Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
Μα για ποικιλία φυσικά και γιατί κάποιες φορές υπάρχουν νεαρές πετίτ όμορφες που απλώς ΔΕΝ βρίσκεις στα μασάζ (πάλι εκτός εξαιρέσεων) . Χρήματα δίνουμε, όχι στραγάλια, και αρκετά κιόλας, για να πάω συνέχεια με την ίδια ομάδα ενός μασάζ.

***Ειδικά, αν βρω κορίτσια του πρώην ανατολικού μπλοκ, που είμαι λάτρης (δεν τρελαίνομαι για λατίνες παρά λίγες, και δεν γουστάρω μαύρες)
Ναι..δυστυχως οι ωραιες και μοντελε σπανιζουν στα μασαζ...υπαρχουν βεβαια..σε καποια..αλλα ειναι συνηθως "κλεισμενες" με ραντεβου...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
Ναι..δυστυχως οι ωραιες και μοντελε σπανιζουν στα μασαζ...υπαρχουν βεβαια..σε καποια..αλλα ειναι συνηθως "κλεισμενες" με ραντεβου...
Απλα για να αξιζει να τα σκασεις στα στουντιο..πρεπει να ξερεις πως η κοπελα εκτος απο ομορφη..παρεχει και και καλο service...γιατι δυστυχως στο πενηνταρικο..απο πολλες εμφανισιμες μεν..παιρνεις υπηρεσιες 20αρικου...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.242
Πόντοι
7.046
Απλα για να αξιζει να τα σκασεις στα στουντιο..πρεπει να ξερεις πως η κοπελα εκτος απο ομορφη..παρεχει και και καλο service...γιατι δυστυχως στο πενηνταρικο..απο πολλες εμφανισιμες μεν..παιρνεις υπηρεσιες 20αρικου...
Όπως και να έχει, αν πληρεί τα κριτήριά μου, θα την δοκιμάσω, έστω και αν βγει με μέτριες υπηρεσίες και θεωρώ τον εαυτό μου ΤΥΧΕΡΟ που α) είμαι σε θέση να το αγοράσω, να πάω με μια τέτοια κοπέλα, και β) να ξοδέψω κάποια - αρκετά- χρήματα το μήνα αποκλειστικά για τα γούστα μου (πολλοί ζορίζονται ακόμα και για το 10ρικο του Μεταξουργείου)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.623
Πόντοι
2.846
...κι όχι μόνο στο πενηντάρικο, δυστυχώς.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
Όπως και να έχει, αν πληρεί τα κριτήριά μου, θα την δοκιμάσω, έστω και αν βγει με μέτριες υπηρεσίες και θεωρώ τον εαυτό μου ΤΥΧΕΡΟ που α) είμαι σε θέση να το αγοράσω, να πάω με μια τέτοια κοπέλα, και β) να ξοδέψω κάποια - αρκετά- χρήματα το μήνα αποκλειστικά για τα γούστα μου (πολλοί ζορίζονται ακόμα και για το 10ρικο του Μεταξουργείου)
Εννοειται πως αν τα οικονομικα σου αντεχουν εδω εισαι! Δεν εχεις τοτε κανενα λογο να πηγαινεις στα φτηνομαγαζα ακομη κι αν παρεχουν καποια απο αυτα οκ υπηρεσιες, δε το συζηταμε τοτε καν! Κι εγω τσ φτηνα τα εχω κοψει αφ ενος μεν γιατι ειμαι κι εγω σε θεση αφ ετερου δε μπορω στα φτηνα..βρωμια χαλια περιοχες επικινδυνοτητα..δε νιωθεις καλα εκει...ακομη κι αν περασεις με καποια καλη...δε μου κανει πλεον η φαση εκει...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.623
Πόντοι
2.846
Χμ...Νικιτα απο Ιραν..στο λ.αθηνων 373... στα κηφισου 30-60 τους τελευταιους μηνες καποιες καλες ασιατισσες, περγαμου 1 επισης
σωστά αλλά όχι από Μέση Ανατολή, που λέει ο συνάδελφος. Οι ασιάτισσες του Κ30/60 και Περ.1 είναι από ΝΑ Ασία, για τη Νικίτα όντως λένε ότι είναι από Ιράν (πιο παλιά είχα διαβάσει άλλη εκδοχή ότι είναι ισραηλινο-σουηδέζα).

