Σταθερη αξια αυτη!!!Και η μαρίνα σερβα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)
το προφυλακτικό σε συνδυασμό με το (αναγκαίο κακό) λιπαντικό των κοριτσιών σου χαλάει την αίσθηση αντικειμενικά, σε σχέση με το να μπεις ελεύθερα σε κόλπο με φυσική λίπανση. Οπότε απλά πρέπει να το διαχειριστείς.Ψαχνω για τη πρώτη μου επαφή με στούντιο μπας και ξεπεράσω τον φόβο μου με την καποτα. Έπαιρνα μόνο τη πρώην μ ελεύθερα γτ όταν βάζω προφυλακτικό μου πέφτει.
Αν έχεις άγχος είναι πολύ εύκολο να σε ρίξει. Μεγάλη σημασία έχει και πώς - και πόσο - θα σε ανάψει η κοπέλα στα προκαταρκτικά, όπως είπε κι ο άλλος συνάδελφος.
ε μα συγγνώμη, δεν θα την παρακαλέσω και γονατιστός. Το ξέρω ότι αυτό που κάνουν δεν είναι εύκολο και τις σέβομαι γι' αυτό αλλά όχι και να φάω πόρτα. Αν ήμουν κωλόπαιδο στο δωμάτιο τότε ναι, να μου πει μην ξαναπατήσεις και θα έχει χίλια δίκια.Αντε βρες την free αυτη..ειχα γραψει σχετικη κριτικη, καλα περασα.αλλα μου βγηκε η γλωσσα...στο βουνο για να καταφερω να περασω μαζιτης..περυσι αυτο..δε το ξανακανα ...
Silvio Berlusconi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Είχα περάσει καλά μαζί τηςΗ μπελά με τα τατου από Λεωφ. Αθηνών 373 κ αλλά λέει τίποτα;
Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.581
- Πόντοι
- 6.246
Πωλίνα κορμάρα!
Την πρωτοείδα το 2019 και τελευταία το 2022, παραμένει σαν σύνολο το πιο τούμπανο κορμί που έχω κάνει σεξ, κωλάρα, ωραία βυζιά, τέλειες αναλογίες!
Τυχεροί όσοι την είδαν εποχές Athens Diva και αργότερα που το κορμί φύσαγε!
Διαστημικός κώλος λέμε.
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αλλά τουλάχιστον στο στούντιο κάνει κουμάντο στο μουνί της!
Την πρωτοείδα το 2019 και τελευταία το 2022, παραμένει σαν σύνολο το πιο τούμπανο κορμί που έχω κάνει σεξ, κωλάρα, ωραία βυζιά, τέλειες αναλογίες!
Διαστημικός κώλος λέμε.
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αλλά τουλάχιστον στο στούντιο κάνει κουμάντο στο μουνί της!
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί, για ποια Πωλίνα λέμε; Αυτή που δουλεύει πλέον και βριλησσού 46?Πωλίνα κορμάρα!
Διαστημικός κώλος λέμε.
Super γκομενα εννοειται!Πωλίνα κορμάρα!
Διαστημικός κώλος λέμε.
Γι αυτο στο βουνο εκατσα κ περιμενα στωικα...και η αναμονη στο ...λιοπυρι.. με καυσωνα περσι καλοκαιρι...τουλαχιστον με δικαιωσε με το αποτελεσμα..βαριομουν να παω κι αλλου βεβαια...(εκτος μαγαζιου μου παν να μη περιμενω μεσα...ημαρτον..)Super γκομενα εννοειται!
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.311
- Πόντοι
- 27.636
ε μα συγγνώμη, δεν θα την παρακαλέσω και γονατιστός. Το ξέρω ότι αυτό που κάνουν δεν είναι εύκολο και τις σέβομαι γι' αυτό αλλά όχι και να φάω πόρτα. Αν ήμουν κωλόπαιδο στο δωμάτιο τότε ναι, να μου πει μην ξαναπατήσεις και θα έχει χίλια δίκια.
Στη μια και μοναδική φορά που επισκέφτηκα το Τριγγέτας, ενώ μου ανακοινώθηκε πώς θα είμαι ο επόμενος, χώθηκε ένας τακτικός και ύστερα έγιναν διάφορα κουλά.
Δεν ασχολήθηκα πάλι.
Τόσες γυναίκες υπάρχουν.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
σκάσε με κοστούμι χωρίς γραβάταΑντε βρες την free αυτη..ειχα γραψει σχετικη κριτικη, καλα περασα.αλλα μου βγηκε η γλωσσα...στο βουνο για να καταφερω να περασω μαζιτης..περυσι αυτο..δε το ξανακανα ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι, αξιοπρόσεκτη βουτιά...Περιεργα πραγματα συμβαινουν καποια που χρεωνε στο γραφειο cim η cif +50, τωρα γαμιεται για 50
αν εννοείς τη γνωστή κοπέλα που επανεμφανίστηκε στα στούντιο μετά από θητεία στο GDE, κατά τη γνώμη μου βγαίνει νόημα.Περιεργα πραγματα συμβαινουν καποια που χρεωνε στο γραφειο cim η cif +50, τωρα γαμιεται για 50
Η συγκεκριμένη είχε καλά σχόλια και στο στούντιο και ως έσκορτ αλλά πλέον έτσι όπως μας έχουν πηδήξει με την ακρίβεια και τη μείωση του πραγματικού εισοδήματος - προσωπικά είμαι μισθωτός οπότε την έχω φάει στον κώλο για τα καλά - προφανώς είναι πολύ λιγότεροι αυτοί που μπορούν να σκάσουν 150 (200 με τα έξτρα) για μια ώρα με κοπέλα. Όσο καλή κι αν είναι. Οπότε προφανώς μειώθηκε η πελατεία.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.935
- Πόντοι
- 6.946
Όνομα δεν έχει η κοπέλα ή είναι ακόμα αβάπτιστη;
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Ποια η γνώμη σας για Αγγελική από κροκεων 6;;
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.841
- Πόντοι
- 46.423
Όνομα δεν έχει η κοπέλα ή είναι ακόμα αβάπτιστη;
Κωλίνα ...
dimitrios13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά μια λατίνα dulce που το άλλαξε σε michelle ξέρουμε αν είναι σε κάποιο studio ακόμη?
iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα,ξερει κανεις αν η Ζενια στο Κασσανδρας 4β ειναι οντως εκει; γιατι εχει φορες που τη δειχνει και ειναι κλειστα.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.841
- Πόντοι
- 46.423
Καλησπέρα,ξερει κανεις αν η Ζενια στο Κασσανδρας 4β ειναι οντως εκει; γιατι εχει φορες που τη δειχνει και ειναι κλειστα.
Γιατί ?
Έχεις καύλες ?
Κακη.Ποια η γνώμη σας για Αγγελική από κροκεων 6;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K