Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.811
- Πόντοι
- 3.715
Είναι το στήσιμο Al-Camέλ , το καμπουριαστό. Σίγουρη παγίδα η τύπισσα.Το στήσιμο στα τέσσερα προμηνύει φόλα
Είναι το στήσιμο Al-Camέλ , το καμπουριαστό. Σίγουρη παγίδα η τύπισσα.Το στήσιμο στα τέσσερα προμηνύει φόλα
Τι μπαζο ειναι τουτο ρε φιλος?Παιδιά θα βάλω κάτι να γελάσουμε, δε ξέρω αν είμαι οφ-τοπικ, νομίζω πως όχι αφού πλέον η εργαζόμενη είναι σε στούντιο: φώτο κοπέλας σε μασάζ (που ευτυχώς έκλεισε πρόσφατα αφού στις απατεωνιές ήταν πρώτοι) και φώτο μια εβδομάδα αργότερα σε στούντιο..
Athens sex studios | Live Ενημέρωση Βαρδιών
*****. Δείτε τα κορίτσια, τις τρέχουσες βάρδιες, επόμενες βάρδιες, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, σχόλια μελών.www.silverspa.net
Δηλαδή ήμαρτον, ακόμα δε θα ξεχάσω τη φόλα με τη Νάντια τη Ασιάτισσα, το άνθος της Ανατολής..
Γάμησε τα ΚλαινΤι μπαζο ειναι τουτο ρε φιλος?
είναι χειμωνιάτικη,Ρε μάγκες μιας και είπατε για τ συγκεκριμένο αυτή η Amanda έχει όντως τέτοια κωλαρα??
αληθεια που χαθηκε; πολυ δυνατο κομματι με πρωτοβουλιες κ δεκτικη σε οτι περναει απο το μυαλο σου!Ρε μάγκες την Ζενια από Βριλησσου/Τριγγετα που την βρίσκουμε πλέον;;
Ισχύει!!!!πολλά μπάζα!!!Ρε παιδιά η φάση πάει απ'το κακό στο χειρότερο.δεν υπάρχει πλέον ένα σοβαρό κομμάτι στην αγορά να περάσεις καλά ...
Τα στουντιοκοριτσα είναι το ένα χειρότερο απ'το άλλο !
Ούτε για φιλης με 20αρικο δεν κάνουν !!!?ι
Ρε μάγκες την Ζενια από Βριλησσου/Τριγγετα που την βρίσκουμε πλέον;;
Eiχα περσσεο λ.αθηνων 373 καποτε..δεν ενθουσιαστηκα, βεβαια ο κσθενας μπορει να εχει διαφορετικη εμπειριαΛέω να περάσω από ισμηνης Δάφνη που δουλεύει η Sunny αξίζει έχει κανείς εμπειρια
Καλο κι αυτο...εκει δε τη περιμενα να παει..οπουδηποτε αλλου ναι..Στα στούντιο Studio Oriental
(Κατεχάκη 8 Αθήνα & Φυλής 104 Αθήνα)
ως Βανέσσα.
Μα δε χρειαζεται να οας πλεον στουντιο..βρισκεις μια χαρα γκομενες σε μασατζιδικα..καλες μπορω να πω και καλυτερες και σε εμφανιση και σε υπηρεσιεςΙσχύει!!!!πολλά μπάζα!!!
Μεγαλη περιφερεια μακρια απ τα γουστα μου..ομως κατι βγαζει οταν τη δεις στο δωματιο..κατι θελκτικο...δε θα λεγα οχι να τη δοκιμαζα μια φορα, εχει και καλες κριτικες...είναι χειμωνιάτικη,
κάτσε να πέσει η θερμοκρασία πρώτα, αλλιώς μπορεί να χαθείς μέσα εκεί.
δε λέω έχουν το κοινό τους αυτές οι κωλο-φαρδιές, αφοσιωμένο δηλαδή...έτσι λίγο πιο ανατολίτικο.
Κάποιος νομίζω είχε γράψει πρόσφατα κριτική (;)
Παίζει να επεκταθείς παραπάνω σε αυτό φίλε μου;Μα δε χρειαζεται να οας πλεον στουντιο..βρισκεις μια χαρα γκομενες σε μασατζιδικα..καλες μπορω να πω και καλυτερες και σε εμφανιση και σε υπηρεσιες
αν γουστάρεις ¨κρέας¨ όρμα, προσωπικά τις θέλω πιο λυγερόκορμες και με ένα blend φινέτσας κι αριστοκρατικής διακριτικής πουτανιάς (που είναι πάρα πολύ δύσκολο στις μέρες που σβήνουν και στις νύχτες που φωτίζονται)Μεγαλη περιφερεια μακρια απ τα γουστα μου..ομως κατι βγαζει οταν τη δεις στο δωματιο..κατι θελκτικο...δε θα λεγα οχι να τη δοκιμαζα μια φορα, εχει και καλες κριτικες...
στα μασάζ ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεγαλύτερος. Η δε εμφάνιση όχι πάντα καλύτερη.Μα δε χρειαζεται να οας πλεον στουντιο..βρισκεις μια χαρα γκομενες σε μασατζιδικα..καλες μπορω να πω και καλυτερες και σε εμφανιση και σε υπηρεσιες
ούτε για 1 ευρώ δεν αξίζει η μπουρούχα.Λέω να περάσω από ισμηνης Δάφνη που δουλεύει η Sunny αξίζει έχει κανείς εμπειρια