Μόλις γύρισα απο Συγγρου 232…αχυστος! Ο λόγος ειναι η κυρία στην υποδοχή κ εξηγώ… Ενώ βγήκαν τα κορίτσια η Τζενη κ η Λολιτα (γαμευσιμες κ οι δυο κατα τα δικά μου γουστα),διαλέγω Τζενη κ μπαίνω δωματιο με απλο προγραμμα. Περνανε 5-6 λεπτα αφού έχω κανει το ντους άρα σύνολο κοντά 10 κ η κοπέλα πουθενά! Τη ρωτάω αν εχει άλλο δωματιο μου λέει Οχι τώρα έρχεται! Περνανε αλλα 10 λεπτα η κοπέλα πουθενά! Καταλαβαίνω οτι σίγουρα εχει άλλο δωματιο ή οτιδήποτε που δε με ενδιαφέρει, ντύνομαι κ βγαίνω έξω. Φωνάζω τη κυρία παντα ευγενέστατος και χωρις να πω τιποτα έρχεται με το πενηντάρικο ανα χείρας! Άρχισε τις δικαιολογίες που και παλι δε με ενδιαφέρουν αφού με το ψέμα της με εχει χάσει ήδη απο πελάτη… Το ζουμί; Για τους καινούριους πιο πολύ και λιγότερο τους παλιούς: Μη φοβάστε να ζητήσετε τα λεφτά σας πίσω απο τη στιγμή που δε τηρούνται κάποια πραματα στα στούντιο ή στα μασάζ ή δε ξέρω γω που. Αν δε θέλουν λεφτά δε πειράζει θα τα δίνουμε αλλου.
Υποτίθεται πάμε στα μπουρδέλα-στούντιο να περάσουμε καλά, πάραυτα οι υπηρεσίες μας ανεβάζουν πίεση, άλλες φορές λιγότερο, άλλες περισσότερο που να έχεις τέτοια νεύρα ώστε να μην γίνεται να συνευρεθείς, αυτό συμβαίνει. Στην δικιά σου περίπτωση, πρέπει να ευχαριστείς την υπηρεσία διότι άχυστος θα έφευγες ούτως η άλλως, στάθηκε τυχερός διότι έφυγες με τα λεφτά στην τσέπη, σε αντίθεση με εμένα που έφυγα με -50 ευρώ.
Αν αφήσουμε την περίπτωση σου, που πράγματι η υπηρεσία σε έσωσε, σε άλλες περιπτώσεις έχω καταλήξει ότι κακός νευριάζουμε η κακός νευριάζω. Προσπαθώ να μην νευριάζω, αλλά πολλές φορές δεν τα καταφέρνω, τι στον δρόμο με τους μαλάκες που πιάνουν τιμόνι και ούτε ξέρουν τι κάνουν, τι με τις υπηρεσίες που είναι εκτός τόπου και χρόνου, όλο και κάποιος η κάποια θα βρεθεί να με βγάλει εκτός εαυτού, δυστυχώς.