Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Κουλουράκιας ανακαλύπτει τον τροχό :wanker::wanker::wanker:
Δεν την ανακάλυψα τώρα ρε. Απλά τώρα πρέπει να ωριμασε η κοπέλα από τότε που είχα πάει και ήταν άγουρο πιπίνι .

Πάει πολύς καιρός.

Πρέπει να ξαναπάω με 20λεπτο προγραμμα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Τι έγινε ρε παιδιά, πέρασα βόλτα της προάλλες από Μελαντίας 50 και γινόταν χαμός με Τζούλια :embarrased:
Η μεγαλύτερη φόλα μακράν για το 2022! Διορθώθηκε μήπως; Θυμάμαι έλεγε δεν θέλω να με ακουμπάς, πίπα χάλια με πάρα πολύ δόντι και έφυγα να πάω αλλού να γαμήσω σαν άνθρωπος.
Από εμφάνιση δεν λέω, πολύ καλό μουνί, αλλά τι να το κάνεις να δε σε αφήνει να την πιάνεις; Διορθώθηκε, η ο κόσμος από την αγαμία πληρώνει για να γαμάει από μακριά;

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.568
Πόντοι
3.246
Τι έγινε ρε παιδιά, πέρασα βόλτα της προάλλες από Μελαντίας 50 και γινόταν χαμός με Τζούλια :embarrased:
Η μεγαλύτερη φόλα μακράν για το 2022! Διορθώθηκε μήπως; Θυμάμαι έλεγε δεν θέλω να με ακουμπάς, πίπα χάλια με πάρα πολύ δόντι και έφυγα να πάω αλλού να γαμήσω σαν άνθρωπος.
Από εμφάνιση δεν λέω, πολύ καλό μουνί, αλλά τι να το κάνεις να δε σε αφήνει να την πιάνεις; Διορθώθηκε, η ο κόσμος από την αγαμία πληρώνει για να γαμάει από μακριά;
Δες τελευταία κριτικη που ανεβηκε για τζουλια ακομα φολα ειναι απ οτι λενε εγω δεν την εχω παρει

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
πληρώνει να τον γαμάνε
κι οι straight τρώνε φόλα
τελικά έχει γίνει σχολή η γκόμενα σε ενυδρείο
κι ο μαλάκας να πληρώνει για να τον παίζει απόξω.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.618
Πόντοι
496
Τι παίζει με παρις; Φτιάχνουν νέα δωμάτια;

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
https://*****/en/StudioWorker/10558-Alexandra

Γνώμες?

Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
98
Πόντοι
0
Μύστες καλησπέρα, Να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με Αμάντα; Νταρντανα ξανθια με βυζάρες και κωλάρα; Ειναι αύριο σε στούντιο κοντά μου και σκεφτόμουν να την επισκεπτώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
όπως καταλάβατε το μαζικό ραντεβού θανάτου επιτεύχθηκε, αποτέλεσμα πλέον όλοι νεκροί...
άλλοι για τα μάτια της,
άλλοι για τα μπούτια της,
άλλοι για τα βυζιά της...

αν μας δείτε να γράφουμε θα είναι τα φαντάσματά μας, όπως εγώ τώρα που σας βλέπω και δε με βλέπετε.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Tα στουντιο εχουν πιασει πατο, ποιο πατο δεν εχει. Πηγα βολτα τις προαλες σε συγγρου κασσανδρας βριλησσου και ολα μια απο τα ιδια με κωλολατινομπουχεσες και αντε κανα δυο παλιες που βαριεμαι.
Σημερα ειδα προσεξα μια στο κασσανδρας 4γ καινουργια ωραιο δειχνει μοντελατο αλλα δεν την εχω δει απο κοντα οποτε δυσκολευομαι να παω μην ειναι καμια απατη και τζαμπα η διαδρομη.Σε γενικα πλαισια για τον μπουτσο καταντησαν και τα στουντιο.
Περασα μια βολτα απο τη γνωστη φυλης και αντικρυσα βοιδάρες και ξεπετες φολες που μονο που τις εβλεπες στο φωναζαν.Σαφως εκει ειναι μια εκτονωση αφου πουθενα αλλου δεν αξιζει.Γενικα υπαρχει μια αναμπουμπουλα σε ολα τα επιπεδα και στους πολιτες και στα γαμησαδικα και στα μαγαζια ολων των τυπων και στο δρομο και παντου. Αντε να τελειωσει και αυτο το πανηγυρι με τας εκλογας μπας και ερθουμε ξανα στην κανονικοτητα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Tα στουντιο εχουν πιασει πατο, ποιο πατο δεν εχει. Πηγα βολτα τις προαλες σε συγγρου κασσανδρας βριλησσου και ολα μια απο τα ιδια με κωλολατινομπουχεσες και αντε κανα δυο παλιες που βαριεμαι.
Σημερα ειδα προσεξα μια στο κασσανδρας 4γ καινουργια ωραιο δειχνει μοντελατο αλλα δεν την εχω δει απο κοντα οποτε δυσκολευομαι να παω μην ειναι καμια απατη και τζαμπα η διαδρομη.Σε γενικα πλαισια για τον μπουτσο καταντησαν και τα στουντιο.
Περασα μια βολτα απο τη γνωστη φυλης και αντικρυσα βοιδάρες και ξεπετες φολες που μονο που τις εβλεπες στο φωναζαν.Σαφως εκει ειναι μια εκτονωση αφου πουθενα αλλου δεν αξιζει.Γενικα υπαρχει μια αναμπουμπουλα σε ολα τα επιπεδα και στους πολιτες και στα γαμησαδικα και στα μαγαζια ολων των τυπων και στο δρομο και παντου. Αντε να τελειωσει και αυτο το πανηγυρι με τας εκλογας μπας και ερθουμε ξανα στην κανονικοτητα.
Να ξαναγυρίσουμε στην εποχή προ κορόνα που γινόταν χαμός από ωραίες κοπέλες με τίμιες υπηρεσίες. Θυμάμαι το 19 που ένα φεγγάρι είχα γίνει μόνιμος πελάτης στην αλυσίδα των Γερμανών. Τώρα, κλάφτα χαράλαμπε...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/10593-Veronika

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.296
Πόντοι
2.420
όπως καταλάβατε το μαζικό ραντεβού θανάτου επιτεύχθηκε, αποτέλεσμα πλέον όλοι νεκροί...
άλλοι για τα μάτια της,
άλλοι για τα μπούτια της,
άλλοι για τα βυζιά της...

αν μας δείτε να γράφουμε θα είναι τα φαντάσματά μας, όπως εγώ τώρα που σας βλέπω και δε με βλέπετε.
ΑΑΑΧΧΧ Μαλβινάκι! ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ:wanker::wanker::wanker:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
γάμησέ τα.

PeoMastor01

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
64
Πόντοι
0
Μια Άρτεμις στο Μελεντιας 50 λέει τίποτα ?
Ειναι και Συγγρού 232 μερικές φορές.
Ισχύουν οι βάρδιες ?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μια Άρτεμις στο Μελεντιας 50 λέει τίποτα ?
Ειναι και Συγγρού 232 μερικές φορές.
Ισχύουν οι βάρδιες ?
Ναι φίλε μου! Μουνάρα με τρελή συμμετοχή! :wanker::wanker::wanker:

@Revlimit Θα σου πει και λεπτομέρειες ο Ρεβ που την τιμάει συχνά :wanker::erection::wanker::erection:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.568
Πόντοι
3.246
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom