You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.304
- Πόντοι
- 5.946
λυπάμαι το κοριτσάκι… αλλά και τους υποψήφιους ακα πελάτες… μέσος όρος αναμονής στο σαλόνι 2 ώρες και πάνω…
Υποψηφιος πελατης που ζηταει ακα στο 50αρικο αφου ειδε οτι γραφτηκε στο bou
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.464
- Πόντοι
- 3.246
Μη μας λες για το παπαρι σου , δεν το χουμε ξεχασει το κερασμακαι φαντασου δεν ειμαι κοντορεβυθουλης.Αμα παει κανας μικροτσουτσουνος καλυτερα ας τον παιξει.
Δηλ. παιδιά ο μάγκας έγραψε ποστ για να μας πει ότι η κοπέλα κάνει απλό στα 50€ σε όλους εκτός από τον ίδιο. Μπορεί και να του ζήτησε να την αποκαταστήσει, πού ξέρεις;Αλλά μην πάτε εκεί και ζητάτε ακάποτο στο 50αρι. Δεν είναι στο πρόγραμμα.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.464
- Πόντοι
- 3.246
Αρα παλι μεχρι την χειραψια εφτασες?Εν τω μεταξύ εγώ έχω πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τη Ντιναρα ήδη από κάνα δυο σκηνικά στο σαλόνι, χωρίς να την έχω πάρει δωμάτιο εξαιτίας της ουράς που βρήκα κάθε φορά
τι εννοεις οταν λες σκηνικα στο σαλονι ? εγινε κατι περιεργο?
Αρίστιππος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Το καλό με την Ντινάρα, να ναι καλά η κοπέλα, πάνε όλοι εκεί και οι άλλες είναι ελεύθερες για εμάς.
Δεν θα μιλήσω για εμφάνιση, ότι αρέσει στον καθένα, αλλά με τόσο κόσμο είναι 1000% σίγουρο ότι οι υπηρεσίες παίρνουν τον κατήφορο.
Πάρα ταύτα δεν πτοούνται, πετάνε πενηντάρικα και πιάνουν τόπο τα δικά μας, να ναι καλά οι άνθρωποι.
Δεν θα μιλήσω για εμφάνιση, ότι αρέσει στον καθένα, αλλά με τόσο κόσμο είναι 1000% σίγουρο ότι οι υπηρεσίες παίρνουν τον κατήφορο.
Πάρα ταύτα δεν πτοούνται, πετάνε πενηντάρικα και πιάνουν τόπο τα δικά μας, να ναι καλά οι άνθρωποι.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.304
- Πόντοι
- 5.946
Ναι κι εγώ… ιδίως όταν η κοντή ξανθιά τσατσά πετάει στα δωμάτια τους γνωστούς της ΜΗΝ τηρώντας την σειρά… και μετά κάνει την κινέζα…Εν τω μεταξύ εγώ έχω πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τη Ντιναρα ήδη από κάνα δυο σκηνικά στο σαλόνι, χωρίς να την έχω πάρει δωμάτιο εξαιτίας της ουράς που βρήκα κάθε φορά
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
αλανια μ να ρωτησω εχουμε κανα νέο ξερεις κανεις που θα βρω την εμμανουέλα απο μελαντιας 50 κ Αθηνών 373 γτ δεν την βλεπω εδω κ καιρο σε πρόγραμμα ξερουμε που δουλευει ;
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.464
- Πόντοι
- 3.246
Μωρη κουφαλα αριστιπε δε μας λες ομως ποιες αφεθηκαν ελευθερες, τα κρατας για τη παρτη σουΤο καλό με την Ντινάρα, να ναι καλά η κοπέλα, πάνε όλοι εκεί και οι άλλες είναι ελεύθερες για εμάς.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
ποιες ελευθερες και εσυ ρωτας μπρεεεεεεεε?Μωρη κουφαλα αριστιπε δε μας λες ομως ποιες αφεθηκαν ελευθερες, τα κρατας για τη παρτη σου
Κατι μπαλοτσες ηταν με πλαστικα βυζια μπομπες
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.464
- Πόντοι
- 3.246
Κατσε ρε ο φιλος μας ο αριστιππος μπορει να γουσταρε της μπαλοτσεςποιες ελευθερες και εσυ ρωτας μπρεεεεεεεε?
Κατι μπαλοτσες ηταν με πλαστικα βυζια μπομπες
μη κοιτας εσυ που εισαι γεροπαραξενος και η μια σου βρωμαει και η αλλη σου ξινιζει
Poutsokordelas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Μύστες απαγορεύεται το ποστάρισμα φώτο από το πόρδαλ. κομ
εδώ ? Είχα βάλει 2 φώτος με πρόσωπο Νίνας απο Κ30-60 και διαγράφηκε ...
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.085
- Πόντοι
- 1.796
Παίκτες, είδα στο Κροκέων μια Μπέτυ που δούλευε στο Κασσάνδρας 3 πάνω.
Ωραία γκόμενα με καλές υπηρεσίες.
Ωραία γκόμενα με καλές υπηρεσίες.
pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.644
- Πόντοι
- 10.756
Οι φωτογραφιες με προσωπο στη σελιδα της Νινας στο πορταλ δεν δειχνουν τη Νινα, αλλα αλλη κοπελα. Η οποια δεν μοιαζει καθολου στη Νινα!Μύστες απαγορεύεται το ποστάρισμα φώτο από το πόρδαλ. κομ
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.289
- Πόντοι
- 10.336
ρε μαγκες η κοπελα δινει κωλο ή το "φουλ προγραμμα" γραφεται για τα ματια του κοσμου (δεν γραφει ξεκαθαρα πρωκτικο παντως)
επειδη μαλλον δεν υπαρχει καμια επισημη κριτικη (η μονη ντιανα που βρισκω ειναι προ δεκαετιας),
την εχει παρει καποιος προσφατα να μου κελαηδησει την γενικοτερη εμπειρια του περιληπτικα;
θενκς
επειδη μαλλον δεν υπαρχει καμια επισημη κριτικη (η μονη ντιανα που βρισκω ειναι προ δεκαετιας),
την εχει παρει καποιος προσφατα να μου κελαηδησει την γενικοτερη εμπειρια του περιληπτικα;
θενκς
Δυο σκηνικά που δεν μου άρεσαν:Αρα παλι μεχρι την χειραψια εφτασες?
τι εννοεις οταν λες σκηνικα στο σαλονι ? εγινε κατι περιεργο?
1) την προπερασμένη βδομάδα πηγαίνω στο Κατ.5. Σύμφωνα με το σάιτ, βάρδια Ντινάρα και Μαρία. Είχε μάλιστα ησυχία, κανείς στο σαλόνι όταν μπήκα. Ο κυριούλης μου ανακοινώνει μόνο τη Μαρία. -Η άλλη κοπέλα; τον ρωτάω. -Έχει πρόγραμμα μιας ώρας. Κάνω μεταβολή και πάω σε άλλο μαγαζί. Είχε όντως πρόγραμμα μιας ώρας το μικρό; Ή μήπως τα κορίτσια έχουν πρόσβαση στις κάμερες του χώρου, είδε τη φάτσα μου και κάτι δεν της άρεσε και είπε στον τσάτσο "όχι με αυτόν"; Υπόψη ότι είμαι μέσης εμφάνισης, ούτε κούκλος ούτε απωθητικός.
2) ξαναπηγαίνω την περασμένη βδομάδα στο Κρ.6. Ενώ στο σάιτ την είχαν βάρδια από τις 7 εμφανίστηκε στις 9. Στο σαλόνι περιμέναμε κάπου 5-6 μαλάκες. Όπως συνηθίζει, κάνει το γύρο και μας δίνει το χέρι με τη σειρά. Φτάνοντας στον τελευταίο, τον αγνοεί εντελώς, τον προσπερνάει και προχωράει για να μπει δωμάτιο με κάποιον που προφανώς είχε πληρώσει από πριν και την περίμενε στο δωμάτιο όποτε εμφανιστεί. Αυτό τώρα σήμαινε κάτι; τον προσπέρασε έτσι αψήφιστα, χωρίς να το σκεφτεί ή ήταν σαν να του λέει εσύ δεν μου κάνεις, μη μπεις στον κόπο να περιμένεις; Δηλ. πιστεύω ότι ο τύπος θα πρέπει να ένιωσε ότι τον έφτυσε επιδεικτικά.
Δεν ξέρω, μπορεί να έχω γίνει υπερβολικά καχύποπτος με τα κορίτσια και να λέω μαλακίες. Εάν πάλι η μικρή έχει πάρει ψηλά τον αμανέ και κάνει επιλογή πελατών, τη χαρίζω σε όσους είναι διατεθειμένοι να περιμένουν 5-6 δωμάτια ουρά και να περνάνε κι από face control. Εργαζόμενες υπάρχουν δόξα τον αλλάχ
Στον όμιλο Μελαντίας πρέπει να έχει να εμφανιστεί από το προηγούμενο έτος. Μάλιστα κάποια στιγμή πρέπει να έκανε επανεκκίνηση με άλλο όνομα αλλά και πάλι δεν κράτησε πολύ.αλανια μ να ρωτησω εχουμε κανα νέο ξερεις κανεις που θα βρω την εμμανουέλα απο μελαντιας 50 κ Αθηνών 373 γτ δεν την βλεπω εδω κ καιρο σε πρόγραμμα ξερουμε που δουλευει ;
Τώρα για να δουλεύει κάπου αλλού, δεν έχει ακουστεί κάτι.
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Σευχαριστω φιλεΣτον όμιλο Μελαντίας πρέπει να έχει να εμφανιστεί από το προηγούμενο έτος. Μάλιστα κάποια στιγμή πρέπει να έκανε επανεκκίνηση με άλλο όνομα αλλά και πάλι δεν κράτησε πολύ.
Τώρα για να δουλεύει κάπου αλλού, δεν έχει ακουστεί κάτι.
Poutsokordelas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Πόσα κορίτσια έχει φέρει το τελευταίο διαστημα το Κ30-60 τύποι ? Προφανώς για να καλύψει το κενό της παπατζοαλυσίδας αλλά τι γίνεται γαμάτε πιο πολύ το καλοκαίρι εσείς λόγο αδειών?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K