Ναι,αλλά όχι πάντα. Σε κάποιες πάει 50αριΘεσσαλονίκη δεν γαμάς με 40 στο στούντιο?
Τελευταία τροποποίηση:
Ναι,αλλά όχι πάντα. Σε κάποιες πάει 50αριΘεσσαλονίκη δεν γαμάς με 40 στο στούντιο?
Μου έτυχε εμένα: στο ίδιο στούντιο, την μία την πήρα στα 40, την άλλη στα 50 (δεν έχει σημασία πού)Ναι,αλλά όχι πάντα. Σε κάποιες πάει 50αρι
Στα μαγαζά της Κωνσταντινουπολεως γινεται αυτο, και εγω εκει εχω μαμησει με 30-40-50 ευροπουλα, κατα τη γνωμη μου δεν εχει και τοσο σημασια αν θα δωσεις 30 η 50 η 70 αρκει η κοπελα και οι υπηρεσιες της να το αξιζουν ανταυτου εχουμε ολα τα βοιοδοκολάρια της βενεζουελας κολομβιας και τρεχα γυρευοπουλος που οπως εχω ξαναπει αξιζουν το πολυ πολυ για φυλης και οχι ολες τουςΜου έτυχε εμένα: στο ίδιο στούντιο, την μία την πήρα στα 40, την άλλη στα 50 (δεν έχει σημασία πού)
Πρώτη φορά μου έτυχε αυτό, στην Αθήνα ποτέ.
Είναι η ίδια ina από την γερμανοαλυσίδα ή άλλη?-8627 Ina, συννενοηση ,ωραια γυναικα και απο κοντα. εργαζοταν σαν call girl στο παρελθον απο οτι μου ειπε! επαγγελματιας και τιμια για εμενα
δεν πολυξερω ποια στουντιο ειναι αλυσιδα, εχω την ειχα παρει κροκεων κατω! αλλα για εμενα που παιζει να εχω παρει καμια 20ρια τον τελευταιο χρονο ειναι απο αυτες που θυμαμαι σαν experience.Είναι η ίδια ina από την γερμανοαλυσίδα ή άλλη?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΦΙΛΕ... ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΤΙΝΕΣ..... ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΧΩ ΜΑΡΑΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6 ΚΤΛ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΤΟΟ ΣΤΟ 5@Que_rico
Παρεπιπτόντως,qué rico λέει η Θαλιάνα πάνω στο γαμησι.
Ισχυει σε αυτο το μαγαζι..απεχουν πολυ εμφανησιακα απ τις φωτος..μεγα λαθος..ας δειχνουν τη κοπελα οπως πραγματι ειναι..και τι εγινε? Σ οποιον αρεσει..εξαλλου μερικες μπορει στην εμφανιση να ναι μετριατζες..αλλα στη περιποιηση να λενε.. ετσι χανει το μαγαζι περισσοτερο γιατι δε δειχνει αξιοπιστο. Το εχω κοψει αυτι το μαγαζι ακριβως γι αυτο το λογο...P;an
Ξεφτίλες
Μετρια εμφανησιακα..προμιλφ..σωμα λιγο προς νταρντανα..οχι ασχημο ομως..στη περιποιηση..περιμενα περισσοτερα απ οσα ειχα διαβασει...κακως περασα αλλα με βασιστηκα σε καλες κριτικες... πανε 2 μηνες απο τωραΕχει πηδηξει κανενας την Πωλινα απο Αντιοχειας? Λεει τιποτα απο εμφανιση/υπηρεσιες?
Στις φωτογραφιες σε διπλανο site φαινεται καλη εμφανισιακα, αλλα με το photoshop που πεφτει, φοβαμαι μηπως παω και αντικρυσω καμια σαυρα. Γραφει ηλικια 28, φανταζομαι θα ειναι σιγουρα 40. Μενω αρκετα μακρια απο το καταστημα για να παω ασκοπα...
Αθηνα better!!Πλάκα κάνω . Σιγά μην αφήσω την κοσμοπολίτικη Αθήνα για αυτό το επαρχιώτικο μεγάλο χωριό.
Πού σαι @clonarius, πέτα μου ένα κρανίο.
H θεσ/ κη περεπιπτοντως δε φημιζεται για τους οικους της..πιο μετριες γυναικες..λιγοτερες επιλογες..μετρια μαγαζια..και πιο ακριβα απο αθηνα..Αθηνα better!!