Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Τότε η άλλη ,η 'κανονική' τι χρειάζεται;
έχεις παιδιά από γάμο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλησπερα. επειδη ειμαι καινουργιος στο αθλημα μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα ειναι το φουλ προγραμμα;
τι είναι το φουλ πρόγραμμα πρέπει να μάθεις
από ώρα μάλλον στα 45-50 λεπτά

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
καλησπερα. επειδη ειμαι καινουργιος στο αθλημα μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα ειναι το φουλ προγραμμα.

Είναι ένα πρόγραμμα που παίζεις σε τσόντα.Η πουτανα κάνει παπάδες στο δωμάτιο, ότι μπορεί να φανταστεί η αρρωστημένη φαντασία σου.

Τα είπαμε κι άλλη φορά. Τα μεγάλα προγράμματα είναι καμμένα λεφτά στα στούντιο.

Φουλ εννοούν συνήθως το μισάωρο, που δεν είναι μισάωρο ,με ακα πιπα, 69 ή ισπανικό στο 100αρι.

Πουτανα που έχει φουλ πελατεία πρόγραμμα της μιας ώρας στα 150 και παραπάνω,που δεν είναι μια ώρα, συνήθως δεν κάνει, δεν την συμφέρει.

Αν πάρεις δηλαδή φουλ στο 100αρι και με την ακα πιπα χύσεις στο 5λεπτο μετά σηκώθηκε και έφυγε αυτή. Δεν θα κάτσει να λύσετε το Κυπριακό.

Αν περιμενει έξω ουρά να περάσει στο δωμάτιο, αυτή θα κοιτάξει να σε ξεπετάξει για να πάρει κι άλλους όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Έτσι έλεγε και ο Σίας . Ήθελε να πάρει πρόγραμμα μεγάλο της μιας ώρας γιατί αργεί να χύσει έλεγε και του λεγα δεν αξίζει.

Προφανώς την έφαγε στον πρωκτό γιατί δεν ξαναφάνηκε εδώ.

Θες και φουλ.

Τρομάρα σου.

Τελευταία τροποποίηση:

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Να κάνω κι εγώ ερώτηση,μόνο οι γκαβούλιακες θα κανουν;

Ποια είναι μια ξανθιά Τζούλια; Αυτή στη Συγγρού που υποτίθεται είναι τσόντα; Δεν την έχω δει.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
και με την ακα πιπα χύσεις στο 5λεπτο
μιλάμε είσαι γενημένος πορνοστάρ... τώρα κατάλαβα!

στην πραγματικότητα το 50ρικο είναι χαμένο στο στούντιο...
λιγότερο από 80-100 δεν λέει και η καλή δοτική στουντιακή που αξίζει το 150ρι για μία ΄΄ωρα με τα έξτρα χωρίς χρέωση είναι εφάμιλλη σίτυ τουρ... με το χυσιματάκι στο στόμα, τα ντουσάκια μαζί... δεύτερη μπαλλίτσα... κάνα ακαποτούλι...
που να τα φανταστείς αυτά κουμπουράκια...

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206

λιγότερο από 80-100 δεν λέει και η καλή δοτική στουντιακή που αξίζει το 150ρι για μία ΄΄ωρα με τα έξτρα χωρίς χρέωση είναι εφάμιλλη σίτυ τουρ... με το χυσιματάκι στο στόμα, τα ντουσάκια μαζί... δεύτερη μπαλλίτσα... κάνα ακαποτούλι...
ρε άσχετε , το μεγάλο πρόγραμμα δεν είναι σαν να παίρνεις βίζιτα. Δεν είναι δοτικες συνηθως στα στούντιο όπως στη βίζιτα. Είναι άλλης νοοτροπίας.Κοιτανε να σε φολιάσουν συνηθως. Αν πάει ο μικρός και χυσει στο 5λεπτο, Τον έφαγε. Παραπλανείς τους μικρούς με παπαριες.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206

Μάλλον πολλές τσόντες βλέπεις τελευταίως λόγω ηλικίας. Που τη βρήκες εσυ την καλή δοτική σε στούντιο τη σημερον εποχη; Ντουσακια μαζί, χυσιματάκι στο στομα και αλλά φανταστικά. Αυτά που τα είδες σε στουντιο; Στου Σειρηνάκη;Ναι μπορεί, αν πρόκειται για καμιά μπαλότσα που δεν πατάει άνθρωπος ή αν της ακουμπήσεις τα διπλά και τριδιπλα. ισως

Τελευταία τροποποίηση:

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206

Τεσπα βαριέμαι να αντιδικω για τις παπαριες σου. Εσύ μάλλον θυμάσαι τι γινόταν ίσως παλιά και το παίρνεις και από διαφορετική βρυξελλιωτικη βάση το θέμα. Έχεις να τα ακουμπάς άπλετα και με το παραπάνω.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Α ,σου βρήκα τελικα και όνομα που σου ταιριάζει . Βρουξόλακας.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
ρε άσχετε , το μεγάλο πρόγραμμα δεν είναι σαν να παίρνεις βίζιτα. Δεν είναι δοτικες συνηθως στα στούντιο όπως στη βίζιτα. Είναι άλλης νοοτροπίας.Κοιτανε να σε φολιάσουν συνηθως. Αν πάει ο μικρός και χυσει στο 5λεπτο, Τον έφαγε. Παραπλανείς τους μικρούς με παπαριες.
εσυ ο μικρός, (φαντάζομαι για τον εαυτό σου λές και όχι για το καυλί σου...) θα την φας την φόλα έτσι κι αλλοιώς...
αν χύνεις στο 5λεπτο κάτσε σπίτι σου έτσι κι αλλοιώς ή τράβα στο Μετάξι...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
Ντουσακια μαζί, χυσιματάκι στο στομα και αλλά φανταστικά. Αυτά που τα είδες σε στουντιο;
πάρε μεγάλο προγραμματάκι σε λέω...
αλλά εσύ δεν ακούς, αφού το ξέρεις πως στο 50ρικάκι είναι ξεπέτα.
με το που λες ακουμπάω 150 για πάρτη σου γλυκαίνονται τα κορίτσια, αρχίζουν να πλάθουν ιστορίες με το μυαλό τους και ανοίγουν όλες οι πόρτες...
αλλά αυτά δυστυχώς εσύ δεν θα τα μάθεις ποτέ...

Α ,σου βρήκα τελικα και όνομα που σου ταιριάζει . Βρουξόλακας.
Βρουξωλάριους ο μαύρος εκδικητής!

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
με το που λες ακουμπάω 150 για πάρτη σου γλυκαίνονται τα κορίτσια, αρχίζουν να πλάθουν ιστορίες με το μυαλό τους και ανοίγουν όλες οι πόρτες...
Ναι ρε μας ανακάλυψες την Αμερική . Άμα τα χώνεις πολύ χοντρά συνέχεια το ξέρω κι εγώ.

Το θέμα δεν είναι μην γλυκαθουν τα κορίτσια,το θέμα είναι μην γλυκαθω εγώ . Τη γαμησα μετά.

Και να λες στα παιδιά άμα ακουμπάς συνέχεια 150αρια. Όχι 150αρι μια φορά και τα παραπλανείς.

Τελευταία τροποποίηση:

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206

Βρουξωλάριους ο μαύρος εκδικητής!
Άμα έχεις και αμφιβολία για τα λεγόμενά μου ,ρωτά τον Σία που μου θελε μεγάλο πρόγραμμα γιατί αργεί να χύσει και πηγαίνει στούντιο μια φορά το μήνα,να δεις τι φόλα έφαγε.

Γράψε κι αυτό. Ενώ ήξερα τι με περιμένει λέω μια μερα γιορτή σήμερα άντε να πάρω 100αρι. Το σκυλομετανιωσα.

Τελευταία τροποποίηση:

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Για τους μικρούς επισκέπτες λέω με τις ερωτήσεις.

Άμα εχωνα 150αρια τόσες φορές που πήγαινα εβδομαδιαίως θα ήμουνα Ωνάσης ή Βρουξόλακας.

Το θέτεις από τελείως διαφορετική βάση το θέμα. Με βάση το χοντρό πακέτο για κάψιμο στην πυρά.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Λοιπον αλανια , ας γραψω 2 αραδες εν συντομια

Στο αριστ.6 2 νεες κοπελες , η Μπιανκα ειναι πολυ γεματη σε μπουτια και κωλο και η πιτσιρικα Natti απο Καρακας με την οποια περασα για μια πιστολια αγυμναστο χαλαρο κορμι μετριο εμφανισιακα ( απαραδεκτο 2αρι πεσμενο βυζι για τετοια ηλικια ) με καλουτσικο κωλαρακι και αποστειρωμενες basic υπηρεσιες , προσωπικη μου εκτιμηση δε κανει για στουντιο το πακετο εμφανιση-υπηρεσιες αλλα πλεον εχει γινει κανονας η μετριοτητα με τις ελευσεις των νεων λατινων . Ανεβασα μια κριτικη

Εριξα μια πιστολια και στη Ξενια απο λεωφορο αθηνων , δουλευε βαρδια με Νικιτα . Η Νικιτα ειναι οτι βλεπετε στις φωτο κ το βιντεο ενω η Ξενια ειναι λεπτη κ ψηλη με ωραιο κωλο και ποδια αλλα τη χαλαει πολυ η φατσα ( μυτη μεγαλη κ μυτερη και πολυ αγριο προσωπο ) και η πολυ κακη πλαστικη στο στηθος ( 2αρι μεγεθος με μεγαλη αποσταση τα βυζομπαλα, καθολου αρμονικα στην οψη κ σκληρα στην αφη ) .
Απο υπηρεσιες δεν υστερησε , καλη πιπα περασε κ απο μπαλες που της ζητησα , γαμιοταν με ορεξη και σηκωνει σφαλιαρες στη κωλαρα , το νιωθα το μουνι της να πω . Λιγο overacting με κραυγες αλλα αντεχει στροφες κ δε κλεβει στις στασεις , στα 4 φαινοταν δουλεμενο το γκροβερ btw . Σε εμφανιση μου θυμισε πολυ μια Τανια απο κηφισο , κραταω επιφυλαξη αν ηταν η ιδια . Καλη για μια φορα αλλα δε θα επαναλαβω

Τελευταία τροποποίηση:

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Ποιο είναι το πιο βαθύ λαρύγγι αυτή τη στιγμή σε στούντιο συναγωνιστές μου;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom