Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Α,μόλις κέρδισα κι άλλο τρόπαιο. 500 μηνύματα στο φόρουμ. Θα το βάλω κι αυτό σε περίοπτη θέση. Στον κωλο μου.
Διευκρινίζω όμως ότι η εν λόγω αντικειμενικά είναι πολύ εμφανίσιμη απλά εγώ κόλλησα στην άλλη Κ.Τελικά πήγα χτες στη Λατίνα την Catalina.
Δεν...
Διάλεξα λάθος μέρα κατά πρώτον . Κυριακή χτες ,είχα κατεβάσει κάτι τσίπουρα και ήμουν σκατα.
Εμφανισιακά πολύ κοντά στο βίντεο χωρίς τη λάμψη ,ελαφρώς πιο τσουπωτή ισως, δεν μου φάνηκε τόσο καβλα όπως στο βίντεο και ήταν κι αυτή πτώμα.
Εφολιάσθην. Μαντιλακι, καποτα αμέσως σε πεσμένο πουλί ,μετά βίας μου σηκώθηκε, δεν καβλωσα καθόλου, σήκω πέσε ήταν το πουλί και μετά από αλλαγή καποτός την κατάφερα σε στάση δόγη όπου ψιλοκαμπούριαζε δείχνοντας ότι δεν αντέχει το κοπάνημα.
Μου ήρθε και μια απαίσια μυρωδιά μουνίλας στη μάπα και αυτό ήταν.
Της το δίνω όμως ότι έκανε υπομονη με τα σήκω κάτσε του πουλιού μου.
Ξεχασα,κατά τη διάρκεια του δόγη έπιανε τον κωλο της δείχνοντάς μου να την αρχίσω στις φαπες και της έριξα μερικές.
Εν κατακλείδι δεν μου άρεσε.
η φώτο εξαφανίστηκε από το ποστ, αλλά οκdecadence...τι φέρανε πάλι...;!;!
1.56 ύψος, 46 κιλά
ποιος θα τη γαμήσει;
ο κοντορεβυθούλης;
(άσε που από τις φώτο μου θυμίζει τον Winn Wolfhard του Stranger things)
πρόγραμμα ¨ακρίδας¨ μάλλον.Κιαρα αλλά με τι πρόγραμμα ?
Ειναι η "γνωστη" πορνοσταρ κιαρα candy που δουλευε στο glamour με 180/ω και τελικα κατεληξε στο στουντιο να γαμιεται στο 50αρικο, οποιος περασει ας μας πει τι παιζειη φώτο εξαφανίστηκε από το ποστ, αλλά οκ
είναι η Κιάρα, νέα άφιξη στην ¨γερμανική¨ αλυσίδα
Τετοιες αναβαθμισεις θελουμε!Ειναι η "γνωστη" πορνοσταρ κιαρα candy που δουλευε στο glamour με 180/ω και τελικα κατεληξε στο στουντιο να γαμιεται στο 50αρικο, οποιος περασει ας μας πει τι παιζει
εμενα παντως δε μου γεμιζει το ματι
Ποιες πορνοσταρ? Μόνο ΜαλβινάρααΕιναι η "γνωστη" πορνοσταρ κιαρα candy που δουλευε στο glamour με 180/ω και τελικα κατεληξε στο στουντιο να γαμιεται στο 50αρικο, οποιος περασει ας μας πει τι παιζει
Και πριν το glamour σε άλλο γραφείο απο ότι εχει αναφερθεί.Τωρα στο πενηνταρικο τιμή ευκαιρίας...Ειναι η "γνωστη" πορνοσταρ κιαρα candy που δουλευε στο glamour με 180/ω και τελικα κατεληξε στο στουντιο να γαμιεται στο 50αρικο, οποιος περασει ας μας πει τι παιζει
Ισμηνης 2 δαφνη studio deluxe εμφανιζεται η κοπελαΠαιδιά ποια είναι η αλυσίδα των Γερμανών που αναφέρεται? Συγγνώμη αλλά δεν έχω καταλάβει ποια studio είναι.