Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.568
- Πόντοι
- 3.246
Την παιζει σα κομπολοι?? Μη μου λες τετοια για να κατσε περασω να της πω ενα γειαCatalina : Πανεμορφο προσωπο , πολυ ωραιο κορμι σφιχτο με μεγαλα κωλομερια τυπου Κατ , υψος 1.70 και κατι . Κουκλαρα εν ολιγοις , δε με φολιασε αλλα πολυ οριακα αποδεκτο ηταν το σερβις της . Εβγαλε μωρομαντηλα να καθαρισει το πουτσο μου στην αρχη , δε το δεχτηκα και εκανε πισω δεν επεμεινε . Περαν αυτου , στο σεξ δεν εκλεψε σε στασεις , λιγο τζελ , δε το χει με το γαμησι , βγαζει και κατι ακυρες ψευτοκραυγες αλλα οκ εκανα τη δουλεια μου , 3 στασεις κοπανημα κ τελειωμα στο λαστιχο στα 4 .
Θα τη ξαναπαρω σε μεγαλυτερο προγραμμα και θα επανελθω , ωραιο στηθος 2.5 αρια μαλακα πλαστικα βυζομπαλα που δενουν με το συνολο
Κατ εμε μαζι με Κατ τα πιο ωραια μουνια σε εμφανιση στα στουντιο τωρα, η Κατ ομως παιζει σα κομπολοι τη πουτσα δε συγκρινεται ασχετα αν ξεπεταει ενιοτε
Σχετικα με μια καινουργια τη Melissa που ηταν στο queens σημερα , δε ξερω αν ειναι κραχτης ή οχι , παντως τα μασαγε η τσατσα οτι δε ξερει γτ δεν ηρθε ουτε ποτε ξεκιναει και κατι κουλα
Μια αλλη Ivana κολομβιανη βοιδοκωλα ειναι και λιγο χοντρουλα απο κοντα , δε ξερω πως ειναι στο δωματιο
Μπραβο εξελιξη η κατ