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.623
Πόντοι
2.846
Εννοειται πως αν τα οικονομικα σου αντεχουν εδω εισαι! Δεν εχεις τοτε κανενα λογο να πηγαινεις στα φτηνομαγαζα ακομη κι αν παρεχουν καποια απο αυτα οκ υπηρεσιες, δε το συζηταμε τοτε καν! Κι εγω τσ φτηνα τα εχω κοψει αφ ενος μεν γιατι ειμαι κι εγω σε θεση αφ ετερου δε μπορω στα φτηνα..βρωμια χαλια περιοχες επικινδυνοτητα..δε νιωθεις καλα εκει...ακομη κι αν περασεις με καποια καλη...δε μου κανει πλεον η φαση εκει...
το άλλο κακό με τα φθηνά (του εικοσάρικου, για Μεταξ. δεν συζητάω καν, είναι ότι έτσι κι εμφανιστεί νεαρή εμφανίσιμη κοπέλα και γραφτούν κα'να δυο σχόλια ότι έχει καλό σέρβις, πλακώνει ο κάθε πικραμένος και πρέπει να πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας. Άσε που η κοπέλα καίγεται προτού προλάβεις να τη δεις...

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
το άλλο κακό με τα φθηνά (του εικοσάρικου, για Μεταξ. δεν συζητάω καν, είναι ότι έτσι κι εμφανιστεί νεαρή εμφανίσιμη κοπέλα και γραφτούν κα'να δυο σχόλια ότι έχει καλό σέρβις, πλακώνει ο κάθε πικραμένος και πρέπει να πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας. Άσε που η κοπέλα καίγεται προτού προλάβεις να τη δεις...
Ισχυει...καλα Μεταξι και δωρεαν να μου πουν θα αδιαφορησω και που τ ακουσα...

putanium

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2023
Like
35
Πόντοι
0
Επειδη εχω μπερδευτει..ειχα παρει μια Αλεξανδρα εκει..ξανθια με ωραιο κορμι..καλη στο δωματιο αν και λιγο βιαστικη..αυτη μαλλον αλλαξε το ονομα σε Σαντρα...και ως Αλεξανδρα εμφανιζεται στις φωτο-δεν ειδα απο κοντα...μια αλλη?( μαλλον..καστανη) καπως..πιο γεματη??
συναγωνιστη μιλας για το στουντιο kifisou 60 ή deluxe?

putanium

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2023
Like
35
Πόντοι
0
MassageWorker/5107-Hara εχω τιμησει εδω , και εδω MassageWorker/10164-Dina , με καλο feedback, και καποια στιγμη τη StudioWorker/10974-Adrianna θελω να τιμησω! ελπιζω να μη νειναι φολα... εχει περασει κανεις με adrianna να μας δωσει feedback?

stallion

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
106
Πόντοι
0
MassageWorker/5107-Hara εχω τιμησει εδω , και εδω MassageWorker/10164-Dina , με καλο feedback, και καποια στιγμη τη StudioWorker/10974-Adrianna θελω να τιμησω! ελπιζω να μη νειναι φολα... εχει περασει κανεις με adrianna να μας δωσει feedback?
10974 άπειρη.
Έκλειψη επαγγελματισμού.
Από τις χειρότερές μου εμπειριες εβερ!

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Λαουρα απο Κασσανδρας την έχει πετυχει κανείς κάπου ή σταμάτησε?

Logistis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
241
Πόντοι
280
Μάγκες ερώτηση
Μια ξανθιά Αλισα από τριγγετα τι λέει; Έχει δοκιμάσει κανεις γτ οι φωτό με ψήνουν!!!

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Τζοβαννα από φυλής 104, κατεχακη08 έχει δει κανείς από κοντά; Φαίνεται πολύ ωραίο μουνι.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.354
Πόντοι
4.510
Η Τόρι από Βούρβαχη που χάθηκε;

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.712
Πόντοι
2.676
10974 άπειρη.
Έκλειψη επαγγελματισμού.
Από τις χειρότερές μου εμπειριες εβερ!
Για την Αdrianna απο κηφισου?? χαλια??...κορμαρα η κοπελιτσα..θελει λιγο βελτιωση στο να σε προθερμανει απλα..οπως και να χει εγω το ευχαριστηθηκα μαζι της!ειχε καλη συνμετοχη στις στο κυριως μερος... αν μιλαμε για την ιδια...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom