουρα γι αυτην μιλαμε...δεν κανεις, εχει περασει και απο καποια κεντρικα σπιτακια... παλια καραβανα.
αχαρνων π.χ.
ηθελε εξτραδακια, αλλα αμα σε γουσταρε καπως... κατι κερδιζες στο τσαμπε.
απο φατσα μπουγατσα παντελως - σακουλα (αμα τη δεις και αβαφτη θα τρομαξεις), φουλ πλαστικ με ασχημες σιλικονες, αλλα απο μεση και κατω κατι ελεγε απ'οσο θυμαμαι.
ωραιο δερμα επισης.
oreosouttoupoutsi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 122
- Πόντοι
- 280
Φίλε μου έκλεισα κανονικά ραντεβού την ίδια μέρα πολύ πρίν ξεκινήσει η βάρδια της πιστολέρο. Μου είπε και η τσατσά που ήταν εκεί ότι δεν είχε το τηλέφωνο της Άννας και εγώ δεν είχα σκεφτεί να πάρω το τηλέφωνο του στούντιο πάλι. Επίσης έκλεισα ραντεβού με την πολύ ευγενική και εξυπηρετική ξανθιά τσατσά το πρωι-μεσημερι (την κατάλαβα από την φωνή μιας και έχω έρθει πολλές φορές στο συγκεκριμένο στούντιο). Όταν πήγα ήταν μια μελαχρινή γρια που μάλλον κίνησε επειδή έπαιζα διασκευές Πρωτοψάλτη (με καλούς μουσικούς) από το κινητό για να περάσει η ώρα καθώς περίμενα την Άννα. Ούτως ή άλλως, εκείνη την ημέρα με ικανοποιησε η Μαρία παλάμη.Για αυτό πάντα θέλει ένα τηλεφώνημα πριν
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
έλα ρε έλα τώρα...Όνομα δεν έχει η κοπέλα ή είναι ακόμα αβάπτιστη;
η άννα με το οξύ, ανάποδα και συνδεδεμένα
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 2.836
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 2.356
Ερώτηση: υπάρχουν ακόμα στουντέλα;
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.943
- Πόντοι
- 2.846
Σε άλλα νέα στο Αριστοτέλους 5 έχει σκασει ένα απίστευτο μουνετο Ουκρανικό ονόματι Εμιλυ ,πήγα και την είδα και ήταν απίστευτη σε φάτσα και σώμα , δεν το δοκίμασα διότι μόλις είχα γαμησει αλλού εκείνο το βράδυ , αξίζει πολύ οπτικά έχει απίστευτη φάτσα σαν Καζακα , μεσα βέβαια δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει , έχει μπει στα υποψην .....
A5 σκάνε πολλά καλά κομμάτια από Ουκρανία, αλλά οι υπηρεσίες είναι συνήθως από μετριότατες έως κακές.Σε άλλα νέα στο Αριστοτέλους 5 έχει σκασει ένα απίστευτο μουνετο Ουκρανικό ονόματι Εμιλυ ,πήγα και την είδα και ήταν απίστευτη σε φάτσα και σώμα , δεν το δοκίμασα διότι μόλις είχα γαμησει αλλού εκείνο το βράδυ , αξίζει πολύ οπτικά έχει απίστευτη φάτσα σαν Καζακα , μεσα βέβαια δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει , έχει μπει στα υποψην .....
Για τη συγκεκριμένη δεν ξέρω τι παίζει βέβαια.
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.308
- Πόντοι
- 2.420
Φόλα και μπάζο πουτάνα, τράβελος τραμπούκος τσατσά, ελκυστικότατο περιβάλλον το σκοτεινό Συγγρού 232Να πω και εγώ την εμπειρία μου πάω στο Συγγρού 232 και μου ανοίγει την πόρτα μια τσατσά τραβελι σίγουρα ήταν εκεί η γνωστή πορνοστάρ η Εμινέ είχα ακούσει για την κωλαρα της και λέω ας πάω για κατάθεση ,παιδιά το κορίτσι μεγάλο μπαζο τσάμπα το πρόγραμμα που πήρα γυρίζει και μου λέει δεν μπορώ τον έχεις μεγάλο δεν θα μου μπει ,πήρε μια ξενερωτη πίπα και μετά μου τον έπαιζε με τα χέρια να χύσω ...λέω στην τσατσά χάλι μαύρο και μόνο που δεν με έδειρε η τραβελο
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.311
- Πόντοι
- 27.636
Περιεργα πραγματα συμβαινουν καποια που χρεωνε στο γραφειο cim η cif +50, τωρα γαμιεται για 50
Ήταν στους δίπλα, με τα αγγελάκια;
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.736
- Πόντοι
- 3.246
Οχι ,στο gde δουλευε η οξαναΉταν στους δίπλα, με τα αγγελάκια;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.935
- Πόντοι
- 6.946
Ήταν καλή, ή κουβέντα να γίνεται;Οχι ,στο gde δουλευε η οξανα
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.736
- Πόντοι
- 3.246
Καλη μιλφακι ηταν ναι , δουλευε για πολυ καιρο στο αριστοτελους 5 και μετα πηγε gde με ακριβα εξτραδακιαΉταν καλή, ή κουβέντα να γίνεται;
herc96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 486
- Πόντοι
- 290
έχετε ιδέα που βρίσκεται η Οξάνα? ήταν στανταράκι μου στο Αριστοτέλους 5 και όντως ήταν πολύ καλή.Καλη μιλφακι ηταν ναι , δουλευε για πολυ καιρο στο αριστοτελους 5 και μετα πηγε gde με ακριβα εξτραδακια
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.736
- Πόντοι
- 3.246
Εμφανιστηκε στα κηφισου πριν λιγες μερεςέχετε ιδέα που βρίσκεται η Οξάνα? ήταν στανταράκι μου στο Αριστοτέλους 5 και όντως ήταν πολύ καλή.
καλά βέβαια όταν λέμε εμφανίστηκε ήταν για 1-2 μέρες όλες κι όλες - και μετά πάλι άφαντη. Ούτε στη σελίδα του GDE εμφανίζεται.Εμφανιστηκε στα κηφισου πριν λιγες μερες
Κι ειπα θα παω συντομα να πηδηξω στο 30 κατι καλο που χω καιρο...καλά βέβαια όταν λέμε εμφανίστηκε ήταν για 1-2 μέρες όλες κι όλες - και μετά πάλι άφαντη. Ούτε στη σελίδα του GDE εμφανίζεται.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K