το άλλο κακό με τα φθηνά (του εικοσάρικου, για Μεταξ. δεν συζητάω καν, είναι ότι έτσι κι εμφανιστεί νεαρή εμφανίσιμη κοπέλα και γραφτούν κα'να δυο σχόλια ότι έχει καλό σέρβις, πλακώνει ο κάθε πικραμένος και πρέπει να πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας. Άσε που η κοπέλα καίγεται προτού προλάβεις να τη δεις...Εννοειται πως αν τα οικονομικα σου αντεχουν εδω εισαι! Δεν εχεις τοτε κανενα λογο να πηγαινεις στα φτηνομαγαζα ακομη κι αν παρεχουν καποια απο αυτα οκ υπηρεσιες, δε το συζηταμε τοτε καν! Κι εγω τσ φτηνα τα εχω κοψει αφ ενος μεν γιατι ειμαι κι εγω σε θεση αφ ετερου δε μπορω στα φτηνα..βρωμια χαλια περιοχες επικινδυνοτητα..δε νιωθεις καλα εκει...ακομη κι αν περασεις με καποια καλη...δε μου κανει πλεον η φαση εκει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)
Ισχυει...καλα Μεταξι και δωρεαν να μου πουν θα αδιαφορησω και που τ ακουσα...το άλλο κακό με τα φθηνά (του εικοσάρικου, για Μεταξ. δεν συζητάω καν, είναι ότι έτσι κι εμφανιστεί νεαρή εμφανίσιμη κοπέλα και γραφτούν κα'να δυο σχόλια ότι έχει καλό σέρβις, πλακώνει ο κάθε πικραμένος και πρέπει να πάρεις χαρτάκι προτεραιότητας. Άσε που η κοπέλα καίγεται προτού προλάβεις να τη δεις...
stallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Μπα… άπλυτη την πηρα1ο μήνυμα πλύσιμο Μίρας.
Έγινε Τάκη...
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.772
- Πόντοι
- 3.715
συγχαρητήριαΜπα… άπλυτη την πηρα
putanium
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2023
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
συναγωνιστη μιλας για το στουντιο kifisou 60 ή deluxe?Επειδη εχω μπερδευτει..ειχα παρει μια Αλεξανδρα εκει..ξανθια με ωραιο κορμι..καλη στο δωματιο αν και λιγο βιαστικη..αυτη μαλλον αλλαξε το ονομα σε Σαντρα...και ως Αλεξανδρα εμφανιζεται στις φωτο-δεν ειδα απο κοντα...μια αλλη?( μαλλον..καστανη) καπως..πιο γεματη??
putanium
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2023
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
MassageWorker/5107-Hara εχω τιμησει εδω , και εδω MassageWorker/10164-Dina , με καλο feedback, και καποια στιγμη τη StudioWorker/10974-Adrianna θελω να τιμησω! ελπιζω να μη νειναι φολα... εχει περασει κανεις με adrianna να μας δωσει feedback?Ναι..δυστυχως οι ωραιες και μοντελε σπανιζουν στα μασαζ...υπαρχουν βεβαια..σε καποια..αλλα ειναι συνηθως "κλεισμενες" με ραντεβου...
stallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
10974 άπειρη.MassageWorker/5107-Hara εχω τιμησει εδω , και εδω MassageWorker/10164-Dina , με καλο feedback, και καποια στιγμη τη StudioWorker/10974-Adrianna θελω να τιμησω! ελπιζω να μη νειναι φολα... εχει περασει κανεις με adrianna να μας δωσει feedback?
Έκλειψη επαγγελματισμού.
Από τις χειρότερές μου εμπειριες εβερ!
Για τα κηφισου 30-60συναγωνιστη μιλας για το στουντιο kifisou 60 ή deluxe?
Logistis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 280
Μάγκες ερώτηση
Μια ξανθιά Αλισα από τριγγετα τι λέει; Έχει δοκιμάσει κανεις γτ οι φωτό με ψήνουν!!!
Μια ξανθιά Αλισα από τριγγετα τι λέει; Έχει δοκιμάσει κανεις γτ οι φωτό με ψήνουν!!!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Η Τόρι από Βούρβαχη που χάθηκε;
Κανει πλεον βαρδιες αλλοτε βουρβαχη-ηλια ηλιου, αλλοτε κροκεων 6 ισογειοΗ Τόρι από Βούρβαχη που χάθηκε;
Για την Αdrianna απο κηφισου?? χαλια??...κορμαρα η κοπελιτσα..θελει λιγο βελτιωση στο να σε προθερμανει απλα..οπως και να χει εγω το ευχαριστηθηκα μαζι της!ειχε καλη συνμετοχη στις στο κυριως μερος... αν μιλαμε για την ιδια...10974 άπειρη.
Έκλειψη επαγγελματισμού.
Από τις χειρότερές μου εμπειριες εβερ!
Παιδιά θα βάλω κάτι να γελάσουμε, δε ξέρω αν είμαι οφ-τοπικ, νομίζω πως όχι αφού πλέον η εργαζόμενη είναι σε στούντιο: φώτο κοπέλας σε μασάζ (που ευτυχώς έκλεισε πρόσφατα αφού στις απατεωνιές ήταν πρώτοι) και φώτο μια εβδομάδα αργότερα σε στούντιο..
Δηλαδή ήμαρτον, ακόμα δε θα ξεχάσω τη φόλα με τη Νάντια τη Ασιάτισσα, το άνθος της Ανατολής..
Athens sex studios | Live Ενημέρωση Βαρδιών
*****. Δείτε τα κορίτσια, τις τρέχουσες βάρδιες, επόμενες βάρδιες, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, σχόλια μελών.
www.silverspa.net
https://*****/en/StudioWorker/11657-Caroline
Δηλαδή ήμαρτον, ακόμα δε θα ξεχάσω τη φόλα με τη Νάντια τη Ασιάτισσα, το άνθος της Ανατολής..
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Το στήσιμο στα τέσσερα προμηνύει φόλαΠαιδιά θα βάλω κάτι να γελάσουμε, δε ξέρω αν είμαι οφ-τοπικ, νομίζω πως όχι αφού πλέον η εργαζόμενη είναι σε στούντιο: φώτο κοπέλας σε μασάζ (που ευτυχώς έκλεισε πρόσφατα αφού στις απατεωνιές ήταν πρώτοι) και φώτο μια εβδομάδα αργότερα σε στούντιο..
Athens sex studios | Live Ενημέρωση Βαρδιών
*****. Δείτε τα κορίτσια, τις τρέχουσες βάρδιες, επόμενες βάρδιες, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, σχόλια μελών.www.silverspa.net
Spectro7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.890
- Πόντοι
- 2.541
Κι εγώ το σκέφτομαι χρόνια παρότι ασχημούλα αλλά με τέτοια μπούτια και κωλάθρα +PSE εμπειρία...Λέω να περάσω από ισμηνης Δάφνη που δουλεύει η Sunny αξίζει έχει κανείς εμπειρια
Ενα φιλαράκι σε τσάρκα είχε περάσει παλιότερα και μου είπε πως μόνο στα τέσσερα να την γαμάς άξιζε το 50αρικο κατα άλλα τίποτα αξιοσημείωτο. Και στο σαλονάρισμα παγοκολώνα ποτέ δεν με έχει πείσει και περνάω με άλλη κοπέλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K