You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Παιδιά θα βάλω κάτι να γελάσουμε, δε ξέρω αν είμαι οφ-τοπικ, νομίζω πως όχι αφού πλέον η εργαζόμενη είναι σε στούντιο: φώτο κοπέλας σε μασάζ (που ευτυχώς έκλεισε πρόσφατα αφού στις απατεωνιές ήταν πρώτοι) και φώτο μια εβδομάδα αργότερα σε στούντιο..
www.silverspa.net
Δηλαδή ήμαρτον, ακόμα δε θα ξεχάσω τη φόλα με τη Νάντια τη Ασιάτισσα, το άνθος της Ανατολής..

Athens sex studios | Live Ενημέρωση Βαρδιών
*****. Δείτε τα κορίτσια, τις τρέχουσες βάρδιες, επόμενες βάρδιες, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, σχόλια μελών.
https://*****/en/StudioWorker/11657-Caroline
Δηλαδή ήμαρτον, ακόμα δε θα ξεχάσω τη φόλα με τη Νάντια τη Ασιάτισσα, το άνθος της Ανατολής..

pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.949
- Πόντοι
- 9.095
Το στήσιμο στα τέσσερα προμηνύει φόλαΠαιδιά θα βάλω κάτι να γελάσουμε, δε ξέρω αν είμαι οφ-τοπικ, νομίζω πως όχι αφού πλέον η εργαζόμενη είναι σε στούντιο: φώτο κοπέλας σε μασάζ (που ευτυχώς έκλεισε πρόσφατα αφού στις απατεωνιές ήταν πρώτοι) και φώτο μια εβδομάδα αργότερα σε στούντιο..
![]()
*****. Δείτε τα κορίτσια, τις τρέχουσες βάρδιες, επόμενες βάρδιες, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, σχόλια μελών.www.silverspa.net
![]()
Spectro7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.905
- Πόντοι
- 2.541
Κι εγώ το σκέφτομαι χρόνια παρότι ασχημούλα αλλά με τέτοια μπούτια και κωλάθρα +PSE εμπειρία...Λέω να περάσω από ισμηνης Δάφνη που δουλεύει η Sunny αξίζει έχει κανείς εμπειρια
Ενα φιλαράκι σε τσάρκα είχε περάσει παλιότερα και μου είπε πως μόνο στα τέσσερα να την γαμάς άξιζε το 50αρικο κατα άλλα τίποτα αξιοσημείωτο. Και στο σαλονάρισμα παγοκολώνα ποτέ δεν με έχει πείσει και περνάω με άλλη κοπέλα.
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.927
- Πόντοι
- 5.565
Είναι το στήσιμο Al-Camέλ , το καμπουριαστό. Σίγουρη παγίδα η τύπισσα.Το στήσιμο στα τέσσερα προμηνύει φόλα
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.214
- Πόντοι
- 1.191
Ρε μάγκες μιας και είπατε για τ συγκεκριμένο αυτή η Amanda έχει όντως τέτοια κωλαρα??
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Τι μπαζο ειναι τουτο ρε φιλος?Παιδιά θα βάλω κάτι να γελάσουμε, δε ξέρω αν είμαι οφ-τοπικ, νομίζω πως όχι αφού πλέον η εργαζόμενη είναι σε στούντιο: φώτο κοπέλας σε μασάζ (που ευτυχώς έκλεισε πρόσφατα αφού στις απατεωνιές ήταν πρώτοι) και φώτο μια εβδομάδα αργότερα σε στούντιο..
![]()
*****. Δείτε τα κορίτσια, τις τρέχουσες βάρδιες, επόμενες βάρδιες, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, σχόλια μελών.www.silverspa.net
![]()
Γάμησε τα ΚλαινΤι μπαζο ειναι τουτο ρε φιλος?
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.927
- Πόντοι
- 5.565
είναι χειμωνιάτικη,Ρε μάγκες μιας και είπατε για τ συγκεκριμένο αυτή η Amanda έχει όντως τέτοια κωλαρα??
κάτσε να πέσει η θερμοκρασία πρώτα, αλλιώς μπορεί να χαθείς μέσα εκεί.
δε λέω έχουν το κοινό τους αυτές οι κωλο-φαρδιές, αφοσιωμένο δηλαδή...έτσι λίγο πιο ανατολίτικο.
Κάποιος νομίζω είχε γράψει πρόσφατα κριτική (;)
αληθεια που χαθηκε; πολυ δυνατο κομματι με πρωτοβουλιες κ δεκτικη σε οτι περναει απο το μυαλο σου!Ρε μάγκες την Ζενια από Βριλησσου/Τριγγετα που την βρίσκουμε πλέον;;
vinnie
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 343
- Πόντοι
- 20
Ισχύει!!!!πολλά μπάζα!!!Ρε παιδιά η φάση πάει απ'το κακό στο χειρότερο.δεν υπάρχει πλέον ένα σοβαρό κομμάτι στην αγορά να περάσεις καλά ...
Τα στουντιοκοριτσα είναι το ένα χειρότερο απ'το άλλο !
Ούτε για φιλης με 20αρικο δεν κάνουν !!!?ι
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.621
- Πόντοι
- 5.965
Ρε μάγκες την Ζενια από Βριλησσου/Τριγγετα που την βρίσκουμε πλέον;;
Στα στούντιο Studio Oriental
(Κατεχάκη 8 Αθήνα & Φυλής 104 Αθήνα)
ως Βανέσσα.
Eiχα περσσεο λ.αθηνων 373 καποτε..δεν ενθουσιαστηκα, βεβαια ο κσθενας μπορει να εχει διαφορετικη εμπειριαΛέω να περάσω από ισμηνης Δάφνη που δουλεύει η Sunny αξίζει έχει κανείς εμπειρια
Καλο κι αυτο...εκει δε τη περιμενα να παει..οπουδηποτε αλλου ναι..Στα στούντιο Studio Oriental
(Κατεχάκη 8 Αθήνα & Φυλής 104 Αθήνα)
ως Βανέσσα.
Μα δε χρειαζεται να οας πλεον στουντιο..βρισκεις μια χαρα γκομενες σε μασατζιδικα..καλες μπορω να πω και καλυτερες και σε εμφανιση και σε υπηρεσιεςΙσχύει!!!!πολλά μπάζα!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 279K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K