Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Επιστροφή Ντινάρας,το σκίνι πιπίνι και επίσκεψη πρώτη φορά. Σούπερ σέρβις. Στο πενηντάρι πηρα τσιμπούκι ακαποτο, φιλιά κάργα.

Ξεκινάει με φτύσιμο στο πουλί και τσιμπούκι ακαποτο. Πέρασμα και αρχιδιων . Κοντεψα να χύσω.

Δύο στάσεις ακολούθησαν . Την έβαλα πρώτα από πάνω ,πήγαινε το φιλί σύννεφο με λίγη γλώσσα κιολας. Σε μια φάση σταματάει το χοροπηδημα πάνω κάτω και έκανε ένα κόλπο,έσφιγγε επίτηδες τους μυς του μουνιού της στο πουτσοκέφαλο.

Μετά ακολούθησε ιεραποστολικό,όπου η Ντιναρα μου χουφτωνε τα κωλομερια.

Ρέστα έδωσε η Ντιναρα σε σέρβις. Πολύ καιρο είχα να δω τέτοιο.

Όμως . Υπάρχει ένα μεγάλο όμως . Μου είπε ότι αυτά είναι χαριστικά και ότι κανονικά είναι σε μεγαλύτερο προγραμμα.

Την προηγούμενη φορά που ήταν εδώ η Ντιναρα ,αν και δεν είχα πάει,σύμφωνα με αυτά που άκουσα τα είχε στάνταρ στο απλό. Τώρα μιλάει για μεγάλα προγράμματα.

Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ή άλλαξε ρότα γιατί οι μοναχοφάηδες την προηγούμενη φορά που είχε έρθει τα κραταγαν κρυφά αυτά για τη Ντιναρα μην χάσουν τη νύφη.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Έχει τσεκάρει κάνεις το κοκκινομαλικο καυλακι που παίζει τώρα στο Κασσάνδρας 8γ;

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.464
Πόντοι
3.246
Οσοι αναζητατε την περιβοητη Καταλεγια θα βρισκεται στο Lamour σημερα ετοιμαστε το πουλμαν :wanker::wanker::wanker:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.464
Πόντοι
3.246
Έχει τσεκάρει κάνεις το κοκκινομαλικο καυλακι που παίζει τώρα στο Κασσάνδρας 8γ;
Και εγώ αυτή την απορία έχω..
Σε ενα περασμα που χα κανει την ειδα, καλη ηταν , δεν μπηκα ομως οποτε δε γνωριζω για υπηρεσιες

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.300
Πόντοι
5.946
Επιστροφή Ντινάρας,το σκίνι πιπίνι και επίσκεψη πρώτη φορά. Σούπερ σέρβις. Στο πενηντάρι πηρα τσιμπούκι ακαποτο, φιλιά κάργα.

Ξεκινάει με φτύσιμο στο πουλί και τσιμπούκι ακαποτο. Πέρασμα και αρχιδιων . Κοντεψα να χύσω.

Δύο στάσεις ακολούθησαν . Την έβαλα πρώτα από πάνω ,πήγαινε το φιλί σύννεφο με λίγη γλώσσα κιολας. Σε μια φάση σταματάει το χοροπηδημα πάνω κάτω και έκανε ένα κόλπο,έσφιγγε επίτηδες τους μυς του μουνιού της στο πουτσοκέφαλο.

Όμως . Υπάρχει ένα μεγάλο όμως . Μου είπε ότι αυτά είναι χαριστικά και ότι κανονικά είναι σε μεγαλύτερο προγραμμα.

Την προηγούμενη φορά που ήταν εδώ η Ντιναρα ,αν και δεν είχα πάει,σύμφωνα με αυτά που άκουσα τα είχε στάνταρ στο απλό. Τώρα μιλάει για μεγάλα προγράμματα.

Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ή άλλαξε ρότα γιατί οι μοναχοφάηδες την προηγούμενη φορά που είχε έρθει τα κραταγαν κρυφά αυτά για τη Ντιναρα μην χάσουν τη νύφη.
ρεε φίλε γιατί το καις το κορίτσι? θα τρέχουν όλοι να ζητάνε ακα στο 50ρικο... άσε που θάχει ουρά μέχρι το Κίεβο...
στο πρώτο ποστ σου κιόλας? μας βάζεις σε σκέψεις.... μετά μην απορείτε που η Ντινάρα χθες ΔΕΝ ήταν στο πρόγραμμα!

