Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Καλά ρε δεν κατάλαβες ακομα; Ούτε εγώ δεν με πιστεύω τί λέω.Βαρέλι δίχως πάτο...χάθηκες για ώρες εκεί μέσα ρε τρελέ...
Καλά ρε δεν κατάλαβες ακομα; Ούτε εγώ δεν με πιστεύω τί λέω.Βαρέλι δίχως πάτο...χάθηκες για ώρες εκεί μέσα ρε τρελέ...
Ανιατη ασθενεια, τελικο σταδιοΒαρέλι δίχως πάτο...χάθηκες για ώρες εκεί μέσα ρε τρελέ...
Σίγουρα δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Απλά θα βλέπω.Ανιατη ασθενεια, τελικο σταδιο
Αδιόρθωτος.Ανιατη ασθενεια, τελικο σταδιο
Σίγουρα δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Απλά θα βλέπω.
Ανιατη ασθενεια, τελικο σταδιο
Σίγουρα δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Απλά θα βλέπω.
Η υπόθεση βέβαια βρωμάει, αλλά διαλευκάνθει.Ειναι φως φανάρι. Κάποιος με υποδύεται.
ΈγΦημες λενε οτι θες να παντρευτείς σε στουντιο με φουλ πρόγραμμά
@Helluvatime
Και εγώ τα έχω δει καιρό αυτά τα σχόλια, τα οποία μάλιστα γίνανε τη περίοδο που είχε γράψει εδώ ο φίλος Κουλουράκιας, τι ύπουλες τακτικές χρησιμοποιεί η Κ για να προσελκύσει νέους πελάτες. Επίσης εγώ προσωπικά, επειδή υπήρξε πουτάνα που γούσταρα πολύ στο παρελθόν (Καρολάιν ή Ζοζεφιν), δε το έλεγα ούτε του παπά. Όχι επειδή ζήλευα, αλλά επειδή δεν ήθελα να περιμένω μισάωρα και ώρες για να ρίξω ένα πούτσο. Και ο εδώ ο Κουλουράκιας κάνει τη καλύτερη διαφήμιση της Κ, για ποιο λόγο? Για να περιμένει μισάωρα να γαμήσει το πολύ 10 λεπτα εξαιτίας της πολυκοσμίας? Το αναφέρω απλώς γιατί μου είχε κάνει εντύπωση.
Προσυπογράφω! Η κοπέλα ΑΞΊΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΏρε πήρε φωτιά ο κωλος των επισκεπτών. 70 τον αριθμό. Να πάτε Άρτεμις Συγγρού 232 παίδες.
Παρέλειψα να γράψω ότι κι εγώ ύπουλες τακτικές χρησιμοποιώ.Ουτε εγώ δεν τις καταλαβαίνω.Έγ
Και εγώ τα έχω δει καιρό αυτά τα σχόλια, τα οποία μάλιστα γίνανε τη περίοδο που είχε γράψει εδώ ο φίλος Κουλουράκιας, τι ύπουλες τακτικές χρησιμοποιεί η Κ για να προσελκύσει νέους πελάτες. Επίσης εγώ προσωπικά, επειδή υπήρξε πουτάνα που γούσταρα πολύ στο παρελθόν (Καρολάιν ή Ζοζεφιν), δε το έλεγα ούτε του παπά. Όχι επειδή ζήλευα, αλλά επειδή δεν ήθελα να περιμένω μισάωρα και ώρες για να ρίξω ένα πούτσο. Και ο εδώ ο Κουλουράκιας κάνει τη καλύτερη διαφήμιση της Κ, για ποιο λόγο? Για να περιμένει μισάωρα να γαμήσει το πολύ 10 λεπτα εξαιτίας της πολυκοσμίας? Το αναφέρω απλώς γιατί μου είχε κάνει εντύπωση.
Τεσπα η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι είναι στα παπαρια μου ,ας κατέβει και ο στρατός.Έγ
Είναι φεικ οι φώτο! Τώρα τις έβαλε, πριν είχε δικές της βγαλμένες στο στούντιο.Η παλιά η Νίνα ειναι; Εδώ δείχνει πολύ τούμπανο. Έφτιαξε κώλο;
Και το βίντεο φέικ;Είναι φεικ οι φώτο! Τώρα τις έβαλε, πριν είχε δικές της βγαλμένες στο στούντιο.
Στραβός είσαι;Και το βίντεο φέικ;
μπορειΣτραβός είσαι;
Μπορει όμως να έβαλε κωλο.Στραβός είσαι;
Γιατί να έβαλε κώλο; Πιο πολύ φοβάμαι μην έβαλε χείλια.μπορει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορει όμως να έβαλε κωλο.
Γιατί είχε μικρό.Γιατί να έβαλε κώλο; Πιο πολύ φοβάμαι μην έβαλε χείλια.