mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.315
- Πόντοι
- 2.420
Ολόκληρη μικρή είναι, με το ζόρι 160 μπόι, το πολύ 50 κιλά βάρος.Γιατί είχε μικρό.
Ολόκληρη μικρή είναι, με το ζόρι 160 μπόι, το πολύ 50 κιλά βάρος.Γιατί είχε μικρό.
Τεσπα , εγώ την είχα δει από στραβή οπτική γωνία και από χαμηλά. Και ο χαμηλός καναπές στα στούντιο μελετημένος είναι.Ολόκληρη μικρή είναι, με το ζόρι 160 μπόι, το πολύ 50 κιλά βάρος.
Στα τακούνια όλες μας ξεγελάνε. Παρεπιπτόντως δοκίμασα Αναις πριν μια δυο εβδομάδες και ήταν αρκετά μη μου άπτου. Ούτε και είναι και καμμιά φοβερή γκόμενα.Τεσπα , εγώ την είχα δει από στραβή οπτική γωνία και από χαμηλά. Και ο χαμηλός και καναπές στα στούντιο μελετημένος είναι.
Για πε , τι ελεγε;Στα τακούνια όλες μας ξεγελάνε. Παρεπιπτόντως δοκίμασα Αναις πριν μια δυο εβδομάδες και ήταν αρκετά μη μου άπτου. Ούτε και είναι και καμμιά φοβερή γκόμενα.
Δεν έλεγε και πολλά, υπάρχουν τόσες άλλες.Για πε , τι ελεγε;
βασικά για τα βυζια της με ενδιέφερε να μάθω. αν τα έφτιαξε καλύτερα γιατί ήταν σκέτη πλαστικουραΔεν έλεγε και πολλά, υπάρχουν τόσες άλλες.
Κριστίνα. Απόψε λέει στο Λ.Αθηνών 373 μετά τις 21.00 ,αύριο μετά τις 13.00 στο Μελαντίας 50.
Ποιος θα πάει να δει;Μάλλον κανείς.
καμικάζι κι όποιον πάρει ο χάροςΡε γαμω το παπατζοπρόγραμμα . Το διόρθωσαν.
Σήμερα είναι Μελαντίας 50 μέχρι τις 20.00. Πήρα τηλέφωνο.Εκει είναι.
Αύριο Λ.Αθηνων 373 10.00-20.00
έχει κίνηση γενικώςΤην θεα αρτεμης την εχει παρει καποιος η τζαμπα διαφημιση κανουμε?
Να κατέβουμε όλοι πουτανοαπεργια . Παίζουν όλες με τα 50αρια μας λες και είναι χαρτάκια για στριφτό.Είπα να πάω με την καινούργια 19χρονη Natti.
Που πάνε και τις βρίσκουνε ρε πουστη μου? Τι υπερφολαρα έφαγα.
Ούτε απέξω μην περάσατε όταν έχει βάρδια.
Θα επιστρέψω στις τσόντες με τα μαλακίας. Καλύτερα περνάω και θα φουσκώσουν και οι καταθέσεις μου.
ΟΥΣΤ.
Για κάνε μια περιγραφή αν δύνασαι, τί υπερφολάρα έφαγες ακριβως; Να ξέρω για να πάω.Είπα να πάω με την καινούργια 19χρονη Natti.
Που πάνε και τις βρίσκουνε ρε πουστη μου? Τι υπερφολαρα έφαγα.
Ούτε απέξω μην περάσατε όταν έχει βάρδια.
Θα επιστρέψω στις τσόντες με τα μαλακίας. Καλύτερα περνάω και θα φουσκώσουν και οι καταθέσεις μου.
ΟΥΣΤ.
Για κάνε μια περιγραφή αν δύνασαι, τί υπερφολάρα έφαγες ακριβως; Να ξέρω για να πάω.
Ακούγεται καλή περίπτωση.Είμαι στο κινητό και βαριέμαι να γράφω αλλά εν συντομία ήταν σαν να πήγα με ένα πτώμα που όταν ζούσε ήταν διανοητικά καθυστερημένο.
Πάνε χρόνια που είχα συνάντηση μαζί της αλλά είχε βυζάρες και πολύ χαριτωμένο πρόσωπο.Τιμηθηκε πριν λιγο η μιχαελα απο κωνσταντινουπολεως 92 αυτο με τα σκαλια.την ειχα παρει και πριν πολλα χρονια και ειχα και τωρα τιςιδιες θετικες εντυπωσεις.φιλια παντου ωραια πιπα γλυψιμο στα μπαλακια και δεν βιαστηκε εκατσα αρκετα.