You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)
Πωλίνα,Ζενια Τατιανα DinaraΚαλησπέρα σε όλους,
Έχει κανείς να προτείνει τίποτα καλό για σήμερα?
Ευχαριστώ πολύ.Πωλίνα,Ζενια Τατιανα Dinara
Θα περάσω από την Ζένια μάλλον.
κάπου την πήρε το μάτι μου στις βάρδιες αυτή τη βδομάδα.Η κρυσταλ από το Θεσσαλίας σταμάτησε;
Διαγραμμένο μέλος 233935
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Έχει δοκιμάσει κανείς τη Lora-Lisa από τη Μελαντίας;
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.845
- Πόντοι
- 3.715
έχεις κάνει όλα τα εμβόλια; κυρίως Ατροπίνη...αν όχι, πήγαινε ρίξε ένα γερό και μετά ξεχύσου.Έχει δοκιμάσει κανείς τη Lora-Lisa από τη Μελαντίας;
Διαγραμμένο μέλος 233935
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Τι εννοείς; Μια ευθεία απάντηση θα ήταν χρήσιμηέχεις κάνει όλα τα εμβόλια; κυρίως Ατροπίνη...αν όχι, πήγαινε ρίξε ένα γερό και μετά ξεχύσου.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.845
- Πόντοι
- 3.715
η ευθείες δε με φτιάχνουν ποτέ, μόνο οι καμπύλες μαν. Γουστάρω drifting. Δε θα πάρεις άλλη απάντηση, ψάξε το νήμα και κέφι να έχεις να διαβάζεις.Τι εννοείς; Μια ευθεία απάντηση θα ήταν χρήσιμη
Πρόσφατα πέρασα εποχουμενος από Κασσάνδρας περίπου 5:30 μμ και ήταν ανοιχτό το 4α όροφος και το 4γ.
Στα σάιτ δεν εμφανίζονται πουθενά έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα με την παπατζοαλυσιδα.
Αν έχει μπει κάποιος κι έχει δει ποιες κοπέλες δουλεύουν ας γράψει δύο λόγια
Υποψιάζομαι ότι στο 4γ θα είναι η στανταρ Λάουρα της πρωινής βάρδιας.
Στα σάιτ δεν εμφανίζονται πουθενά έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα με την παπατζοαλυσιδα.
Αν έχει μπει κάποιος κι έχει δει ποιες κοπέλες δουλεύουν ας γράψει δύο λόγια
Υποψιάζομαι ότι στο 4γ θα είναι η στανταρ Λάουρα της πρωινής βάρδιας.
Πέρασμα από Νατι,Λεοφωρος Αθηνών.
Οι φωτογραφίες πολύ κοντά στην πραγματικότητα αλλά τραβηγμένες να τη δείχνουν πιο μεγαλοσωμη και λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία.
Είναι πιπίνι κοντουλικο και ομορφουλικο. Χλωμο να είναι 23 χρονων. 160 ,πλαστικά βυζιά 3αρια ,όχι τέρμα σκληρά ,σκληρά μεν αλλά όχι απωθητικά στην αφη.
Μπηκε σφιγμένη και μουδιασμενη ,αβγαλτο στον αγοραίο αλλά τα γαμησια της φαίνεται τα χει ρίξει.
Της εγλυψα λίγο της ρώγες,πέρασμα καποτας σε πεσμένο πουλί και ακολούθησε αργή ευχάριστη πίπα αρκετή ώρα εκ του μακρόθεν όμως έκατσε ανάμεσα στα πόδια μου μακριά .
Ακολούθησε αυτή από πάνω ,δεν χοροπήδαγε αλλά κουναγε τη λεκάνη πάνω κάτω.
Μετά ιεραποστολικό μέσα έξω κάμποσο και πισωκολλητο όπου έβαλε τα πόδια ανάμεσα στα δικά μου για να αποφύγει δυνατό κοπάνημα αλλά εν τέλει το δέχτηκε.
Για μένα μια φορά καλά ήταν. Μου φάνηκε τραβηχτικο το πιπινι που κανει για πιτσιρικαδα και πιπινολατρεις.
Είχε δωμάτιο πριν από μένα.
Ισπανόφωνη ,ξερει και κάμποσα αγγλικά.
Οι φωτογραφίες πολύ κοντά στην πραγματικότητα αλλά τραβηγμένες να τη δείχνουν πιο μεγαλοσωμη και λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία.
Είναι πιπίνι κοντουλικο και ομορφουλικο. Χλωμο να είναι 23 χρονων. 160 ,πλαστικά βυζιά 3αρια ,όχι τέρμα σκληρά ,σκληρά μεν αλλά όχι απωθητικά στην αφη.
Μπηκε σφιγμένη και μουδιασμενη ,αβγαλτο στον αγοραίο αλλά τα γαμησια της φαίνεται τα χει ρίξει.
Της εγλυψα λίγο της ρώγες,πέρασμα καποτας σε πεσμένο πουλί και ακολούθησε αργή ευχάριστη πίπα αρκετή ώρα εκ του μακρόθεν όμως έκατσε ανάμεσα στα πόδια μου μακριά .
Ακολούθησε αυτή από πάνω ,δεν χοροπήδαγε αλλά κουναγε τη λεκάνη πάνω κάτω.
Μετά ιεραποστολικό μέσα έξω κάμποσο και πισωκολλητο όπου έβαλε τα πόδια ανάμεσα στα δικά μου για να αποφύγει δυνατό κοπάνημα αλλά εν τέλει το δέχτηκε.
Για μένα μια φορά καλά ήταν. Μου φάνηκε τραβηχτικο το πιπινι που κανει για πιτσιρικαδα και πιπινολατρεις.
Είχε δωμάτιο πριν από μένα.
Ισπανόφωνη ,ξερει και κάμποσα αγγλικά.
Τελευταία τροποποίηση:
Είναι, μάλλον ήταν, τωρα δεν ξέρω γιατί την πηρα πριν πολύ καιρό, μη εδώ και μη εκεί. Πάντως τέτοιο χάλι σαν τη Τζένη δεν είναι.Έχει δοκιμάσει κανείς τη Lora-Lisa από τη Μελαντίας;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Μου θύμισες μια άλλη Τζένη από Τριγγέτα, δεν ήθελε να την ακουμπήσω ΠΟΥΘΕΝΑ... μιλάμε πηδιόμασταν και δεν ήθελε να της πιάνω καν το σώμα, ξέχνα βυζιά και κώλο. Ήμουν έτοιμος να σηκωθώ να φύγω επιτόπου, αλλά λυπήθηκα το 50άρικο και έκατσα να τελειώσω όπως όπως.Είναι, μάλλον ήταν, τωρα δεν ξέρω γιατί την πηρα πριν πολύ καιρό, μη εδώ και μη εκεί. Πάντως τέτοιο χάλι σαν τη Τζένη δεν είναι.
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 2.420
Αυτήν λεςΜου θύμισες μια άλλη Τζένη από Τριγγέτα, δεν ήθελε να την ακουμπήσω ΠΟΥΘΕΝΑ... μιλάμε πηδιόμασταν και δεν ήθελε να της πιάνω καν το σώμα, ξέχνα βυζιά και κώλο. Ήμουν έτοιμος να σηκωθώ να φύγω επιτόπου, αλλά λυπήθηκα το 50άρικο και έκατσα να τελειώσω όπως όπως.
;Τζένη
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια: τότε είχε καστανά μαλλιά, νεαρή κάτω των 25. Η φάτσα της δεν φαίνεται καλά.Αυτήν λες
;Τζένη
Αν δούλευε στο Τριγγετα, μπορεί να είναι η ίδια;
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 2.420
Ναι εκεί ήταν παλιά, πριν καμμιά δεκαετία.Δεν ξέρω αν είναι η ίδια: τότε είχε καστανά μαλλιά, νεαρή κάτω των 25. Η φάτσα της δεν φαίνεται καλά.
Αν δούλευε στο Τριγγετα, μπορεί να είναι η ίδια;
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Τι ποια Τζένη ρε ξυδη; Τη Τζένη-Τζούλια την καραφολάρα.
ναι μάλλον τις μπέρδεψες γιατί είπες ότι παίζουν φωτό της πάνω δεξιά στα μπανερ ενώ εκεί δείχνει άλλη τζένη.
και γι αυτό μπερδεύτηκα και εγώ.
Αφού τις μπέρδεψα πήγαινε να σε δω και έλα να μας πεις πώς πέρασες.ναι μάλλον τις μπέρδεψες γιατί είπες ότι παίζουν φωτό της πάνω δεξιά στα μπανερ ενώ εκεί δείχνει άλλη τζένη.
και γι αυτό μπερδεύτηκα και εγώ.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Αφού τις μπέρδεψα πήγαινε να σε δω και έλα να μας πεις πώς πέρασες.
δεν κατάλαβα καθόλου το νόημα του μηνύματός σου.
τις μπέρδεψες και με μπέρδεψες.
Ναι,μιλάω με κώδικα. Εδώ η απόλυτη φολάρα.Πιο λιανά δεν γίνεται.δεν κατάλαβα καθόλου το νόημα του μηνύματός σου.
τις μπέρδεψες και με μπέρδεψες.
Λεωφόρος Αθηνών 318 Περιστέρι
Sex Studio Λεωφόρος Αθηνών 318 Περιστέρι, Αθήνα. Κορίτσια στούντιο, πληροφορίες, φωτογραφίες.
www.athinon318.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K