Penisraketee

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
108
Πόντοι
0

Σε ποιο Studio την επισκέφθηκες; Καθώς δεν είχε κάτι στο πρόγραμμα της πλέον

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.803
Πόντοι
496
Ξέρουμε τι θα γίνει το ντεπαρι;bdsm ξενοδοχείο;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.300
Πόντοι
5.946

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Μην αγχώνεστε για τη Ντιναρα. Για μπάνια πήγε το κορίτσι. Θα γυρίσει.

Αλλά μην πάτε εκεί και ζητάτε ακάποτο στο 50αρι. Δεν είναι στο πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
To sabbato poy perase eixa episkeytei thn peribohth Ντιναρα στο κροκεων οροφος αφου πρωτα την ειδα στο γνωστο site.Ωραιο μουνι λεω βουρ. Φτανω στον οικο ητανε σε προγραμμα μισης ωρας και περιμεναμε 4-5 ατομα στο σαλονι.Τελικα εμφανηζετε η Ντιναρα και βλεπω ενα κοριτσι 28 χρονων κανονικο υψος για γυναικα σωματοτυπο πιπινέ μοντελέ πετιτ με ωραια ομορφα καλοσχηματισμενα βυζια και γενικα μια καλη παρουσια οχι ομως να τρελαθεις απλα μια καλη παρουσια.Ευχαριστη στο δωματιο δεν ειχε μα μου σου του και τα τι αυτα.Χουφτωνεις κανονικα ολα πολιτισμενα ομως δε λεει καπου οχι.Στο προσωπο δεν ειναι αυτο που λεμε βγαζει καυλααααααα αλλα μετριο και γαμηκαμπολ.
Στα του αγωνα καναμε τρεις στασεις ομορφα ολα εκτος απο το πολυ σημαντικο.Το μουνι της ητανε σαμπρελα δεν καταλαβαινα τιποτα και αν δεν ανταλαζαμε γλωσσοφιλακια ακομα εκει θα ημουνα να προσπαθω μπας και χυσω.Προφανως εχει φαει τιςςςςςςςς πουτσες και το μουνι ξεχειλωσε και φαντασου δεν ειμαι κοντορεβυθουλης.Αμα παει κανας μικροτσουτσουνος καλυτερα ας τον παιξει.

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Πέρασμα χτες βράδυ απ' το βουνό ,Βριλησσού 46. Η Ελεάνα. Λεπτή γύρω στο 170 μου φάνηκε,βυζιά μικρά,το πισω συστημα φάνηκε καλό άλλα άρχισε να απλώνει ψωμάκια. Φάτσα, δεν.

Στο 36 η γνωστή Στέλλα από Κωνσταντινουπολεως. Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή είναι στο βουνό είπε.

Ανέβηκε στον καναπέ δίπλα μου και μετά με καβαλησε και τη χουφτωσα λίγο,κωλο και βυζιά.

Ψιλολεει από σώμα , βυζιά και κωλο με ελαφριά πλαδαρότητα χωρίς να είναι χοντρή . Αλλά και μια φορά που την είχα δει πριν καιρό ,τα μάτια της παλι κατάμαυρα . Μήπως χρειάζεται εκτεταμένη ξεκούραση.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.300
Πόντοι
5.946
Μην αγχώνεστε για τη Ντιναρα. Για μπάνια πήγε το κορίτσι. Θα γυρίσει.

Αλλά μην πάτε εκεί και ζητάτε ακάποτο στο 50αρι. Δεν είναι στο πρόγραμμα.
Α μάλιστα, ξέρεις και σε ποιά παραλία εκπρόσωπε τύπου;

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Α μάλιστα, ξέρεις και σε ποιά παραλία εκπρόσωπε τύπου;
Όχι,αλλά μπορώ να κάνω ένα wild guess. Ακτή Βουλιαγμένης. Όσοι έχετε τον οβολόν πλερώστε και πάτε. Πείτε μας μετά και ποιες είδατε εκεί.

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Δεν σας τα λεγα; Γύρισε η Ντινάρα. Που αγχωθηκατε κιόλας.

Και όπως είπα ε; Μην ζητάτε ακάποτο στο 50αρι.Που τα είδατε αυτα; Ενα ψεματάκι είπα ,όσο έλειπε το κορίτσι να ταράξω λίγο τα νερά. Αμέσως τσιμπάτε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom