Δυο σκηνικά που δεν μου άρεσαν:
1) την προπερασμένη βδομάδα πηγαίνω στο Κατ.5. Σύμφωνα με το σάιτ, βάρδια Ντινάρα και Μαρία. Είχε μάλιστα ησυχία, κανείς στο σαλόνι όταν μπήκα. Ο κυριούλης μου ανακοινώνει μόνο τη Μαρία. -Η άλλη κοπέλα; τον ρωτάω. -Έχει πρόγραμμα μιας ώρας. Κάνω μεταβολή και πάω σε άλλο μαγαζί. Είχε όντως πρόγραμμα μιας ώρας το μικρό; Ή μήπως τα κορίτσια έχουν πρόσβαση στις κάμερες του χώρου, είδε τη φάτσα μου και κάτι δεν της άρεσε και είπε στον τσάτσο "όχι με αυτόν"; Υπόψη ότι είμαι μέσης εμφάνισης, ούτε κούκλος ούτε απωθητικός.
2) ξαναπηγαίνω την περασμένη βδομάδα στο Κρ.6. Ενώ στο σάιτ την είχαν βάρδια από τις 7 εμφανίστηκε στις 9. Στο σαλόνι περιμέναμε κάπου 5-6 μαλάκες. Όπως συνηθίζει, κάνει το γύρο και μας δίνει το χέρι με τη σειρά. Φτάνοντας στον τελευταίο, τον αγνοεί εντελώς, τον προσπερνάει και προχωράει για να μπει δωμάτιο με κάποιον που προφανώς είχε πληρώσει από πριν και την περίμενε στο δωμάτιο όποτε εμφανιστεί. Αυτό τώρα σήμαινε κάτι; τον προσπέρασε έτσι αψήφιστα, χωρίς να το σκεφτεί ή ήταν σαν να του λέει εσύ δεν μου κάνεις, μη μπεις στον κόπο να περιμένεις; Δηλ. πιστεύω ότι ο τύπος θα πρέπει να ένιωσε ότι τον έφτυσε επιδεικτικά.
Δεν ξέρω, μπορεί να έχω γίνει υπερβολικά καχύποπτος με τα κορίτσια και να λέω μαλακίες. Εάν πάλι η μικρή έχει πάρει ψηλά τον αμανέ και κάνει επιλογή πελατών, τη χαρίζω σε όσους είναι διατεθειμένοι να περιμένουν 5-6 δωμάτια ουρά και να περνάνε κι από face control. Εργαζόμενες υπάρχουν δόξα τον αλλάχ