Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

istorias7

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Κριτικές
3
Like
47
Πόντοι
0
καλημερες!εχει δοκιμασει κανεις ντουο στο ΛΚ30 ή 60 την ιζαμπελ με την κιαρα;

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
18.590
Πόντοι
3.246
Το νημα απο ημερησια ενημερωση, εχει γινει νημα ερωτησεων :2funny:

By the way οποιος ψαχνει την μυτογκα τη λιλιαν που δουλευε στο θησεως , εχει γινει στριπτιτζου πλεον και δουλευει στις μουσες

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
716
Πόντοι
81
Παιδιά θα βάλω κάτι να γελάσουμε, δε ξέρω αν είμαι οφ-τοπικ, νομίζω πως όχι αφού πλέον η εργαζόμενη είναι σε στούντιο: φώτο κοπέλας σε μασάζ (που ευτυχώς έκλεισε πρόσφατα αφού στις απατεωνιές ήταν πρώτοι) και φώτο μια εβδομάδα αργότερα σε στούντιο..

https://*****/en/StudioWorker/11657-Caroline

Δηλαδή ήμαρτον, ακόμα δε θα ξεχάσω τη φόλα με τη Νάντια τη Ασιάτισσα, το άνθος της Ανατολής..
:headbang:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.949
Πόντοι
9.095
Παιδιά θα βάλω κάτι να γελάσουμε, δε ξέρω αν είμαι οφ-τοπικ, νομίζω πως όχι αφού πλέον η εργαζόμενη είναι σε στούντιο: φώτο κοπέλας σε μασάζ (που ευτυχώς έκλεισε πρόσφατα αφού στις απατεωνιές ήταν πρώτοι) και φώτο μια εβδομάδα αργότερα σε στούντιο..

Δηλαδή ήμαρτον, ακόμα δε θα ξεχάσω τη φόλα με τη Νάντια τη Ασιάτισσα, το άνθος της Ανατολής..
Το στήσιμο στα τέσσερα προμηνύει φόλα

Stelioskr

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Like
61
Πόντοι
0
Λέω να περάσω από ισμηνης Δάφνη που δουλεύει η Sunny αξίζει έχει κανείς εμπειρια

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.905
Πόντοι
2.541
Λέω να περάσω από ισμηνης Δάφνη που δουλεύει η Sunny αξίζει έχει κανείς εμπειρια
Κι εγώ το σκέφτομαι χρόνια παρότι ασχημούλα αλλά με τέτοια μπούτια και κωλάθρα +PSE εμπειρία...

Ενα φιλαράκι σε τσάρκα είχε περάσει παλιότερα και μου είπε πως μόνο στα τέσσερα να την γαμάς άξιζε το 50αρικο κατα άλλα τίποτα αξιοσημείωτο. Και στο σαλονάρισμα παγοκολώνα ποτέ δεν με έχει πείσει και περνάω με άλλη κοπέλα.

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
25
Like
2.214
Πόντοι
1.191
Ρε μάγκες μιας και είπατε για τ συγκεκριμένο αυτή η Amanda έχει όντως τέτοια κωλαρα??

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Τι μπαζο ειναι τουτο ρε φιλος?

• Like
Αντιδράσεις: vinnie

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.927
Πόντοι
5.565
Ρε μάγκες μιας και είπατε για τ συγκεκριμένο αυτή η Amanda έχει όντως τέτοια κωλαρα??
είναι χειμωνιάτικη,
κάτσε να πέσει η θερμοκρασία πρώτα, αλλιώς μπορεί να χαθείς μέσα εκεί.
δε λέω έχουν το κοινό τους αυτές οι κωλο-φαρδιές, αφοσιωμένο δηλαδή...έτσι λίγο πιο ανατολίτικο.
Κάποιος νομίζω είχε γράψει πρόσφατα κριτική (;)

vaggoss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Ρε παιδιά η φάση πάει απ'το κακό στο χειρότερο.δεν υπάρχει πλέον ένα σοβαρό κομμάτι στην αγορά να περάσεις καλά ...
Τα στουντιοκοριτσα είναι το ένα χειρότερο απ'το άλλο !
Ούτε για φιλης με 20αρικο δεν κάνουν !!!?

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
538
Πόντοι
81
Ρε μάγκες την Ζενια από Βριλησσου/Τριγγετα που την βρίσκουμε πλέον;;

istorias7

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Κριτικές
3
Like
47
Πόντοι
0
Ρε μάγκες την Ζενια από Βριλησσου/Τριγγετα που την βρίσκουμε πλέον;;
αληθεια που χαθηκε; πολυ δυνατο κομματι με πρωτοβουλιες κ δεκτικη σε οτι περναει απο το μυαλο σου!

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
3
Like
343
Πόντοι
20
Ρε παιδιά η φάση πάει απ'το κακό στο χειρότερο.δεν υπάρχει πλέον ένα σοβαρό κομμάτι στην αγορά να περάσεις καλά ...
Τα στουντιοκοριτσα είναι το ένα χειρότερο απ'το άλλο !
Ούτε για φιλης με 20αρικο δεν κάνουν !!!?ι
Ισχύει!!!!πολλά μπάζα!!!

Rosbe

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Πολύ καλησπέρα σας!
Την Valentina 18 χρόνων από Ισπανία που κυκλοφορεί Ισμηνης 2, εχει κανένας φίλος εμπειρία;

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.621
Πόντοι
5.965

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.761
Πόντοι
2.676
Eiχα περσσεο λ.αθηνων 373 καποτε..δεν ενθουσιαστηκα, βεβαια ο κσθενας μπορει να εχει διαφορετικη εμπειρια

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.761
Πόντοι
2.676
Ισχύει!!!!πολλά μπάζα!!!
Μα δε χρειαζεται να οας πλεον στουντιο..βρισκεις μια χαρα γκομενες σε μασατζιδικα..καλες μπορω να πω και καλυτερες και σε εμφανιση και σε υπηρεσιες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom