Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Άσε μας τώρα, πρέπει να δω τη C.
Άσε μας τώρα, πρέπει να δω τη C.
Catalina οχι Katalina γιατι βλεπω εχει μια με ονομα Katalina στο κασ.6 σημερα, αλλη ειναι αυτη. Περονοσπορος επεσε με δαυτες τι διαολο.Άσε μας τώρα, πρέπει να δω τη C.
Μη δειτε καποιον να αγαπαει , δεν αντεχετε ρε τσογλανια. Αν το σκασει μαζι με βαλντεραμα σε 3 μηνες εσεις ειστε υπευθυνοι
Απο την πρωτη φορα που περασα.γλυφει κωλο η Καταλεια?
Για πρώην αγοράκι τον κόβω…
Εγω ειχα ακουσει οτι παρολο που ειναι κουλουρακιας
Για πρώην αγοράκι τον κόβω…
Το είχα ξαναπει πριν καιρό ότι το ψευδώνυμο είναι συμπτωματικό. Δεν ήξερα τι να βάλω , μασούλαγα κουλούρι εκείνη την ώρα. Οπότε κουλουράκιας.Εγω ειχα ακουσει οτι παρολο που ειναι κουλουρακιας
δεν του το χε γλυψει το κουλουρι μονο σε αλλους το εγλυφε
Το κουλούρι ήταν με τυρί?Το είχα ξαναπει πριν καιρό ότι το ψευδώνυμο είναι συμπτωματικό. Δεν ήξερα τι να βάλω , μασούλαγα κουλούρι εκείνη την ώρα. Οπότε κουλουράκιας.
Ούτε κωλο γαμαω. Το αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι. Όπου κώλος, πηγή μυρίων κωλοβακτηριδίων.
Είμαι παλαιών αρχών. Πηγαίνω και εκκλησία. Μια φορά πήγα δηλαδή όταν με βάφτισαν.
Δεν ξέρω από που το συμπεραίνεις αυτό αλλά να σου πω εγώ τι ξέρω επί του θέματος χωρίς βέβαια τίποτα να είναι απόλυτο.Για πρώην αγοράκι τον κόβω…
Με σουσάμι.Το κουλούρι ήταν με τυρί?
ΘεσσαλονίκηςΜε σουσάμι.
Άγρια χαρακτηριστικά...Για πρώην αγοράκι τον κόβω…
Δηλαδη εαν μασουσες καμια πουτσα εκεινη την ωρα θα λεγοσουν πουτσακιας??Το είχα ξαναπει πριν καιρό ότι το ψευδώνυμο είναι συμπτωματικό. Δεν ήξερα τι να βάλω , μασούλαγα κουλούρι εκείνη την ώρα. Οπότε κουλουράκιας.
Ούτε κωλο γαμαω. Το αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι. Όπου κώλος, πηγή μυρίων κωλοβακτηριδίων.
Είμαι παλαιών αρχών. Πηγαίνω και εκκλησία. Μια φορά πήγα δηλαδή όταν με βάφτισαν.
Περίπου. Αν μασούσα κανένα μουνι ,θα με έβγαζα μουνάκιας.Δηλαδη εαν μασουσες καμια πουτσα εκεινη την ωρα θα λεγοσουν πουτσακιας??
@Helluvatime
Πολλές λατίνες αγοροφέρνουν χωρίς να είναι τράνς. Είναι αποτέλεσμα αφροινδιανικης μίξης, για αυτό αρκετές έχουν αυτά τα άγρια χαρακτηριστιικά.Για πρώην αγοράκι τον κόβω…
Όχι Θεσσαλονίκης, δεν την πάω μία τη ΘεσσαLονίκηΘεσσαλονίκης
χάλια...Τελικά πήγα χτες στη Λατίνα την Catalina.
Δεν...
Διάλεξα λάθος μέρα κατά πρώτον . Κυριακή χτες ,είχα κατεβάσει κάτι τσίπουρα και ήμουν σκατα.
Εμφανισιακά πολύ κοντά στο βίντεο χωρίς τη λάμψη ,ελαφρώς πιο τσουπωτή ισως, δεν μου φάνηκε τόσο καβλα όπως στο βίντεο και ήταν κι αυτή πτώμα.
Εφολιάσθην. Μαντιλακι, καποτα αμέσως σε πεσμένο πουλί ,μετά βίας μου σηκώθηκε, δεν καβλωσα καθόλου, σήκω πέσε ήταν το πουλί και μετά από αλλαγή καποτός την κατάφερα σε στάση δόγη όπου ψιλοκαμπούριαζε δείχνοντας ότι δεν αντέχει το κοπάνημα.
Μου ήρθε και μια απαίσια μυρωδιά μουνίλας στη μάπα και αυτό ήταν.
Της το δίνω όμως ότι έκανε υπομονη με τα σήκω κάτσε του πουλιού μου.
Ξεχασα,κατά τη διάρκεια του δόγη έπιανε τον κωλο της δείχνοντάς μου να την αρχίσω στις φαπες και της έριξα μερικές.
Εν κατακλείδι δεν μου άρεσε.
Έλα ντε;τι σας πιάνει και κάνετε απονενοημένα άλματα;!