Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Α,μόλις κέρδισα κι άλλο τρόπαιο. 500 μηνύματα στο φόρουμ. Θα το βάλω κι αυτό σε περίοπτη θέση. Στον κωλο μου.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Τελικά πήγα χτες στη Λατίνα την Catalina.
Δεν...

Διάλεξα λάθος μέρα κατά πρώτον . Κυριακή χτες ,είχα κατεβάσει κάτι τσίπουρα και ήμουν σκατα.

Εμφανισιακά πολύ κοντά στο βίντεο χωρίς τη λάμψη ,ελαφρώς πιο τσουπωτή ισως, δεν μου φάνηκε τόσο καβλα όπως στο βίντεο και ήταν κι αυτή πτώμα.

Εφολιάσθην. Μαντιλακι, καποτα αμέσως σε πεσμένο πουλί ,μετά βίας μου σηκώθηκε, δεν καβλωσα καθόλου, σήκω πέσε ήταν το πουλί και μετά από αλλαγή καποτός την κατάφερα σε στάση δόγη όπου ψιλοκαμπούριαζε δείχνοντας ότι δεν αντέχει το κοπάνημα.

Μου ήρθε και μια απαίσια μυρωδιά μουνίλας στη μάπα και αυτό ήταν.

Της το δίνω όμως ότι έκανε υπομονη με τα σήκω κάτσε του πουλιού μου.

Ξεχασα,κατά τη διάρκεια του δόγη έπιανε τον κωλο της δείχνοντάς μου να την αρχίσω στις φαπες και της έριξα μερικές.

Εν κατακλείδι δεν μου άρεσε.
Διευκρινίζω όμως ότι η εν λόγω αντικειμενικά είναι πολύ εμφανίσιμη απλά εγώ κόλλησα στην άλλη Κ.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Αυτή την πήρε κανένας τωρα;

Την είχα πάρει πριν κάνα δυο χρόνια. Πηγαινοέρχεται απο Ρωσία για τουρ. Μεγάλα βυζιά,πιο γεμάτη απ ότι στις φωτογραφίες ήταν.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.772
Πόντοι
3.715
decadence...τι φέρανε πάλι...;!;!
1.56 ύψος, 46 κιλά
ποιος θα τη γαμήσει;
ο κοντορεβυθούλης;
(άσε που από τις φώτο μου θυμίζει τον Winn Wolfhard του Stranger things)

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.772
Πόντοι
3.715
decadence...τι φέρανε πάλι...;!;!
1.56 ύψος, 46 κιλά
ποιος θα τη γαμήσει;
ο κοντορεβυθούλης;
(άσε που από τις φώτο μου θυμίζει τον Winn Wolfhard του Stranger things)
η φώτο εξαφανίστηκε από το ποστ, αλλά οκ
είναι η Κιάρα, νέα άφιξη στην ¨γερμανική¨ αλυσίδα

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Καλησπέρα Κασσάνδρας κ Κωνσταντινουπόλεως που τα έχω κοντά σκέφτομαι να πάω αύριο κ θα ήθελα τη βοήθεια σας....καλό πρόγραμμα θέλω κ καλες υπηρεσίες....την καταλεγια δε την εχω πετύχει ακόμα....αν κ φοβάμαι να μπω γιατι αν ισχύουν αυτά που διαβαζω θα τελειώσω σε δέκα δευτερόλεπτα.... τζάμπα θα πάει....επισης σε ποιο σάιτ ρε μάγκες βλέπετε προγράμματα και ποια κοπέλα είναι.....από επαρχία έρχομαι γι'αυτό σας ρωτάω...κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη!!!

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Πήγα κασαννδρας κ Κωνσταντινουπόλεως σήμερα το απόγευμα κατά τη 7;30....τα φώτα όλα ανοιχτά τα κορίτσια έλειπαν όμως..... έρχεται στο δρόμο είναι έλεγαν οι τδατσαδες....ένα ανοιχτό.....δίπλα στο σουβλατζίδικο.....αν δε κάνω λάθος αριθμός 3.....δύο λατινες μου τις παρουσιάσε η ευγενική κυρία της υπηρεσίας....δε μου έκαναν κλικ....έφυγα με τις καύλες μου παρέα

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.564
Πόντοι
3.246
η φώτο εξαφανίστηκε από το ποστ, αλλά οκ
είναι η Κιάρα, νέα άφιξη στην ¨γερμανική¨ αλυσίδα
Ειναι η "γνωστη" πορνοσταρ κιαρα candy που δουλευε στο glamour με 180/ω και τελικα κατεληξε στο στουντιο να γαμιεται στο 50αρικο, οποιος περασει ας μας πει τι παιζει
εμενα παντως δε μου γεμιζει το ματι

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ειναι η "γνωστη" πορνοσταρ κιαρα candy που δουλευε στο glamour με 180/ω και τελικα κατεληξε στο στουντιο να γαμιεται στο 50αρικο, οποιος περασει ας μας πει τι παιζει
Τετοιες αναβαθμισεις θελουμε! :eyebrows:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420
Ποιες πορνοσταρ? Μόνο Μαλβινάραα:wanker:

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Και πριν το glamour σε άλλο γραφείο απο ότι εχει αναφερθεί.Τωρα στο πενηνταρικο τιμή ευκαιρίας...

Leon33

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
99
Πόντοι
0
Απορώ πως υπάρχουν ακόμα τα στούντιο με αυτές τις τιμές σε αυτές τις υπηρεσίες !!
πηγαίνω για το Θεσσαλίας (Dream Place) ... είχα λοκάρει εδώ και καιρό την Λίλυ
ευγενική η κυρια υποδοχής ανακοινώνει τιμοκατάλογο για τις δυο κοπέλες που δούλευαν εκεί (Λίλυ και Λορένα)
50 ευρώ απλό ... 60 με λίγο μασάζ .... 70 διαλέγεις 69 ή ισπανικο ... 90 ελεύθερο ... 120 όλα μαζί
μου ήρθε να γελάσω, όταν με 80 ευρώ έχεις μια ώρα στα μασάζ με ΟΛΑ ΜΑΖΙ !!!!

τελός παντων επιλέγω να μπω. στην είσοδο του δωματίου μου λεει ποιο πρόγραμμα θέλετε ;
-εγώ θέλω 69 και ελεύθερο, πόσο κάνει ;
-μου λεει να πάω να ρωτήσω την κοπέλα (την Λίλυ) !!!!
-γυρίζει και τι μου λεει ...η Λίλυ δεν κάνει 69 !!!
-πως δεν κάνει, αφου το ανακοινώσατε;
-το ανακοίνωσα για όλες !!!!
-χαχαχα ...αλήθεια τώρα ;;;
- ναι
- εντάξει σας ευχαριστώ δεν θα περάσω τελικά

είναι δυνατον να επιλέξεις για παράδειγμα το πλήρες 120 και να μην σε αφήσει να την γλύψεις !!!!!

απίθανα πράγματα !!! .....

ελάχιστα, μα ελάχιστα στουντιος αυτή τη στιγμή προσφέρουν σωστές υπηρεσίες σε αυτες τις τιμές

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ στα μασαζ και ας μην ειναι οι κοπέλες τοσο όμορφες

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.564
Πόντοι
3.246
Επισκεψη στην αλιονα απο τριγετα, η κοπελα εχει αλλαξει απ την τελευταια φορα που την ειχα παρει, εχει βαλει βυζομπαλα και χειλια , εχει γινει τσοντα εντελως, σαλοναρισε με ενα κορμακι και φοραγε καυλογυαλακια,
στις υπηρεσιες παραμενει τιμια :wanker:
@Helluvatime

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Το στούντιο Αχαρνών με τα κινέζακια έχει κλείσει;

Makis11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Like
138
Πόντοι
0
Παιδιά ποια είναι η αλυσίδα των Γερμανών που αναφέρεται? Συγγνώμη αλλά δεν έχω καταλάβει ποια studio είναι.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.564
Πόντοι
3.246
Παιδιά ποια είναι η αλυσίδα των Γερμανών που αναφέρεται? Συγγνώμη αλλά δεν έχω καταλάβει ποια studio είναι.
Ισμηνης 2 δαφνη studio deluxe εμφανιζεται η κοπελα
Αλυσιδα γερμανων ειναι deluxe, de paris, αριστοτελους 6

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom