Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ανιατη ασθενεια, τελικο σταδιο :2funny:
Σίγουρα δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Απλά θα βλέπω.

Wait Goodbye GIF by Silicon Valley

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Ώρε πήρε φωτιά ο κωλος των επισκεπτών. 70 τον αριθμό. Να πάτε Άρτεμις Συγγρού 232 παίδες.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
628
Πόντοι
81
Φημες λενε οτι θες να παντρευτείς σε στουντιο με φουλ πρόγραμμά :2funny:
@Helluvatime
Έγ
Και εγώ τα έχω δει καιρό αυτά τα σχόλια, τα οποία μάλιστα γίνανε τη περίοδο που είχε γράψει εδώ ο φίλος Κουλουράκιας, τι ύπουλες τακτικές χρησιμοποιεί η Κ για να προσελκύσει νέους πελάτες. Επίσης εγώ προσωπικά, επειδή υπήρξε πουτάνα που γούσταρα πολύ στο παρελθόν (Καρολάιν ή Ζοζεφιν), δε το έλεγα ούτε του παπά. Όχι επειδή ζήλευα, αλλά επειδή δεν ήθελα να περιμένω μισάωρα και ώρες για να ρίξω ένα πούτσο. Και ο εδώ ο Κουλουράκιας κάνει τη καλύτερη διαφήμιση της Κ, για ποιο λόγο? Για να περιμένει μισάωρα να γαμήσει το πολύ 10 λεπτα εξαιτίας της πολυκοσμίας? Το αναφέρω απλώς γιατί μου είχε κάνει εντύπωση.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.680
Πόντοι
4.546

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Έγ

Και εγώ τα έχω δει καιρό αυτά τα σχόλια, τα οποία μάλιστα γίνανε τη περίοδο που είχε γράψει εδώ ο φίλος Κουλουράκιας, τι ύπουλες τακτικές χρησιμοποιεί η Κ για να προσελκύσει νέους πελάτες. Επίσης εγώ προσωπικά, επειδή υπήρξε πουτάνα που γούσταρα πολύ στο παρελθόν (Καρολάιν ή Ζοζεφιν), δε το έλεγα ούτε του παπά. Όχι επειδή ζήλευα, αλλά επειδή δεν ήθελα να περιμένω μισάωρα και ώρες για να ρίξω ένα πούτσο. Και ο εδώ ο Κουλουράκιας κάνει τη καλύτερη διαφήμιση της Κ, για ποιο λόγο? Για να περιμένει μισάωρα να γαμήσει το πολύ 10 λεπτα εξαιτίας της πολυκοσμίας? Το αναφέρω απλώς γιατί μου είχε κάνει εντύπωση.
Παρέλειψα να γράψω ότι κι εγώ ύπουλες τακτικές χρησιμοποιώ.Ουτε εγώ δεν τις καταλαβαίνω.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Έγ

Τεσπα η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι είναι στα παπαρια μου ,ας κατέβει και ο στρατός.

Αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται, μην νομίζουν και ότι στραβωθηκα απ τον έρωτα και δεν βλέπω κιόλας τι γίνεται.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Μαλακίες γράφω τώρα, αλλά βαριέμαι να εξηγώ.

Τελευταία τροποποίηση:

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom