Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Τότε η άλλη ,η 'κανονική' τι χρειάζεται;αυτό το κενό συμπληρώνουν οι ερωμένες
ερωμένες πληρωμένες
ερωμένες απλήρωτες
ερωμένες γενικώς
Τότε η άλλη ,η 'κανονική' τι χρειάζεται;αυτό το κενό συμπληρώνουν οι ερωμένες
ερωμένες πληρωμένες
ερωμένες απλήρωτες
ερωμένες γενικώς
έχεις παιδιά από γάμο;Τότε η άλλη ,η 'κανονική' τι χρειάζεται;
τι είναι το φουλ πρόγραμμα πρέπει να μάθειςκαλησπερα. επειδη ειμαι καινουργιος στο αθλημα μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα ειναι το φουλ προγραμμα;
καλησπερα. επειδη ειμαι καινουργιος στο αθλημα μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα ειναι το φουλ προγραμμα.
μιλάμε είσαι γενημένος πορνοστάρ... τώρα κατάλαβα!και με την ακα πιπα χύσεις στο 5λεπτο
ρε άσχετε , το μεγάλο πρόγραμμα δεν είναι σαν να παίρνεις βίζιτα. Δεν είναι δοτικες συνηθως στα στούντιο όπως στη βίζιτα. Είναι άλλης νοοτροπίας.Κοιτανε να σε φολιάσουν συνηθως. Αν πάει ο μικρός και χυσει στο 5λεπτο, Τον έφαγε. Παραπλανείς τους μικρούς με παπαριες.μιλάμε είσαι γενημένος πορνοστάρ... τώρα κατάλαβα!
στην πραγματικότητα το 50ρικο είναι χαμένο στο στούντιο...
λιγότερο από 80-100 δεν λέει και η καλή δοτική στουντιακή που αξίζει το 150ρι για μία ΄΄ωρα με τα έξτρα χωρίς χρέωση είναι εφάμιλλη σίτυ τουρ... με το χυσιματάκι στο στόμα, τα ντουσάκια μαζί... δεύτερη μπαλλίτσα... κάνα ακαποτούλι...
που να τα φανταστείς αυτά κουμπουράκια...
Μάλλον πολλές τσόντες βλέπεις τελευταίως λόγω ηλικίας. Που τη βρήκες εσυ την καλή δοτική σε στούντιο τη σημερον εποχη; Ντουσακια μαζί, χυσιματάκι στο στομα και αλλά φανταστικά. Αυτά που τα είδες σε στουντιο; Στου Σειρηνάκη;Ναι μπορεί, αν πρόκειται για καμιά μπαλότσα που δεν πατάει άνθρωπος ή αν της ακουμπήσεις τα διπλά και τριδιπλα. ισωςμιλάμε είσαι γενημένος πορνοστάρ... τώρα κατάλαβα!
λιγότερο από 80-100 δεν λέει και η καλή δοτική στουντιακή που αξίζει το 150ρι για μία ΄΄ωρα με τα έξτρα χωρίς χρέωση είναι εφάμιλλη σίτυ τουρ... με το χυσιματάκι στο στόμα, τα ντουσάκια μαζί... δεύτερη μπαλλίτσα... κάνα ακαποτούλι...
Τεσπα βαριέμαι να αντιδικω για τις παπαριες σου. Εσύ μάλλον θυμάσαι τι γινόταν ίσως παλιά και το παίρνεις και από διαφορετική βρυξελλιωτικη βάση το θέμα. Έχεις να τα ακουμπάς άπλετα και με το παραπάνω.μιλάμε είσαι γενημένος πορνοστάρ... τώρα κατάλαβα!
εσυ ο μικρός, (φαντάζομαι για τον εαυτό σου λές και όχι για το καυλί σου...) θα την φας την φόλα έτσι κι αλλοιώς...ρε άσχετε , το μεγάλο πρόγραμμα δεν είναι σαν να παίρνεις βίζιτα. Δεν είναι δοτικες συνηθως στα στούντιο όπως στη βίζιτα. Είναι άλλης νοοτροπίας.Κοιτανε να σε φολιάσουν συνηθως. Αν πάει ο μικρός και χυσει στο 5λεπτο, Τον έφαγε. Παραπλανείς τους μικρούς με παπαριες.
πάρε μεγάλο προγραμματάκι σε λέω...Ντουσακια μαζί, χυσιματάκι στο στομα και αλλά φανταστικά. Αυτά που τα είδες σε στουντιο;
Βρουξωλάριους ο μαύρος εκδικητής!Α ,σου βρήκα τελικα και όνομα που σου ταιριάζει . Βρουξόλακας.
Ναι ρε μας ανακάλυψες την Αμερική . Άμα τα χώνεις πολύ χοντρά συνέχεια το ξέρω κι εγώ.πάρε μεγάλο προγραμματάκι σε λέω...
αλλά εσύ δεν ακούς, αφού το ξέρεις πως στο 50ρικάκι είναι ξεπέτα.
με το που λες ακουμπάω 150 για πάρτη σου γλυκαίνονται τα κορίτσια, αρχίζουν να πλάθουν ιστορίες με το μυαλό τους και ανοίγουν όλες οι πόρτες...
αλλά αυτά δυστυχώς εσύ δεν θα τα μάθεις ποτέ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άμα έχεις και αμφιβολία για τα λεγόμενά μου ,ρωτά τον Σία που μου θελε μεγάλο πρόγραμμα γιατί αργεί να χύσει και πηγαίνει στούντιο μια φορά το μήνα,να δεις τι φόλα έφαγε.πάρε μεγάλο προγραμματάκι σε λέω...
αλλά εσύ δεν ακούς, αφού το ξέρεις πως στο 50ρικάκι είναι ξεπέτα.
με το που λες ακουμπάω 150 για πάρτη σου γλυκαίνονται τα κορίτσια, αρχίζουν να πλάθουν ιστορίες με το μυαλό τους και ανοίγουν όλες οι πόρτες...
αλλά αυτά δυστυχώς εσύ δεν θα τα μάθεις ποτέ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βρουξωλάριους ο μαύρος εκδικητής!
Ποιο είναι το πιο βαθύ λαρύγγι αυτή τη στιγμή σε στούντιο συναγωνιστές μου;
Λες?