Πρέπει να είναι μια παλιά γνώριμη αλλά δεν ξέρω ποιαΈχει τσεκάρει κανεις την Τατιάνα από Βριλησσου/Τριγγετα;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 496
Ωραία θα ήταν αντί για ξενοδοχείο, να κανονίζες σε αυτό το στούντιο ανεξάρτητες της επιλογής σου.υπάρχει ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι ίσως στα δωμάτια να στεγάζονται ανεξάρτητες κοπέλες που να δέχονται με ραντεβού ή κάτι τέτοιο.
Το γράφω με κάθε επιφύλαξη.
Μήπως η Βαλέρια;;Πρέπει να είναι μια παλιά γνώριμη αλλά δεν ξέρω ποια
maradona7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 12.015
- Πόντοι
- 30.733
Η βαλερια μαλλον ειναι η τατιανα κ γω αυτο πιστευω χωρις να την εχω δει , συμφωνω με τερμι
Σχετικα με Αλινα στο κηφισο κατ εμε τπτ ιδιαιτερο , δεν εχω αφησει κριτικη αλλα προσυπογραφω οσα εγραψε ενα παλικαρι , μετριο προσωπο , καλο σωμα κ ενα τυπικο σερβις , οχι φολα αλλα με κοφτες τοσο οσο κ λιγακι μαγκωμενη με χλιαρη πιπα .
Εντωμεταξυ δυο φορες πηγα τελευταια και η κριστινα ηταν σε δωματιο με μεγαλο προγραμμα , δεν εχει τυχει να τη τεσταρω γτ δε με ενθουσιαζε εμφανισιακα ουτε στα κασσανδρας , εχω καλο feedback ομως απο εγκριτο συναγωνιστη οποτε παει για δοκιμη στο 70αρι απο βδομαδα
Αυτη η sissy στο 232 που γραφει ο @Α-Ω , υπαρχει περιπτωση να ναι μια Evi , αν ειναι αυτη την εχω γαμησει με anal στο κηφισο , ηταν καθαρη κιολας . Κραταω επιφυλαξη γτ ειχε 2αρι βυζι και αυτη 4αρι γραφει , αν ειναι η ιδια τα φουσκωσε. Παντως υψος 1.58 ( αν ισχυει ) ειναι ταλε κουαλε οπως κ ξανθο μαλλι , η Evi ηταν απο Μολδαβια θυμαμαι ( μιλαγε κ ελληνικα ) . Αν πας να τσεκαρεις γραψε φιλε αν γινεται γτ με ενδιαφερει
Για anal δες ειτε Πωλινα ειτε Σαμπρινα απο βουνο αν επανηλθε ( ειναι και μια ακομη λατινα που κανει δρομολογια στουντιο-φυλης συχνα , ηταν στα κασσανδρας που επεσε λουκετο , αν εμφανιστει σ στελνω σε πμ ονομα κ δωρακι )
Σχετικα με Αλινα στο κηφισο κατ εμε τπτ ιδιαιτερο , δεν εχω αφησει κριτικη αλλα προσυπογραφω οσα εγραψε ενα παλικαρι , μετριο προσωπο , καλο σωμα κ ενα τυπικο σερβις , οχι φολα αλλα με κοφτες τοσο οσο κ λιγακι μαγκωμενη με χλιαρη πιπα .
Εντωμεταξυ δυο φορες πηγα τελευταια και η κριστινα ηταν σε δωματιο με μεγαλο προγραμμα , δεν εχει τυχει να τη τεσταρω γτ δε με ενθουσιαζε εμφανισιακα ουτε στα κασσανδρας , εχω καλο feedback ομως απο εγκριτο συναγωνιστη οποτε παει για δοκιμη στο 70αρι απο βδομαδα
Ο κηφισος ειχε σχεδον παντα μια με anal απο στουντιο , τελευταια βεβαια ηταν η αναμπελ που δουλευε προσφατα στο κασσανδρας . Παπατζιλικια λενε γενικως στο 232 , προσπαθουσε να με πεισει η τσατσα οτι η Λορα δεν ηταν η φολολιζα πριν μερικους μηνες ( τωρα πηρε κ τα 2 ονοματα ) , της ελεγα οτι εχω αποτοξινωθει απο το αλκοολ κ δε ξεχναω εκει αυτηπήγα στο 232 να δώ Τατιάνα που διαφήμιζε πρωκτικό... πλέον δεν το έχει στο πρόγραμμα... αλλά βρήκα την Τάνια από Αριστοτέλους 5 μετονομασμένη σε Τατιάνα... μαζί της η Αλβανίς ''Μαρίνα η Σέρβα'' η επονομαζόμενη ''Όρκα''...
η υπηρεσία μου ορκίστηκε πως η Τάνια/Τατιάνα δεν έχει δουλέψει αλλού και πως κάνω λάθος οτι την είδα την προηγούμενη εβδομάδα στο Αριστοτέλους 5...
πιθανόν να νομίζει πως είναι και παρθένα αν κρίνω από τον ρυθμό που τραβάει πελάτες το μαγαζί...
@Afrodite΄/Άρτεμις γύρνα πίσω, υποφέρουμε...
Αυτη η sissy στο 232 που γραφει ο @Α-Ω , υπαρχει περιπτωση να ναι μια Evi , αν ειναι αυτη την εχω γαμησει με anal στο κηφισο , ηταν καθαρη κιολας . Κραταω επιφυλαξη γτ ειχε 2αρι βυζι και αυτη 4αρι γραφει , αν ειναι η ιδια τα φουσκωσε. Παντως υψος 1.58 ( αν ισχυει ) ειναι ταλε κουαλε οπως κ ξανθο μαλλι , η Evi ηταν απο Μολδαβια θυμαμαι ( μιλαγε κ ελληνικα ) . Αν πας να τσεκαρεις γραψε φιλε αν γινεται γτ με ενδιαφερει
Για anal δες ειτε Πωλινα ειτε Σαμπρινα απο βουνο αν επανηλθε ( ειναι και μια ακομη λατινα που κανει δρομολογια στουντιο-φυλης συχνα , ηταν στα κασσανδρας που επεσε λουκετο , αν εμφανιστει σ στελνω σε πμ ονομα κ δωρακι )
Τελευταία τροποποίηση:
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.319
- Πόντοι
- 5.946
γιατί διάλεξες την υποδεέστερη των τριών; έτσι κι αλλοιώς καμμένο το 50ρικο τουλάχιστον θα γαμούσες μία από τις δύο θεές…???
Κριστυ η νεοτερη απο τη λατινοτριαδα του 108 , την ειχα κατα νου καθοτι δεν ειχα καταφερει να τη δω σε σαλοναρισμα και ο κωλος της στις φωτο κενταγε . Περασμα λοιπον για τη πιτσιρικα εν μεσω Κλεωνος , στη βαρδια μαζι με Καταλεγια , κοκκινα εσωρουχα σεξι πανω - κατω , το a/c στους 19 σε σαλονι και δωματιο και ειπα να δωσω πορτοκαλι για μια δοκιμη . Η τσατσα με εβαλε αυτη τη φορα στο 1ο δωματιο δεξια οπως μπαινεις στην εισοδο του στουντιο . Ζητειστε αυτο το δωματιο ( 1ο δωματιο στο διαδρομο δεξια της εισοδου ) γιατι το μεγαλο απο την αριστερη μερια της εισοδου εχει θεμα το τηλεφωνο της μπανιερας και το τρεχουμενο νερο εχει πολυ χαμηλη πιεση . Μεγαλες πετσετες το καλο σε ολα τα δωματια
Απο εμφανιση τωρα , στο προσωπο ειναι απεικονιστικες οι φωτος αν προσθεσετε ενα ξεθωριασμενο κραγιον στα λεπτα χειλη ( μετριο κ αδιαφορο προσωπο ) αλλα στο σωμα και και τον κωλο που τον δειχνουν πετρα ειναι πολυ παπατζα . Το κορμι ειναι αρκετα χαλαρο παντου , ο κωλος αρκετα πλαδαρος με πιο ανοιχτη περιφερεια , οχι χοντρη επουδενι αλλα πιο φορτωμενη σε οπισθια κ μπουτια κ γενικοτερα στο κορμο . Πιτσιρικα ηλικιακα μαξ 23 ετων με υψος 1.66-1.67 αλλα εμφανισιακα μετριοτατη επιεικως κ σιγουρα κατωτερη απο τις αλλες 2 λατινες του μαγαζιου . Βυζι ασακι φλατ ανυπαρκτο δεν εκανε κινηση ουτε να βγαλει σουτιεν κατα τη συνεδρεια , πρεπει να μη νιωθει ανετα με το στηθος της , προβλεπω τα πρωτα φραγκα να τα διαθετει εκει , 1 μηνα εχει μολις στην Ελλαδα .
Στο κυριως τωρα , με σπρωχνει να ξαπλωσω και αρχιζει να χορευει στα ορθια στο κρεβατι αφου εβαλε μουσικη στο κινητο και να αφαιρει αργα το κατω μερος . Υποτονικα μηχανικες οι κινησεις της , πηρα πρωτοβουλια αφου τη ξαπλωσα με λιγο δαχτυλακι που δε το αρνηθηκε , ειχε ηδη βαλει λιγο τζελ απο πριν και μετα πιπα . Πουτσες μπλε η πιπα , μηδενικο δοντι κ χερι αλλα πολυ ρηχη ισα ισα πιο κατω απο το πουτσοκεφαλο , απεφυγε τα βαθια μπασιματα παρα τη κινηση μου.
Στο γαμησι 4 στασεις την επαιξα , απο την αρχη στο ιερασποστολικο οπου ξαπλωσα πανω της για να ελεγχω τα κωλομερια ωστε να διεισδυω βαθια μεχρι μπρουμυτα οπου κοπαναγα με ολη τη δυναμη απο τη λεκανη , την πηγα ανευ ανασας χωρις να κανει κινηση να μου βαλει κοφτη . Στα 4 της κραταγα τα χερια ωστε να μη κλεψει , δε βιαστηκε κ δεν εκλεψε αλλα αν δε παρετε πρωτοβουλια θα γινει το σεξ κοιμισμενο παιχνιδι παλαιμαχων . Να πω οτι περιμενε να στραγγιξω χωρις να τζασει αμεσως .
Αν σας κανει εμφανισιακα κ μπειτε , παρτε πρωτοβουλια και μη περιμενετε κινηση , κοφτες δε μου βαλε αλλα junk food γαμησι μιας χρησης , στα μειον να πω οτι μυριζε το μουνι της περιεργα ενδεχομενως λογω τζελ
Εν ολιγοις , εμφανιση κατω του μετριου κατ εμε κ σερβις υποτονικο μηχανικο αλλα απροβληματιστο , δε θα επαναλαβω
maradona7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 12.015
- Πόντοι
- 30.733
Τις γαμησα κ τις 3 , αφησα κ κριτικες . Αυτη ηταν η 3η για να συμπληρωθει η τριλογια , δεν την ειχα πετυχει μεχρι τοτε ουτε σαλοναρισμα κ επεμεινα γτ μ αρεσε το κωλι στις φωτο αλλα παπαρια μεντολες. Εμφανισιακα υπολειπεται εμφανως η κριστυ των 2 , το γραψα κιολας. Ολες την ιδια μαλακια να βαζουν μουσικη στο κιν εντωμεταξυγιατί διάλεξες την υποδεέστερη των τριών; έτσι κι αλλοιώς καμμένο το 50ρικο τουλάχιστον θα γαμούσες μία από τις δύο θεές…???
Ολες καραμετριες στο σερβις , καμμενο 50αρι καλα το γραφεις
Τελευταία τροποποίηση:
Η Νάνσυ στη γερμανοαλυσιδα είναι η παλιά Νάνσυ η Ουγγαρέζα που είχε γίνει και ανεξάρτητη ένα διάστημα;
Ωραίο μουνι τη θυμάμαι και με σχετικά καλό σέρβις.
Γενικώς πολύ σαπιλα πάντως οι Γερμανοί, παλιά φέρνανε τοπ μουνια, πλέον έχουν ξεμεινει με 2-3 παλιές που πλέον έχουν φτάσει ηλικιακά σε μιλφς (Ζανέτ, Μαράια) και κάτι μάπα καινούριες.
Ωραίο μουνι τη θυμάμαι και με σχετικά καλό σέρβις.
Γενικώς πολύ σαπιλα πάντως οι Γερμανοί, παλιά φέρνανε τοπ μουνια, πλέον έχουν ξεμεινει με 2-3 παλιές που πλέον έχουν φτάσει ηλικιακά σε μιλφς (Ζανέτ, Μαράια) και κάτι μάπα καινούριες.
Δώσε το 50ρικο αλλού.Αυτό το πράγμα με τη Πωλίνα που έχει πιάσει βάρδια από τις 20:00 και στις 22:10 σε "ένα μισάωρο θα έρθει", δε το πολύ κατάλαβα. Προφανώς μετά από 6-8 μήνες αποχής, το 50αρικακι δεν ήταν γραφτό να αλλάξει χέρια.
Εγώ από τότε που την πέτυχα στο Τριγγέτα και, με το που είδε ότι πήγα να περάσω δωμάτιο, μου ανακοίνωσε "έχω πρόγραμμα μιας ώρας", δεν ξαναπατάω σε βάρδια της.
Χίλιες φορές να δώσω τα λεφτά μου σε μιλφ ή σε μετριότερη εμφανισιακά.
Ναι, το ξέρω αυτό με το πρόγραμμα ώρας, το είχα ξαναδιαβάσει που το είχες γράψει. Είναι προφανές ότι διαλέγει πελάτες. Πουθενα δε το δίνω, μετά από κανά.. 6μηνο βλέπουμε πάλι.Δώσε το 50ρικο αλλού.
Εγώ από τότε που την πέτυχα στο Τριγγέτα και, με το που είδε ότι πήγα να περάσω δωμάτιο, μου ανακοίνωσε "έχω πρόγραμμα μιας ώρας", δεν ξαναπατάω σε βάρδια της.
Χίλιες φορές να δώσω τα λεφτά μου σε μιλφ ή σε μετριότερη εμφανισιακά.
Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 37
- Like
- 9.630
- Πόντοι
- 6.246
Έλα ρε παιδιά τώρα.. Αν και δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση γιατί δεν θα κάτσω να απαντήσω, είναι δυνατόν να γράφουμε κάτι άσχημο για την Πωλίνα?
Η κοπέλα είναι μουνάρα και κάνει χάρη που δουλεύει σε στούντιο.
Δηλαδή οκ, ας είμαστε ειλικρινείς.
Δεν την έχω πάρει ποτέ στο στούντιο αλλά μόνο σαν εσκορτ και αυτό το κορμί απλά δεν υπάρχει.
Και φοβερός χαρακτήρας.
Έχω αρκετό καιρό να την δω και δεν ξέρω αν άλλαξε αλλά μιλάμε εντάξει.. και 150ε σαν εσκορτ για μία ώρα θα ήταν καλή τιμή για την συγκεκριμένη.
Μην καθόμαστε να γράφουμε κακά σχόλια για τέτοιο μουνί.
Φιλικά πάντα.
Δεν την έχω πάρει ποτέ στο στούντιο αλλά μόνο σαν εσκορτ και αυτό το κορμί απλά δεν υπάρχει.
Και φοβερός χαρακτήρας.
Έχω αρκετό καιρό να την δω και δεν ξέρω αν άλλαξε αλλά μιλάμε εντάξει.. και 150ε σαν εσκορτ για μία ώρα θα ήταν καλή τιμή για την συγκεκριμένη.
Φιλικά πάντα.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.181
- Πόντοι
- 3.715
μπορεί πάντα η υπηρεσία να ανακοινώνει ότι διατίθεται από 150 ευρώ και πάνω.Έλα ρε παιδιά τώρα.. Αν και δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση γιατί δεν θα κάτσω να απαντήσω, είναι δυνατόν να γράφουμε κάτι άσχημο για την Πωλίνα?
Και φοβερός χαρακτήρας.
Φιλικά πάντα.
έτσι θα γλιτώνει ο κόσμος τα 50άρικα από το να τα κάψει κι η Πωλίνα με τον οίκο που τη φιλοξενεί θα παίζουν μπάλα όπως είναι σωστό.
Φίλε γούστα είναι αυτά, πάντως εγώ τη τελευταία φορά που πήγα μόλις την είδα στο φως της έριξα άκυρο. Μουνάρα ναι, μπορεί να είναι, για σένα όμως. Επίσης, εγώ σχολίασα τη πολιτική του συγκεκριμένου καταστήματος ή μάλλον της κοπέλας. Η βάρδια της δε ξεκίναγε στις 20:00? Τι παει να πει 2 ώρες μετά δεν ήταν εκεί? Αν ήταν έτσι ας έβγαζαν ανακοίνωση. Και δε μιλάμε για μισάωρη καθυστέρηση αλλά 2ώρες+..Αν και νομίζω ότι με θυμήθηκε και μου έριξε πόρτα, πράγμα το οποίο είναι χειρότερο από το να μην ήταν εκεί.Έλα ρε παιδιά τώρα.. Αν και δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση γιατί δεν θα κάτσω να απαντήσω, είναι δυνατόν να γράφουμε κάτι άσχημο για την Πωλίνα?
Και φοβερός χαρακτήρας.
Φιλικά πάντα.
Ας κάνει ότι θέλει αρκεί να ενημερώσει το στούντιο για να μη τρέχουμε μέσα στο καύσωνα τσάμπα.μπορεί πάντα η υπηρεσία να ανακοινώνει ότι διατίθεται από 150 ευρώ και πάνω.
έτσι θα γλιτώνει ο κόσμος τα 50άρικα από το να τα κάψει κι η Πωλίνα με τον οίκο που τη φιλοξενεί θα παίζουν μπάλα όπως είναι σωστό.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.181
- Πόντοι
- 3.715
...αν ήταν τα κορίτσια κρουασάν κι αν είχαν οι γέροι δόντια να μασάν....κλπ.Ας κάνει ότι θέλει αρκεί να ενημερώσει το στούντιο για να μη τρέχουμε μέσα στο καύσωνα τσάμπα.
τώρα τι να λέμε, επίπεδο αρπαχτής, όπως όλα στο Γελαδιστάν.
Φυσικά και θα γράψουμε άσχημα λόγια συνάδελφε.Έλα ρε παιδιά τώρα.. Αν και δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση γιατί δεν θα κάτσω να απαντήσω, είναι δυνατόν να γράφουμε κάτι άσχημο για την Πωλίνα?
Και φοβερός χαρακτήρας.
Φιλικά πάντα.
Δηλ. εσύ γουστάρεις να τρως πόρτα από σεξεργατρια;
Αν θεωρεί ότι μας πέφτει πολλή για στούντιο, ας πάει να δουλέψει εσκορτ κι ας βάλει ταρίφα 200€ την ώρα.
Οκ κορμάρα - και λοιπόν;
Αν μου κάνει τη ... χάρη απλά να τη χαλβαδιασω στο σαλόνι για να πάω μετά σπίτι να τον παίξω, σιγά τα ωα. Ιδίως τώρα το καλοκαίρι κυκλοφορούν στο δρόμο άπειρα χαζογκομενιδια ημίγυμνα .
Επίσης φιλικά.
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.121
- Πόντοι
- 5.845
Πρεπει να ειναι νεα αφιξη. Δεν τη θυμαμαι απο καπου αλλουΤην Christina από Κηφισσο 30-60 την έχει πάρει κανεις;;Φενεται δυνατό πιστόλι!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K